Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

pahalı olunca pahalı olmaz diyoruz,,
ucuz olunca neden acaba ucuz diyoruz:)))
gerçekten çok ucuz ama nedenkiibahçe çocuk parkı falan varmı özge??

pahalı olunca pahalı olmaz diyoruz,,
ucuz olunca neden acaba ucuz diyoruz:)))
gerçekten çok ucuz ama nedenkiibahçe çocuk parkı falan varmı özge??

bahçe ve parkı yokmuş canım. Ama oyun salonu varmış
yazın zaten aktiviteleri oluyormuş, dışarıda oluyorlarmış....
Ben burayı hep duyuyorum bizim şirketten bir mühendisin yeğenide gitmiş çok çok memnundular. Çocukta öyleymiş...

:SSS servis varmı sor dedim. Şimdide kendi kendime servise nasıl binecek diyorum emniyet kemeri takarlarmı vs...
ben bıraksam her sabah diyorum ama bizim işbaşı 8,30 orası 9 da başlıyormuş offf neyse bence burayada gidelim görüşmeye.

evet
her gece değil ama yaa çok yorgun olunca falan :))

anacım o zaman kocan seni gece gece biyerlere gitme diye sıkıskıya sarmıştır:):):):

offf valla zor iş bunlar yaa ben de oğlanın okulundan memnun değilim ama öğretmenimiz iyi çok şükür o nedenle tutuyorum ama bakalım 6.sınıfta ne yapıcaz şimdiden okul araştırıyorum işte öbürü desen daha ufak ama onu nereye göndercez bakalım ayten bozkaya gğzeldi ama orası da bozuldu kısmet artık bakalım nereleri olur

bursalı bayanlar size bir sorum var :))
karaca home anatolıum dışında nerde var
çok güzel bir yatak örtüsü beğenmiştim sonra alırım dedim ama istediğim rengi kalmamıştı ((
300 tl idi saten mürdüm rengi
sizce çok mu pahalı
birde siz şu simgeleri nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremiyorum

oyy canım iyki dogdun hassas ve duygulu arkadaşım benim hatta bugün sevcanla telefonda konuşurken bile dedim candan abla gitmiş mudanyaya dedi bende baharında iyiliği yüzüne vurmuş çok iyi yaa dedim aynen candan ablada öyle sanırım allah daim etsin inanın benimde eşim salsa hiç bırakmam sizi hep buluşalım istiyorum ( niye anlamıyoki beni yoruldum artık

iyki varsın tatlım pronda hayırlı olsun dün söylücektim yazmadım cok işim vardı bugün sölüyeyim demek candan abla almışvalla cok sanslısın

herkez dogum gününü yazcak şimdiama bende yazmıştım ocak 20 diyebidahakine daha cok barırımay utandım

kızın tuvalete yapıcakta annesi acık üşeniyo sankikızım kızın sana sinyal veriyo şu tuvalet eğitiminde baskıya karşıyım ama cocuk köşelere cekilip tuvaletini yaptıgında bezinden raahtsız oldugunda ve tuvaletini yaptıktan sonra yaptım diye söylediginde cocuk hazır oldugunun sinyalini veriyo dmeektir ihmal etme 1 hafta peşinden koş bence gece gündüz bağlamana gerek kalmıcak hem gece yaapar diye altını baglayarak cocugun özgüvenini zedeliyosun bence altına yapmasından korkuyosan yataga musamba ser üstüne carsaf ser onun kendine güvenmesini sagla baştan tamam mı kuzummmmmmmmhadi bakalım inşallah cişimiz tuvalete kakamıss tuvalete artık kimse yapmıcak altındaki bezeeeeeeee

ay cidden kıllısın hee canım bizim burası resmi bir kreş değil o yüzden vergisi algısı yok anlıcan ne dedim kursun kreşi dini egitim veriliyo cocuklardan alınan parayla buranın temislik giderleri karşılanıyo hocaların ücretleri veriliyo,ve mutfak masrafları ,faturalar yatırılıyo...kalan para olursada soganlı ögrenci yurdunda üniversite okuyan ve ayrıca kuranı kerim okuyan ögrenen talebelere katkı oluyo burs veriliyo yatmaları,yemek leri felan filan ...yani hem cocugunu okutup hemde hayır yapıyosunuz... burdaki hocalar askeri ücret bile almıyo yani herkez daha cok hizmet için burda hatta maaş denmiyo hediye harclık deniyo pverilen paraya...herkez hizmet için burda yani allahtan korkan insanlar kimse zorla calışan gb değil yani bunuda göz önünde tutmak lazım... sonra binamız 3 katlı alt katı yemekhane ve oyun bekleme salonu üst 2 katta 4er sınıf var 130 öğrenci 20ye yakın öğretmen 3 yemek personeli ve her katta birer yardımcı abla var o katın temizliği ve cocukların tuvalet ve üst değişimi ile ilgileniyolar... yani binamızda bir hayır sahibinin bagışı ücretsiz kullandırıyo binasını anlıcanız bu yüzden ucuz fiyat burası ticarethane değil sadece ilim öğreten bi kurum bende nacizane 5-6 senelik deneyimimle okulöncesi egitimi veriyorum...normal bi kreşte öğretilenlerden eksigii yok fazlası var kat kat bilmem anlatabildimmi

