ayyy Allah iyiyliğini versin :)) Seviyorum kız seni :)))
dikkatini şeyederim ben adamla değil adam benle küsmüştü ama dünden beri bi ayaklarıma kapanmadığı kaldı...
Dün belki görmüşsündür,çevre yolunda kucağında eşşek kadar bi karıyı döndüren adam kocamdı, kucağındakide bendim...
Deli yaa sonra beli ağrıyor nazını ben çekiyom
nick değiştirme konusu vardı.onu buldum zar zor.oraya girip linki tıklıyorsun.mesaj atıyorsun.3 seçenek belirliyorsun.onlar sana maille hangisi olduğunu geri dönüyorlar.değişti diye mail geldiği andan itibaren de o nick ile giriş yapıyorsun.
bende attım ama 1 tane attım mailde gelmedinick değiştirme konusu vardı.onu buldum zar zor.oraya girip linki tıklıyorsun.mesaj atıyorsun.3 seçenek belirliyorsun.onlar sana maille hangisi olduğunu geri dönüyorlar.değişti diye mail geldiği andan itibaren de o nick ile giriş yapıyorsun.
ayy kıyamam beni düşünürmüşşlinki versene kaderimde yapsın...
bitanesin canım yaptım ama bekliyorum bakalımmayfer bak.
Madamiks
06-01-2012, 12:40
Verdiğim linki takip edin lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
ben kaçtım iyi akşamlar...
çok pardon yaa mesajını inan yeni gördüm...
Haklısın aslında bizi sadece temiz olup olmadığı ilgilendiriyor. Hjyende çok daha önemli, çocuğumuzda hep halının üzerinde
Hiç kolay değil düğün yapmak ev kurmak, Allah yardımcınız olsun. Destekçi neden yok. Gerçi kimde varki. Ben evlendikten sonra 1,5 yıl borç ödedim...
Erkek çocuğum olmadığı için bilmiyorum ama yinede hayırlı olanı önemli canım yaa,
küçükken kızlar, tabi nazlı, cilveli babasının bi tanesi ama, :)) Allahım büyüdüklerinde akıllarını başlarına nasip etsin hepsinin, hep böyle dua ediyorum...
hakkaten yaa bende diyorum bu ahilla kim :))) sonra bi baktım senmişsin...
hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın canım...
AHİLLA kullanıcı isim bölümüne kullanmak istediğin ismimi yoksa eski nicinimi yazıyorsun??
canım doğru yapmışım ben zaten yeniden yapınca anladım:))
hemen olacak sandım olmayınca sorun vardır diye düşünmüştüm,
bekliyorum bakalım ne zaman değişecekk..
git git tabi... Yaşlı insan duasını, gönlünü al...
Yinusecim bu cumartesi kızlar bana geliyor sende gel buyur
bana 4 5 saat içinde geri döndüler.sana da en kısa zamanda geri dönerler.nickini ne yapacaksın peki?
Canim ne cabuk bir bulusma daha ayarlamisiniz hiziniza yetisilmiyo valla anlasilan onceki bulusmanin tadi damaginizda kalmis bende cok istiyorum gelmeyi ama hava sartlarina bagliyim esimin henuz arabasi yok martta alicak otobusle gelmek zorundayim malum iki cocukla hava sartlari onemli bir aksilik olmassa havada guzel olursa gelirim bir sorun cikmazda gelirsem stadyumun ordaki duraktan otobuse binicem hangi otobuse binicegimi ve nerde inmem gerektigini yazarmisin otobus falan degistirmem gerekiyomu tek otobusle kolayca gidilebiliyomu indigim yerden eve yurume mesefesi varmi bunlari yazarsan ona gore hareket edicem. Aslinda esim araba aliyim oyle katilirsin dedi ama ben biran once tanismak istedigim icin sansimi zorluyorum iste..
Hoşgeldin aramızabu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?
Canım SEmiha annesinin oradan gelecekse biz bu 19 c yemi bineceğiz koruparktan metroya binersek merinostamı inelim bu dediğin otobüs tam nerden geçiyor?Yoksa kent meydanının orada inip vatan millete giden mavileremi binsem:44:Bimin önünden hepsi geçmiyormu? ben onları oradan alıcam .
Birde Semiha 19-c ye bindinmi hiç
Sanırım çekirgeden dönüp Stadyumdan aşağı iniyor. bu durumda merinos istasyonunda inip 19-c yede binebilirsiniz.
3 demi yazıyor:44:Semihacım şimdi eşimlede konuştum. Annenler zafer mah. demiydi.
Kızlar vatan-millet 3 minübüsü denk gelirse ona binersiniz, gelmesse beklemeyin.
