Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
sevcancım mesajım geldimi acaba?
gönderilenlerde çıkmadıda..

gidelim canım ben gelirim bir aksilik çıkmazsa..

baharcım tesekkür ederim evet kızlar cilveli oluyor anası gibi olursa babası yandı kokoş bi kız olucak süslü olucak cok sağlıklı olsunda gerisi boş
Rica ederim canım inşallh sağlıklı olsunda sende süslersin artık
merhabalarrr :) ben yeniyim dee :)

adım eliz :) nasılsınızz ?? :))))
Merhaba:)Elis isminde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı kreşte birlikte çalışıyorduk.Hoşgeldin aramıza
Arkadaşlar Bebek arkadaşımızın bebeğini görmeye gidelim mi? 09 Şubat Cumartesi. Kimler gelir.

Allah'tan mani çıkmazsa bende gelirim inşallah

3 kişi olduk yokmu daha gelen.
Bu defa Allahtan mani çıkmassa iptal etmeyeceğiz....

çok hastayım kızlar çookk tatilim böylemi geççekti ya öksürmekten boğazım çürüdü resmen bal zencefil aldım limon aldım 4gb yaptım ondan yedim inşallah şifa olur organalrım yer değiştiriyo sanki :2:bi ore yatıyorum bi bureeöhöö öhöööö

eşimede küstüm sabah kahvaltı bile hazırlayamadım insan bi arar nabtın der iyi misin derhiç umrunda değilim normalde aramıyosunda bi hastayken ara beli dimi dün ne romantik msj attım cvp bile vermediinsanın duygularını köreltiyo yaa ben iki aşık gb olmak istiyorum içimde kelebekler uçun istiyorum pufffherkez böyle diyo bide bişi diyince biz sizi anlayamayız diyo bak bak anlayamıcanı anlıcak kadar anlayışlısınız maşallah dedim bendene diyon aşkım yaaadiyo

hıhh dedim bende

ilgiye ihtiyacımmı var ne

4 kişi olduk Candan ablamda katıldı. Allahtan mani çıkmazsa.
bebekim bekle bizi.

canım biz 4şubatta okula başlıcaz yani siz o hafta sonu gitceksiniz sanırım
puff giderken de hepiniz bişi yapında gidin balidiyin sen bişi yapma diye

off offf bende evden kaçıp mı gelsem

bu arada meryem suresinede başladım 41 tane okunuyo hergün okucam meryem suresiyle yasinde okucam oda 41 taneden hatim oluyo 2009daki o kısa hamileliğimde olsun diye okumuştum ve o olmuştu inşallah gene olur ve bukez dogdugunuda görebilirim hayırlısıyla

geçmiş olsun canım. Dün iyi gibiydin, yani bir şeyin yoktu.

Erkeklerin geneli böyle sanırım bir şey desen akşama kadar öldüm çalışmaktan
Ammaann hiç kadın ruhundan anlamıyorlar :) Bence bekleme bir şey üzülmessin böylelikle,

Oku canım. İnşallah bu defa kucağına alacaksın.
Senin bebişinide toplanıp görmeye gelicez. Kocanı evden postalıcaz, çok kıymetli çocuğunu elinden alıcaz kıçına çimdikleri basıcaz
Allahım İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Cahilliğimi mazur gör. 41 tane yasin okuyunca hatim mi etmiş olunuyor. :44:

oda öyle diyo ne kadar beklenti okadar üzüntü diyoohe bide aynen akşama kadar çalışıyorum diyo

çalışıyo kuzum evet hem öyle masa başıda değil işi yani pislik içinde ben yemeğimi zor yiyorum namazımı zor kılıyorum diyo yatsıdan sonra geliyo haklı haklı amaama aa nabımm ya eşleride ihmal etmemek lazım bence

yada ben mi böyle düşünüyorum yaa

kız haksever sen hamile kalınca kocana ne çektirirsin hee :) ayy adam kaçacak delik aramasın dikkat et bak :)
Kız çok mızmızsın, bebek gibisin, ilgi delisi. Hoş daha bebeciksin zaten ama....
kızmıyosun inşallah.

evet canım 41 yasinden 313 ayetel kürsiden 1000selavat 1000istigfar 4444tefriciye (sanırım böyleydi adı) 1000münciyeden hatim oluyo yani bunlar hatim olarak bildiklerimin sayıları

yani ne biliyim gülüm yaa acaba bende fazlamı erkeklik hormonu var diyorum bazen :)
ben kocama göz kırpsam borçlu çıkıyorum o yüzden amaaann kalsın, ilgi milgi istemem.... Çocuktan sonra böyle oldum malesef :) yorgunluğunda etkisi atlanamaz tabisi :)

ne kızcam canım hee sopa istiyo benim canım

bu aradabbeme tabiki gelceksiniz kocamda sanal olmadınızı anlacak sinir şey şimdi diretemiyomda çocum olunca alıp alıp gezmelere kaçıcaz şimdi kıskanıyo mu nee

evet canım 41 yasinden 313 ayetel kürsiden 1000selavat 1000istigfar 4444tefriciye (sanırım böyleydi adı) 1000münciyeden hatim oluyo yani bunlar hatim olarak bildiklerimin sayıları

aaa ne kadar çok bilmediğim varmış bende yapmak isterim. Ben arapça bilmiyorum türkçesinden okusamda kabul olurmu ki

iyi akşamlar bu arada benim paydoum geldi. bune be paydosum! :))çişim gibi
neyse byee

aa sorma onu dün elbise giyim dedim hastalıklı hastalıklı dolaşmım makyajımı yaptım saçlarımın örülüydü saldım kıvır kıır oldu neyse bu geldi beyfendi acık sevdi sonra yemekni yedi kara dayısını izledi çayıyla çereziyle dizi bitene kadar ben köşede bekledim dizi bittti gözlerini bana devirdidedim noluyozzzkaç kaç diyo kacanın anası ağlamazmışkaçtım ama nafile ev küçük nere kadar öksürüyom len vicdansız diyom gel yawrum ben seni iyi ederim dedi

ayy hiç gülcem yoktu yaa anlıcan acık süslenmeye gelmiyoda ben duygusal şeyler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…