candan ablam gelmiş hoş gelmişşşş
Sevcan hanım
Ben yazarken gelmiş olduğu için, özel mesajınız henüz okundu...
Sorumun cevabı varmış zaten orada.... Yerim ben o güzelliği ... Olur öyle vak"lar diyelim de hava da soğuktu.
Yanınızda yedek kıyafet bulunduruyorsunuzdur mutlaka, değil mi annesi?
Merhaba
Dua okunan bir başlık var, ben de aralarında olmak ve onlara iyi dileklerde bulunabilmek adına haftalık dua listelerine katılmıştım.
Genellikle Cuma günleri bağışlanması yönünde hazırlanıyor listeleri ve kimi zaman biraz gecikmeli de olsa bir iki sonrasında tamamlanıp sonuçta yine bağışlıyorlar dualarını...
Ben bu hafta henüz daha az önce tamamlayabildim ve benden kaynaklı bir eksiklik olmasın diye onlara bildireyim istedim.
Kapatmadan, şu bizim Bursa ellerine de bir iki satırlık günyadın diyeyim istedim.
Sevcan hanım; bizimle gelmiyor Candan abla niye diyorsunuz???Şaka bir yana, ben anladım ne demek istediğinizi de, diğerleri nasıl anlar bilmiyorum artık...
Dediğim gibi Yalova'daki işimi erken bitirmeye çalışacağım ve büyük bir ihtimalle de saat 15:00 civarlarında Bursa'ya dönmeye çalışacağım...
Ben Korupark'a geldiğimde birinizi ararım telefonla ve siz beni yönlendirirsiniz bulunduğunuz yere olur mu?
Bu arada, akşam Şevval'in olayından sonra ne yaptınız?Islak - ıslak...
Henüz tanışmamış olduğum kişilere ve yeni katılan kişiler de dahil olmak üzere; Hepinize ayrı ayrı hayırlı Cumalar diliyorum... Kendinize iyi bakın...
Sevgimle
büyük oğlun daha 4. sınıf dimi. hangi okula gidiyor canım.
Şu ayten bozkaya olsaymış yine güzel olurmuş. Öğretmenler falan iyidir belki he. Müdürden ziyade.
Birde senin bebişin zamanına kadar bi müdür daha değişir belki :)
Hakseverin dediği işe yaramış ne güzel.Çİşli kız oldu hııÇGeçenlerde şu ananın gözü muhabbetinde de verdiğin tavsiyeyi dinledim Özgeiyiki dinlemişim bir kaç kez söyledim bir daha söylemiyor... Senden alacağım daha çok akıl var Sen çok yaşa... Çiş eğitimiyle ilgilide tvasiyelerine uyucam demek gece bağlamak özgüveni bile etkiliyor ayy kış olmasa ben hemen başlardım şimdi kesin eğitime ama olmaz şimdide yaa...
Dün zaten ablam gündüz hiç bağlamamış hep söylemiş hatta bir ara sıkışmış sanırım yavrum koşa koşa gitmiş lazımlığa oturmuş ama akıllım eşofmanını indirmeden bi güzel işemiş kalkmış ben gittiğimde hala gülüyordu ablamlar...
Sonra koçtaşa uğradık akşam o kadar sordum çiş varmı diye yok dedi orada oynarken işedi :))) Hatta candan ablayla konuşuyodum o sırada :)))) sonra eve gelmek zorunda kaldık....
Okulunuzla ilgili dün güzel şeyler daha öğrendim burada varya hani bir abla kızını yollucak hatta.
Onlar büyük orhandaki evlerini bağışladılar bir yere meğer sizin orasıymış :)))
Hatta bi kadın varmış oda hep bağış yapıyormuş, bizim abla kızımı yollucam deyince, o bayanda beşyolda oturan bir öğretmen kızımız vardı, o olsaydı pek iyiydi ama bırakmış demiş, ablaya, bende dedim Allah bilir o kız bizim Özgedir :)
Servis yokmuş demek :SSS canım akşam bizim 18:15 te hareket ediyor servis siz 16:30 da bırakıyormuşsunuz yani o iş yaş. Bİr gün değil iki gün değil :SSS aman off bir şeyde bize uygun düşse...