Siteler bimin önünde ineceğiz dersiniz hangi arabaya bindiğinizide bana söylersiniz, biner binmez. ben sizi oradan alıcam. :)
Hayırlısı olsun hakkınızda darısıda düğününüzehoşbulduk kızlar.daha bi haftalık üyeyim.topiği tesadüfen buldum.ilk kez girdim ve mesajımı attım.ben 85 mayıs doğumluyum.doğma büyüme bursalıyım.uludağ üniversitesi eğitim fakültesi alman dili eğitimi ana bilimdalı mezunuyum.yani almanca öğretmeniyim.ama tr şartları beni nişanlımın firmasında genel müdür yaptı :)) ekimde evli bi bayan olmaya adayım.sayfalar uzun geldi hepsini tek tek okuyamadım işteyim.sizler?
Benimde kafam karıştıkısss kalmayayım ortalarda
bana açık adres verin :):):)
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınKızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrAy nasıl mutluyum anlatamammmmmm sonuçlar açıklandı veeeeeeeeeeeeeeee eşim sınavı kazanmışşşşş yanımda şimdi geldi allahım binlerce kere şükürler olsun
Bizde kutlamayız sevgililer gününüsevgililer gününde napıyorsunuz kızlar planlar varmı kafada:))
biz sevgililer gününü kutlamıyoruz benim koca kutlamıyor,
evlilk yıl dönümü doğum günüme önem gösteriyor:)
o yüzden yarın planım yok..
Asprin söktürür.İlaç almak istiyorsanda tarlusal al o getirir adetini.Hayıt suyu adet düzenleyicidir.Hormonlarını dengeler ama sen hormonlarına baktırmadıysan zaten normalse hayıt suyu içmene gerek yok bence.Hamile değilsindir dimiyaa kızlar bak nerden nereye aklıma geldi şimdi.
Benim adetim başlıyor ama leke gibi 2-3 gün böyle sonra normale giriyor. Bu son adetimde pazartesi başladı cumaya kadar leke şeklinde cumadan beride normal bu günde bitti. kaç kez doktora gittim toplamda kaç gün sürdüğü önemli, 10 günse normal diyorlar
Ama ne alakayaa 5 gün sonrada başlar mı? artık sinir olmaya başladım. Adet söktürücü ot vs biliyormusunuz. Çünkü doktoralar hiç bir şekilde ilaç vermiyor.
Haklısın stres yapar bizimki dahada kötünetten bir şey bulamadım...
Ama ne zaman adet başladığı zaman mı?
Aslında haksever ve bahar kesin biliyorlardır birşeyler bakalım yazarlar belki...
Bu dediklerinizi bi deniyim kızlar.
Çok sıkıntı yapıyor birde 10 günde az değil yaa
Ben köpükle boyuyorum saçımı hatta bugün saçımı kestirdim biraz kat verdirdim öyle boyarım dedim.gelirkende o köpük boyadan aldım kolestonun memnunum bu boyadanjinekolog haksever
bu arada her sayfada köpük boya cıkıyor zorla boyatcakalr sacımı bana
Kız benle yollarmı eşin baharlamı dedin benmi yanlış okudumkız bi sen kaldın dime dime cok fena oluyom bayılacam galba olcak bu iş ama cokta ümitlenmek istemiyorum ölüyom gıı gelmek için merak etme elimden geleni yapıcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelebilirimaslında o gün bizim hoca hanımların aileleriyle yemege çağırdılar bi yere eşimde çalışcam gelemeyiz dedi ben ona küsmüştüm yani birazda oraya götürmücek diye bana borçlu gb belkide salar beni sana ayy ebbegimde gelcekmiş onunda bebeğimni görmüş olurum inşallah sonrada bana gelirsiniz çok heycanlıyım inşallah olur sora sora kızdırmak istemiyorumaşkımı uslu durcam hiç kızdırmıcam hatta cumartesi senden çıkınca baharla mudanyaya gelirim dedim kayınvaldemlerde kalırız diyede söyledim bakalım yani suyuna suyuna gidiyorum olur inşallah
Birde benle üstelikhaksevercim baharla mudanyaya gideriz işini tuttummm bunu,
içime doğuyor gönderecek sonunda mudanya var..
yarın için süprizler yap utandır onu göndermek zorunda kalsın...
benim karıcım herşeyin en iyisini hakediyor dedirt ona.. sende o potansiyel var:))
Senide bekleriz aramızaCanim ne cabuk bir bulusma daha ayarlamisiniz hiziniza yetisilmiyo valla anlasilan onceki bulusmanin tadi damaginizda kalmis bende cok istiyorum gelmeyi ama hava sartlarina bagliyim esimin henuz arabasi yok martta alicak otobusle gelmek zorundayim malum iki cocukla hava sartlari onemli bir aksilik olmassa havada guzel olursa gelirim bir sorun cikmazda gelirsem stadyumun ordaki duraktan otobuse binicem hangi otobuse binicegimi ve nerde inmem gerektigini yazarmisin otobus falan degistirmem gerekiyomu tek otobusle kolayca gidilebiliyomu indigim yerden eve yurume mesefesi varmi bunlari yazarsan ona gore hareket edicem. Aslinda esim araba aliyim oyle katilirsin dedi ama ben biran once tanismak istedigim icin sansimi zorluyorum iste..
