- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sevcancım mesajım geldimi acaba?
gönderilenlerde çıkmadıda..
gidelim canım ben gelirim bir aksilik çıkmazsa..
Rica ederim canım inşallh sağlıklı olsunda sende süslersin artıkbaharcım tesekkür ederim evet kızlar cilveli oluyor anası gibi olursa babası yandı kokoş bi kız olucak süslü olucak cok sağlıklı olsunda gerisi boş
Merhaba:)Elis isminde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı kreşte birlikte çalışıyorduk.Hoşgeldin aramızamerhabalarrr :) ben yeniyim dee :)
adım eliz :) nasılsınızz ?? :))))
Arkadaşlar Bebek arkadaşımızın bebeğini görmeye gidelim mi? 09 Şubat Cumartesi. Kimler gelir.
Rica ederim canım inşallh sağlıklı olsunda sende süslersin artık
Merhaba:)Elis isminde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı kreşte birlikte çalışıyorduk.Hoşgeldin aramıza
Allah'tan mani çıkmazsa bende gelirim inşallah
4 kişi oldukCandan ablamda katıldı. Allahtan mani çıkmazsa.
bebekim bekle bizi.
çok hastayım kızlar çookk tatilim böylemi geççekti ya öksürmekten boğazım çürüdü resmen bal zencefil aldım limon aldım 4gb yaptım ondan yedim inşallah şifa olur organalrım yer değiştiriyo sanki:2:bi ore yatıyorum bi buree öhöö öhöööö
eşimede küstüm sabah kahvaltı bile hazırlayamadım insan bi arar nabtın der iyi misin derhiç umrunda değilim normalde aramıyosunda bi hastayken ara beli dimi dün ne romantik msj attım cvp bile vermedi insanın duygularını köreltiyo yaa ben iki aşık gb olmak istiyorum içimde kelebekler uçun istiyorum pufff herkez böyle diyo bide bişi diyince biz sizi anlayamayız diyo bak bak anlayamıcanı anlıcak kadar anlayışlısınız maşallah dedim bende ne diyon aşkım yaaa diyo
hıhh dedim bende
ilgiye ihtiyacımmı var ne
bu arada meryem suresinede başladım 41 tane okunuyo hergün okucam meryem suresiyle yasinde okucam oda 41 taneden hatim oluyo 2009daki o kısa hamileliğimde olsun diye okumuştum ve o olmuştu inşallah gene olur ve bukez dogdugunuda görebilirim hayırlısıyla
geçmiş olsun canım. Dün iyi gibiydin, yani bir şeyin yoktu.
Erkeklerin geneli böyle sanırım bir şey desen akşama kadar öldüm çalışmaktan
Ammaann hiç kadın ruhundan anlamıyorlar :) Bence bekleme bir şey üzülmessin böylelikle,
Oku canım. İnşallah bu defa kucağına alacaksın.
Senin bebişinide toplanıp görmeye gelicez. Kocanı evden postalıcaz, çok kıymetli çocuğunu elinden alıcaz kıçına çimdikleri basıcaz
Allahım İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
Cahilliğimi mazur gör. 41 tane yasin okuyunca hatim mi etmiş olunuyor. :44:
oda öyle diyo ne kadar beklenti okadar üzüntü diyoohe bide aynen akşama kadar çalışıyorum diyo
çalışıyo kuzum evet hem öyle masa başıda değil işi yani pislik içinde ben yemeğimi zor yiyorum namazımı zor kılıyorum diyo yatsıdan sonra geliyo haklı haklı amaama aa nabımm ya eşleride ihmal etmemek lazım bence
yada ben mi böyle düşünüyorum yaa
kız haksever sen hamile kalınca kocana ne çektirirsin hee :) ayy adam kaçacak delik aramasın dikkat et bak :)
Kız çok mızmızsın, bebek gibisin, ilgi delisi. Hoş daha bebeciksin zaten ama....
kızmıyosun inşallah.
evet canım 41 yasinden 313 ayetel kürsiden 1000selavat 1000istigfar 4444tefriciye (sanırım böyleydi adı) 1000münciyeden hatim oluyo yani bunlar hatim olarak bildiklerimin sayıları
yani ne biliyim gülüm yaa acaba bende fazlamı erkeklik hormonu var diyorum bazen :)
ben kocama göz kırpsam borçlu çıkıyorum o yüzden amaaann kalsın, ilgi milgi istemem.... Çocuktan sonra böyle oldum malesef :) yorgunluğunda etkisi atlanamaz tabisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?