Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Şimdidien hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum canım güzel haberlerle dön. bol bol gezin.
Teşekkür ederim bu arada, önemliydi evet.

hosbulduk herkese :)

mutlu aksamlar :)
evlımısın dıye soran arkadasa :) bekarım henüz kendimi şuan için hazır hisstmiyorum :)

Hayırlısı olsun canım.

selam kızlar nasılsınız biz çok hasta olduk bebekler ben eşim daha yeni toparladık derken diş çıkarma moduna girdik neler oldu okuyamaya fırsatım olmadı....

çok geçmiş olsun. Eve girmeye görsün zaten. Bizde bir yakalandık hepimiz sırayla, Allahtan sırayla oldukta birbirimize baktık :))

geçmiş olsun beyin ameliyatını kim yaptı benim oğlumda 2 kere beyin ameliyatı geçirdi doktorunu merak ettim...

Canım bahar hastanesinde oldu. Kardiyologta girdi Ayhan bey, ama beyin cerrahını bilmiyorum malesef.

Hoş geldin aramıza. Eee bizim topikte yenisin. Ama olsun tanışırız

Çok sevindim kayınvalidesinin evinden kurtulmuşya her şey zamanla hallolur. Neleri eksik. Yapabileceğimiz bir şey var mı?

:) tabiki de ama çeyizlerim çalındı hiç birşeyim yok ha deyince evlenene. Yani hayırlısı tabi kısmet herşey

Aaa arsız hırsız el değmemiş eşyalarını hayrınımı görecek. İnşallah daha güzellerini yaparsın canım. Sadakan olsun. Hırsıza haram zıkkam olsun...

Hoş geldin aramıza :) bende 3 ay bahar mah sinde 2 yılda başaranda oturdum :))))

slm kızlar amniyosentez sonuclarım cıkmış cok şükür normal
hem genetik merkezi hemde ahmet bey arayıp sonucu bildirdi gözüm aydın:)

Gözünüz aydın :))) çok sevindim. Artık kalan zamanını rahat kafayla geçirirsin :)
Cinsiyeti belli olmadı mı? hala, Söyledin mi görmedim :)

Teşekkür ederim Canım...

Çok geçmiş olsun. Benim ablamda geçirmişti yıllar önce. Sürekli sakız çiğnettiriyorlar birde balon şişirttiriyorlardı. Atlatır inşallah bir an evvel. Hastalık geçiyor çok şükür geriye sadece kilolar kaloyor. Aşırı kortizon yüklüyorlar... Olsun iyi olsunda. Çok küçükmüş yavrum yaa... atkı falan takmazmıydı acaba neden olabilirki

Allah kavuştursun :) güzel geçsin tatilleri. Babanda gitseydi keşke, ama olsun Allah böyle tatlı ayrılıklar versin canım.
Kar varmıydı uludağda. Eğlenmişsinizdir ne güzel. :))

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr
sevcancım kar vardı ama dağ yolunda yoktu milli parktan sonra başladı kar..
baharcım -1 dereceydi çıktığımızda..
babam işlerin başında durmak zorunda sevcancım o yüzden kaldı o,
akşamada bana yemekte:)
ama perşembe geleceklermiş nasipse.
ee sizler napıyorsunuz bakalım..
haksever okullar tatilmi yoksa siz devammı?
baharcım sen işten ayrıldın dimi?

karamuk sizede hayırlı yolculuklar canım bol bol gezin ankarada

Anladım canım. Zaten az kalacaklarmış annenler.

Oğlunun karnesi nasıl :) eminim, aslında güzeldir.