Dün şanslı günündeymişsin demekki canımakşamda Candan abla aradı... napıyım çok popüler biriyim, hakkaten bugün ben kimseyi aramadım herkes beni aradı
Kolay gelsinnnneyse ben kaçar işler beni bekliyor öptüm sizii
Gelmene çok sevindim Candan abla,senin gibi tatlı bir ablamızı kızlarında tanımasını isterimMerhaba
Dua okunan bir başlık var, ben de aralarında olmak ve onlara iyi dileklerde bulunabilmek adına haftalık dua listelerine katılmıştım.
Genellikle Cuma günleri bağışlanması yönünde hazırlanıyor listeleri ve kimi zaman biraz gecikmeli de olsa bir iki sonrasında tamamlanıp sonuçta yine bağışlıyorlar dualarını...
Ben bu hafta henüz daha az önce tamamlayabildim ve benden kaynaklı bir eksiklik olmasın diye onlara bildireyim istedim.
Kapatmadan, şu bizim Bursa ellerine de bir iki satırlık günyadın diyeyim istedim.
Sevcan hanım; bizimle gelmiyor Candan abla niye diyorsunuz???Şaka bir yana, ben anladım ne demek istediğinizi de, diğerleri nasıl anlar bilmiyorum artık...
Dediğim gibi Yalova'daki işimi erken bitirmeye çalışacağım ve büyük bir ihtimalle de saat 15:00 civarlarında Bursa'ya dönmeye çalışacağım...
Ben Korupark'a geldiğimde birinizi ararım telefonla ve siz beni yönlendirirsiniz bulunduğunuz yere olur mu?
Bu arada, akşam Şevval'in olayından sonra ne yaptınız?Islak - ıslak...
Henüz tanışmamış olduğum kişilere ve yeni katılan kişiler de dahil olmak üzere; Hepinize ayrı ayrı hayırlı Cumalar diliyorum... Kendinize iyi bakın...
Sevgimle
Ayy beraber geliriz dedikya ondan canıımm... anlayan anlamıştır ama :) anlatmak istediğimi...
Vallahi napalım gittik öyle, eve gider gitmez banyoda ikimizde soyunduk montlara varana kadar makinaya attım yıkandık çıktık :))))
İşin komik yanı tam şevval çiş yaptıktan sonra bir teyze geldi uzaktan şevvali sevdi, neyse sen benim kızım ol falan dedi bizde izliyoruz eşimle. Sonra kadın birden bunu kucakladı. Teyze dedim alma alma çişli :))))) ayy kadının yüzünü görmeliydinizbir daha kimsenin çocuğunu alamaz kucana. Kadın elini uzun süre önünde tuttu eline geldi sanırım ıslaklık
çok pisis biz yaa.....
Çok geç kalma bak.....
Hayırlı Cumalar canım.Evet tatlı bir heyecan var.günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
yarınki buluşma için ne kadar heyecanlısınız böyle
ne güzel...
ben birazdan çıkacağım evden
çıkmadan bakmak istedim
herkesi öpüyorum.
bebek arkadaşımıza selamımı iletirsiniz.
bol sohbetli keyifli buluşmalar...
günaydın kızlarr herkese
öncelikle yarın için söyliyeyim bizim iş kesinleşti dediğim yere gidiyoruz bebek arkadaşa çok selamalrımı iletirisniz
hayır canım 3. sınıfa gidiyor daha oğlum valla canım olay öğretmen ya da müdür değil eğitim sisitemi bozuldu bizim mesela ayberkin öğretmeni hala orda çok iyi bir öğretmendi ve ayberkler çok güzel eğtim aldı ama ben küçük oğlumu şahsen oraya göndermek istemem çünkü eskisi gibi değil bak arkadaşın gönderdiği yerde çocuklar el yazısı bile öğrenmeye başalmış okula başalyınca hiç zorluk çekmeyecek
günaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
yarınki buluşma için ne kadar heyecanlısınız böyle
ne güzel...
