Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

naptın kimbilir adamada küstü sana:18:
durduk yere küsmediya o yüzden senin ilk adımı atman gerekk
ayy yeni aşıklar gibi kucağınamı aldı oy oyyy yerim sizi yerrrrrrrr

ayy nasıl bulacam ya(

bende attım ama 1 tane attım mailde gelmedi
linki versene kaderimde yapsın...
ayy kıyamam beni düşünürmüşş
ayfer bak.

Madamiks
06-01-2012, 12:40
Verdiğim linki takip edin lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
bitanesin canım yaptım ama bekliyorum bakalımm
ben kaçtım iyi akşamlar...

iyi akşamlar canım..

sorun değil canım.mesajları takip etmesi zor oluyor.alıntınızla mesaj yazıldı diye bi ildirim gelse ne güzel olur.hem de takip etmek kolaylaşırdı :)
ben diğer halı yıkamacıları gezdim burdaki.iğrenç resmen.senin halını yıkadığı pis ilaçlı suyla benimkini yıkıyor.senin mikrobun bana benimki ona gidiyor...
maddi anlamda ailelerin elinde de bişi yok.her bedeli biz ödeyeceğimiz için seçimleri veplanlamayı da bize bıraktılar.aslında bi yandan iyi.karışan olmayacak.ay onu kırmayım istediği olsun bunun da olsun demek ve kendi isteklerimi geri itmek zorunda kalmıcam.ama tüm gün işte olunca pöfffffffff...borç ödemek de zor ya,neyseki atlatmışsınız.amin canım amin.

hakkaten yaa bende diyorum bu ahilla kim :))) sonra bi baktım senmişsin...
hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın canım...

sağol canım.amin :))darısı olmayanların başına

AHİLLA kullanıcı isim bölümüne kullanmak istediğin ismimi yoksa eski nicinimi yazıyorsun??

değişim için gönderdiğin kısımda şuanki adını yazıyorsun.mesaj kısmına da KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.X Y Z SEÇENEKLERİNDEN BİRİ OLURSA SEVİNİRİM yazdım.maille bikaç saat sonra cvp geldi.linki ben bulana kadar koymuşlar

canım doğru yapmışım ben zaten yeniden yapınca anladım:))
hemen olacak sandım olmayınca sorun vardır diye düşünmüştüm,
bekliyorum bakalım ne zaman değişecekk..

canım doğru yapmışım ben zaten yeniden yapınca anladım:))
hemen olacak sandım olmayınca sorun vardır diye düşünmüştüm,
bekliyorum bakalım ne zaman değişecekk..

bana 4 5 saat içinde geri döndüler.sana da en kısa zamanda geri dönerler.nickini ne yapacaksın peki?

git git tabi... Yaşlı insan duasını, gönlünü al...

Burdayim canim takip ediyorum sizide yazmaya firsat olmadi benim kucuk cadidan herkesin gonlunu yapmaya yetisiyosun aslinda nikin seni cagristiriyo hayirsever haksever yaslilarin duasini almak coook onemli bence kaderimizin cizilmesi yonunde cok guzel bir yuregin var her halinden belli oluyo

Yinusecim bu cumartesi kızlar bana geliyor sende gel buyur

Canim ne cabuk bir bulusma daha ayarlamisiniz hiziniza yetisilmiyo valla anlasilan onceki bulusmanin tadi damaginizda kalmis bende cok istiyorum gelmeyi ama hava sartlarina bagliyim esimin henuz arabasi yok martta alicak otobusle gelmek zorundayim malum iki cocukla hava sartlari onemli bir aksilik olmassa havada guzel olursa gelirim bir sorun cikmazda gelirsem stadyumun ordaki duraktan otobuse binicem hangi otobuse binicegimi ve nerde inmem gerektigini yazarmisin otobus falan degistirmem gerekiyomu tek otobusle kolayca gidilebiliyomu indigim yerden eve yurume mesefesi varmi bunlari yazarsan ona gore hareket edicem. Aslinda esim araba aliyim oyle katilirsin dedi ama ben biran once tanismak istedigim icin sansimi zorluyorum iste..

