- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
iyiyim galiba bilemiyorum
grip mi olacağım anlamadım
çok halsizim.
berra yı geçirdikten sonra biraz uyudum...
kendime gelmeye çalışıyorum
sen neler yapıyorsun...
Geçmiş olsun. İnşallah dahada kötü olmassın canım.
Bende bildiğin gibi işte ne olsun :)
sırf sana gelebilmek için
kötü olmamam lazım:)
ay bende yeni uyandım ya sersem gibi olmuşum.iyiyim galiba bilemiyorum
grip mi olacağım anlamadım
çok halsizim.
berra yı geçirdikten sonra biraz uyudum...
kendime gelmeye çalışıyorum
sen neler yapıyorsun...
Vallahi tam hissettiklerimi yazmışsın.
Seninde mi olmayacak? ben mi yanlış anladım :/
tam bende oraya takıldım...
Vallahi tam hissettiklerimi yazmışsın.
Seninde mi olmayacak? ben mi yanlış anladım :/
tam bende oraya takıldım...
ay bende yeni uyandım ya sersem gibi olmuşum.
bir kalktım arda uymuş yerde altınada işemişş
yok halasının olmuyormuş ondan bahsetti..
yoksa benmi kaçırdım..
yeni mi uyandın?maşallah canım bu ne uyku?evet halamın olmuyor onu anlattım.o arada benim de olmayacağını söyleyivermişim.
ay bende yeni uyandım ya sersem gibi olmuşum.
bir kalktım arda uymuş yerde altınada işemişş
yok halasının olmuyormuş ondan bahsetti..
yoksa benmi kaçırdım..
evet kızlar benim çocuğum olmayacak.doktorun söylediği bu.özgecim yatsın kalksın haline şükretsin.bi umut bi ışık var ki doktor tüp bebek demiş.bana o da yok
semihacım çok geçmiş olsun kendine.gripse eğer tuzlu limon suyunun içine bi asprin atarsın,içip öyle yatarsın.sabaha inşaallah bişiciğin kalmaz.
uyku sersemi nasıl okuduysam ben senin olmayacağını anlamamışım((
ne denirdki hakkında hayırlısı olsun allahın taktiri işte,
çok üzüldüm söylemeden geçemeyeceğim((
Sebep ne tam olarak yazmamışsın ama Allah ol deyince olur bunu düşün herzaman...
ya ben umudumu kesmiyorum.Rabbim vermeyeceği şeyin,kabul etmeyeceği duanın sözünü bile ettirmezmiş.ben hayalini çok kurdum bi kız çocuğunun.imkanı yok olmamasının :)) onu bana hayal ettiren de rabbim.verecek o bana bi tane ama benim sabrımı deneyecek.ablamın bi kızı vardı.doktor senin olmayacak dediğinde ablama ''erca okul çağına gelsin ben okutcam yanıma alıp.sana da yazdan yaza yollarım.''demiştim.Yaradan çocuğa zaman var dedi,onu aldı yanınadoktor olmayacak dedi evet ama son söz O'nun.O ne derse o olacak.benim de evlenip hamile olan arkadaşlarım var.söylediklerinde hemen bizim de olsa Ayhan ne hisseder diye hayal edip heyecanlanıyorum menopoz dönemime kadar beklicem.olmazsa koruyucu aile olcam.kesin kararlıyım.
Canım yaa tüp bebek yaptıracaksın, bildiğim kadarıyla moralinin düzgün olması gerekiyor, biraz kendini düşün canım he. Onlar böyle konuştuklarında, bence içinden kocaman gülümseyip benimde olacak, bir kaç ay sonra bende böyle yapıcam. Bende müjdeler vericem diyecektin....
