sağol karamuk
sizinde niyetiniz gerçekleşir inşallah
bu arada siz nerde oturuyordunuz?
bu ne karamsarlıkk aaaaaaaa
aminn canım aminnnnnnn..
aaa benim karşım oluyor..
taşınacağım eviminde caddesinde çok yakınız,bizim akrabalardan da alan oldu oradan çok güzel yüzme havuzlu falan..
bu arada sevcanla geçitteki özdilğin oradan geçtik sağda yeni yapılan site vardı acaba semihaların burdanmı dedik ama sitenin ismini unuttum ben:))
amin canım işallah cümlemizin gönlüne göre versin allahım
ben başaranda oturyorum canım sevcanla kaderime çok yakınım ben de
karamuk hakkınızda hayırlısı olsun canım,
ama sanki şimdiden kazanamamış hissi var sende,
kelimelerime tercüman olmuşsun.
Allah bu günlerimi aratmasın deyip geçiyorum bende...
dere ayırıyor galiba sizide
tel altında dimi başaran derken.
bende daha önce kemerçeşmede oturdum
rekor fabrikası tarafındayım canım ben o teller altının aşağısında kalıyor
az önce iş ilanı için bir yeri aradım
alışma saatlerini sordum
8,30-19,30
c.teside aynıymış
yuh diorum başkada brişey demiyorum
bu ne ya
ne zaman ben eşime kızıma evime vakit ayıracağım
gelde sinir olma ya...
ne üzerine iş arıyosun canım
canım muhasebe üzerine
iktisat mezunuyum
anladım canım bilelimde denk gelirse bişey söyleriz
Sende olsaydın iyi olurdu neyse sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere gelirsin.Gezmişsiniz yineoy oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok tatlı büyümüş yaa tam sevmelik olmuş süt kokulu dur ya off neyse resmini gördüm bali
bende hatta hazırladım görüceklerimi ama sevcanlar cevre yolundan gidiyo ya alırmısın diyemedim cumartesi günü ayıp geldi artık hiç sevmem birilerine kendimi aldırmayı yada bekletmeyi eşimin yüzündende gelemedim aslında geçceginiz yere cıkartmayı cok isterdim cumartesi günü çok kötüydüm dişim maf etti benihala daha inmedi biraz indi onada şükür ediyorum nabayım gene mahrum kaldım işte
dün eşim calıştı akşamda benim öğrencimin anne babası eşimin yatılı kurstan arkadaşı 3 sene okumuşlar beraber cocukla umreden geldiler ilk defa görüğştük onlara gittik yani hoşgeldinize zemzem içtik hurmamısı yedik hatta onlar umredeyken babanneleri kaydetti 2.dönem okula 1 haftadır geliyo yani cocuk annesi soru yagmuruna tuttu beni servisinden okulun camalrına kadar konuştukay dedim aynı sevcan 2. katta sınıfı cocugun 3. katta da etkinliğe geliyolar diyo merdivenleri nasıl cıkcak dedim ayakalrıyla ya bizimki biraz üşengeçte diyo gercektende cok yavas bi cocuk ama cıkıyo yani ne var dedim alışcak işte bişeyleri tek başına yapmaya şuan sınıfı bulamıyo biraz hazırcı ama alışıcak dedim koca gece annesini akinleştirdim yani konuş konuş karnım acıktı ordan cıktık eşime dedim kumpir yicem ben kent meydanına gittik saat 9bucuk yedik kumpirimizi ben acıkta magzaları kuralıcaktım ama tam gircekken kepenkler yarıya indirildi almadıla rbeni içeri kurcalayamadımmmmmmmmmmmmmmm eşim nasıl mutlu nasıl mutlu utanmasa gbek atcak
ben işe gidiyorum kıslar sizi çok seviyoyummm yanınızda olamasamda aklım fikrim kalbim hep sizle
Canım daha iyiyim teşekkür ederim.Demek yokluğum belliydi hııoyy yavrum seninki zındıksa :) bizimkiler ne düşünemiyorum :)))
hayırlı uğurlu olsun tekrar. :)
Çok geçmiş olsun Dolgunuda yaptırmışsın. Dayanamadın sanırım ağrısına ama iyi randevu bullmuşsun hemen. Bence doğum kontrol hapına 7 gün sonra devam etmelisin, Adet olmasanda, çünkü sen korunmak için değil tedavi için içiyorsunya adet olup olmaman etkilemez.
