Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aaa ne kadar çok bilmediğim varmış bende yapmak isterim. Ben arapça bilmiyorum türkçesinden okusamda kabul olurmu ki

iyi akşamlar bu arada benim paydoum geldi. bune be paydosum! :))çişim gibi
neyse byee

görüşürüz tatlımm bende yatalaklaşımda eşime naz yapım gelincee

Çk geçmiş olsun hakseverciğim.Dikkat et kendine dinlenmeye çalış:2:
canım biz 4şubatta okula başlıcaz yani siz o hafta sonu gitceksiniz sanırım
puff giderken de hepiniz bişi yapında gidin balidiyin sen bişi yapma diye

off offf bende evden kaçıp mı gelsem
Gel artık sende bi zahmet ya
Allah kabul etsin inşallah gönlünce olur bebeğine kavuşursun sağlıkla
Yok haklısın sende tabiki eşlere ilgi gösterilmesi gerekiyor evlilikte tartışmada olur herşeyde.Önemli olan o saygıyı sevgiyi kaybetmemek kırılan kalbin tamiratı biraz zor olur çünkü
aaa ne kadar çok bilmediğim varmış bende yapmak isterim. Ben arapça bilmiyorum türkçesinden okusamda kabul olurmu ki

neyse byee

Olur canım tabiki önemli olan Allah'a dua edip türkçede olsa okumak

canım biz 4şubatta okula başlıcaz yani siz o hafta sonu gitceksiniz sanırım
puff giderken de hepiniz bişi yapında gidin balidiyin sen bişi yapma diye

off offf bende evden kaçıp mı gelsem

ben bunu görmemiştim, aynı fikirdeyiz muhtemelende öyle yapılır.

Kızım sende madem hastasın hasta gibi olsana, ne uğraşıyon saçınla başınla, adam eli saçına kalktıysa iyi demiştir

görüşürüz tatlımm bende yatalaklaşımda eşime naz yapım gelincee

hehe bak işte böyle....
kayınvaliden olsaydı şıp diye iyi ederdi seni. Ama sanırım annene gidiceksiniz gelemez. Sahi ne zaman gidiyorsunuz.

Saol canım. İnşallah başlamak isterim. :)

günaydın kızlar..... nasılsınız.

Rekor kıracaktım kv deyle görüşmeme rekoru 1,5 ay olmuştu ama akşam geldiler. Ben de dün, artık mayısta düğünde görüşürüz diyordum.

şaşırttı beni hiç surat yapmadı laf sokmadı. Vardır yine bir derdi, bakalım ne çıkacak altından.

Kızım da özlemiş sanırım hiç mızmızlanmadı yavrum, şiirler şarkılar, subhanekeyi okudu :) babaannesine...
(ayyy bi ara anasının gözünde dicek diye aklım çıktı, nereden taktı bilmem, her lafın başı "teeee orda anaçının dözünde, nası vazgeçircem bu laftan Özge :)

geçen cumartesi günü yan komşumun kvdesi gelmiş kahve içmeye çağırdı bizi de. Kadın Şevvali sevmişti. Eve gelince yavrum dediki benimde babaannem var oda beni seviyo anne. üzülmüştüm yaaa çocuğuma... O olmasa da olur ama çocuk işte arada sırada gördüğü onu hiç aramayan merak etmeyen babaannesinin bile yokluğunu hissediyor.

Karamuk un eşi ne yaptı acaba inşallah sınavı güzel geçmiştirde sakin kafayla gezerler onca ayın stresini atarlar.
Dur bu gün arayım ben karamuku. :)

neyse byee
ay ne güldümmm
sen çok şey istiyonn benide geçtinnn..
bende takarım bu gibi durumlara ama taktığım kadar üzülüyorum en iyisi bu gibi durumları düşünmemek,
ozaman benden mutlusu olmuyor..

bak yine kadın dayanamamış gelmiş torun can kan nede olsa özlüyor insan oda torununu özler,
şevvalimede kıyamam ya babaannesini özlemiş:)
anaçının dözündeher duyduğunu kapıyorlar:)
sübhanekeyi öğrendimi şevvaloy maşallahhh,
babaannesi mest olmuştur desene:)