Nedense bana sana yapılan bir insafsızlık gibi gelmedi. Asıl hiç konuşulmasaydı hamileliği senden saklansaydı ben bir kötü niyet arardım gibime geliyor. Gözün değer, kıskanırsın diye söylemediklerini düşünürdüm. Üzülmemek inan elde değil çok hak veriyorum. Ama bu bir sınav, geçecek diye düşün.
kızlar merhabalrrr bnde bursadan.buluşma falan ayrlıycaksınız sanırım bnde katılmak istiyorum bu forumda herkes tanışmış etmiş :):):) biz geç kalmışız yahu :) nerde oturuyosunuz kızlar bn arabayatağındayım ..
evet canım çok sıkılmıştımm.. hayatt güzel oldu hayat doğdu:))
hayatım evet hayatım deyin bana:))
canım bence seni acıtmak için söylemiyorlar sen alıngansın üzerine alınıyorsun, oda hamile sevincini paylaşıyor,
sana nispet yapılıyor diye algılamadımm.sende hamile kalsan ben hamileyim diye çığlıklar atarsın topiğimize yazarsın,
senin yazını gören hamile kalamayanlar nispet ypıyor bakın mı diyecekler??
lütfen artık kendini yiyip bitirme kocanada yazık,
kafana koy bende hamile kalacağım ve zamanı bekliyorum de,
sen salmışsın kendini sanki 15 yıllık evlisin gibi geldi bana bu yazdıkların,
çok şanslısınki çok gençsin,
olmaması için bir sebep yok illaki olacak,
sinirlerin alt üst olmuş çok gerilmişsin hiç gerek yok evliliğinizi yıpratıyorsun..
hoş geldinin aramıza ben millet mahallesindeyim..
kendini tanıt bakalımm..
bende art niyet görmüyorum bunda sen fazla hassas oldun canım seninde olucak bukadar yıprtmaya değermi kendini
bende 4yıldan sonra hamile kaldım bende anlatıyorum herkese cok heyecanlı bi olay çünkü sürekli bebeğim hakkında konusmak istiyorum arkadaslarımla onlardan fikir almak istiyorum sürekli karnımı seviyorum bebeğimle konusuyorum emin ol sende hamile olunca öyle olucaksın insan görmediğe dönüyor şimdi onların yaptıkları sana hata geliyor kırılıyorsun ama aslında çok doğal bende üzülüyordum alt komsum hamileyim diye hemen yukarı çıkmıştı içim burkulmuştu ama bi okadarda sevinmiştim bende hamile olucam ilk sana söylüycem demiştim ve öylede yaptım testte çift çizgiyi görünce indim hemen ona oda sevindi bebek konusunda bukadar hassas olma tedaviye basladın işde yavaş yavaş yaklasıyorsun kendini üzme
öncelikle herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
canım benim ya,çok üzüldüm durumuna.bak sen dini hakkı biliyorsun.bu dünya imtihan dünyası.seni de böyle deniyor rabbim.dua et bol bol.de ki Allah'ım senden başka kimden ne isteyeyim.tek el açıp dua edeceğim sensin.senin gücün kudretin her şeye yeter.cümle inananlar için de bana da hayırlı evlatlar ver.kızım güzel olsun hayırlı olsun namusuna düşkün olsun.oğlum yakışıklı olsun senin yolunda dava adamı olsun.hayırlı olsun.her ikisi de senin yolunda can verecek dindar ilimli bilimli insanlar olsun de.sipariş verir gibi geliyor insana,ama hoca olan kuzenim demişti ki yaradandan yarım ihtiyaç isteme,kudreti mi yetmez onun ne istiyorsan adam gibi en ince ayrıntısına kadar iste ama çokça iste anca o zaman verir istediğini.bak yazık kocana,adamcağız ne kadar üzülmüş sen üzüldün diye.hem o da bu kadar sevdiği kadından bi parçayı istemez mi?etme eyleme yıpratma ikinizi de.birisi sana hamileliğinden mi bahsediyor,iyi dinle ve çok sevin.Rabbim der ki komşusuna da istemeyene vermem.hasetlik gibi oluyor.yapma!sevin ve benim olunca ben de böyle hissetcem de ve eşinin nasıl hissedeceğini düşünüp heyecanlan.bak ne kadar güzel tedavi oluyormuşsun.sık dişini olacak inşaallah.hatta herkes toplanıp hayırlısıyla sana da evlat versin diye 4444 çekelim.hem de bu cuma başlayalım.Allah çokça edilen duaları kabul eder.sen dua et eşin anlayışlı.ya terslense bana çocuk veremiyorsun diye?