Bende kim bu hayat diyorumaaaaaaaaa olmuşş
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bana kaderim diyenin alnın ortasınaaaaaaaaaaaa
gerçi ikinci şıkkımı dikkate almışlar aman ne farkeder 76 ha önce ha sonra:)))))))))))))))
ayyy çok sevindim vallaha oynayasım geldiiiiiiiiiiii
Hoşgeldin aramıza
Canım SEmiha annesinin oradan gelecekse biz bu 19 c yemi bineceğiz koruparktan metroya binersek merinostamı inelim bu dediğin otobüs tam nerden geçiyor?Yoksa kent meydanının orada inip vatan millete giden mavileremi binsem:44:
3 demi yazıyor:44:
Hayırlısı olsun hakkınızda darısıda düğününüze
Benimde kafam karıştı
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Bizde kutlamayız sevgililer gününü
Asprin söktürür.İlaç almak istiyorsanda tarlusal al o getirir adetini.Hayıt suyu adet düzenleyicidir.Hormonlarını dengeler ama sen hormonlarına baktırmadıysan zaten normalse hayıt suyu içmene gerek yok bence.Hamile değilsindir dimiDeğilsen tarlusal al günde 2 defa 5 günde bitiriyorsun 1 haftaya kadarda gelir adetin doktor gibi konuştum hee
Haklısın stres yapar bizimki dahada kötü
Ben köpükle boyuyorum saçımı hatta bugün saçımı kestirdim biraz kat verdirdim öyle boyarım dedim.gelirkende o köpük boyadan aldım kolestonun memnunum bu boyadan
Kız benle yollarmı eşin baharlamı dedin benmi yanlış okudumKeşke yollasada beraber dönsek ne iyi olurdu
Birde benle üstelikİnşallah böyle olursa büyük gelişme var demektir
Senide bekleriz aramıza
Bende kim bu hayat diyorumBizim kaderimmiş meğersem Hayırlı olsun hayat hanım hoşgeldiniz
hayat8176:)) bakalım olacakmı diğer şıklarımda hayatla ilgili:)
aaaaaaaaa olmuşş
gerçi ikinci şıkkımı dikkate almışlar aman ne farkeder 76 ha önce ha sonra:)))))))))))))))
ahilla sevcannn sizlere çokkkkkkk teşekkür ediyorum.......sayenizde hayat oldum
Hoşgeldin aramıza
aaaaaaaaa olmuşş
aaaaaaaaa olmuşş
ahilla sevcannn sizlere çokkkkkkk teşekkür ediyorum.......sayenizde hayat oldum
Hoşgeldin aramıza
Canım SEmiha annesinin oradan gelecekse biz bu 19 c yemi bineceğiz koruparktan metroya binersek merinostamı inelim bu dediğin otobüs tam nerden geçiyor?Yoksa kent meydanının orada inip vatan millete giden mavileremi binsem:44:
3 demi yazıyor:44:
Benimde kafam karıştı
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Bizde kutlamayız sevgililer gününü
Asprin söktürür.İlaç almak istiyorsanda tarlusal al o getirir adetini.Hayıt suyu adet düzenleyicidir.Hormonlarını dengeler ama sen hormonlarına baktırmadıysan zaten normalse hayıt suyu içmene gerek yok bence.Hamile değilsindir dimiDeğilsen tarlusal al günde 2 defa 5 günde bitiriyorsun 1 haftaya kadarda gelir adetin doktor gibi konuştum hee
Haklısın stres yapar bizimki dahada kötü
Ben köpükle boyuyorum saçımı hatta bugün saçımı kestirdim biraz kat verdirdim öyle boyarım dedim.gelirkende o köpük boyadan aldım kolestonun memnunum bu boyadan
Kız benle yollarmı eşin baharlamı dedin benmi yanlış okudumKeşke yollasada beraber dönsek ne iyi olurdu
Birde benle üstelikİnşallah böyle olursa büyük gelişme var demektir
Senide bekleriz aramıza
Bende kim bu hayat diyorumBizim kaderimmiş meğersem Hayırlı olsun hayat hanım hoşgeldiniz
canım semiha annesinin oaradn gelecekmiş yani benim üst taraftan
19 c koruparkın oradan geçmiyor,
bence sen kent meydanının oraya gel oaradan millet mahallesine giden mibüsler nereden kalkıyor sor iyice,
ve bindiğinde şöföre yüksek oba sitelerine gidiyormu de..bimin orada inicem de.tam önünde indirecek seni..
bende alırım seni oradan sevcana gideriz..
sevcan yukarı çıkmasın boşuna..
kent meydanın oaradanda 19c geçiyor diye biliyorum olmadı 19 cye bin..
ama bence minibüs en iyisi
buraya gelince ne kadar kolaymış aslında boşuna telaş etmişiz diyeceksin..
çünkü herkez şöföre bimin orasını diyor alışkın onlar:))
ararım ben seni bimin önünde beklerim..
biri kaderimmi dediii:))
hoş buldık canım sağolasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?