servise sordum oraya gitmiyolarmış canım bence kaderimle anlaşıp sabah kadarim bıraksa akşam sen alsan süper olur

Slm kizlar kimsecikler yok aksamlari genelde kocislerle mesguluz sanirim benimde esimin somestr tatiliya surekli evde derdi hic bitmiyo zor firsat buluyorum girmeye

baharcim dogum gunun kutlu olsun yeni yasin saglik ve mutluluk getirsin bebisle taclandirsin yuvanizi

Sevcan senin su kocise rezil olus yazini okudum cok komikti begeni rekoru kirmayi haketmis sonuna kadar benimde gece ziplamalarim hamileligimde cok olurdu bide yorgunken olur genelde ...

Neyse ben yarin izmite yola cikicam 2 gun giremiycem topige haftasonu umarim guzel vakit gecirirsiniz size bol muhabbetli saatler diliyorum allaha emanet olun...
Hee haksever ins kocan razi olur bulusmaya gitmene biraz damardan girmeye calis cilve falan sokmuyomu adama benim kocada internet olaylarina biraz karsidir ama karisacaginida sanmiyorum cabuk ikna oluyo her konuda neyse ins izni koparirsin

Gündüz konuştuğumuz gibi Sevcancığım geçen senede almışlardı.Haklarını yemeyim şimdi.Bu arada uzun kollu gecelik sabahlığıyla takım almışlar.Kaynımda çanta almış.Özdilekten almışlar oraya yakınlar
Ellerine sağlık her yer temiz olunca ben mutlu oluyorum şahsen evimin iişi bitmeden içim rahat etmiyor
eşime rezil olduğumu yazdığım mesajımda beğeni rekoru kırıyor canummmmmm......
Neymiş o merak ettim şimdi:44:
Sevcan Allah iyiliğini versin okudumda ne güzel bir anıAllah'ta seni güldürsün
Kızlar bugün konuşma günümüzmüş galibaHerkez birbiriyle konuşmuşHakseverin gelmesini bende çok isterim ama eşinin inadını kırsa olurda iş ikna edebilmesi.Ama haksızlık buuu ilk görüşmede geldin yolladı bizleri gördü sonuçta komşularında.Hem biz napıcazki Allah aşkına hakseverim ya :18:
Canımm çok teşekkür ederimmO sizinde kalbinizin güzelliği Kulaklarım çınlıyordu demek sizdiniz oSevcancığım bugün maşllh konuşmadığın kalmamış kızBende konuştum SEvcanla.Bebeğide aradım.Birde Hopeye haber verdim gelmesi için.Eşinin sınavı varmış oraya gideceklermiş hafta sonu.Haksever gelirsen iyi olur seviniriz.Topiğe girmene izin veriyorsa buluşmayada yollasın ne var yaniİkna etmeye çalış sen.Gelemezsende sağlık olsun napalım

Canım çok teşekkür ederim.Allah seninde gönlünce versin.

büyük oğlun daha 4. sınıf dimi. hangi okula gidiyor canım.

Şu ayten bozkaya olsaymış yine güzel olurmuş. Öğretmenler falan iyidir belki he. Müdürden ziyade.
Birde senin bebişin zamanına kadar bi müdür daha değişir belki :)

ÇGeçenlerde şu ananın gözü muhabbetinde de verdiğin tavsiyeyi dinledim Özge iyiki dinlemişim bir kaç kez söyledim bir daha söylemiyor... Senden alacağım daha çok akıl var Sen çok yaşa... Çiş eğitimiyle ilgilide tvasiyelerine uyucam demek gece bağlamak özgüveni bile etkiliyor ayy kış olmasa ben hemen başlardım şimdi kesin eğitime ama olmaz şimdide yaa...

Dün zaten ablam gündüz hiç bağlamamış hep söylemiş hatta bir ara sıkışmış sanırım yavrum koşa koşa gitmiş lazımlığa oturmuş ama akıllım eşofmanını indirmeden bi güzel işemiş kalkmış ben gittiğimde hala gülüyordu ablamlar...
Sonra koçtaşa uğradık akşam o kadar sordum çiş varmı diye yok dedi orada oynarken işedi :))) Hatta candan ablayla konuşuyodum o sırada :)))) sonra eve gelmek zorunda kaldık....

