hoş geldin aramıza. Evlimisin? :) çocuğun var mı?
Ben geçenlerde gül halı yıkamaya verdim memnun kaldım. 3 tl ydi Yıldırımda ama.
Halılarım çok güzel olmuş semiha yarın sericem :)
Ayy darısı bizlere inşallah. :)) Allahım üniv. transkriptini almayıda nasip etsin :))
ayyy kızlar yaa ben ne bileyim öyle böyleyim...
bi saflık uyuşukluk var üzerimde...
en büyük abim ameliyat oldudün. Beyin damarı değişti. Tıkanıklık vardı % 100.
Bu gün öğlen yoğun bakımdan çıkardılar. Servise almışlar akşam ziyaretine gidicem.
hiç iş yapasımda yok uyusamda 2 gün uyanmasam.....
hoş geldin aramıza. Evlimisin? :) çocuğun var mı?
Ayy darısı bizlere inşallah. :)) Allahım üniv. transkriptini almayıda nasip etsin :))
Bu gün öğlen yoğun bakımdan çıkardılar. Servise almışlar akşam ziyaretine gidicem.
A.s canım sanada hayırlı cumalar biraz geç oldu ama kusura bakmaselam kızlar
hayırlı cumalar herkese
HoşgeldinMerhabalar bende Bursa'dan melek yaşım 23 :)))
Ben yeşil bursaya vermiştim fiatıda bir kaç yere göre uygundu ve temiz yıkamışlarSlm kizlar gununuz nasil geciyo bakalim bende halilarimi yikamaya vercem ama bilmiyorum yikamacilari osmangazide bildigdiniz fiyati uygun yikamaci varmi yardimci olurmusunuz
Semihacığım ne güzel anlamlıdır sizin için ilk karne ilk heyecan hayırlı olsun.Allah zihin açıklığı versin.Berranın karnesi pekiyidir hepsi eminimçok heyecanlıyımm bugün
ilk defa karne alacak canım kızım.
okula veli girmesi yasak
merakla eve geleceği saati bekliyorum...
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin abine umarım iyi olur kısa sürede.Bugünde konuştuk ya seninle iyi olduhoş geldin aramıza. Evlimisin? :) çocuğun var mı?
Hayırlısı olsuns enin için gönlünce olsunhosbulduk herkese :)
mutlu aksamlar :)
evlımısın dıye soran arkadasa :) bekarım henüz kendimi şuan için hazır hisstmiyorum :)
bir bursalı daha geldii selam kızlar nasılsınız bakalım, bende evli mutlu cocuklu 29una girmeye hazırlanan bir anneyim,belkide en eski üyelerden biriyim fakat fazla aktif olmayışm gündemden uzak kalmama sebep demekki..neyse efsane gerii döndüü artık kkdayım :)
hg aramıza 15 gün sonra görüşürüzbir bursalı daha geldii selam kızlar nasılsınız bakalım, bende evli mutlu cocuklu 29una girmeye hazırlanan bir anneyim,belkide en eski üyelerden biriyim fakat fazla aktif olmayışm gündemden uzak kalmama sebep demekki..neyse efsane gerii döndüü artık kkdayım :)
Bugün öğlen eşimle dışarda işlerimiz vardı.Bebek arkadaşımız ayrı eve çıkmış.Bende kısada olsa ziyaret edip görmek istedim.Hemde bebişini görmeye gideyim en azından eşim arabaylayken götürmüş olur evini öğrenirim dedim.O kadar mutlu oldumki gördüğüme kendiside çok sevindi sağolsunVe prenside gördüm subhanAllah çok tatlı Allah esirgesin Canım arkadaşım ev telaşesi olduğu halde yemek hazırladı bize zorla Eşim gelmiyecekti sen gör gel ben beklerim dedi.Ama eşide gelince eşlerimizde tanıştı.Allah gönüllerince versin daha çok gençler ve yolun başındalar.Umarım yolları bundan sonra açık ve bebişleriyle beraber mutlu bir hayatları olsun.Sizlerede çok selamı var.Evde internet yokmuş.Bir gün gitmek isteyenler olursa gideriz.İyigeceler Allah'a emanet olun.
