Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
sevcancım ben maillere baktım ama gelmemiş bana
çok merak ettim ama :))
kızlar bu ara evde duramıyorummm gezdikçe geziyorum
annem geldiya yunanistandan orada takılıyorum ordan biryerlere gidiyoruzz açamıyorum burayı
bebek e kimler geliyor bakalım haksever geliyormusun canım??
kocan mudanyada zati ruhu duymazz

nasıl geçti canım inşallah beklediği gibidir..
hoş geldin bu arada:)

sağolun kızlar hoşbulduk valla sınav pek iç acçıcı değil eşime göre bakalım 12 sinde sonuçlar açıklanacak o zaman görücez hayırlısı ile yapcak bişey yok artık kısmetimizde varsa olur ne diyelim ama onun haricinde ankara güzeldi anıtkabire falan gittik oğlum çok mutlu oldu çok eğlendi
canım gelmek isterim ben de hem görüşmüş oluruz ama önümüzdeki hafta bir program var gibi eğer olmazsa gelirim kısmetse görüşrüz

Tahmin ettim gezdiğini annenin perşembe geleceğini biliyordum :)
Haksever gelemicek canım.
Neyse bize geldiğinde yada ben size geldiğimde gösteririm canım :) herhalde boyutundan dolayı gelmedi. :)

İnşallah Allah gönlünüze göre versin...
gelebilirsende tanışırız artık :) çokta güzel olur....

amin canım işallah cümlemizin gönlüne göre versin
valla istiyorum canım gelmek bu cumaretsi gidecektik oraya ama önümüzdeki haftaya ertelendi o nedenle şimdilik bişey diyemiyorum bakalım kısmet eğer orası olmazsa gelicem nerde oturuyor bebek arkadaşımız

emekte-koruparkın arkasındaymış
bayada uzak ama :) inşallah kısmet olsun gidelim.

Hoşgeldin nasılsın
Bende iyiyim canım.Allah nasip ederse görüşmek güzel olucak sizlerle bayadır uzak kaldık çünkü

İyi gezmeler size.Annende hoşgelmiş gözünüz aydın canım

hüü hüüüüüüüüüüüü

bugün kimseler olmaz diye tahmin etmiştim zatii

Son düzenleme:
slms kıslar perşembeden beri yokum aferim ben yokken cok konuşmamışınız perşembe cuma annemde kaldım kemalpaşayı altüst ettim
cumartesi günü eşimi annemde bıraktım işleri vardı çünkü ben bursaya geldim yatılı toplantımız vardı kursta demiştimya bol sohbetli büyüklerimizin dualarını aldık maneviyat dolu huzurlu 2 gün geçirdim şimdi geldim eve yedik içtik sohbet dinledik yedik içtik sohbet dinledik teseddür,haya,hizmet,itaat vs vs.. peygam ber efendimizin savaşlardaki hatıralarını ağlayarak dinledik anlatan hocalarımızın maneviyatıda bambaşkaydı ... dini yaymak ve yasaklı dönemlerde kuranı keremin okutulmasının öğretilmesinin yasak oldgu dönemlerde büyük zaatların büyük alimlerin üstadarın neler yaşadıgını ne zorluklarla ilim öğrettiklerini dinledim şimdi bizler bahane ediyoruz yok zmanımız yok yok yaşımız geçti ezberleyemem öğrenemem diye ben okumayı biliyorum ama niye acıpta anlamnıda okuyup hayatıma geçirmiyorum dedim o kadar boşumki niye hiçbişey öğrenmiyorum dedim bu hocalar 60-70 yaşlarında dede dicegimiz amcalar abilemrimizdi istanbuldan emetten kütahyadan balıkkesirden sırf bildiklerini paylaşmak için bizlerin ayaklarına gelmişler ama biz bir kitabı açıp 2 kelam öğrenmeye aciziz malesef ...neyse yani güzel di gece teheccüt namazı hatimler dualar çok mutlu oldum diz üstü oturmak yorucuydu ama olsun değerdi

eşim daha gelmedi annm esir aldı sanırım tavanlarına köpük döşetiyo belkide yoldadır size bi bakım dedim ben malum yarında okul başlıyo

Canım Allah kolaylık versin senin işinde kolay değil valla.Allah kabul etsin ne güzel maneviyat dolu gün geçirmişsin.Yarın okul var demek Allah kolaylık versin.Kib görüşürüz.

