bazen garip bir iç sıkıntısı oluyor canım yaa kötüye yormamak biraz ibadete yönelmek iyi geliyor.
Yine de üzüldüğün bir şeyler varsa anlatmak için hazır olduğunda dinlerim arkadaşım.
Hiç bir şey senden değerli değil ama ona göre kafaya tak emi.
bu arada karamukun selamı var Bursaya dönmüş yarın müsait olursa buradan da görüşürüz.
e cnaım zaten bizim dışımızda gelişen olaylar daha çok üzüyor. Çünkü kişşinin kendisiyle ilgili olsa halleder zaten. Ama Allahım refaha çıkarsın sebep neyse yinede çok üzülmesağol Sevcan...
tek benle olsa yine iyi
ama herşey benim dışımda
bilmiyorum canım tam nerede. Emekteymiş ama Bahar biliyor.bu arada bebek arkadaşımızın evi tam nerede
biliyorsan bana özel mesaj atarmısın?
İyi günlerde kullan eksiklerin hepsini bitirme hem nazar boncuğun olsun hemde ev hediyesi gelirbende bugün doktordan sonra
çarşıya uğradım
ev eksiklerinden bir kaç parça daha tamamladım
kordiro için halı aldım
çöp kovam yoktu banyoma uygun en sonunda
uzun arayışlardan sonra buldum ve aldım
mutfağıma aksesuar aldım bir kaç tane...
hatta halıcıda Sevcancım kulaklarını çınlattım
overlok çekimini üstüne basa basa söyledim
beyaz renkle olmasın diye...
iyi akşamlar Semihacım ben çıkıyorum.
Allahım derdini tasanı hemencik bu akşam alıp bitirsin inş.
öpüyorum
Merhaba canım gözün aydın kayınvaldenle buluşmuşsungünaydın kızlar..... nasılsınız.
Rekor kıracaktım kv deyle görüşmeme rekoru 1,5 ay olmuştu ama akşam geldiler. Ben de dün, artık mayısta düğünde görüşürüz diyordum.
şaşırttı beni hiç surat yapmadı laf sokmadı. Vardır yine bir derdi, bakalım ne çıkacak altından.
Kızım da özlemiş sanırım hiç mızmızlanmadı yavrum, şiirler şarkılar, subhanekeyi okudu :) babaannesine...
(ayyy bi ara anasının gözünde dicek diye aklım çıktı, nereden taktı bilmem, her lafın başı "teeee orda anaçının dözünde, nası vazgeçircem bu laftan Özge :)
geçen cumartesi günü yan komşumun kvdesi gelmiş kahve içmeye çağırdı bizi de. Kadın Şevvali sevmişti. Eve gelince yavrum dediki benimde babaannem var oda beni seviyo anne.üzülmüştüm yaaa çocuğuma... O olmasa da olur ama çocuk işte arada sırada gördüğü onu hiç aramayan merak etmeyen babaannesinin bile yokluğunu hissediyor.
Olabilir her birimiz bişeyler yapsa bir sürü şey olur zatenhaksevere katılıyorum bebek arkadaşa giderken bişeyler yapalım tatlı tuzlu götürelim,
bebek çayı koysun yeter:)
küçük bebeğiyle yormayalım onu..
A.s hayırdır Semihacığım umarım çok kötü bir şey yoktur üzme kendini sıkıntın neyse inşallah Allah içine ferahlık versin sıkıntını alsın canımselam kızlar
bayağıdır yazmıyordum
pek durgunum bu sıralar
keyfim yok nedense...
sevcanım özel mesaj atmış sağolun
hatta bugünde aradı galiba
yetişemedim doktordaydım
bebek arkadaşımıza gidilecekmiş
kısmetse şimdilik bir planım yok
müsait olursam gelmek isterim tabiiki
bizede yakınmış nede olsa...
A.sbu arada karamukun selamı var Bursaya dönmüş yarın müsait olursa buradan da görüşürüz.