benim halam hemen alt katımızda oturuyor.gitmediği doktor uygulamadığı tedavi kalmadı.ama vermeyen vermiyor.20 yıllık evliler ve artık 40 yaşında.doktorlar şaşıyor doğal yolla nasıl hamile kalmazsın diye.her ikisinin de değerleri gayet iyi,hiç bi engel yok ama olmuyor işte
biz üst kattayız ve 5 kardeşiz.3ten sonrasını istemeden yapmış annem.hamile kalmasına rağmen adet olmaya devam ettiği için anlayamamış.ve biz çok içli dışlıyız.alt katta pişer orda yeriz,üst katta pişer bizde yeriz.düşünsene halamı?kıskandırmak için mi?yoooo,evin gidişatı öyle diye gidiyorduk.bi keresinde tedaviye ben eşlik ettim.2 aylık olana kadar hamileliği sürdü.isimlerini bile ben koyacaktım,hazırdı.halam da takılırdı babaları sen olcan diye.bi kontrol ve hayaller suya.2 aylık kuzenlerim düşmüşleryıkıldık ama yılmadık.yine tedavi gördü.olmadı...yaşı da geçti artık kendisi de pes etti.ve benim de olmayacak senin de en azından olma ihtimali var.sus ağlayıp zırlama döverim.bizim gibileri gör şükret.tedavine de 4 elle sarıl!!!
hoş geldinnnnnnnnnn :) ben de orhangazidenim.
evet kızlar benim çocuğum olmayacak.doktorun söylediği bu.özgecim yatsın kalksın haline şükretsin.bi umut bi ışık var ki doktor tüp bebek demiş.bana o da yok
semihacım çok geçmiş olsun kendine.gripse eğer tuzlu limon suyunun içine bi asprin atarsın,içip öyle yatarsın.sabaha inşaallah bişiciğin kalmaz.
ya ben umudumu kesmiyorum.Rabbim vermeyeceği şeyin,kabul etmeyeceği duanın sözünü bile ettirmezmiş.ben hayalini çok kurdum bi kız çocuğunun.imkanı yok olmamasının :)) onu bana hayal ettiren de rabbim.verecek o bana bi tane ama benim sabrımı deneyecek.ablamın bi kızı vardı.doktor senin olmayacak dediğinde ablama ''erca okul çağına gelsin ben okutcam yanıma alıp.sana da yazdan yaza yollarım.''demiştim.Yaradan çocuğa zaman var dedi,onu aldı yanınadoktor olmayacak dedi evet ama son söz O'nun.O ne derse o olacak.benim de evlenip hamile olan arkadaşlarım var.söylediklerinde hemen bizim de olsa Ayhan ne hisseder diye hayal edip heyecanlanıyorum menopoz dönemime kadar beklicem.olmazsa koruyucu aile olcam.kesin kararlıyım.
çok üzgünüm....
Güzel Allahımın seınavlarıda başka başka işte...
Ablacığına da Allah sabır versin.
İnşallah o hayal ettiğin güzel bebeğe sahip olursun.
Bende senin gibi hep hayal ederdim. Benimde sürekli problemlerim olmuştur kadın hast. Doktorlara az gitmedim. En sonunda çok çok kötü şeyler düşünmeye başlamış bebekten umudumu kesmiştim. Ama Allah büyük... Umut un hiç bir zaman sönmesin canım...
bir evlat sahibi olursun inşallah,
mucizeyi verende rabbim..
erca isminede ayrıca bayıldımm,ilk defa duydum çok hoş geliyor kulağa..
