yaaa çok pahalıymış
tayyip hem 3 çocuk önerisini 5'e çıkardı hem de ilaçların pahalılığına bak
belki ben de tüpe geçeceğim henüz klomendeyim ama doktorum pek ümitli değildi en son klomenden...
ama ilaçlar böyle pahalıysa erteleriz bu tüp işini epeyce bir süre
yaaa çok pahalıymış
tayyip hem 3 çocuk önerisini 5'e çıkardı hem de ilaçların pahalılığına bak
belki ben de tüpe geçeceğim henüz klomendeyim ama doktorum pek ümitli değildi en son klomenden...
Ama ilaçlar böyle pahalıysa erteleriz bu tüp işini epeyce bir süre
[ı]çok saol canım iyim ne olsun bildiğin gibi devam aynı iş ev.şimdi sadece diyet katıldı bana[/ı]
[ı]aaaa aşk olsun
Iyim çok şkür nasıl olsun dediğim gibi aynııııııııı[/ı]
[ı]aslaaaa aslaaaa herkez unutulur bu topik asla
Yok yav 3 gün oldu daha .nereye zayıfllıcam :)[/ı]
[ı]inşalalh allalh en ykın zamanda misler gibi bi evlat nasip eder sana cnmHemde çok yakışır çooook
Kime yakışmamışki alah kimseyi evlarsız koymasın[/ı]
bende 2. klomen kullandığımda hamile kaldım insallah sende hamile haberlerini alırsın
erteledim erteledim olmuyo özelde 4 aşılama yaptırdık onlara harcadımız parayla tüp ebebk yaptırırdık nabalım kısmet böyleymiş inşallah tutar çok zor bi süreç 1 senedir uğraşıyorum fakültede anca oldu rabbim bunaltmasın kimseyi dermansız dert vermesin ya hiç olmucak deseler en azından umudumuz var bizim hamdolsun
çok saol canım dua edin bana nolurr
Senden de Allah razı olsun canımamin arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
sevcancım eşim iş arıyo,eşim lastik fabrikasında sevkiyatta çalışıyordu.fabrika kapandı başka yerde tekrar açıcaz dediler
bir süre onu bekledi.şimdi arkadaşının vasıtasıyla bir yerden haber bekliyo bakalım inş. olur.çok zormuş(((
Canım bugün çağrını gördüm kusura bakma duymamışım.Sonradan ben aradım seni sanırım müsait değildinamiiiinnn canım benim :)
bugün öğlen arası seni aramayı düşünüyorum :)
bakalım nerelerdesin sen böyle :) kaç gündür.
Canım yeni taşındıkları için önceden 130 muş biz 150 verdik bu gitmemize de 400 e yakın para verecektik ilaç igne için ama bu ay kaldı martta kısmet olursabaharcım muayene ücreti ne kadar
Hoşgeldin sağol canım sen nasılsınkızçeler nasılsınızzzzzzz:)
yav ben zayıflamayagurubuna katılınca burayı hepten unutmuşum yav :):)
nabıyorsunuz iyisiniz inşalalh :)
Gözün aydın Haksevercik canın sıkılmasın hiç fakülteden faydalanamasaydın daha çok para vermek zorunda kalacaktın hayırlsııyla olsunda verdiğin paraya değsin canım.Allah yardımcınız olsun hayırlı haberler olsunKızlarrrrrrrr selamın helloooooooooooooooo
şiştt karşınızda ani ruh değişiklikleriyle bakırköye transfer olmaya aday olan bendeniz bulunuyo
şimdik ilaçlarımı aldım geldimmmmmmmmmmmm
Her ne kadar 1000tl içime otursada inşallah yavruma kavuşmama yardım edicek ialçlardır 3 torba ilaçla fomaradan aşaya yürüdüm dolmuşlara kadar onca ilaçı iğneyi nereme vurcaklar bilemedim ben:44opom kevgir olcak gb duruyo neyse yavrum gelsinde herşeye razıyım ben
<<<<<<<<<<<<<<<<kızlar yakışcak dimi
popona vurulmuycak canım bildiğim kadarıyla yumurta geliştimek için o ilaçlar göbeğinden kendin yapıcaksın
yakısacak tabi hiç anlamayacaksın en azından tahlillerin falan fakültede olucak muayene ücreti vermeyeceksin ben temmuzdan beri her ay muayene ücreti veriyorum tahlilerde ücretli biz ne yapalım bahar ne yapsın hiç içine oturmasın o ilaçlar sana hayırlısıyla bebeğini getirecek
Kızlarrrrrrrr selamın helloooooooooooooooo
şiştt karşınızda ani ruh değişiklikleriyle bakırköye transfer olmaya aday olan bendeniz bulunuyo
Her ne kadar 1000tl içime otursada inşallah yavruma kavuşmama yardım edicek ialçlardır 3 torba ilaçla fomaradan aşaya yürüdüm dolmuşlara kadar onca ilaçı iğneyi nereme vurcaklar bilemedim ben:44opom kevgir olcak gb duruyo neyse yavrum gelsinde herşeye razıyım ben
sünnette olmasa napıcaz:)
bende mobilyalarımı halılarımı değiştirmiştim bir perdelerim kalmıştı..
