Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

evet canım geçen sene ve bu sene başına kadar oraya gidiyordu sadece uyku sebebi ile aldı çünkü çocuklara hiçbir aktivite yapma zamanı kalmıyordu sabah gidiyolar kahvaltı sonrası biraz aktivite sonra öğle yemeği sonrası uyku ondan sonra ad zaten pek bişey klamıyodu geriye o nedenle o da kızdı ve aldı ben de oğlumu ayten bozkayay göndermiştim ve ben çok memnundum ama bu sene müdürü falan değişti bizim zamanımızdaki müdür yok artık o nedenle pek memnun değiller şuan oradan

hııım hadi yaa orası çıktı şuan hafızamda (( offf neresi olacak...
ben okula verdikten sonrada memnun kalmazsam napcam değiştiremem de kendi kendimi yer dururum ((

gezelim canım biz talhanın okulunuda değiştirecez kısmetse eğitimnden memnun değiliz ing.. dışında..
eşim araştırıyor sürekli özel yedi renkli çınar ilk.. istiyor benim oğlum kelebeğe gitmişti 3 buçuk yıl buda aynı sadece ismi değişti yani eski kelebek:)
ardayıda abisinin yanına veririz diyor birde bahçeşehir kolejini araştıryor, eşim abisiyle arda aynı okulda olsun diyor ama ben inatla olmasın diyorum
oda ee servis olacak zaten aynı şey diyor bakalım eşim araştıryor sürekli..

al bendende okadar artık gündüzleri uyumuyor malesef..

kızlar dün camlarımı sildim bugün kapıları,perdelerimi yıkadım astım,
balkonları yıkadım tüm odaları silip süpürdüm,sizede yetiyomm pc açık radyo dinliyom zati
mutfağa masaya oturunca pc açık yazıyom size ama bakın ne çok iş yapıyom:))
hee bu arada tiramisuyuda yapıp buzdolaına attım..
oohhh evim mis kokuyorr iyiki misafir geliyor aa vallah yoksa hiç k... kaldırmak istemiyom:)
birde böreği akşamdan hazırlayım diyorum hem eltimlere koyarım
günün özetle geçmişini sundum sıra mutfakta:))

sizin baktığınız yerlerde hep pahalı sanırım ben sadece yanında gezicem :))))

ayy aman bu sene bari verebilsek şunları okula...
Okuldan memnun değilsiniz demek. Şahinkayayı pek övüyorlar ama çokta bilmiyorum.
Bahçeşehiri düşünebilirsiniz ama ikisi içinde...
bu bahçeşehir bile 650 tl ymiş canım melodiyle aynı fiyat :) ana okulları özel okullarla aynı :)) aklım almıyor...
Büyük oğlunda 3,5 yıl iyi gitmiş. tam günmü gidiyordu.

hııım hadi yaa orası çıktı şuan hafızamda (( offf neresi olacak...
ben okula verdikten sonrada memnun kalmazsam napcam değiştiremem de kendi kendimi yer dururum ((

valla canım iyi araştır işte ona göre veririsn

canım talha senin kaça gidiyordu şuan hangi okula gidiyor

evet canım tam gün gidiyordu ozamanda çalışmak için vermiştim 3,5 yaşındaydı..
valla canım iyi araştır işte ona göre veririsn

canım talha senin kaça gidiyordu şuan hangi okula gidiyor

6.sınıf canım
özel nilüfer yıldırıma gidiyor 3 senedir orada.

ohhh valla misler gibi güle güle otur canım ben de öyle bir temizlik yapabilsem valla şuan benim evi b.... götürüyor görmeyin heleki mutfağım temzilenmsei lazım yerleri dolapları falan ama napoyım yetişemiyorum şuan bebişten dolayı sinir oluyorum eve bakıp bakıp

sağol canım..
mutfak kadının en çok gördüğü yer oluyor..

okudum gülüyorum şimdi :)))
ama uyurken olabilir öyle vakalar benimde var öyle bir vakam eşim anlatıp anlatıp güler hala

kızlar şimdi özgeyle konuştum.
Bebeke gelebilmek için eşini ikna etmeye çalışıyormuş ((
offff ne inat şu özgenin eşi

İnşallah gelebilirsin yaa...

Kaderim özgelerin okulu sordum.
en fazla sınıf 14 kişiymiş. Orayıda çok methediyorlar. 7 kişilik sınıflar bile var dedi.
tam gün 250 tl ymiş sor bakalım servis bizim evin oraya gelir mi dedim :))
hem tamda benim istediğim gibi eğitimi :SSSS

neden bu kadar ucuz özge. Herşeydende kıllanmasam olmaz

Son düzenleme:

ay bzimkilerden de bi haber gelmedi hala ya bakalım akşama kadar bişey çıkmazsa akşam tekrar bir arıcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…