saol cnaım anlıyorumda inanın kıskançlık değil kıskanmak onun olmasın ebnim olsun demektir bence ben diyorum benim yaram var evet ne deseler gocunuyorum ve bunu en iyi bilen yakınlarım bu dediklerim omuzlarında aglıyorum neler cektigimi biliyolar inanın beni tanımayan derdimi bilmeyen insan gelsin günlerce anlatsın hamileliğini heycanını anlarım derimki heycanını paylaşıyo benim halimden ne anlasınd erim ama bu insanlar beni teslli edip sen onlara bakma olcak seninde ne insanalr yaa bile bile canınıa cıtıyo diyen insanalr yani bunalr bile bile bile yapıyolar işte ben buna üzülüyorum canım ben kendimin farkındayım aslında bu halime üzülüyorum arkadaşım hamileyim dediğinde beraber gülsek sevinsek istemem mi ben isterim hemde çok keşke paylaşabilsem heycanalrını ama hayırlı olsun diyorum başkası gelmiyo yapamıyorum içim eziliyo deseki hamileyim bende hayırlı olsun diyeyim başka şeyler konuşalım ama gerçekten benim bu acımı bilipte inadına inadına konuşuyolarsa ben bunda işte art niyet ararım çünküğ bu dediğim arkadaşlarım daha 3 ay önce başka birine mana buluyolardı senin yanında yapmasın diye bende diyodum yapcak tabi ben hamile kalamıyorum diye o yaşamıcakmı sevincini olsun yapsın diyodum acıı ben hep içimde yaşıyorum bakmayın burda yazdıgıma eşime bile anlatmıyorum artık dün akşamki patlamada ondandı cok üstüme geldi söyle söyle noldu diyeneyse ağladım geçti içime gömdüm dünü de diger günlerim gb iyki gitmişim koca gün sulu boya yaptırdım cocuklara her sınıf geliyo ya bana kafamı kaşıcak zmanım yoktu acımı unuttum yani yanlış anlamayın beni asla ben başkasının çocu olmasın istemem yani niye böyle bişi istiyim çok canım acıyo gerçekten sadece insaf istiyorum vicdan istiyorum tanımadıklarımdan değil canım dediğklerim canımı yakmasın o cok yoruldum gerçekten belkide benim suçum bu benim eksim nabayım görüşmeyeyim mi kimseyle gerçekten elimden geleni yapıyorum rabbim bunaltmasın kimseyi ne istiysa onu nasip etsin inşallah
slm hg aramıza
saol canım ama inan normal davranmıyolar keşke bi kameraya cekseydimde izletseydimneyse gerçekten kimse kimsenin derdinden anlamıyo yani ben cocugu olmayanları anlayabilirim başkası evi olmayanın derdini analr başkası kocası kötü olanın derdini anlar herkeze kendi derdi en büyük geliyo üzgünüm sadece söleyip yazıp rahatlamak istedim kıskanç bi insan asla değilim tabiki onalrın cocukları olsun mutlu olsun herkez yuvasında sadece herkezin acısına saygı duyulsun cokmu zor 2 saat cocuk muhabbeti yapmamk ben onların yanında hiç evim demiyorum mesela kiracılar ve ev almayı cok sitiyolar her muhabbet açıldıgında cok sanslısın hem evi var hem arabası evlendin hiç zorluk cekmedin diyolar hemen diyorum öyledemeyin bak bende başka dertle ugrasıyorum allah en güzel evleri size versin inşallah diyorum kapatıyorum konuyu yani ne bileyim ben başkasının yarasına asla parmagımı sokmam ne zman evlencen dmemem ne zman cocuk yapcan demem kocasını sormam evini barkını sormam anlatabiliyorum mu herkezin acısına saygı duyarım anlatırsa paylasırım bu kadar
saol canım...
saol canım cok gzel yazmışsın genlde tevekkül içindeyimde inan bazen böyle patlamalar yaşıyorum ve içimi boşaltmam gerekiyo bazen elimde değil adetim ve okuyamayınca namaz kılamayınca daha çok karamsarklığa kapılıyorum o yüzden hep böyle oluyo inşallah toparlıcam saol canım dualarında cok güzel rabbim sana da nasip eder inşallah sorun ne bilmiyorum çok kesin yazmışsın ama rabbime zor değil meryem suresini hep okuyorum anlamıda beni hep ağşalatır sende oku arkadaşım ümit kesilmez inşallah
bebişimizin gidişi çok zamansız oldu ve kötü şekilde olduhala sokakta esmer bi kız çocuğu görsem gözlerim doluyor.çok sevimlliydi yeğenim hepimiz çok seviyorduk.her gören nur yüzlümdeyip seviyordu,ama Yaradan bizden daha çok sevdi ki hemen yanına aldı.neyse,biz de cennette buluşcaz inş ervamızla :) rabbim sabrı hepimize bol keseden versin ki sınavları geçebilelim.hayal parayla değil ya,kuralım kurabileceğimiz kadar :) güzel sözlerin için tşk ederim sevcan :)
Tekrar tekrar sabırlar diliyorum....
Allah bir daha kimseye evlat acısı yaşatmasın,,, kanım çekiliyor, böyle şeyleri düşündükçe.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?