Merhabalar bende Bursa'dan melek yaşım 23 :)))
tabiki bursa da ortapazar da oturuyorum özhan markette calısıyorum 4 . yılım bitti 5. yılımdayım
aynı zamanda okuyorum anadolu unıv felsefe 2. sınıf ogrencısıyım :)
hg aramıza 15 gün sonra görüşürüz
oyy taşınmışmı hangi semtte ben arıyım onu ya bi ara :44: nasıl eşya felan almışlarmı allah yardım etsin mutlu huzurlu olsunlar inşallah hem sevindim hem tedirginim rabbim evlerine bereket yağdırsın paşamızın hürmetine inşalllah
hg aramıza güzel tanıtmışın kendini sorcak bişi bulamadım kaynaşırız zamanlabu arada evliliğehazır değilim demişsin nasıl hazır olunuyoki evliliğe ben 18de evlendimde hiç düşünmemiştim evlenmeyi kısmet işte olca zman pat diye oluveriyo düşündürtmüyo
:) tabiki de ama çeyizlerim çalındı hiç birşeyim yok ha deyince evlenene. Yani hayırlısı tabi kısmet herşey
Çok güzel ya :) kısmet işte ee hırsız girdi hersey gitti kısmet değilmiş Allah kullanmayı nasip etmedi diyelim :)hg aramıza 15 gün sonra görüşürüz
oyy taşınmışmı hangi semtte ben arıyım onu ya bi ara :44: nasıl eşya felan almışlarmı allah yardım etsin mutlu huzurlu olsunlar inşallah hem sevindim hem tedirginim rabbim evlerine bereket yağdırsın paşamızın hürmetine inşalllah
hg aramıza güzel tanıtmışın kendini sorcak bişi bulamadım kaynaşırız zamanlabu arada evliliğehazır değilim demişsin nasıl hazır olunuyoki evliliğe ben 18de evlendimde hiç düşünmemiştim evlenmeyi kısmet işte olca zman pat diye oluveriyo düşündürtmüyo
allah acil şifalar versin canım,çok geçmiş olsun..hoş geldin aramıza. Evlimisin? :) çocuğun var mı?
bebeğin adına çok sevindim böylesi daha iyi olur inşallah,Bugün öğlen eşimle dışarda işlerimiz vardı.Bebek arkadaşımız ayrı eve çıkmış.Bende kısada olsa ziyaret edip görmek istedim.Hemde bebişini görmeye gideyim en azından eşim arabaylayken götürmüş olur evini öğrenirim dedim.O kadar mutlu oldumki gördüğüme kendiside çok sevindi sağolsunVe prenside gördüm subhanAllah çok tatlı Allah esirgesin Canım arkadaşım ev telaşesi olduğu halde yemek hazırladı bize zorla Eşim gelmiyecekti sen gör gel ben beklerim dedi.Ama eşide gelince eşlerimizde tanıştı.Allah gönüllerince versin daha çok gençler ve yolun başındalar.Umarım yolları bundan sonra açık ve bebişleriyle beraber mutlu bir hayatları olsun.Sizlerede çok selamı var.Evde internet yokmuş.Bir gün gitmek isteyenler olursa gideriz.İyigeceler Allah'a emanet olun.
gülbahçemiiiSlm kızlar bende bursalıyım Gülbahçede oturuyorum 26 yasındayım hem acıktan maliye okuyorum hem viessmann kombi servisinde calısıyorum henüz bekarım kısmetse bu yaz isteme düşünüyoruz bursayı cok sevıyorum begenıyorum ama evlenırsem Aydın'a gelin gidecegimmonoton bir hayatım var ev iş arası takılıp duruyorum hiç arkadasım yok kafa dengi yok oyle biriyim iştee kaç gündür sinemaya gitmek ıstıyorum ama arkadas bulamıyorum o derece yalnızım ayy yenı tanısıyoruz ne cok konustum
slm kızlar amniyosentez sonuclarım cıkmış cok şükür normal
hem genetik merkezi hemde ahmet bey arayıp sonucu bildirdi gözüm aydın:)
Canım çok sevindim gözün aydın inşallah sorunsuz atlatırsınslm kızlar amniyosentez sonuclarım cıkmış cok şükür normal
Evet bende çok sevindim inşllh bundan sonra daha iyi olur onlar içinallah acil şifalar versin canım,çok geçmiş olsun..
bebeğin adına çok sevindim böylesi daha iyi olur inşallah,
gözün aydın olsun bebek evinin özgürlüğünün tadını çıkar:)
gülbahçemiiibende gülbahçede 11 yıl geçirdim halen bir ayağım gülbahçede..
gözün aydın olsun..
