Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oğlumun mobilyasını özel yaptırmıştık ankara mobilyaya,
basketbollu istemişti 5 sene önce,
ozaman yoktu, bizde katologtan seçip yaptırmıştık ama ardaya çilekten alrıım çilekteki mobilyalar harika çokta şık bakalım kısmet tabi..

Bize 250 geldi canım, bende senin faturanı merak etmiştim ne yalan söyliyim çünkü evin hem dubleks, hem büyük, hem kombin çok yüksekte, hemde her yer açık :)) ayy hem hem. çok gelmiş size de Allah kolaylık versin şunun şurasında 3 ay yanacak diyoruz ama 3 ayda iyi sallıyor.
Benim sadece mutfağım yatak ve oturma odam yanıyor 250 tl geldi. Açıkçası ben bile daha az bekliyordum..
Ayrıca dün kapattım ben kombiyi. Açtım pencereleri her yeri havalandırdım mis gibi, çiçeklerimi balkona çıkardım temizledik güneşi gösterdik.
Şevval e çiçeklere cici yap kızım diyorum öpüyor :))

:))))) ayy niye gelmediniz bize yemek yerdik, kahve içerdik :)))
dün misafirlerim vardı. Daha doğrusu abimler kaldılar cumartesiden, sonra 3 gibi onlar gitti. Bizde biraz yürüyelim dedik ama çok rüzgar vardı, bizde arabayla çıktık pazar pazarına gittik :) sonra 7 de geldik yemek yedik :) valla yatak odası kısmını inan hatırlamıyorum neden girdikki :) kesin şevval girmiştir. Yüksek tabureler aldımya imzadan, ayy heryere taşıyor bücür sürekli lambaları açıp kapıyor dışarıdan görende birine işaret çakıyoruz sanır :))) lavabolarda sürekli kollarını ıslatıyor cumartesi çıldırttı beni sırf bu yüzden...
Evet hele sizde taşının :) ben dahil herkes sizide röntler :) tabi bize bakan yerden alırsanız dairenizi DD Bizide arayanlar oluyor lambanız yanmıyordu geziyomusunuz diye :))

Ayy ne güzel genişmiş seninde evin... Hangi semtte oturuyordunuz siz.

Ben kızıma mobilya falan almadım. Karyolada yatıyor hala 2,5 yaşında, kısmetse bu yıl almayı düşünüyorum, oda yapıcam. Zaten ayrı yatırmak gibi bir düşüncemiz yoktu hemen doğduğunda. Şimdi tam vakti kızım de beğeniyor odaları görünce, onun beğendiğini alıcam :) Ama dediğiniz yerler hep pahalı yerler. Semiha almıştı kızına onun aldığıda çok hoştu fiyatıda sizin söylediklerinizde uygundu.

Yavaştan başlamışsınız :) işe alışmaya. Eşimin eski işyeride oradaydı melodinin sokağında.
melodiyi bende düşündüm canım hatta aradım telde bilgiler aldım, 3-4 ay önce, eşim dedi banada orayı iyi diye. bizim evlerede yakın. Sen gidip gezdinmi eğitimi nasılmış, giderken beraber gidelimmi eşinle gitmezsen tabi.
:) ayy heycanlandım şevvalde eylülde tam 36 aylık olacak melodide devlet okuluya orasıda alabilirmiş. Aslında ben biraz dini bilgilerde alsın istiyorum ama bakalım artık neresi uygunsa. Vatanı düşünmüyormusun? hiç bence düşünme o ayrıda :)

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr iyi haftalar herkese

maşallah canım yine hızına yetişilmiyor :)

maşallah canım o ne fatura öyle :26: bize bu ay 340 tl geldi ki benim evim sizinkinden çok çoooook ufak
hayırıdr siz ev mi değiştirceniz canım

günaydın kızlar yorgun yoğun bir hafta sonundan merhaba :))))

günaydın tatlım günaydın valla bizimde öyle geçti yoğun bu hafta sonu gezmenin dibine vurudk yani cumartesi sabhtan bir başladık dün akşam saat 10 da evdeydik bu hafta sonu eve hiç el sürmedim valalhibugün kociş süpürcek artık

ohh maşallah Allah gezen yerlerinize zeval vermesin :)))
Evde birinin olması çok iyi oluyor. Erkekte olsa en azından benimki böyle derleyip topluyor elinden geldiğince...

ben ertuğrulkent özlücede oturuyorum canım nerden aldı acaba semiha orayada bakayım şimdiden fiyat arastırmasına grdim ilk çocuk çok masraflıymış

:18::18::18:

selam kızlar
ebru ben çocuk değil genç odası aldım
çilekten aldım
o kadar memnunum ki şimdi
malının kalitesi zaten tartışılmaz
bursadaki bütün mobilyacıları gezmiştik

ohh maşallah Allah gezen yerlerinize zeval vermesin :)))
Evde birinin olması çok iyi oluyor. Erkekte olsa en azından benimki böyle derleyip topluyor elinden geldiğince...

sağolasın canım vallahi şimdiye kadar çıkmadıkalrımızın acısını çıkardık sanki
yok anam ben adam süpürge yapcak diye bekliyom herif gezintiye çıkmış şimdi görüştük yanıma uğrucakmış gelir birazdan

selam kızlar
çilekten aldım

slm canım nasılsın
bizde oğlumun odasını küçük sanayide meltem molbilya var ordan aldık ama mobilyası çok güzel taş gibi malalrı var bizde tavsiye üzerine gitmiştik tavsiye edebilirm

