Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
offfff kızlarr yaaa bugün valla ben de bir sıkıntı var içim sıkılıyo patlıcak gibiyim yarın eşimin sınavı açıklanıyor aklım hep onda ya kötü bir sonuç çıkarsa diye içim içimi yiyor bugün de geçmek bilmiyor hayırlısı ile bir yarın olsa işallah hayırlı habareleri alsak dua edip duruyorum

hakkınızda hangisi hayırlıysa o olur inşallah karamuk

Hadi yaa hiç bir arada olamıcaz mı? hepimiz
İnşallah iptal olur, yada hafta içine alınır....

Ayy o büyük gün yarın mı? Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım....
merakla güzel haberlerini bekliyoruz. Kötüde çıksa hayat devam ediyor, hayal kırıklığı olsa da, Allahtan başka hayırlı işler dileyeceğiz.

yok Sevcan değildi
yada ben hatırlamıyorum
ama ebenin karnımı bastırdığını falan
çok iyi hatırlıyorum :)

yok Sevcan değildi
yada ben hatırlamıyorum
ama ebenin karnımı bastırdığını falan
çok iyi hatırlıyorum :)

Hayır olsun inşallah. Karnın büyükse günah işlemişsin, birini üzmüşsün derlerde.
Bende genelde sıkıntılı zamanlarda aynı rüyayı görürüm, hamile olduğumu yada doğurduğumu. Ruhsal durumumuzla alakalı sanırım.

Son düzenleme:
aynen
kafa dolu olunca
rüyalara renk geliyor
ruhi durum mu kaldı ki
ruhsuz olacağım en sonunda :)

evet canım büyük gün yarın amin işallah canım hayırlısı dediğin gibi hayat devam ediyor kısmetimiizde yokmuş diyip geçicez artık

haftasonu amcamlarda sevindirici haber aldık
onlarda ne zamandır ev arıyorlardı
hatta bizim bu taraflardan çok istemişlerdi
ama pahalı gelmişti
şimdi millet mahallesinde almış onlarda
umarım sevcan sizlere yakındır en azından
onlara geldikçe ceee yaparım

hayrlı olsun canım güle güle otursunlar işallahh

aynen
kafa dolu olunca
rüyalara renk geliyor
ruhi durum mu kaldı ki

aynen öyle...
İnşallah Allah sıkınıtını tez zamanda alsın... Hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor ki. Tam mutluyum diyorsun farklı bir şey çıkıyor.

bu aralar bende iyi değilim esasen. hatta geçen hafta yazmak istedim buraya, yazdım yazdım sildim. Buna şükür deyip duruyorum. Herşey olacağına varıyor. Biz üzülsekte üzülmesekte. Allah daha büyük dert veripte küçük dertlerimizi aratmasın.

İyi günlerde otursunlar inşallah hangi inşaat acaba, mutlaka bize yakındır.
Vallahi amcanlar vesilesiyle gel bari.

öyle canım tam rahatladım herşey yolunda diyosun illaki birşey çıkıyor ama dediğin gibi arkadaşım allah dermansız dert verip derman aratmasın . hayırıdır canım senin neyin var özel değilse :26:

kelimelerime tercüman olmuşsun.
Allah bu günlerimi aratmasın deyip geçiyorum bende...

aynen
kafa dolu olunca
rüyalara renk geliyor
ruhi durum mu kaldı ki
bu ne karamsarlıkk aaaaaaaa
aminn canım aminnnnnnn..
yakın diye tahmin ettim ama :):):)
nur ipek residance tan aldılar canım
gelmezmiyim kız
hele yazın :)

aaa benim karşım oluyor..
taşınacağım eviminde caddesinde çok yakınız,bizim akrabalardan da alan oldu oradan çok güzel yüzme havuzlu falan..
bu arada sevcanla geçitteki özdilğin oradan geçtik sağda yeni yapılan site vardı acaba semihaların burdanmı dedik ama sitenin ismini unuttum ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…