Son düzenleme:
haksevere katılıyorum bebek arkadaşa giderken bişeyler yapalım tatlı tuzlu götürelim,
bebek çayı koysun yeter:)
küçük bebeğiyle yormayalım onu..

bakalım bir çıkarı olduğunu öğrendiğimde yazarım buradan. özlemek mi onun yanından bile geçmez
önce Atatürk şiiri söyledi bozuldular :) sonra hadi dedim subhanekeyide söyle kızım neyse durumu toparladık....

ayy sorma birde diyorki ......dedem(benim babam) diyo ama anaçının döcü diye ayy şok oldum babamın dediğini de hiç sanmıyorum...
evde örn. fellik fellik anahtar arıyoruz geliyo annee ben gördüm, nerde kızım teee anaçının döcünde! gülermisin? ısırırmısın?

haksevere katılıyorum bebek arkadaşa giderken bişeyler yapalım tatlı tuzlu götürelim,
bebek çayı koysun yeter:)
küçük bebeğiyle yormayalım onu..

bencede öyle yapalım. Hatta çayıda biz gidince koyarız o otursun dinlensin biz bebişi sevcez.

biz genelde Anatolyuma gidiyoruz :)
bakalım bu akşam gitmek istiyorum orada daha çok çeşit oluyormuş.
Şevvale mont bakıcaz indirim başladı ya.

canım indirim başladı ama başladığıu gibi bitiyor,
bende zarada mangoda indrim var diye koruparka gittimn 2 hafta önceydi,
sadece 2gün sonra gittimn birşey kalmamışl şok oldum..
millet yemiyor içmiyor alışveriş yapıyor..
inşallah bulursun canım..
anatolyumu seviyorum alışveriş için,
as merkezde yakınya çiğ köfte almaya bile gidiyorum..

İNŞALLAH BULURUM BİZ BİRAZ GEÇ UYANDIK AMA.
kısmet artık.

evet ama çiğköfteside çok güzeldi sende yedikya :)

afiyet olsun canım,
birgünde as merkeze gideriz dürümün içinde yemek daha bir ayrı güzel oluyor:))yanındada ayran ohh miss mis:)

:)) süper olur :) hakkaten dürümde daha güzel. Ben sevmezdim bir gün canım istedi biminkini yedim o da güzeldi :) yada ben bilmediğimden güzel geldi :) ama as merkezden aldığın acı değil tam bana göre. Bimdeki acıydı.

selam kızlar
bayağıdır yazmıyordum
pek durgunum bu sıralar
keyfim yok nedense...
sevcanım özel mesaj atmış sağolun
hatta bugünde aradı galiba
yetişemedim doktordaydım

bebek arkadaşımıza gidilecekmiş
kısmetse şimdilik bir planım yok
müsait olursam gelmek isterim tabiiki
bizede yakınmış nede olsa...

hayırdır arkadaşım ne doktoru. Umarım kötü bir şey yoktur...
merak ettim uzun zaman gözükmeyince. Bugünde aradım evet çokta çaldırmak istemedim.

hayırdır arkadaşım ne doktoru. Umarım kötü bir şey yoktur...
merak ettim uzun zaman gözükmeyince. Bugünde aradım evet çokta çaldırmak istemedim.

yok önemli değil
cildihye için gitmiştim ya daha önce
ilaçlarım bitti kontrole gitmiştim
sıkıntımıda ne ben tam bilebiliyorum
nede sana söyleyebiliirm.

yok önemli değil
cildihye için gitmiştim ya daha önce
ilaçlarım bitti kontrole gitmiştim
sıkıntımıda ne ben tam bilebiliyorum
nede sana söyleyebiliirm.

bazen garip bir iç sıkıntısı oluyor canım yaa kötüye yormamak biraz ibadete yönelmek iyi geliyor.
Yine de üzüldüğün bir şeyler varsa anlatmak için hazır olduğunda dinlerim arkadaşım.
Hiç bir şey senden değerli değil ama ona göre kafaya tak emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…