sünnet bahanesini iyi kullan canım:)
iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım..
Yok cnaım yaa uzaktan gözükmeyebilir belkide :) camlarım harita gibi biri gelince hemen storları indiriyorum :)
En güzelini yaptır arkadaşım :) benimkiler çok kaliteli değil ayrıca.
Ayy az kaldı sınavada ufak oğlanıda götürüyromusunuz canım.
İnşallah güzel geçer sınavınız hakkınızda hayorlısı olsun.
sünnet düğününüz ne zaman bizde davetlimiyiz
Unutanlarla işimiz yok
iyiyiz canım sen nasılsın? :)
Kızlarrrrrrrr selamın helloooooooooooooooo
huu huu nerdesinizzzzzzzzz
Selam kızlar nasılsınız? :)))
Merhabalar bende Bursa'dan melek yaşım 23 :)))
Slm kizlar gununuz nasil geciyo bakalim bende halilarimi yikamaya vercem ama bilmiyorum yikamacilari osmangazide bildigdiniz fiyati uygun yikamaci varmi yardimci olurmusunuz
iburdayız canım nbr
iyiz canım sen??Selam kızlar nasılsınız? :)))
hayırlı cumlar canım..selam kızlar
hayırlı cumalar herkese
demirtaş halı yıkamaya veriyorum çokta memnunum..Slm kizlar gununuz nasil geciyo bakalim bende halilarimi yikamaya vercem ama bilmiyorum yikamacilari osmangazide bildigdiniz fiyati uygun yikamaci varmi yardimci olurmusunuz
gözler dolu dolu olacak kendimden biliyorum:))çok heyecanlıyımm bugün
ilk defa karne alacak canım kızım.
okula veli girmesi yasak
merakla eve geleceği saati bekliyorum...
Selam kızlar nasılsınız? :)))
selam kızlar
hayırlı cumalar herkese
çok heyecanlıyımm bugün
okula veli girmesi yasak
Slm kizlar gununuz nasil geciyo bakalim bende halilarimi yikamaya vercem ama bilmiyorum yikamacilari osmangazide bildigdiniz fiyati uygun yikamaci varmi yardimci olurmusunuz
Hoşgeldin aramıza.
kendini biraz tanıtırmısın?
merhaba yinuse
geçende sevcancımla aynı konuyu konuşmuştuk
ben Hereke halıya verdim.
çokta memnun kaldım
3,5 tlydi fiyatı...
çok heyecanlıyımm bugün
okula veli girmesi yasak
i
iyilk canım senden nbr
iyiz canım sen??
hayırlı cumlar canım..
demirtaş halı yıkamaya veriyorum çokta memnunum..
gözler dolu dolu olacak kendimden biliyorum:))
slm canım iyiyz sen nasılsın
hayırlı cumalar sana da canım
hoşgeldin aramıza
emin ol çok güzel bir duygu canım insan çok duygulanıyor ilkinde
tebrik ediyorum şimdiden cimcimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?