Mudanya dün güzeldi eşimin okuldan arkadaşlarıyla buluşma günü vardı cafede eşlerle birlikte güzel bir gündü.Akşamda misafirim vardı dün mudanyaya bahar havası gelmişti gndüz rüzgar biraz daha vardı akşam rüzgarda gitti ılımandı
Çok gelmiş size:18:Allah kolaylık versin.Ben oturma odası ve yatak odasını açıyorum sadece heryeri açmaya kalksak 300 400 ü bulur benim salonda geniş çünkü
Şu kapalı çarşı tarafı var oraya eşimle öyle bir bakmıştık güzel mobilyalar vardı.Bi mağazada gördüm yeni çıkmış.Bebek karyolasından genç odasına dönüşüyor hoşuma gitmişti markasını unuttum ama kaliteli ve uygundu
TünaydınÇalışmak güzel kafana yatan bir iş olduktan sonra
günaydın kızlar yorgun yoğun bir hafta sonundan merhaba :))))
Tünaydın canımKolay gelsin
selam kızlar
çilekten aldım

A.s Semiha nasılsın

Baharcım hoş geldin.

Kaderim :) acemlerden başlayacak olan 30 mtrelik ana arter. Eksi yalova yolu, samanlıdan geçecekmiş otosansite uzanacakmış :)
bizim evler dahada değerlenir mi sence :) yoksa çevre yoluna yakın diye hala aynımı kalır dersin

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin

kız elimizi çabuk mu tutalım dersin acaba ? fiyatlar yükselecekse :26:

canım siziin ışığınız yoktu dün akşam yanlış anladın yani demek istedimki,
nerdeyse yatak odana mutfağa girişinizi çıkışınızı yazıcam o hale geldim demek istedim:))
yoksa ışığınız yoktu dün akşam hatta gezenti diye yazdımya:))
canım ben gidip görüşmüştüm bile geçen sene, buraya yazmamışmıyım acaba?
çok güzeldi içi arda içeri girince top havuzuna atladı:))
bahçesinde park ve yüzme havuzuda var yemyeşil kocaman bir bahçe,
eğitimi hakkında da özelikle öğretmenler ün.. öğrencisimi diye sormuştum hepsi ünv.. öğr..
beraber gidelim canım hep pazarlık yaparız:))
orası daha önce firuzan teyzenin villasıydı ama anaokulu yaptırdı hatta ismide firuzan anaokuluydu,
sonradan melodi aldı bence dahada iyi oldu firuzanın eğitimini iyi duymamıştım..
bizim eski oturduğumuz evin karşısı oluyor,
talhanın zamanında vardı orası ve vermemiştim heykele göndermiştim..
vatanı şöyle düşünmedim 5 yaş grubu alır diye ama neden vatandan birşeymi duydun canım??
evet canım ekim kasım gibi evimize geçicez sevcanın karşı siteye:))
her türlü gelişecek canım eminim ama onu duymamıştım akşama eşime söyliyeim:))

Son düzenleme:
kız elimizi çabuk mu tutalım dersin acaba ? fiyatlar yükselecekse :26:

elinizi çabuk tutmakta her zaman fayda var tabi ki. Eğer elinde peşinatın varsa bence bekleme. Çünkü şöyle diyim biz 82 bin tl ye anlaştık evi. 6 ay sonra taşındık. yan komşumuz bizden, Bizden 1 ay sonra aldı ve taşındı hemen, ama 97 bine aldı. :S

Son düzenleme:
ben evden bir çıkıyorum eve giremiyorum bu ara
işyerine gittim takıldım 1 saat kadar ordan arkadaşa uğradım kahveye sonra demirtaştaki arkadaş aradı oğlu sünnet olmuş,
atladık arabaya geçmiş olsuna gittik,
yarın çıkmıcam biryere inşallah evimi b.. götürüyor:))

havada tam temizlk havası:)

hayırlı olsun canım allah güle güle oturmayı nasip etsin işallah

Aa anladım canım ama biz saat tam 19:10 da eve geldik :) sanırım siz 19 gibi geçtiniz. :)) ayy bende herşeyi anlattım :)

yaa güzel demek düşünebilirim aslında canım çünkü bize çok yakın. Ama sınıflar kaçar kişilikmiş oda önemli çünkü bizimkiler daha ufaklar. Eşiminde işyeri hemen o sokaktaydı bilirsin kesin. :) evet bende netten bakmıştım bahçesine geçen yıl aradığımda fiyatıda uygundu sende yarım gün mü vericeksin ilk dönem. Ben öyle düşünüyorum eğer öyleyse öğlenci olsunlar diye erken davranalım canım.

bende eşime mesaj attım bizde hiç duymamıştık geçen hafta bizim semtle alakası olmayan biri söyledi iş yerinde bende şaşırdım çocuk bilmiyomusunuz dedi :) bende aklıma geldi netten baktım. Acemler - Eski yalova yolu - samanlı - otosansit diyor altepe kız senin iki evde değerlenecek bu durumda yaşadınız

aynen katılıyorum bizde topraktayekn almıştık,şuan ise karşı dairemiz bizden 30 milyar fazla ödemiş
ön cephe ise 240 245 diyor 10 milyar daha fazla:))
biz ön cepheye geçtik sayılır 20 milyar fark ödücez o yüzden ama şuan o daire 245 mişyine 25 milyar kardayız..
biz oraya geçiş yaptığımız için bizden fazla fark almıyor yani:)
ne kadar çabuk alınırsa okadar karlı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…