Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

ahh canım ahh lafını bile actırmıyoki hatta pcden bakmama bile kızıyo artıkcilve neyimn sökmez benimkine

işe yaramasına sevindim canım

hani çişin varmı diye sordum diyosunya canım sen takip et mesela ilk kalktıgında tuvalete mutlaka oturttur 2 saatte bir yyada ne bilim belli periyotlarla işin olabilirmi diye sor o şuan az geldiginde belki idrake demiyo olabilir veya sen daldıgını hissettiginde uzun zamandır yapmıyosa elinden tut hadi çişimizi unutmayalım beraber yapalım annecim de sen de yap oda yapsın ben oyuna dalmam çişimi unutmam hiç de ve dışarı cıkmadanda tuvalete mutlaka oturttur yok dersede sen bilmessin vardır gb değilde annecim sen otur belki gelir olmasada bi deneyelim de bazı anneler yok yok var çişin diyolar cocuk aaa ben anlamıyorum herelde oldunu olmadıgını diye düşünür o yüzden tamam olmasa bile biz önlemimizi alalım dışarda gelirse tuvalet bulamaya biliriz annecim sen bi dene bak bende yapıyorum de mesela sende gir evden cıkmadan böylece bunu adet haline getirmiş olursunuz..

bu arada yaza ögretirim mantıgınıda hiç anlamıyorum canım evlerimiz allaha şükür petekli yaz kış farketmiyoki artık cok şükür sıak su herşeyde var yani mazeret yapmao kız sinyalini veriyo artık bez yok asla bağlama bence sık idişini bi hataık sonra kendisi gidicek tuvalete inşallah normal tuvalete yapıyosa birlikte ona terlik alın o begensin böylece teşvike tmiş olursun klozete yapıyosada küçük taburesi varmış sanırım lambaları acıyo demiştin
o taburasiyle kendisi otursun klozetede böylece kendi kendine başarma duygusunu tatsın bundan zevk alıcaktır )

günaydın kızlar eşim mudanyaya gitti çalışmaya ben evdeyim ve hiç bi işim yok ama lafını bile edemedim gelemiyorum yani

20lik dişim çürümüş bide eti üstüne baskı yapıyo sisti bakalım bugün randövü vercekmi dişçiye gitmem lazım kuaföre gitmem lazım kaşlarımı aldırcam yüzüm gözüm açılsınsaçlarımıda kestirmek istiyorum ama kestirsemmi acaba b,lemedim boyuna elletmemde kat attırayım diyorum:44:sanırım moralim bozuk az değişiklige ihtiyacım var

bide benim dogum kontrol hapı geçtiğimiz salı bitti 7 gün ara gene çarşamba başlıcam ya yeni kutuya ama ben hayla adet olamadımyani adet olmasamda yeni kutuya başlıcammı ben yaaofff offfffffffffffffffff

bide tuvaletimi yapamıyorum yani yapıyorumda öyle bi yanıyo ki ben hiç böyle bişi olmamıştım mantar felan oluncada acırdı ama bu bambaşka bişi resmen kesiyolarmış gb acıyo cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ediyo yani tuvalete gitmeye korkuyorum çok acıyo nabcam ben ya kreşten izin alamam ki dişçiyemi gideyim , kadın dogumamı daha hastalığım yeni bitti çürüküm ben yaa

dişime dolgu yaptı dişçi ama eti hayla şiş ve acıyo pufff siz buluştunuz ben yoktumpufffffffffffffffffff kuaföre gittim kaşlarımıaldırdım bende sinir oldum gelemiyorum diye saclarımı kestiriyodum nerdeyse zor tuttum kendimi

Hayırlı olsun inşallah sizin için iyi olur
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Bizde doğum gününden sonra eşimle ikimiz rahatsızlandık.Dün Bebeğe biraz kendimi toparlayıp öyle gideyim dedim geç gittim.Nazara geldik kayınvaldemlerin geldiği günAnladım bakışlarından felan
Gelmediğine üzüldüm haftayada Sevcana gidebiliriz haberin olsunGelebilirsen bekleriz canımBende saç olunca kıyamıyorum ama biraz benimde kestirmem lazım.

Kızlarr dün çok güzel geçti inşallah yine böyle güzel günlerimiz olur.Candan Abla,Semiha ve Haksevercik gelmediğinize üzüldüm umarım bir dahakine görüşürüz.Bu arada Bebekciğim bizleri misafir ettiğin için teşekkür ederim canım değerli kardeşim benimSevcan ve Kaderim mamalar için ellerinize sağlık kızlarHaftaya kısmetse Sevcancığım sana geliriz inşallah nasip olursa

Bugün eşimle dışardaydık mecburen çıktık yağmur nasıl yağdı öyle ardından sebze pazarına gittik az evvel geldik eve.Salı günüde güne davetliyim

bursalı hatuncuklarım nasılsınız bakalım..15 gündür netsiz kksız baya canım sıkıldı, ama memleketten döndüm burdayım gari..

sadece dış yıkatıyorum canım,
eşim ayda bir iç dış yıkatıyor ama benim yıkama yağlamacılara girmeme izin yokk:)

seninde eline sağlık canım..
dün çok güzeldi herşey yolunda ilerledi ev bizi paklıyor:)
şevvalle ardada çok iyi anlaştılar hiç kavga etmediler yavrularım benimm yerim onları:))
haftaya yine buluşuyoruzz biz gelemedik deyip üzülenler için bir buluşma daha:))
fotolar geliyorrrrrrrr...