Canım ben özelden yazarım sanabu arada bebek arkadaşımızın evi tam nerede
biliyorsan bana özel mesaj atarmısın?
bende bugün doktordan sonra
çarşıya uğradım
kordiro için halı aldım
semiha ......neye canın sıkkın senin bakim var bişi hiç iyi görmedim seni
sevcan........canım yarın gidiyoruz kemalpaşaya anneme erken gidicez ..eşim annemin diger evin banyosunu yapıcak küvet var duşa kabin istiyomuş kiracı onu yapıcak bide annemin kendi evinin tavanlarına köpük döşücek bikaç günlük işi var pazara kadar durcaktık ama bugün telefon geldi bana cumartesi toplantım var mış cumartesi pazar hatta bi kursta olcak bide kalıncakmış bilmiyorum eşimi annemde bırakıp ben tekte dönebilirimizinde alabilirim nabıcam belli değil yani:44:ama yarın gidiyoruz anneme
kız bu arada herkeze yetişiyosun he arayıp soruyosun maşallah sanatopiği ben açtım ama yayın ve koordinatör seni ilan ediyorum görevin hayırlı uğurlu olsun
bu arada kızıma nasıl unuttururum dediğin laflar varyaönce sen sölemicen kızım senden öğreniyo cimcime annecim o güzel bi laf degil bunu sölediğimiz zaman karşımızdaki teyzeler üzülebilir felan de söledigindede uyar unutur inşallah zmanla ama hem öğretiyoruz böyle lafları sonrada gülüyoruz cocuk iyi bişi söylüyorum sanıp devam ediyo malesef
yenise......aynen bizim aramız biraz komik böyle nabsın büyütüyo işte beni çok nazlıyım çokkkkk allah sabır versin eşime ama nabım kendi istemiş küçük olsun diyeannesi hep 25 yaşında bakarmış ben istemem dermiş küçük olsun küçük olsun kendi 26yken 17dimde aldı beni istedi gb büyüytttü nazımıda çekecek şansı yok...şimdi diyorum aklın olsa küçük alırmıydın eşini diyo valla 35 40 alırdım nabcaksa o yaşta
baharım......cannımmm saolsenin tatil nası gidiyo
canım sıkıntın ne ise tez zamanda feraha çıkarsın inşallah,bende bugün doktordan sonra
çarşıya uğradım
kordiro için halı aldım
e cnaım zaten bizim dışımızda gelişen olaylar daha çok üzüyor. Çünkü kişşinin kendisiyle ilgili olsa halleder zaten. Ama Allahım refaha çıkarsın sebep neyse yinede çok üzülme
bilmiyorum canım tam nerede. Emekteymiş ama Bahar biliyor.
İyi günlerde kullan eksiklerin hepsini bitirme hem nazar boncuğun olsun hemde ev hediyesi gelir
bencedee
iyi yapmışsın :)
bizde taksit verirken eşim söylemiş arkadaşıya oda kızmış elemanlara senden tel bekliyorum ne zaman al dersen alırım yeniden çeker yollarım dedmiş :))
canım benim büyük oglumun elinde leptap küçük oğlumun elinde cep telefonu arada vazgeçiriyorum amaSlm kizlar nasilsiniz 2 gundur bakamadim topige eltim bendeydi yatiya 2 oglu var ve cok hiperaktifler birak topigi pcye elimi surmeye vakti bulamadim buarada haksever seni neseli gordum boyle ol iste karamsarlik yok esinle olani diyalogunuzu anlatis tarzin cok hos cokguluyorum yazilarina allahta seni guldursun kacamadin demek alemsin yaa...
Sevcancim seninde kayinvalide gormeme rekorun son bulmus uzuldum ama kizinin adina sevindim bak ozlemis cocuk :)) bende benimkini bayadir gormuyorum ama buraya tasinmadan ayni apartmandaydik hergun laf sokmalar havada ucusuyodu uzak olunca laf sokucak biside bulamiyolar bir oturanlarin allah yardimcisi olsun simdi haftada bir ararim ki aramassam darilir kizinda subhaneke okumaya baslamis masallah allah devamini getirsin benim oglumda okusun cok istiyorum ama varsa yoksa bilgisayar oyunlari ne yaptimsa vazgeciremiyorum sahi siz nasl uzak tutuyonuz basarabiliyomusunz bir oneriniz varmi...neyse allaha emanet olun benim koca kisisi geldi ben kactim...
