Canım maşallah siz her hafta sonu uludağa çıkıyorsunuz nerdeyseKeyifli olmuştur tabiki olmazmı Doğru diyorsun bizim iş karınca misali bende yazın eşimi doğru düzgün göremiyorum ama:18: Yazın çok yoğun oluyorlar.Hiç tatil yapamıyoruz işinden dolayı ama bu sene 2 günlükte olsa biyere gidelim diyor oda haklı Biz bugün dışardaydık ordan sebze pazarına geçtik sonrada eve geldik Özlemekte haklısın sadece pazar tatili olunca Bu arada Sevcanla dönerken eve rahat gittiniz değilmi?
bizde seni çok seviyoruz inan sen yoktun ama bol bol kulaklarını çınlattık keşke olsaydı diye hatta eşine birazcukk söylendimmoy oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok tatlı büyümüş yaa tam sevmelik olmuş süt kokulu dur ya off neyse resmini gördüm bali
bende hatta hazırladım görüceklerimi ama sevcanlar cevre yolundan gidiyo ya alırmısın diyemedim cumartesi günü ayıp geldi artık hiç sevmem birilerine kendimi aldırmayı yada bekletmeyi eşimin yüzündende gelemedim aslında geçceginiz yere cıkartmayı cok isterdim cumartesi günü çok kötüydüm dişim maf etti benihala daha inmedi biraz indi onada şükür ediyorum nabayım gene mahrum kaldım işte
dün eşim calıştı akşamda benim öğrencimin anne babası eşimin yatılı kurstan arkadaşı 3 sene okumuşlar beraber cocukla umreden geldiler ilk defa görüğştük onlara gittik yani hoşgeldinize zemzem içtik hurmamısı yedik hatta onlar umredeyken babanneleri kaydetti 2.dönem okula 1 haftadır geliyo yani cocuk annesi soru yagmuruna tuttu beni servisinden okulun camalrına kadar konuştukay dedim aynı sevcan 2. katta sınıfı cocugun 3. katta da etkinliğe geliyolar diyo merdivenleri nasıl cıkcak dedim ayakalrıyla ya bizimki biraz üşengeçte diyo gercektende cok yavas bi cocuk ama cıkıyo yani ne var dedim alışcak işte bişeyleri tek başına yapmaya şuan sınıfı bulamıyo biraz hazırcı ama alışıcak dedim koca gece annesini akinleştirdim yani konuş konuş karnım acıktı ordan cıktık eşime dedim kumpir yicem ben kent meydanına gittik saat 9bucuk yedik kumpirimizi ben acıkta magzaları kuralıcaktım ama tam gircekken kepenkler yarıya indirildi almadıla rbeni içeri kurcalayamadımmmmmmmmmmmmmmm eşim nasıl mutlu nasıl mutlu utanmasa gbek atcak
ben işe gidiyorum kıslar sizi çok seviyoyummm yanınızda olamasamda aklım fikrim kalbim hep sizle
günaydın kızlar.....
Semicacım, Bahar o gün bebekte dediki, Semihayada en kısa zamanda gidelim evini uğurlayalım, bende dedim eee maksat ev uğurulamaksa bana neden gelmiyorsun :)) ilk ben taşındım :111::111: meğersem bilmiyormuş kimse eve 9 ay önce taşındığımı taş koydum yani sana gelmenin önüne :)) hakkını helal et... Ben acaba taşınmadan öncemi girdim sizin aranıza sonramı :) vallahi çözemedim hatta şimdi ona bakıcam :) inşallah öncedir attım ortaya lafı,
Neyse bu vesileyle bildireyim 16 Şubatta Bana gelmek isteyenler buyursun gelsin.