ben birazdan çıkacağım evden
çıkmadan bakmak istedim
herkesi öpüyorum.
bebek arkadaşımıza selamımı iletirsiniz.
bol sohbetli keyifli buluşmalar...
günaydın kızlarr herkese
öncelikle yarın için söyliyeyim bizim iş kesinleşti dediğim yere gidiyoruz bebek arkadaşa çok selamalrımı iletirisniz
hayır canım 3. sınıfa gidiyor daha oğlum valla canım olay öğretmen ya da müdür değil eğitim sisitemi bozuldu bizim mesela ayberkin öğretmeni hala orda çok iyi bir öğretmendi ve ayberkler çok güzel eğtim aldı ama ben küçük oğlumu şahsen oraya göndermek istemem çünkü eskisi gibi değil bak arkadaşın gönderdiği yerde çocuklar el yazısı bile öğrenmeye başalmış okula başalyınca hiç zorluk çekmeyecek
Hakseverin dediği işe yaramış ne güzel.Çİşli kız oldu hııOlur böyle şeyler aferin yine söylemeside güzel Yoluna girer herşey annesi çocuğa bağırıp baskı kurmak tam tersini yaptırır.Gerektiği yerde gerektiği şekilde davranmak lazım
Dün şanslı günündeymişsin demekki canım
Kolay gelsinnn
Gelmene çok sevindim Candan abla,senin gibi tatlı bir ablamızı kızlarında tanımasını isterim
Teyzeye ders olmuştur her çocuk sevilmez kimilerin dokunulmazlığı vardır
aleykümselam canım kısmet değilmiş
Ana sınıfında öğrenmesi daha mı iyi banada ilkokula başladıklarında öğrendikleri için sıkılırlar gibi geliyor sanki.
bu durumda 5. sınıfta ayrılacaklar değilmi aslında o zaman değiştirebilirsin okulunu oğlunun canım. neden 6. sınıfı bekleyeceksinki.
ayyy aynen sıkar biraz birdaha bi çocuğu kucaklamakD
bizde iyi morardık ama
olsun canım ne varya çocuk o sonuçta herşeye hazırlıklı olmak lazım çocukla çıkınca değil mi ama biz de özcanberk daha küçüktü bu yaz işte 3 aylık falan gezmeye çıktı bizimkinin kabız problemi vardı ilk zamanlarda 5-6 günde bir yapardı o günde tuvaletini yapma günleriydi tahmin ediyoduk yani yapacağını sonra sen bu arabada bir doldur :):): napıcaksın çocuk durudk hemen çocuk parkı gibi biyerde koydum bebek arabasına bir güzel temizleidm altını herkes bize bakıyo :):): bende diyom ohh bak ne güzel havadar havadar temizleniyosun
ayy onu bende çok yapmışımdır :))
çocuk olunca herşey mübah napalım
YARIN BEBEK ARKADAŞIMIZIN BEBEĞİNİ SEVMEYE GİDİYORUZ....
Saat 13:30 Da Koruparkın köşesinde olacağız. Bahar arkadaşım orada o saatte bekle bizi :)))
Süpriz yapmak isteyenlerde o saatte orada olabilir...
taze bebek şimdi mis gibidir kaç aylık arkadaşın bebeği erkek mi kız mı sevcan benim kendisi ile pek muhabbetim olmadığı için bilmiyorum
ay ne güzel yaa görüşeceksiniz valla en kısa zamanda bir buluşma ayarlayıalım sevcancım hem ben gibi yarın gelemeyeckelr de görüşmüş olur
,2 aylık erkek canım :)
inşallah, bakalım bir sonraki görüşme ne zaman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?