Slm kizlar nasilsiniz 2 gundur bakamadim topige eltim bendeydi yatiya 2 oglu var ve cok hiperaktifler birak topigi pcye elimi surmeye vakti bulamadim buarada haksever seni neseli gordum boyle ol iste karamsarlik yok esinle olani diyalogunuzu anlatis tarzin cok hos cokguluyorum yazilarina allahta seni guldursun kacamadin demek alemsin yaa...
Sevcancim seninde kayinvalide gormeme rekorun son bulmus uzuldum ama kizinin adina sevindim bak ozlemis cocuk :)) bende benimkini bayadir gormuyorum ama buraya tasinmadan ayni apartmandaydik hergun laf sokmalar havada ucusuyodu uzak olunca laf sokucak biside bulamiyolar bir oturanlarin allah yardimcisi olsun simdi haftada bir ararim ki aramassam darilir kizinda subhaneke okumaya baslamis masallah allah devamini getirsin benim oglumda okusun cok istiyorum ama varsa yoksa bilgisayar oyunlari ne yaptimsa vazgeciremiyorum sahi siz nasl uzak tutuyonuz basarabiliyomusunz bir oneriniz varmi...neyse allaha emanet olun benim koca kisisi geldi ben kactim...
semiha ......neye canın sıkkın senin bakim var bişi hiç iyi görmedim seni
sevcan........canım yarın gidiyoruz kemalpaşaya anneme erken gidicez ..eşim annemin diger evin banyosunu yapıcak küvet var duşa kabin istiyomuş kiracı onu yapıcak bide annemin kendi evinin tavanlarına köpük döşücek bikaç günlük işi var pazara kadar durcaktık ama bugün telefon geldi bana cumartesi toplantım var mış cumartesi pazar hatta bi kursta olcak bide kalıncakmış bilmiyorum eşimi annemde bırakıp ben tekte dönebilirimizinde alabilirim nabıcam belli değil yani:44:ama yarın gidiyoruz anneme
kız bu arada herkeze yetişiyosun he arayıp soruyosun maşallah sanatopiği ben açtım ama yayın ve koordinatör seni ilan ediyorum görevin hayırlı uğurlu olsun
bu arada kızıma nasıl unuttururum dediğin laflar varyaönce sen sölemicen kızım senden öğreniyo cimcime annecim o güzel bi laf degil bunu sölediğimiz zaman karşımızdaki teyzeler üzülebilir felan de söledigindede uyar unutur inşallah zmanla ama hem öğretiyoruz böyle lafları sonrada gülüyoruz cocuk iyi bişi söylüyorum sanıp devam ediyo malesef
yenise......aynen bizim aramız biraz komik böyle nabsın büyütüyo işte beni çok nazlıyım çokkkkk allah sabır versin eşime ama nabım kendi istemiş küçük olsun diyeannesi hep 25 yaşında bakarmış ben istemem dermiş küçük olsun küçük olsun kendi 26yken 17dimde aldı beni istedi gb büyüytttü nazımıda çekecek şansı yok...şimdi diyorum aklın olsa küçük alırmıydın eşini diyo valla 35 40 alırdım nabcaksa o yaşta
baharım......cannımmm saolsenin tatil nası gidiyo
İyigeceler kızlar nasılsınız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn çok şükür gelebildim dün işlerim çok yoğundu hiç açamadım ama bugün burdayım geçmişe pek bakamadım ne var ne yok herkes iyidir işallahh yoktur bir yaramazlık ayyyyyyyyyyy özlemişim valla sizleriii
sevcancım bu arada çok sağol tatlım arayıp sorduğun için çok mutlu ettin beni
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn çok şükür gelebildim dün işlerim çok yoğundu hiç açamadım ama bugün burdayım geçmişe pek bakamadım ne var ne yok herkes iyidir işallahh yoktur bir yaramazlık ayyyyyyyyyyy özlemişim valla sizleriii
sevcancım bu arada çok sağol tatlım arayıp sorduğun için çok mutlu ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?