Bebek çok çok tatlıydı, maşallah tam kuzucuk yaa.... Sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsün yaa..
Dilekte minnacık bebeğiyle sarma sarmış, tatlı yapmış bize canım benim, Ellerine sağlık çok güzeldi... Çok misafirperverdi,
Şimdi nasılsın Baharcım,
İyiki geldin o gün yaa... Ayyy bahar, ayyy candan dedik durduk vallahi. Candan ablam yetişemedi, Ama olsun bana gelecek inşallah :)))
Seninde ellerine sağlık cnaım benim hasta hasta nasıl güzel börek yapmışsın öyle... Utanmadan nasılda yedik :)
Gelin buyrun canım çok mutlu olurum inan :)
Hoşgeldin :)) hangi memleketti...
Evetttttt buluşma tüm hızıyla devam ediyor......
Çok güzeldi gerçekten önce dedim moku yedik bunlar anamızı ağlatıcak ama öyle olmadı çok güzel oynadılar...
aşkkk doğdu
Ev daha rahat biz çocuklular için gerçekten...
Vallahi aramanı bekledim hep canım. Cuma akşamı yada cumartesi sabah arasaydın inan, sabah gelir alırdım bi solukta
belki dedim sürpriz yapar gelir ama oda olmadı((( neyse artık kısmet değil bana gel buyur :))))
Rica ederim canım.İyi canım sevindimsağol canım düşündüğün için
otobana girdik gayet rahat geldikk:)
Eskileri ne zaman katıldım bu topiğe hatırlamıyorum canım bende.Olsun sen çağırıyordun zaten hep gönlün olmuş olur canımgünaydın kızlar.....
Semicacım, Bahar o gün bebekte dediki, Semihayada en kısa zamanda gidelim evini uğurlayalım, bende dedim eee maksat ev uğurulamaksa bana neden gelmiyorsun :)) ilk ben taşındım :111::111: meğersem bilmiyormuş kimse eve 9 ay önce taşındığımı taş koydum yani sana gelmenin önüne :)) hakkını helal et... Ben acaba taşınmadan öncemi girdim sizin aranıza sonramı :) vallahi çözemedim hatta şimdi ona bakıcam :) inşallah öncedir attım ortaya lafı,
Neyse bu vesileyle bildireyim 16 Şubatta Bana gelmek isteyenler buyursun gelsin.
Ev uğurlamak bahane muhabbet şahane
Bu arada kızlar çok rica ediyorum o gün mama yapıp getirmeyin Dilek bebekli, baharım teee mudanyadan gelecek. Birde onları taşımayın vallahi boğazıma dizilir. Ama Ayfer sen yapabilirsinDDD (şaka diyorum vallahi)
Ben zevkle, ağzım kulanklarımda herşeyi ayarlarım, Siz yeterki gelin evime sefa verin
Canım ne özürü niye zorla olsunki.Ben istediğim sevdiğim için geliyorum.Zorlamayla alakası yok.Senin için rahat olsunevet baktım şimdi canım sağolasın :))))
Ayy baharım:))))) özür dilerim kuzum yaaa... evime de zorla davet ettim sizi.. :)
Gelmene sevindim canımkızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım kısmetse ben de geliyorummmmmmmmmmyahu ben günleri karıştırmışım bizim gün bu hafta değil önümüzdeki haftayaymış az önce kayınvalidem ile konuşurken sordum da hayır haftaya dedi
Merhaba canım sizlerde olsaydınız daha iyi olurdu kısmet değilmiş.Tabiki maksat görüşmek sanada geliriz inşallahmerhabalar kızlar
fotolarınızı gördüm
çok şekerler maşallah
hele minik prens
allah bağışlasın.
şansı bahtı güzel olsun...
ne güzel buluştunuz kaynaştınız
haftayada sevcana gidilecek sanırım
benimde kayınvalidemde gün var
cumadan söyledi gelirim dedim
gitmekten kaytarabilirsem allah nasip ederse
gelmeyi çok isterim.