19c ye bineceksin canım..
20a da olabilir ama tam emin değilim.

aaaaaaaaa olmuşş
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bana kaderim diyenin alnın ortasınaaaaaaaaaaaa
gerçi ikinci şıkkımı dikkate almışlar aman ne farkeder 76 ha önce ha sonra:)))))))))))))))
ayyy çok sevindim vallaha oynayasım geldiiiiiiiiiiii

bu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?
Hoşgeldin aramıza
Canım SEmiha annesinin oradan gelecekse biz bu 19 c yemi bineceğiz koruparktan metroya binersek merinostamı inelim bu dediğin otobüs tam nerden geçiyor?Yoksa kent meydanının orada inip vatan millete giden mavileremi binsem:44:
3 demi yazıyor:44:
Hayırlısı olsun hakkınızda darısıda düğününüze
kısss kalmayayım ortalarda
bana açık adres verin :):):)
Benimde kafam karıştı
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Bizde kutlamayız sevgililer gününü
Asprin söktürür.İlaç almak istiyorsanda tarlusal al o getirir adetini.Hayıt suyu adet düzenleyicidir.Hormonlarını dengeler ama sen hormonlarına baktırmadıysan zaten normalse hayıt suyu içmene gerek yok bence.Hamile değilsindir dimiDeğilsen tarlusal al günde 2 defa 5 günde bitiriyorsun 1 haftaya kadarda gelir adetin doktor gibi konuştum hee
Haklısın stres yapar bizimki dahada kötü
jinekolog haksever

bu arada her sayfada köpük boya cıkıyor zorla boyatcakalr sacımı bana
Ben köpükle boyuyorum saçımı hatta bugün saçımı kestirdim biraz kat verdirdim öyle boyarım dedim.gelirkende o köpük boyadan aldım kolestonun memnunum bu boyadan

Kız benle yollarmı eşin baharlamı dedin benmi yanlış okudumKeşke yollasada beraber dönsek ne iyi olurdu
Birde benle üstelikİnşallah böyle olursa büyük gelişme var demektir
Senide bekleriz aramıza
Bende kim bu hayat diyorum Bizim kaderimmiş meğersemHayırlı olsun hayat hanım hoşgeldiniz

canım semiha annesinin oaradn gelecekmiş yani benim üst taraftan
19 c koruparkın oradan geçmiyor,
bence sen kent meydanının oraya gel oaradan millet mahallesine giden mibüsler nereden kalkıyor sor iyice,
ve bindiğinde şöföre yüksek oba sitelerine gidiyormu de..bimin orada inicem de.tam önünde indirecek seni..
bende alırım seni oradan sevcana gideriz..
sevcan yukarı çıkmasın boşuna..
kent meydanın oaradanda 19c geçiyor diye biliyorum olmadı 19 cye bin..
ama bence minibüs en iyisi
buraya gelince ne kadar kolaymış aslında boşuna telaş etmişiz diyeceksin..
çünkü herkez şöföre bimin orasını diyor alışkın onlar:))
ararım ben seni bimin önünde beklerim..

biri kaderimmi dediii:))
hoş buldık canım sağolasınn

Son düzenleme:
hayat8176:)) bakalım olacakmı diğer şıklarımda hayatla ilgili:)

ahilla sevcannn sizlere çokkkkkkk teşekkür ediyorum.......sayenizde hayat oldum

bak olmuş senin adına sevindim canım benim :))) kaderim mi aha o da kim şaka bi yana epey sıkılmışsın demek ki eski adından...yeni adın yeni güzellikler getirsin sana.

Hoşgeldin aramıza

Hayırlısı olsun hakkınızda darısıda düğününüze

hoşbulduk bahar :)inşallah canım.burdan herkesi çağırcam :)acaba orhangazili olan var mı?

kaderim dmeeyelim HAYATIM diyelim diye bunu seçtin sanırı hayırlı olsun ben nabsamki şimdi değişsem abuk subuk değişik olsun diye enteresan bişey koyarım o yüzden böyle kalsın

kızlar lütfen bişey demeyin kötü yani yeterince üzüldüm sabaha kadarda ağladım sadece yazıp raahtlamak istiyorum.....