Okulunuzla ilgili dün güzel şeyler daha öğrendim burada varya hani bir abla kızını yollucak hatta.
Onlar büyük orhandaki evlerini bağışladılar bir yere meğer sizin orasıymış :)))
Hatta bi kadın varmış oda hep bağış yapıyormuş, bizim abla kızımı yollucam deyince, o bayanda beşyolda oturan bir öğretmen kızımız vardı, o olsaydı pek iyiydi ama bırakmış demiş, ablaya, bende dedim Allah bilir o kız bizim Özgedir :)

Servis yokmuş demek :SSS canım akşam bizim 18:15 te hareket ediyor servis siz 16:30 da bırakıyormuşsunuz yani o iş yaş. Bİr gün değil iki gün değil :SSS aman off bir şeyde bize uygun düşse...

İyi yolculuklar, bizi unutma :)))

aslında diğer rezilliklerim daha süperdi ama onların sayfasını bilmiyorum :SSS
bulursam yazarım buraya. :)

Ben hiç bilmiyorum karaca home nerelerde. :S
Aslında normal fiyat ama yatak örtüsü nasıl birşey onu görmek lazım :)) netten alabiliyorsan alsana koşmazsın hiç varmı yokmu diye.
sizin sonuçlar bugün belli olacaktı dimi yaz bize :) merak ediyorum :))
simgeler derken yüzler mi?bu yazdığımız metnin aşağısında işte hemen :SSS

akşamda Candan abla aradı... napıyım çok popüler biriyim, hakkaten bugün ben kimseyi aramadım herkes beni aradı

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
Kaderim Candan abla bizimle gelmeyecekmiş canım. karamuka göre bugün netleşelim artık.
1,30 da koruparkın orada olucaz gibi Çıkarız evden. Ben alayım seni bizim arabayla gidelim :)

günaydınlarrr..
sevcancım popüler bu topikte kızlar herkeze yetişiyor maşallah ona

candan ablamız nasıl gidecek canım yani nerde buluşucaz..
yok canım ben alırım senii bidahakine seninkiyle gideriz söz:))
opete gidicem zaten benim araba pislkiten geçlimiyor içindekiler gözükmüyor okadar toz pis içinde
cillop gibi yapayım arabamı oradan senin evindeyim 1 gibi ona göre:)

günaydın kızlar...
Kaderim Candan abla bizimle gelmeyecekmiş canım. karamuka göre bugün netleşelim artık.
1,30 da koruparkın orada olucaz gibi Çıkarız evden. Ben alayım seni bizim arabayla gidelim :)

Merhaba

Dua okunan bir başlık var, ben de aralarında olmak ve onlara iyi dileklerde bulunabilmek adına haftalık dua listelerine katılmıştım.

Genellikle Cuma günleri bağışlanması yönünde hazırlanıyor listeleri ve kimi zaman biraz gecikmeli de olsa bir iki sonrasında tamamlanıp sonuçta yine bağışlıyorlar dualarını...

Ben bu hafta henüz daha az önce tamamlayabildim ve benden kaynaklı bir eksiklik olmasın diye onlara bildireyim istedim.

Kapatmadan, şu bizim Bursa ellerine de bir iki satırlık günyadın diyeyim istedim.

Sevcan hanım; bizimle gelmiyor Candan abla niye diyorsunuz??? Şaka bir yana, ben anladım ne demek istediğinizi de, diğerleri nasıl anlar bilmiyorum artık...

Dediğim gibi Yalova'daki işimi erken bitirmeye çalışacağım ve büyük bir ihtimalle de saat 15:00 civarlarında Bursa'ya dönmeye çalışacağım...

Ben Korupark'a geldiğimde birinizi ararım telefonla ve siz beni yönlendirirsiniz bulunduğunuz yere olur mu?

Bu arada, akşam Şevval'in olayından sonra ne yaptınız? Islak - ıslak...

Henüz tanışmamış olduğum kişilere ve yeni katılan kişiler de dahil olmak üzere; Hepinize ayrı ayrı hayırlı Cumalar diliyorum... Kendinize iyi bakın...

Sevgimle

sen opette iç temizlikte yaptırıyomusun. :) bizimkininde içi çok pis :)) temizlicektim bende yarın sabah...

Farketmez canım :) sen zaten bizim arabaya ve ben kullanırken binsen bir daha binmezsin D
tamam canım ben saat 1 de aşağıda olurum.
Candan ala yarın yalovaya gidicekmiş ama bebeğin evine yetişecek oradan canım. kendisi gelecek yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…