Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

İnşallah gelebilirsin canım :)

Ben sana özelden tarif edeyim. ayrıca telimide vereyim :)

şimdi arasam izin istesem ık pıkederler gideyimde halimi görsün izin verir belki yürüyerek mi gitsem acaba

Canım yaa tüp bebek yaptıracaksın, bildiğim kadarıyla moralinin düzgün olması gerekiyor, biraz kendini düşün canım he. Onlar böyle konuştuklarında, bence içinden kocaman gülümseyip benimde olacak, bir kaç ay sonra bende böyle yapıcam. Bende müjdeler vericem diyecektin....
Nedense bana sana yapılan bir insafsızlık gibi gelmedi. Asıl hiç konuşulmasaydı hamileliği senden saklansaydı ben bir kötü niyet arardım gibime geliyor. Gözün değer, kıskanırsın diye söylemediklerini düşünürdüm. Üzülmemek inan elde değil çok hak veriyorum. Ama bu bir sınav, geçecek diye düşün.

şimdi arasam izin istesem ık pıkederler gideyimde halimi görsün izin verir belki yürüyerek mi gitsem acaba

Bence yapma git... Evde ne yapıcaksın akşama kadar ağlamaktan başka.

Bak iyi ol, iyi haberler ver..... NE DÜŞÜNÜRSEN O OLUR ÖZGE....

Git ve banada anne diye seslenecek bir çocuğum olacak Allahım beni boş çevvirmeyecek inanıyorum de.

kızlar merhabalrrr bnde bursadan.buluşma falan ayrlıycaksınız sanırım bnde katılmak istiyorum bu forumda herkes tanışmış etmiş :):):) biz geç kalmışız yahu :) nerde oturuyosunuz kızlar bn arabayatağındayım ..

merhaba hoş geldin aramıza...
Kaç yaşındasın evlimisin :)

Kızlar bu cumartesi benim evime gelecekler. Buluşma değilde ziyaret, ama eğer isterseniz gelebilirsiniz.

evet canım çok sıkılmıştımm.. hayatt güzel oldu hayat doğdu:))
kaderim dmeeyelim HAYATIM diyelim diye bunu seçtin sanırı hayırlı olsun ben nabsamki şimdi değişsem abuk subuk değişik olsun diye enteresan bişey koyarım o yüzden böyle kalsın
hayatım evet hayatım deyin bana:))
canım bence seni acıtmak için söylemiyorlar sen alıngansın üzerine alınıyorsun, oda hamile sevincini paylaşıyor,
sana nispet yapılıyor diye algılamadımm.sende hamile kalsan ben hamileyim diye çığlıklar atarsın topiğimize yazarsın,
senin yazını gören hamile kalamayanlar nispet ypıyor bakın mı diyecekler??
lütfen artık kendini yiyip bitirme kocanada yazık,
kafana koy bende hamile kalacağım ve zamanı bekliyorum de,
sen salmışsın kendini sanki 15 yıllık evlisin gibi geldi bana bu yazdıkların,
çok şanslısınki çok gençsin,
olmaması için bir sebep yok illaki olacak,
sinirlerin alt üst olmuş çok gerilmişsin hiç gerek yok evliliğinizi yıpratıyorsun..

hoş geldinin aramıza ben millet mahallesindeyim..
kendini tanıt bakalımm..

bende art niyet görmüyorum bunda sen fazla hassas oldun canım seninde olucak bukadar yıprtmaya değermi kendini
bende 4yıldan sonra hamile kaldım bende anlatıyorum herkese cok heyecanlı bi olay çünkü sürekli bebeğim hakkında konusmak istiyorum arkadaslarımla onlardan fikir almak istiyorum sürekli karnımı seviyorum bebeğimle konusuyorum emin ol sende hamile olunca öyle olucaksın insan görmediğe dönüyor şimdi onların yaptıkları sana hata geliyor kırılıyorsun ama aslında çok doğal bende üzülüyordum alt komsum hamileyim diye hemen yukarı çıkmıştı içim burkulmuştu ama bi okadarda sevinmiştim bende hamile olucam ilk sana söylüycem demiştim ve öylede yaptım testte çift çizgiyi görünce indim hemen ona oda sevindi bebek konusunda bukadar hassas olma tedaviye basladın işde yavaş yavaş yaklasıyorsun kendini üzme

öncelikle herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

canım benim ya,çok üzüldüm durumuna.bak sen dini hakkı biliyorsun.bu dünya imtihan dünyası.seni de böyle deniyor rabbim.dua et bol bol.de ki Allah'ım senden başka kimden ne isteyeyim.tek el açıp dua edeceğim sensin.senin gücün kudretin her şeye yeter.cümle inananlar için de bana da hayırlı evlatlar ver.kızım güzel olsun hayırlı olsun namusuna düşkün olsun.oğlum yakışıklı olsun senin yolunda dava adamı olsun.hayırlı olsun.her ikisi de senin yolunda can verecek dindar ilimli bilimli insanlar olsun de.sipariş verir gibi geliyor insana,ama hoca olan kuzenim demişti ki yaradandan yarım ihtiyaç isteme,kudreti mi yetmez onun ne istiyorsan adam gibi en ince ayrıntısına kadar iste ama çokça iste anca o zaman verir istediğini.bak yazık kocana,adamcağız ne kadar üzülmüş sen üzüldün diye.hem o da bu kadar sevdiği kadından bi parçayı istemez mi?etme eyleme yıpratma ikinizi de.birisi sana hamileliğinden mi bahsediyor,iyi dinle ve çok sevin.Rabbim der ki komşusuna da istemeyene vermem.hasetlik gibi oluyor.yapma!sevin ve benim olunca ben de böyle hissetcem de ve eşinin nasıl hissedeceğini düşünüp heyecanlan.bak ne kadar güzel tedavi oluyormuşsun.sık dişini olacak inşaallah.hatta herkes toplanıp hayırlısıyla sana da evlat versin diye 4444 çekelim.hem de bu cuma başlayalım.Allah çokça edilen duaları kabul eder.sen dua et eşin anlayışlı.ya terslense bana çocuk veremiyorsun diye?
benim halam hemen alt katımızda oturuyor.gitmediği doktor uygulamadığı tedavi kalmadı.ama vermeyen vermiyor.20 yıllık evliler ve artık 40 yaşında.doktorlar şaşıyor doğal yolla nasıl hamile kalmazsın diye.her ikisinin de değerleri gayet iyi,hiç bi engel yok ama olmuyor işte
biz üst kattayız ve 5 kardeşiz.3ten sonrasını istemeden yapmış annem.hamile kalmasına rağmen adet olmaya devam ettiği için anlayamamış.ve biz çok içli dışlıyız.alt katta pişer orda yeriz,üst katta pişer bizde yeriz.düşünsene halamı?kıskandırmak için mi?yoooo,evin gidişatı öyle diye gidiyorduk.bi keresinde tedaviye ben eşlik ettim.2 aylık olana kadar hamileliği sürdü.isimlerini bile ben koyacaktım,hazırdı.halam da takılırdı babaları sen olcan diye.bi kontrol ve hayaller suya.2 aylık kuzenlerim düşmüşler yıkıldık ama yılmadık.yine tedavi gördü.olmadı...yaşı da geçti artık kendisi de pes etti.ve benim de olmayacak senin de en azından olma ihtimali var.sus ağlayıp zırlama döverim.bizim gibileri gör şükret.tedavine de 4 elle sarıl!!!

hoş geldinnnnnnnnnn :) ben de orhangazidenim.

Vallahi tam hissettiklerimi yazmışsın.

Seninde mi olmayacak? ben mi yanlış anladım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…