Evet canım taşınmışhg aramıza 15 gün sonra görüşürüz
Slm kızlar bende bursalıyım Gülbahçede oturuyorum 26 yasındayım hem acıktan maliye okuyorum hem viessmann kombi servisinde calısıyorum henüz bekarım kısmetse bu yaz isteme düşünüyoruz bursayı cok sevıyorum begenıyorum ama evlenırsem Aydın'a gelin gidecegimmonoton bir hayatım var ev iş arası takılıp duruyorum hiç arkadasım yok kafa dengi yok oyle biriyim iştee kaç gündür sinemaya gitmek ıstıyorum ama arkadas bulamıyorum o derece yalnızım ayy yenı tanısıyoruz ne cok konustum
Slm kızlar bende bursalıyım Gülbahçede oturuyorum 26 yasındayım hem acıktan maliye okuyorum hem viessmann kombi servisinde calısıyorum henüz bekarım kısmetse bu yaz isteme düşünüyoruz bursayı cok sevıyorum begenıyorum ama evlenırsem Aydın'a gelin gidecegimmonoton bir hayatım var ev iş arası takılıp duruyorum hiç arkadasım yok kafa dengi yok oyle biriyim iştee kaç gündür sinemaya gitmek ıstıyorum ama arkadas bulamıyorum o derece yalnızım ayy yenı tanısıyoruz ne cok konustum
slm kızlar amniyosentez sonuclarım cıkmış cok şükür normal
slm kızlar ablamın büyük kızı yani 9 yaşında ilşk göz arımız çarşamba günü yüz felci geçirdi dedi ablam öğretmeni farketmiş hemen doktora götürdüler felan ilaç tedavisi hiç dışarı çıkmıcak hava teması olmucakmış 15gün hiç çıkmıcak evden doktor geçer demiş dün akşam annemler geldi kemal paşadan bizde gittik bişeyi yok maşalllah hiç belli olmuyo bi gülünce bi gözü biraz acık kalıyo oda geçicek inşallah
dün temizliğimi yaptım bi yemek yapcam bugün ama çok öksürüyorum dün turp gbydim bugün hasta uyandımevim sensini izliyorum şimdi sonra yapıcam yemegi
annem dogum günü hediyesi 6 kişilik yemek takımı bide 3lü kapaklı tava seti almış bimdencok sevindim valla bide mantı yapmış bide turşu getirmiş
oda böyle seviyo işte
A.s canım çok geçmiş olsun yiğenine,inşallah kısa sürede iyi olur.Güle güle kullan tabak tencerenideslm kızlar ablamın büyük kızı yani 9 yaşında ilşk göz arımız çarşamba günü yüz felci geçirdi dedi ablam öğretmeni farketmiş hemen doktora götürdüler felan ilaç tedavisi hiç dışarı çıkmıcak hava teması olmucakmış 15gün hiç çıkmıcak evden doktor geçer demiş dün akşam annemler geldi kemal paşadan bizde gittik bişeyi yok maşalllah hiç belli olmuyo bi gülünce bi gözü biraz acık kalıyo oda geçicek inşallah
dün temizliğimi yaptım bi yemek yapcam bugün ama çok öksürüyorum dün turp gbydim bugün hasta uyandımevim sensini izliyorum şimdi sonra yapıcam yemegi
annem dogum günü hediyesi 6 kişilik yemek takımı bide 3lü kapaklı tava seti almış bimdencok sevindim valla bide mantı yapmış bide turşu getirmiş
oda böyle seviyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?