Evet bende sevindim böylesi daha hayırlı olur inşallah.Canım illaki eksikler vardır evinde

Evet canım ayrıldım olursa çalışıcam yine bir iki yer var bakalım henüz belli değilBaşım ağrıyor sabahtan beri:18:

Bu arada sahi sormayı unuttum karneler alınmış hayırlı olsun şimdiden hepinizin evlatlarına inşallah hepsinin notları güzeldir

evet oda böyle seviyo demek cok az cok nadir hissediyorum o zamanalrdan biriydi sarılmak istiyorum aslında olmuyo artık yapamıyorum allah gecinden versin bişi oldgunda yapamadıklarıma ağlıcam eminim geçen stv de bi dizi var kzıın babası öldü benim herif başladı ağlamaya ben babam ölürse nabarım diyegülcem cıktı ama nasıl ağladı ilk kez öyle ağladıgını gördümaman allah korusun benimki kendine gelemez uzun süre eminim

evet sakızla balon sölemişler bizimkinede 15 tatile denk gelmesi iyi oldutuzun kesin yasak oldugu bi ilaç içiyo o kortizon mua caba :44:bişi yok çok şükür geçicek inşallah kıyamam kuzuma nasıl oldu anlamadık

1 hafta tatil canım 4 ocakta başlıcaz biz
perşembe akşamı anneme gitcez sanırım eşimin işinin bitmesini bekliyorum sonra anneme gitcez tatil bitcek işte annemin tavanlarina sıtrafor döşücek eşim dmaat diyip bi oturmuyo gidince anneme duşa kabin yap banyo yap onu bunu yap prizleri düzelt hep işle geçiyo orda eşimin günüdamat çalıştırıyoruz

Günaydın :))) mutlu sağlıklı günler :)

sanada sırt dekoltende iyimiş

[

Gözünüz aydın :))) çok sevindim. Artık kalan zamanını rahat kafayla geçirirsin :)
Cinsiyeti belli olmadı mı? hala, Söyledin mi görmedim :)

sevcancım cinsiyetimiz belli kızımız oluyor basından beri içime kız doğuyordu hissettiğim gibide oldu kız erkek farketmez sağlıklı olsunda hiç önemi yok

ayyy maşallah :)) Hayırlı evlat olsun :)
bende kız çocuklarını çok severim yaa.. İmkanım olsa 3 kızım olsun isterdim :)

Canım gözün aydın erkek kız farketmez Allah sağlıklı hayırlı evlat versin ama yinede kızların cilveli oluşu nazlılığı bir başka yerim ben onları

Aynı duygular bendede var hayattayken farkına varamıyoruz kaybedince keşke demeyiz umarım.Allah gecinden versin hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin.Canım babasına çok düşkünse olabilir ağlayabilir bende babama aşırı düşkündüm vefatıyla çok yıpranmıştım.Taktir ilahi yapacak bişey yok.Kimse sağ kalmıcak.Allah ahirette buluştursun sevdiklerimizle

Allah rahmet eylesin cnm tekrardan.

baharcım tesekkür ederim evet kızlar cilveli oluyor anası gibi olursa babası yandı kokoş bi kız olucak süslü olucak cok sağlıklı olsunda gerisi boş

Anladım canım. Zaten az kalacaklarmış annenler.

Oğlunun karnesi nasıl :) eminim, aslında güzeldir.
canım biz az puanla taktiri kaçırdık,nasıl bu hale geldi anlamıyorum,
çok ağladı çokkk ama hırs yok çok düştü,
şimdiye kadar bir tane 4 gelmemişti oğlumun karnesinde,
ama düzeltecek inşallah..
bebek im hoş geldin :))) cepten mi giriyorsun :)))

bebek giriyor ama yazmıyor,yaz bebekçim ya özlemedinmi bizi:))
belki yazmaya zamanı yoktur,
nereye taşındı bebek??

Yine de kötü sayılmaz bence. Çokta mükemmeliyetçi olmasın kaderim herşey dozunda makbul.
Ayrıca bu sene orta 1 bocalaması çok normal.

Yaa evet bebek girdi evinde net yok diye biliyorum umarım komşudan falan açmıştır. Görümcesinden şüphelendim bende o yüzden selam yazdım umarım o değildir.

Son düzenleme:
bebek napıyon canım senmisin? :)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
sevcan..., bebek+

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…