dün akşam babanneye cıktım yukarı amcalara eşimide oraya çagırdım baya oturduk yemek saati tabi yemeğe kalın dediler kaldık...dedimya eşimin hala kızı dogurcak biz bu kızlada yaşıtız bizim mahalleye evlendi ben arkadaşlarımla tanıştırdım hatta yanlız kalmasın diye derdimi anlatmıştım çocuk ) mevzuları malum... sonra bununda 1 seneye yakın olmadı üzülüyodu dertleşiyoduk olur felan ben bunu teselli ediyodum ama ne kadar hassas oldugumu biliyodu... sonra bu hamile kaldı bana msj attı sana bişey söylücem ama içime dogdu anladım dediöm eşime şimdi hamileyim yazcak..bana msj attı msj aynen şu...HAMİLEYİM.... NOKTA NOTKA TOKTA..bune şimdi hamileyim canım allah sanada nasip etsin yok neyse tebrik ettim sanada versin inş. dedi neyse sonra ben uzaklaştım bundan çünkü hep hamileliğinden felan bahsediyodu...sonra bigün beni aramış benim tel cekmiyo sonradan geldigi aradıgı mesajı bi,zde eşimle uyuyoduk görümcemi aramış özge benle artık konuşmuyo neden işte bana kötü davranıyo gb şeyler söledi sen kimsinde beni görümceme şikayet ediyosun..hamileyim değişti demiyoda bana kart atıyo bende onun yemini yedim açtım agzımı yumdum gözümü msjla biz bunla tartıştık neden görümceme söylüyosun bana de ne derdin var diye ne alaka felan fişman neyse o olayı kapattık akrabayız görüşüyoruz ama öyle üstün körü işte neyse uzattım o dogum yapcak işte o yüzden babanne yukarda dün ordada hep onun muhabbeti bide babanne ben cok merak ettim sen arada konuşayım dedi nazlıdır benim torun nasıl olcak falan fillan ikide birde sanada vercek inşallah diyo tamam duada işte insana küfür gb geliyo artık çok yoruldumneyseeyemek yedik baan msj geldi komşumuz oturmaya cagırdı eşimde onlara hatime gidicek erkeklerin akşam oluyo hatimleri neyse tamam dedim...kemalpaşaya giden komşum halime beni aradı dedi seni oturmaya çagırdılarmı ..dedim evet... sakın gitme dedi bizim kızlardan biri hamile 2sininde cocugu var hamile olan arkadaş ömrümü çürütüyo inanın yaramda var gocunuyorumdurda bi insan hamileliğinin 2. ayı bebek bezlerinin fiyatlarını araştırırmı ek gıdalar neler diye sorarmı bide bunu 6 senedir evlat isteyen birine yaparmı bence insafı olan yapmaz..neyse onu zaten biliyorumda ..halime dediki serapta hamileymiş onu sölemek için çarıyolar seni gitme dedi... bende evet demiş bulundum mecbur gidicem..sıkıldım bunaldım evimize indik eşimle üstümü değiştim hadi çıkalım dedim beraber gidicez eşim dedi gitme şimdi maf olcaksın biliyorum dedim tamam dedim mecbur gidicem...hayır gitmicen bilmem ne eşimle tartıştık kızdı söylendi ağladım zaten ağlayacamya dokunsan ağla ağla içim cıktıağlaya ağlaya gittim bide onların yanına....yemin ediyorum başka hiç bir muhabbet yoktu beraber kan vermişler cinsiyeti ne olcakmış yanımda halasını aradı müjdemi isterim bebek geliyo öteki zaten eli karnında sürekli bana baka baka ay uy yapıyo resmen ömrümün kısaldıgını hissettim akşam zaten eşime sıkıldım tartıştık diye bide gittim onalrı dinledim bu dedim insan daha 1bucuk aylık hamileymiş yapmayın kardeşim insaf edin vicdanınıza sıgınıyorum ben yokken konuşun 15 günde 2 saat görüşüyosak konuşmayın şu mevzudan cok mu zor diye ağlayıp bağırasım geldi yapamadım ağlayamadımda şiştim şiştim kapıdan cıkmamla merdivenlerde başladım ağlamayaeşimle girdik eve söle ne dediler ne dediler diye üstüme geldi gitmiceksin dedim gittin ne halin varsa gör dedi bana ben böyle evliliğin felan dedimaf oldum maf oldummmmmmmmmmmmmmmmm anlat diyo istemiyorum seni bırak beni dedim bütün gece istemiyorum böyle evliliği istemiyosan git dedim seni tutan yok yumrukladı duvarları kızdı neden gittimde üzdüm kendimi diye ama anlamıyoki bu olcaktı ve olsun bitsin istedim yoruldum bütün vücudum agrıyo gözlerim balon gb şişti uyudummu hiç bilmiyorum rüyamdada ağladım koca gece çok yoruldum ben bunaldım bide hastayım okuyup rahatlayamıyorum ya dün akşam bitim ben ............geriye baktıgımda hatırladıgım güzel anılarım yok benim hep agladıgım günlerim zor cok zorrr isyan etmiyorum sabırla atlatmak istiyorum bu imtihanımı ama cok yoruldum keşke evlenmeseydim kendimi cok yaşlı hissediyorum

ahilla sevcannn sizlere çokkkkkkk teşekkür ediyorum.......sayenizde hayat oldum

Rica ederim canım birşey yapmadım ki...
Ayrıca çokta güzel olmuş, çok yakışmış :)

Çok teşekkür ederim... İlaç olarak doktor yazmazsa eczacılarda vermiyor sanırım. Bir iki kere gittimde :) ama yinede denicem şansımı.

Canım dediğim gibi vatan millet minübüsüne binin uluyoldaki garajdan. Binerkende sorun siteler bimin önünde ineceğiz doğrumu?
sonrada Sağolsun Hayat alırım demiş onuda arayabilirsiniz beni de hiç farketmez :)

Çok saol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…