Kızlar 2 günden beri girmedim ama kimsede girmemiş topik durgunlaştı bu aralar herkezin kendine göre işi gücü oluyor tabiki yoksa her an burada olmak isteriz.Gönüller bir olsun

saol canım öyle yorgunum öyle cok işim varki çarşamba akşamı eşim arkadaşlarını hatime almış nabıcam ne edicem hiç bilmiyorum temislik yapmam alzım heryer çamaşır ütü bide ikram etmeye bişi ler düşüncem bide işten gelince yapıcam bunları yarın okul var pazar var okula yakın pazarlık düzmem lazım bi aradahangi birini halledicem çok yoruldum yaaa

Canım biraz kendinide düşünseneBak tedaviye başladın bu kadar yorgunluk iyi değil yavaş yavaş yap olduğu kadar.Allah yardımcın olsun yardıma geleyim istersen şekerim
Kızlar merhaba !
Uçuyoruz rüzgardan resmen
Mudanyada gündüz daha fazla rüzgar vardı.Şuan iyi resmen bahar havası vardı bugün
aynen süpürgelerimizi alıp dışarımı çıksak
Süpürgeli cadılar olurduk

ne güzel maneviyat doılu bir gün geçirmişsin huzur dolmuş için..
bende severim sohbet dinlemeyi,bizim okulunda oluyor çarşamba perşembe cuma ama hep erteliyorum
hep başka şeyler çıkıyor..

bizde mudanyaya gidelim dedik eşim sahilde gezilmez orada daha çoktur rüzgar dedi..
demekki öyleymiş sonra döndk takıldık biryerlerde.ama hava çok güzeldi bugün kombiyi 30a indirdim ilk defa:)
yarında yağmur gelir artık..

Son düzenleme:
kızlar doğalgaz faturalarınız ne kadar geliyor,
biz rekor kırdık bu sene 680 geldi
ama bu hafta havalar güzel geçti 400den fazla gelmez inşallah..

sevcancım bu akşam nerdeydin bakim gezenti senii
evin ordan geçtik 19:30 gibi.
şua saatte mutfakta şu saatte yatak odasına geçtinizröntgenci gibi hissettim kendimi
eşimde hep diyor normalde arkadaşalr arıyor evdemiisniz sze gelicez diyorlar,
ama bu eve geçince kimsenin aramasına gerek kalmayacak ışığı gören gelecek diyor

çok fazla gelmiş canım ya benim evim 4+1 210 m2 cocuk odası hariç heryer yanıyor 260 geldi üstelik ben sıcağı cok severim kombiyi 3de yakarım kar yağınca 4e çevirdik 1haftada öyle yandı ev yalıtımlı korunaklı olunca tasarruf yapmış oluyoruz

biz bugün kızımıza mobilya baktık fiyatlar cok yüksek ama alıcaz yapıcak bişey yok sizler nerden aldınız bebeklerinize mobilyayı
akbebe ismo moremo meltem çilek havuç hepsi çok pahalı 3700ün altında güzel bişey yok

oo çok iyi gelmiş size ama ben 70te yaktım sürekli,
evimde ısı yaıltımı var üstelik ama dubleks olunca ısıtmak zor oluyor bende her odayı yakıyorum malesef,

günaydınlarrr
ben arada saabahları işe uğruyorum 1 saat takılıyorum arda durduğu kadar..
eşime dedim haftaya verelim okula dedim az kaldı yaza diyor
ben melodiyi düşünüyorum sevcancım işyerimin ön sokağı çok yakın işyerime..
ama bakalım kısmet yinede..
çalışmak istiyorum yaaa işe gidince eve gelmek istemiyorum,
seviyorum çalışmayı ayrıca çok özlemişim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…