aaa ne kadar çok bilmediğim varmışbende yapmak isterim. Ben arapça bilmiyorum türkçesinden okusamda kabul olurmu ki
iyi akşamlar bu arada benim paydoum geldi. bune be paydosum! :))çişim gibi
neyse byee
Çk geçmiş olsun hakseverciğim.Dikkat et kendine dinlenmeye çalışçok hastayım kızlar çookk tatilim böylemi geççekti ya öksürmekten boğazım çürüdü resmen bal zencefil aldım limon aldım 4gb yaptım ondan yedim inşallah şifa olur organalrım yer değiştiriyo sanki:2:bi ore yatıyorum bi buree öhöö öhöööö
eşimede küstüm sabah kahvaltı bile hazırlayamadım insan bi arar nabtın der iyi misin derhiç umrunda değilim normalde aramıyosunda bi hastayken ara beli dimi dün ne romantik msj attım cvp bile vermedi insanın duygularını köreltiyo yaa ben iki aşık gb olmak istiyorum içimde kelebekler uçun istiyorum pufff herkez böyle diyo bide bişi diyince biz sizi anlayamayız diyo bak bak anlayamıcanı anlıcak kadar anlayışlısınız maşallah dedim bende ne diyon aşkım yaaa diyo
hıhh dedim bende
ilgiye ihtiyacımmı var ne
Gel artık sende bi zahmet yacanım biz 4şubatta okula başlıcaz yani siz o hafta sonu gitceksiniz sanırım
puff giderken de hepiniz bişi yapında gidin balidiyin sen bişi yapma diye
off offf bende evden kaçıp mı gelsem
Allah kabul etsin inşallah gönlünce olur bebeğine kavuşursun sağlıklabu arada meryem suresinede başladım 41 tane okunuyo hergün okucam meryem suresiyle yasinde okucam oda 41 taneden hatim oluyo 2009daki o kısa hamileliğimde olsun diye okumuştum ve o olmuştu inşallah gene olur ve bukez dogdugunuda görebilirim hayırlısıyla
Yok haklısın sende tabiki eşlere ilgi gösterilmesi gerekiyor evlilikte tartışmada olur herşeyde.Önemli olan o saygıyı sevgiyi kaybetmemek kırılan kalbin tamiratı biraz zor olur çünküoda öyle diyo ne kadar beklenti okadar üzüntü diyoohe bide aynen akşama kadar çalışıyorum diyo
çalışıyo kuzum evet hem öyle masa başıda değil işi yani pislik içinde ben yemeğimi zor yiyorum namazımı zor kılıyorum diyo yatsıdan sonra geliyo haklı haklı amaama aa nabımm ya eşleride ihmal etmemek lazım bence
yada ben mi böyle düşünüyorum yaa
aaa ne kadar çok bilmediğim varmışbende yapmak isterim. Ben arapça bilmiyorum türkçesinden okusamda kabul olurmu ki
neyse byee
canım biz 4şubatta okula başlıcaz yani siz o hafta sonu gitceksiniz sanırım
puff giderken de hepiniz bişi yapında gidin balidiyin sen bişi yapma diye
off offf bende evden kaçıp mı gelsem
aa sorma onu dün elbise giyim dedim hastalıklı hastalıklı dolaşmım makyajımı yaptım saçlarımın örülüydü saldım kıvır kıır olduneyse bu geldi beyfendi acık sevdi sonra yemekni yedi kara dayısını izledi çayıyla çereziyle dizi bitene kadar ben köşede bekledim dizi bittti gözlerini bana devirdi dedim noluyozzz kaç kaç diyo kacanın anası ağlamazmış kaçtım ama nafile ev küçük nere kadar öksürüyom len vicdansız diyom gel yawrum ben seni iyi ederim dedi
ayy hiç gülcem yoktu yaa anlıcan acık süslenmeye gelmiyoda ben duygusal şeyler istiyorum
görüşürüz tatlımm bende yatalaklaşımda eşime naz yapım gelincee
Çk geçmiş olsun hakseverciğim.Dikkat et kendine dinlenmeye çalış:2:
Gel artık sende bi zahmet ya
Allah kabul etsin inşallah gönlünce olur bebeğine kavuşursun sağlıkla
Yok haklısın sende tabiki eşlere ilgi gösterilmesi gerekiyor evlilikte tartışmada olur herşeyde.Önemli olan o saygıyı sevgiyi kaybetmemek kırılan kalbin tamiratı biraz zor olur çünkü
Olur canım tabiki önemli olan Allah'a dua edip türkçede olsa okumak
neyse byee
sen çok şey istiyonnaa sorma onu dün elbise giyim dedim hastalıklı hastalıklı dolaşmım makyajımı yaptım saçlarımın örülüydü saldım kıvır kıır olduneyse bu geldi beyfendi acık sevdi sonra yemekni yedi kara dayısını izledi çayıyla çereziyle dizi bitene kadar ben köşede bekledim dizi bittti gözlerini bana devirdi dedim noluyozzz kaç kaç diyo kacanın anası ağlamazmış kaçtım ama nafile ev küçük nere kadar öksürüyom len vicdansız diyom gel yawrum ben seni iyi ederim dedi
ayy hiç gülcem yoktu yaa anlıcan acık süslenmeye gelmiyoda ben duygusal şeyler istiyorum
günaydın kızlar..... nasılsınız.