bursalı hatuncuklarım nasılsınız bakalım..15 gündür netsiz kksız baya canım sıkıldı, ama memleketten döndüm burdayım gari..
Teşekkürler sen nasılsın canım hoşgeldin bu arada

Rica ederim afiyet olsunMaşallah evet ikiside çok tatlıydı.Hııı bu arada küçük prenside unutmamak lazımİnşallah bir aksilik çıkmazsa görüşürüz.Nerde fotolar bu arada

fotolar paylaşıldıı:))

evet canım uludağa çıktık annemlerle abimlerle falan çok keyfiliydi..
siz neler yaptınız baklım? gerçi size hergün pazar:)çok şanslısın ben kocamı çok özlüyorum:))

Canım maşallah siz her hafta sonu uludağa çıkıyorsunuz nerdeyseKeyifli olmuştur tabiki olmazmıDoğru diyorsun bizim iş karınca misali bende yazın eşimi doğru düzgün göremiyorum ama:18:Yazın çok yoğun oluyorlar.Hiç tatil yapamıyoruz işinden dolayı ama bu sene 2 günlükte olsa biyere gidelim diyor oda haklıBiz bugün dışardaydık ordan sebze pazarına geçtik sonrada eve geldikÖzlemekte haklısın sadece pazar tatili oluncaBu arada Sevcanla dönerken eve rahat gittiniz değilmi?

oy oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok tatlı büyümüş yaa tam sevmelik olmuş süt kokulu dur ya off neyse resmini gördüm bali

bende hatta hazırladım görüceklerimi ama sevcanlar cevre yolundan gidiyo ya alırmısın diyemedim cumartesi günü ayıp geldi artık hiç sevmem birilerine kendimi aldırmayı yada bekletmeyi eşimin yüzündende gelemedim aslında geçceginiz yere cıkartmayı cok isterdim cumartesi günü çok kötüydüm dişim maf etti beni hala daha inmedi biraz indi onada şükür ediyorum nabayım gene mahrum kaldım işte

dün eşim calıştı akşamda benim öğrencimin anne babası eşimin yatılı kurstan arkadaşı 3 sene okumuşlar beraber cocukla umreden geldiler ilk defa görüğştük onlara gittik yani hoşgeldinize zemzem içtik hurmamısı yedik hatta onlar umredeyken babanneleri kaydetti 2.dönem okula 1 haftadır geliyo yani cocuk annesi soru yagmuruna tuttu beni servisinden okulun camalrına kadar konuştukay dedim aynı sevcan 2. katta sınıfı cocugun 3. katta da etkinliğe geliyolar diyo merdivenleri nasıl cıkcakdedim ayakalrıylaya bizimki biraz üşengeçte diyo gercektende cok yavas bi cocuk ama cıkıyo yani ne var dedim alışcak işte bişeyleri tek başına yapmaya şuan sınıfı bulamıyo biraz hazırcı ama alışıcak dedim koca gece annesini akinleştirdim yani konuş konuş karnım acıktı ordan cıktık eşime dedim kumpir yicem ben kent meydanına gittik saat 9bucuk yedik kumpirimizi ben acıkta magzaları kuralıcaktım ama tam gircekken kepenkler yarıya indirildi almadıla rbeni içerikurcalayamadımmmmmmmmmmmmmmmeşim nasıl mutlu nasıl mutluutanmasa gbek atcak

ben işe gidiyorum kıslar sizi çok seviyoyummm yanınızda olamasamda aklım fikrim kalbim hep sizle

,

oyyy kuzum küçücük daha anam bizimki koca zındık olmuş ya bunların yanında

oyy yavrum seninki zındıksa :) bizimkiler ne düşünemiyorum :)))

hayırlı uğurlu olsun tekrar. :)

Çok geçmiş olsun Dolgunuda yaptırmışsın. Dayanamadın sanırım ağrısına ama iyi randevu bullmuşsun hemen. Bence doğum kontrol hapına 7 gün sonra devam etmelisin, Adet olmasanda, çünkü sen korunmak için değil tedavi için içiyorsunya adet olup olmaman etkilemez.
Bebek çok çok tatlıydı, maşallah tam kuzucuk yaa.... Sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsün yaa..
Dilekte minnacık bebeğiyle sarma sarmış, tatlı yapmış bize canım benim, Ellerine sağlık çok güzeldi... Çok misafirperverdi,

Şimdi nasılsın Baharcım,
İyiki geldin o gün yaa... Ayyy bahar, ayyy candan dedik durduk vallahi. Candan ablam yetişemedi, Ama olsun bana gelecek inşallah :)))

Seninde ellerine sağlık cnaım benim hasta hasta nasıl güzel börek yapmışsın öyle... Utanmadan nasılda yedik :)
Gelin buyrun canım çok mutlu olurum inan :)

Hoşgeldin :)) hangi memleketti...

Evetttttt buluşma tüm hızıyla devam ediyor......
Çok güzeldi gerçekten önce dedim moku yedik bunlar anamızı ağlatıcak ama öyle olmadı çok güzel oynadılar...
aşkkk doğdu
Ev daha rahat biz çocuklular için gerçekten...

Vallahi aramanı bekledim hep canım. Cuma akşamı yada cumartesi sabah arasaydın inan, sabah gelir alırdım bi solukta
belki dedim sürpriz yapar gelir ama oda olmadı ((( neyse artık kısmet değil bana gel buyur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…