bu arada size yada bana hiç farketmez
maksat buluşup görüşmek
arkadaşlığı pekiştirmek olduğu için
hiç sorun etmem kime gidileceğini
nerde buluşulacağını
(tabi öle dedim dye gelmemezlik etmeyin banada darılırım hee:):):))
İnşallah güzel haberlere işarettir sıkma canını.Bende öyle bir rüya gördümki gördüm ama açıklamak o kadar zorduki.Kıyametin alametini yaşıyormuşuz.Kubbeler yıkılıyormuş.İnsanlar kaçışıyor.Cematle namaza duruyorum kaın erkek karışık herkez bir yerlere durmaya çalışıyor namaz kılmak için.Eşimi arıyorum vs vs biraz ürkütücüydü resmen gerçek gibiydi.Allah hayır etsin diyeyimyine bir durgunluk var üzerimde
ya ben gördüğüm rüyanın etkisinde neden
bu kadar çok kalıyorum ki yaaa
rüyamda kendimi doğum sancısı çekerken gördüm
yok öle birşey ağrıdan uyanıyorum
tekrar uykuya dalımca yine kaldığım yerden devam
ediyorum rüyaya
ikiz bebeklerim olacakmış ama
karnım kasıklarım nasıl ağrıdı resmen hissettim ya:):):)
doğurmuş kadar oldum yaniii
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız sıkma kendiniofffff kızlarr yaaa bugün valla ben de bir sıkıntı var içim sıkılıyo patlıcak gibiyim yarın eşimin sınavı açıklanıyor aklım hep onda ya kötü bir sonuç çıkarsa diye içim içimi yiyor bugün de geçmek bilmiyor hayırlısı ile bir yarın olsa işallah hayırlı habareleri alsak dua edip duruyorum
Burdada yağdı bugünay burda felaket yağmur yağmaya başladı
O geçtiğiniz yerde benim kayınvaldemde oturuyorbu ne karamsarlıkk aaaaaaaa
aminn canım aminnnnnnn..
aaa benim karşım oluyor..
taşınacağım eviminde caddesinde çok yakınız,bizim akrabalardan da alan oldu oradan çok güzel yüzme havuzlu falan..
bu arada sevcanla geçitteki özdilğin oradan geçtik sağda yeni yapılan site vardı acaba semihaların burdanmı dedik ama sitenin ismini unuttum ben:))
Canım hayırlı iş haberleri olsun çalışmak güzel gerçekten.İnşallah kısa sürede istediğin işe başlarsın.Hafta sonu tatili olsunki ailene vakit ayırabilesin haklısınaz önce iş ilanı için bir yeri aradım
alışma saatlerini sordum
8,30-19,30
c.teside aynıymış
yuh diorum başkada brişey demiyorum
bu ne ya
ne zaman ben eşime kızıma evime vakit ayıracağım
gelde sinir olma ya...
Sende olsaydın iyi olurdu neyse sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere gelirsin.Gezmişsiniz yineAfiyet olsun canım
Canım daha iyiyim teşekkür ederim.Demek yokluğum belliydi hııSevindim buna Rica ederim ne yaptım sanki.Afiyet olsun canımm.Ne utanması aşkolsun
Rica ederim canım.İyi canım sevindim
Eskileri ne zaman katıldım bu topiğe hatırlamıyorum canım bende.Olsun sen çağırıyordun zaten hep gönlün olmuş olur canım
Canım ne özürü niye zorla olsunki.Ben istediğim sevdiğim için geliyorum.Zorlamayla alakası yok.Senin için rahat olsunGörüşeceğimiz için bende sevinirim
Gelmene sevindim canım
Merhaba canım sizlerde olsaydınız daha iyi olurdu kısmet değilmiş.Tabiki maksat görüşmek sanada geliriz inşallah
İnşallah güzel haberlere işarettir sıkma canını.Bende öyle bir rüya gördümki gördüm ama açıklamak o kadar zorduki.Kıyametin alametini yaşıyormuşuz.Kubbeler yıkılıyormuş.İnsanlar kaçışıyor.Cematle namaza duruyorum kaın erkek karışık herkez bir yerlere durmaya çalışıyor namaz kılmak için.Eşimi arıyorum vs vs biraz ürkütücüydü resmen gerçek gibiydi.Allah hayır etsin diyeyim
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız sıkma kendini
Burdada yağdı bugün
O geçtiğiniz yerde benim kayınvaldemde oturuyorSemiha'ya komşu sayılır
Canım hayırlı iş haberleri olsun çalışmak güzel gerçekten.İnşallah kısa sürede istediğin işe başlarsın.Hafta sonu tatili olsunki ailene vakit ayırabilesin haklısın
slm kızlar gene ayrılıp geldim eşimden((
neyse bu son haftamız inşallaaahhh :)))
eşyalarımı kargoya vermeyi planlıyorum da ptt kargoya vermeyi planlıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
ptt kargo valiz alıyor mu birde???
Günaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?