Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sevcan hanım

Ben yazarken gelmiş olduğu için, özel mesajınız henüz okundu...

Sorumun cevabı varmış zaten orada.... Yerim ben o güzelliği ... Olur öyle vak"lar diyelim de hava da soğuktu.

Yanınızda yedek kıyafet bulunduruyorsunuzdur mutlaka, değil mi annesi?

candan ablam gelmiş hoş gelmişşşş

Çok hoşbulduk. :)

Kusuruma bakmayın ben aslında yeterince takip edemediğim için, bazen belki de kaçırıyorum yazdıklarınızı.

Aynen az önce de olacağı gibi. İkinci bir kısa mesaj yazmak için geri dönünce gördüm yukarıdakini...

Buraya çok çok eşlik edemiyorum farkındayım ama bir araya geldiğimizde telafi etmeye çalışırım inşallah...

Arda ve Şevval varken sizinle ne kadar ilgilenirim ? O da ayrı bir muamma gerçi...

:)) dün yoktu malesef :)) normalde olurdu ama eve diye çıktık birde çıkmadan çiş yaptırmıştım :) o yüzden yani...

Ayy beraber geliriz dedikya ondan canıımm... anlayan anlamıştır ama :) anlatmak istediğimi...

Vallahi napalım gittik öyle, eve gider gitmez banyoda ikimizde soyunduk montlara varana kadar makinaya attım yıkandık çıktık :))))

İşin komik yanı tam şevval çiş yaptıktan sonra bir teyze geldi uzaktan şevvali sevdi, neyse sen benim kızım ol falan dedi bizde izliyoruz eşimle. Sonra kadın birden bunu kucakladı. Teyze dedim alma alma çişli :))))) ayy kadının yüzünü görmeliydiniz bir daha kimsenin çocuğunu alamaz kucana. Kadın elini uzun süre önünde tuttu eline geldi sanırım ıslaklık
çok pisis biz yaa.....

Çok geç kalma bak.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese

yarınki buluşma için ne kadar heyecanlısınız böyle
ne güzel...
ben birazdan çıkacağım evden
çıkmadan bakmak istedim
herkesi öpüyorum.
bebek arkadaşımıza selamımı iletirsiniz.
bol sohbetli keyifli buluşmalar...

günaydın kızlarr herkese
öncelikle yarın için söyliyeyim bizim iş kesinleşti dediğim yere gidiyoruz bebek arkadaşa çok selamalrımı iletirisniz

hayır canım 3. sınıfa gidiyor daha oğlum valla canım olay öğretmen ya da müdür değil eğitim sisitemi bozuldu bizim mesela ayberkin öğretmeni hala orda çok iyi bir öğretmendi ve ayberkler çok güzel eğtim aldı ama ben küçük oğlumu şahsen oraya göndermek istemem çünkü eskisi gibi değil bak arkadaşın gönderdiği yerde çocuklar el yazısı bile öğrenmeye başalmış okula başalyınca hiç zorluk çekmeyecek

Hakseverin dediği işe yaramış ne güzel.Çİşli kız oldu hııOlur böyle şeyler aferin yine söylemeside güzelYoluna girer herşey annesi çocuğa bağırıp baskı kurmak tam tersini yaptırır.Gerektiği yerde gerektiği şekilde davranmak lazım
akşamda Candan abla aradı... napıyım çok popüler biriyim, hakkaten bugün ben kimseyi aramadım herkes beni aradı
Dün şanslı günündeymişsin demekki canım
neyse ben kaçar işler beni bekliyor öptüm sizii
Kolay gelsinnn
Gelmene çok sevindim Candan abla,senin gibi tatlı bir ablamızı kızlarında tanımasını isterim

Teyzeye ders olmuştur her çocuk sevilmez kimilerin dokunulmazlığı vardır

Hayırlı Cumalar canım.Evet tatlı bir heyecan var.Bende bugün evde olmayacağım eşim evde beraber çarşıya gideceğiz işlerimiz varA.s canım söyleriz gelseydin sevinirdim sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah

Günaydın hayırlı cumalar sağlık olsun canım bir dahakine görüşürüz.A.s söyleriz

günaydın canım selamını iletiriz. İnşallah sende güzel bir hafta sonu geçirirsin :)

aleykümselam canım kısmet değilmiş

Ana sınıfında öğrenmesi daha mı iyi banada ilkokula başladıklarında öğrendikleri için sıkılırlar gibi geliyor sanki.
bu durumda 5. sınıfta ayrılacaklar değilmi aslında o zaman değiştirebilirsin okulunu oğlunun canım. neden 6. sınıfı bekleyeceksinki.

ayyy aynen sıkar biraz birdaha bi çocuğu kucaklamak D

bizde iyi morardık ama

Son düzenleme:

ay doğru diyosun ya şu 4+4+4 den sonra 5. sınıfta ayrılacaklar aklıma gelmiyor o eski düzene göre düşünüyorum hep
bence öğrenmesinin zararı olmaz diye düşünüyorum çünkü şimdi artık 1. sınıf zaten anasınıfı gibi oluyor o nedenle fayadasını bile görürüsün bence

ayyy aynen sıkar biraz birdaha bi çocuğu kucaklamak D

bizde iyi morardık ama

olsun canım ne varya çocuk o sonuçta herşeye hazırlıklı olmak lazım çocukla çıkınca değil mi ama biz de özcanberk daha küçüktü bu yaz işte 3 aylık falan gezmeye çıktı bizimkinin kabız problemi vardı ilk zamanlarda 5-6 günde bir yapardı o günde tuvaletini yapma günleriydi tahmin ediyoduk yani yapacağını sonra sen bu arabada bir doldur :):): napıcaksın çocuk durudk hemen çocuk parkı gibi biyerde koydum bebek arabasına bir güzel temizleidm altını herkes bize bakıyo :):): bende diyom ohh bak ne güzel havadar havadar temizleniyosun

ayy onu bende çok yapmışımdır :))
çocuk olunca herşey mübah napalım

YARIN BEBEK ARKADAŞIMIZIN BEBEĞİNİ SEVMEYE GİDİYORUZ....

Saat 13:30 Da Koruparkın köşesinde olacağız. Bahar arkadaşım orada o saatte bekle bizi :)))

Süpriz yapmak isteyenlerde o saatte orada olabilir...

taze bebek şimdi mis gibidir kaç aylık arkadaşın bebeği erkek mi kız mı sevcan benim kendisi ile pek muhabbetim olmadığı için bilmiyorum
ay ne güzel yaa görüşeceksiniz valla en kısa zamanda bir buluşma ayarlayıalım sevcancım hem ben gibi yarın gelemeyeckelr de görüşmüş olur

2 aylık erkek canım :)

inşallah, bakalım bir sonraki görüşme ne zaman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…