Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sağol canım düşündüğün için
otobana girdik gayet rahat geldikk:)

günaydın kızlar.....

Semicacım, Bahar o gün bebekte dediki, Semihayada en kısa zamanda gidelim evini uğurlayalım, bende dedim eee maksat ev uğurulamaksa bana neden gelmiyorsun :)) ilk ben taşındım :111::111: meğersem bilmiyormuş kimse eve 9 ay önce taşındığımı taş koydum yani sana gelmenin önüne :)) hakkını helal et... Ben acaba taşınmadan öncemi girdim sizin aranıza sonramı :) vallahi çözemedim hatta şimdi ona bakıcam :) inşallah öncedir attım ortaya lafı,
Neyse bu vesileyle bildireyim 16 Şubatta Bana gelmek isteyenler buyursun gelsin.
Ev uğurlamak bahane muhabbet şahane
Bu arada kızlar çok rica ediyorum o gün mama yapıp getirmeyin Dilek bebekli, baharım teee mudanyadan gelecek. Birde onları taşımayın vallahi boğazıma dizilir. Ama Ayfer sen yapabilirsin DDD (şaka diyorum vallahi)
Ben zevkle, ağzım kulanklarımda herşeyi ayarlarım, Siz yeterki gelin evime sefa verin

Son düzenleme:
bizde seni çok seviyoruz inan sen yoktun ama bol bol kulaklarını çınlattık keşke olsaydı diye hatta eşine birazcukk söylendimm

yaparım canım aşk olsun, şaka falan değil vallah yaparım ne olacak bütün gün evdeyimm:))

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

hayırlı olsun işallahh
çok geçmiş olsun canım ama o yanmanın tek çaresi bol bol su içmek ve sık sık tuvalet gitmek böylece mikropalrı dışarı atarsın ben ne çekiyorudum ondan valla allah düşmanıma vermesn çok zor

ohh ne güzel güzel bir gün geçirmişsiniz hep barebaer

bursalı hatuncuklarım nasılsınız bakalım..15 gündür netsiz kksız baya canım sıkıldı, ama memleketten döndüm burdayım gari..
hoşgeldin.....

ay yapmayın be anacım haftaya cumaretsi gün var bizim yaaa :2::2::2::2::2::2:işallahhh ertelenir bişey olur bu sferde kaçırmak istemem yaaa buluşmayııııııııı

canım çatlayanlar için haftaya bir buluşma daha ayarladık:))
aaa yinemi yaaa hiç denk gelmiyor gerçekten kısmet işte...

ayyy ara ara bulamadım yaa... Ben ne zaman girmişim kızlar, gruba...
ta ilk mesajımı 21 haziranda gördüm ama öncesi olmalı, çünkü direk bodozlama dalmışım, yani aranıza benide alın gibi bir şey yazdım diye harılıyorum öncesi olmalı :))) ama bulamadım neyse yine bakıcam inşallah bulurum....

Birde eski yazılara baktımda Ayfer sürekli topik ölü demişsin durmuşsun :))) hatta yakalayabildiklerimi beğendim :))

birde o günlerde çok aktif olan kişiler şimdi neden yokki mesela Dafi, Coznur, Şekerlik16, galenia, frambuaz...

Ayfercim inan şaka yaptım kız sakın yapma :) yani sende dahil hiç kimse yapmasım.

Karamuk aaaa yinemi yoksun ((
yaa gün sende değilse gitmeyiver canım... Bak zaten işe başlayacaksın az kaldı, Uydur birşeyler lütfen....
Zaten her ay gördüğün insanlar... Bak biz genciz, capcanlıyız bak bize takıl....

ay yok çok şükür bende değil dur bakalım bu sefer bişeyler ayarlamaya çalışıcam

canım ben sana yazmıştım özelden arama ben buldum diye, direk sayfa nosunu yazdım sana ama görmedin mesajımı heralde..
olsun canım ne farkeder öncesi sonrası haftaya sendeyiz zatenn güzelimm:)

canım ben sana yazmıştım özelden arama ben buldum diye, direk sayfa nosunu yazdım sana ama görmedin mesajımı heralde..
olsun canım ne farkeder öncesi sonrası haftaya sendeyiz zatenn güzelimm:)

evet baktım şimdi canım sağolasın :))))
Ayy baharım :))))) özür dilerim kuzum yaaa... evime de zorla davet ettim sizi.. :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım kısmetse ben de geliyorummmmmmmmmmyahu ben günleri karıştırmışımbizim gün bu hafta değil önümüzdeki haftayaymış az önce kayınvalidem ile konuşurken sordum da hayır haftaya dedi

çok sevindim

:)))) gel ben sana günlerin en güzelini yaşatıcam canikom...

merhabalar kızlar
fotolarınızı gördüm
çok şekerler maşallah
hele minik prens
allah bağışlasın.
şansı bahtı güzel olsun...
ne güzel buluştunuz kaynaştınız
haftayada sevcana gidilecek sanırım
benimde kayınvalidemde gün var
cumadan söyledi gelirim dedim
gitmekten kaytarabilirsem allah nasip ederse
gelmeyi çok isterim.

bu arada size yada bana hiç farketmez
maksat buluşup görüşmek
arkadaşlığı pekiştirmek olduğu için
hiç sorun etmem kime gidileceğini
nerde buluşulacağını
(tabi öle dedim dye gelmemezlik etmeyin banada darılırım hee:):):))

yine bir durgunluk var üzerimde
ya ben gördüğüm rüyanın etkisinde neden
bu kadar çok kalıyorum ki yaaa
rüyamda kendimi doğum sancısı çekerken gördüm
yok öle birşey ağrıdan uyanıyorum
tekrar uykuya dalımca yine kaldığım yerden devam
ediyorum rüyaya
ikiz bebeklerim olacakmış ama
karnım kasıklarım nasıl ağrıdı resmen hissettim ya:):):)
doğurmuş kadar oldum yaniii

hayıra yor hayır olsun..
bence biraz daha sıkıntın var doğursaydın sıkıntıların bitmiş olacaktı gibi yordum..

ayy çok sevindimmm süperr yaaa

evet canım aynen süper ben hep kendimi şartlamışım bu hafta diye ama bir sordum ki yokmuş ve ben boşmuşum bu hafta

hayır olsun canım iyiye yor iyi olsun derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…