Ev uğurlamak bahane muhabbet şahane
Bu arada kızlar çok rica ediyorum o gün mama yapıp getirmeyin Dilek bebekli, baharım teee mudanyadan gelecek. Birde onları taşımayın vallahi boğazıma dizilir. Ama Ayfer sen yapabilirsinDDD (şaka diyorum vallahi)
Ben zevkle, ağzım kulanklarımda herşeyi ayarlarım, Siz yeterki gelin evime sefa verin
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))
çok geçmiş olsun canım ama o yanmanın tek çaresi bol bol su içmek ve sık sık tuvalet gitmek böylece mikropalrı dışarı atarsın ben ne çekiyorudum ondan valla allah düşmanıma vermesn çok zorgünaydın kızlar eşim mudanyaya gitti çalışmaya ben evdeyim ve hiç bi işim yok ama lafını bile edemedim gelemiyorum yani
20lik dişim çürümüş bide eti üstüne baskı yapıyo sisti bakalım bugün randövü vercekmi dişçiye gitmem lazım kuaföre gitmem lazım kaşlarımı aldırcam yüzüm gözüm açılsınsaçlarımıda kestirmek istiyorum ama kestirsemmi acaba b,lemedim boyuna elletmemde kat attırayım diyorum:44:sanırım moralim bozuk az değişiklige ihtiyacım var
bide benim dogum kontrol hapı geçtiğimiz salı bitti 7 gün ara gene çarşamba başlıcam ya yeni kutuya ama ben hayla adet olamadımyani adet olmasamda yeni kutuya başlıcammı ben yaa offf offfffffffffffffffff
bide tuvaletimi yapamıyorum yani yapıyorumda öyle bi yanıyo ki ben hiç böyle bişi olmamıştım mantar felan oluncada acırdı ama bu bambaşka bişi resmen kesiyolarmış gb acıyo cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ediyo yani tuvalete gitmeye korkuyorumçok acıyo nabcam ben ya kreşten izin alamam ki dişçiyemi gideyim , kadın dogumamı daha hastalığım yeni bitti çürüküm ben yaa
Kızlarr dün çok güzel geçti inşallah yine böyle güzel günlerimiz olur.Candan Abla,Semiha ve Haksevercik gelmediğinize üzüldüm umarım bir dahakine görüşürüz.Bu arada Bebekciğim bizleri misafir ettiğin için teşekkür ederim canım değerli kardeşim benimSevcan ve Kaderim mamalar için ellerinize sağlık kızlar Haftaya kısmetse Sevcancığım sana geliriz inşallah nasip olursa
Bugün eşimle dışardaydık mecburen çıktık yağmur nasıl yağdı öyle ardından sebze pazarına gittik az evvel geldik eve.Salı günüde güne davetliyim
hoşgeldin.....bursalı hatuncuklarım nasılsınız bakalım..15 gündür netsiz kksız baya canım sıkıldı, ama memleketten döndüm burdayım gari..
günaydın kızlar.....
Semicacım, Bahar o gün bebekte dediki, Semihayada en kısa zamanda gidelim evini uğurlayalım, bende dedim eee maksat ev uğurulamaksa bana neden gelmiyorsun :)) ilk ben taşındım :111::111: meğersem bilmiyormuş kimse eve 9 ay önce taşındığımı taş koydum yani sana gelmenin önüne :)) hakkını helal et... Ben acaba taşınmadan öncemi girdim sizin aranıza sonramı :) vallahi çözemedim hatta şimdi ona bakıcam :) inşallah öncedir attım ortaya lafı,
Neyse bu vesileyle bildireyim 16 Şubatta Bana gelmek isteyenler buyursun gelsin.
Ev uğurlamak bahane muhabbet şahane
Bu arada kızlar çok rica ediyorum o gün mama yapıp getirmeyin Dilek bebekli, baharım teee mudanyadan gelecek. Birde onları taşımayın vallahi boğazıma dizilir. Ama Ayfer sen yapabilirsinDDD (şaka diyorum vallahi)
Ben zevkle, ağzım kulanklarımda herşeyi ayarlarım, Siz yeterki gelin evime sefa verin
fotolar paylaşıldıı:))
paylaşın paylaşın da biz de burda çatlayalımdimi
oyy yerim ben bunları maşallahhhçok tatlı çıkmışlar
canım çatlayanlar için haftaya bir buluşma daha ayarladık:))
aaa yinemi yaaa hiç denk gelmiyor gerçekten kısmet işte...
canım çatlayanlar için haftaya bir buluşma daha ayarladık:))
aaa yinemi yaaa hiç denk gelmiyor gerçekten kısmet işte...
ayyy ara ara bulamadım yaa... Ben ne zaman girmişim kızlar, gruba...
ta ilk mesajımı 21 haziranda gördüm ama öncesi olmalı, çünkü direk bodozlama dalmışım, yani aranıza benide alın gibi bir şey yazdım diye harılıyorum öncesi olmalı :))) ama bulamadım neyse yine bakıcam inşallah bulurum....