Rekor kıracaktım kv deyle görüşmeme rekoru 1,5 ay olmuştu ama akşam geldiler. Ben de dün, artık mayısta düğünde görüşürüz diyordum.
şaşırttı beni hiç surat yapmadı laf sokmadı. Vardır yine bir derdi, bakalım ne çıkacak altından.
Kızım da özlemiş sanırım hiç mızmızlanmadı yavrum, şiirler şarkılar, subhanekeyi okudu :) babaannesine...
(ayyy bi ara anasının gözünde dicek diye aklım çıktı, nereden taktı bilmem, her lafın başı "teeee orda anaçının dözünde, nası vazgeçircem bu laftan Özge :)
geçen cumartesi günü yan komşumun kvdesi gelmiş kahve içmeye çağırdı bizi de. Kadın Şevvali sevmişti. Eve gelince yavrum dediki benimde babaannem var oda beni seviyo anne.üzülmüştüm yaaa çocuğuma... O olmasa da olur ama çocuk işte arada sırada gördüğü onu hiç aramayan merak etmeyen babaannesinin bile yokluğunu hissediyor.
ay ne güldümmm
sen çok şey istiyonnbenide geçtinnn..
bende takarım bu gibi durumlara ama taktığım kadar üzülüyorum en iyisi bu gibi durumları düşünmemek,
ozaman benden mutlusu olmuyor..
bak yine kadın dayanamamış gelmiş torun can kan nede olsa özlüyor insan oda torununu özler,
şevvalimede kıyamam ya babaannesini özlemiş:)
anaçının dözündeher duyduğunu kapıyorlar:)
sübhanekeyi öğrendimi şevvaloy maşallahhh,
babaannesi mest olmuştur desene:)
haksevere katılıyorum bebek arkadaşa giderken bişeyler yapalım tatlı tuzlu götürelim,
bebek çayı koysun yeter:)
küçük bebeğiyle yormayalım onu..
kaderim as merkezde hala lcv var dimi.
ben 2 yıl olmuştur gitmeyelide :)
var canım evett, as merkeze bende aksine çok sık gidiyorum:))
ayak alışkanlığı heralde..
biz genelde Anatolyuma gidiyoruz :)
bakalım bu akşam gitmek istiyorum orada daha çok çeşit oluyormuş.
Şevvale mont bakıcaz indirim başladı ya.
canım indirim başladı ama başladığıu gibi bitiyor,
bende zarada mangoda indrim var diye koruparka gittimn 2 hafta önceydi,
sadece 2gün sonra gittimn birşey kalmamışl şok oldum..
millet yemiyor içmiyor alışveriş yapıyor..
inşallah bulursun canım..
anatolyumu seviyorum alışveriş için,
as merkezde yakınya çiğ köfte almaya bile gidiyorum..
İNŞALLAH BULURUM BİZ BİRAZ GEÇ UYANDIK AMA.
kısmet artık.
evet ama çiğköfteside çok güzeldi sende yedikya :)
afiyet olsun canım,
birgünde as merkeze gideriz dürümün içinde yemek daha bir ayrı güzel oluyor:))yanındada ayran ohh miss mis:)
selam kızlar
bayağıdır yazmıyordum
pek durgunum bu sıralar
keyfim yok nedense...
sevcanım özel mesaj atmış sağolun
hatta bugünde aradı galiba
yetişemedim doktordaydım
bebek arkadaşımıza gidilecekmiş
kısmetse şimdilik bir planım yok
müsait olursam gelmek isterim tabiiki
bizede yakınmış nede olsa...
hayırdır arkadaşım ne doktoru. Umarım kötü bir şey yoktur...
merak ettim uzun zaman gözükmeyince. Bugünde aradım evet çokta çaldırmak istemedim.
yok önemli değil
cildihye için gitmiştim ya daha önce
ilaçlarım bitti kontrole gitmiştim
sıkıntımıda ne ben tam bilebiliyorum
nede sana söyleyebiliirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?