Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aaa ne güzel sizde yakın bak
evet projeden baktık
kaliteli güzele benziyor

kızz kesin bizim siteyi gördünüz siz..:):):)
yeni yapılan derken inşaat işi kalmadı bizde :)

karamuk hakkınızda hayırlısı olsun canım,
ama sanki şimdiden kazanamamış hissi var sende,

amin canım amin ama ne biliyim bugün böyle bir hoşum içimde bir sıkıntı var gibi hayırolsun işallah diyelim zaten söyledim sonuç iyide olsa kötü de olsa sakın beri arama işyerinden eve gelince öğreneiyim dedim ben de çok aşırı heyecan var çünkü

kelimelerime tercüman olmuşsun.
Allah bu günlerimi aratmasın deyip geçiyorum bende...

amin canım amin

az önce iş ilanı için bir yeri aradım
alışma saatlerini sordum
8,30-19,30
c.teside aynıymış
yuh diorum başkada brişey demiyorum
bu ne ya
ne zaman ben eşime kızıma evime vakit ayıracağım
gelde sinir olma ya...

ne üzerine iş arıyosun canım

Sende olsaydın iyi olurdu neyse sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere gelirsin.Gezmişsiniz yine Afiyet olsun canım
Canım daha iyiyim teşekkür ederim.Demek yokluğum belliydi hııSevindim bunaRica ederim ne yaptım sanki.Afiyet olsun canımm.Ne utanması aşkolsun
sağol canım düşündüğün için
otobana girdik gayet rahat geldikk:)
Rica ederim canım.İyi canım sevindim
Eskileri ne zaman katıldım bu topiğe hatırlamıyorum canım bende.Olsun sen çağırıyordun zaten hep gönlün olmuş olur canım
evet baktım şimdi canım sağolasın :))))
Ayy baharım :))))) özür dilerim kuzum yaaa... evime de zorla davet ettim sizi.. :)
Canım ne özürü niye zorla olsunki.Ben istediğim sevdiğim için geliyorum.Zorlamayla alakası yok.Senin için rahat olsunGörüşeceğimiz için bende sevinirim
Gelmene sevindim canım
Merhaba canım sizlerde olsaydınız daha iyi olurdu kısmet değilmiş.Tabiki maksat görüşmek sanada geliriz inşallah
İnşallah güzel haberlere işarettir sıkma canını.Bende öyle bir rüya gördümki gördüm ama açıklamak o kadar zorduki.Kıyametin alametini yaşıyormuşuz.Kubbeler yıkılıyormuş.İnsanlar kaçışıyor.Cematle namaza duruyorum kaın erkek karışık herkez bir yerlere durmaya çalışıyor namaz kılmak için.Eşimi arıyorum vs vs biraz ürkütücüydü resmen gerçek gibiydi.Allah hayır etsin diyeyim
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız sıkma kendini
ay burda felaket yağmur yağmaya başladı
Burdada yağdı bugün
O geçtiğiniz yerde benim kayınvaldemde oturuyorSemiha'ya komşu sayılır
Canım hayırlı iş haberleri olsun çalışmak güzel gerçekten.İnşallah kısa sürede istediğin işe başlarsın.Hafta sonu tatili olsunki ailene vakit ayırabilesin haklısın

slm kızlar gene ayrılıp geldim eşimden ((
neyse bu son haftamız inşallaaahhh :)))
eşyalarımı kargoya vermeyi planlıyorum da ptt kargoya vermeyi planlıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
ptt kargo valiz alıyor mu birde???

Evet vallahi kaç kez çağırdım seni her konuşmamızda gel Pınar gel Pınar.... :)
kısmet bu cumartesiyeymiş....

HERKESLERİ BEKLİYORUM GELİN GARİ

Kvdendemi yeni sitelerde oturuyor canım. Vallahi oradaki evler çok güzeldi.
Semihanında evi orada sanırım iyi günlerde otursun...

Sizin eşiniz Bursada mı?

Diğer eşyalarınız yok mu? beyaz eşya mobilya vs. onlarla beraber yollasanıza. Yoksa, kendiniz gelirken neden getirmiyorsunuz? otobüsle yada aracınızla artık. :S Bence kargo almaz, alması için valiz şeklinde değil, koli yapmanız lazım. Eşyanız çoksa da fazla ücret istemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…