Birde eski yazılara baktımda Ayfer sürekli topik ölü demişsin durmuşsun :))) hatta yakalayabildiklerimi beğendim :))
birde o günlerde çok aktif olan kişiler şimdi neden yokki mesela Dafi, Coznur, Şekerlik16, galenia, frambuaz...
Ayfercim inan şaka yaptım kız sakın yapma :) yani sende dahil hiç kimse yapmasım.
Karamuk aaaa yinemi yoksun((
yaa gün sende değilse gitmeyiver canım... Bak zaten işe başlayacaksın az kaldı, Uydur birşeyler lütfen....
Zaten her ay gördüğün insanlar... Bak biz genciz, capcanlıyız bak bize takıl....
ayyy ara ara bulamadım yaa... Ben ne zaman girmişim kızlar, gruba...
ta ilk mesajımı 21 haziranda gördüm ama öncesi olmalı, çünkü direk bodozlama dalmışım, yani aranıza benide alın gibi bir şey yazdım diye harılıyorum öncesi olmalı :))) ama bulamadım neyse yine bakıcam inşallah bulurum....
Birde eski yazılara baktımda Ayfer sürekli topik ölü demişsin durmuşsun :))) hatta yakalayabildiklerimi beğendim :))
birde o günlerde çok aktif olan kişiler şimdi neden yokki mesela Dafi, Coznur, Şekerlik16, galenia, frambuaz...
Ayfercim inan şaka yaptım kız sakın yapma :) yani sende dahil hiç kimse yapmasım.
Karamuk aaaa yinemi yoksun((
yaa gün sende değilse gitmeyiver canım... Bak zaten işe başlayacaksın az kaldı, Uydur birşeyler lütfen....
Zaten her ay gördüğün insanlar... Bak biz genciz, capcanlıyız bak bize takıl....
canım ben sana yazmıştım özelden arama ben buldum diye, direk sayfa nosunu yazdım sana ama görmedin mesajımı heralde..
olsun canım ne farkeder öncesi sonrası haftaya sendeyiz zatenn güzelimm:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım kısmetse ben de geliyorummmmmmmmmmyahu ben günleri karıştırmışım bizim gün bu hafta değil önümüzdeki haftayaymış az önce kayınvalidem ile konuşurken sordum da hayır haftaya dedi
çok sevindim
:)))) gel ben sana günlerin en güzelini yaşatıcam canikom...
yine bir durgunluk var üzerimde
ya ben gördüğüm rüyanın etkisinde neden
bu kadar çok kalıyorum ki yaaa
rüyamda kendimi doğum sancısı çekerken gördüm
yok öle birşey ağrıdan uyanıyorum
tekrar uykuya dalımca yine kaldığım yerden devam
ediyorum rüyaya
ikiz bebeklerim olacakmış ama
karnım kasıklarım nasıl ağrıdı resmen hissettim ya:):):)
doğurmuş kadar oldum yaniii
ay canımmmm gelmem miiiiiiikoşa koşa gelecem kısmetseeeeeeeeee
ayy çok sevindimmm süperr yaaa
yine bir durgunluk var üzerimde
ya ben gördüğüm rüyanın etkisinde neden
bu kadar çok kalıyorum ki yaaa
rüyamda kendimi doğum sancısı çekerken gördüm
yok öle birşey ağrıdan uyanıyorum
tekrar uykuya dalımca yine kaldığım yerden devam
ediyorum rüyaya
ikiz bebeklerim olacakmış ama
karnım kasıklarım nasıl ağrıdı resmen hissettim ya:):):)
doğurmuş kadar oldum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?