Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hg aramıza

asilanın anlamı yok tamam koymucaz kızlar tamammı

Bence önemli olan doğurmak değil canım. Bir bebeğe annelik babalık yapabilmek için kanından canından olmasına luzum yok bence

işte bu yüzden menopozdan sonra o zamana kadar olmazsa koruyucu aile olcam

amin canım ne kadar güzel dua :))

asila-esila konusunda: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا canım bi de bak dikkatli,vav dan sonra hem normal elif var hem de diğerinden.normal olan diğerini uzun okutmak için ve uzun okununca bir harf uzunluğunda a olarak okunuyor.(yanlış anlaşılmasın,inatlaşmıyorum.sadece KUR'AN-I KERİM'i yanlış okumamak adına düzeltme yapıyorum.)

bilmiyorum ki ben tatlım okumayı biliyorumda anlamını bilemicem o yüzden yorum yapamıyoum siz araştırmışsınız aranızda halledin

hoş sevcan hayret ben yanlış biliyomuşum dimek dedi o kolay kolay he demez bişeye

aman boşverin kızımız olsunda düşünürüz o zman adısını

hoşbuldumm :) .

isim konusunda sadece bildiğim birşeyi pyalaşmak istedimm . koymayın diyemem . karar sizin tabikide :))

ayyyyyyyy kıyamam yaaaaa yazık adamcağıza.süslen süslen gelince de nefesi kesilene kadar sarıl dur boğcan derse üşümüştün ya ısıtıyorum dersin

anlamı değil de okunuşu üstüne...

kızz kaderimden ay hayatımdan ögreniyon bunları dimi

sevdim seni kızz

ben de seni :))) ama sen çok çabuk yıkılıyon ki döverim ben seni sen de ocak doğumlu musun?kız kardeşim 89lu ve ocaklı.Allah'ım yok öyle bi sulu göz mine de ağlar tamam yok bişi de ağlar.kalk de ağlar otur de ağlar.ağlar ha ağlar hep karalar bağlar.
(yağdı yağmur çaktı şimşek
ben de mi şair oldun lan eş....ek) :)))))))))

ayy aynen ocak 20 yim 89luyum oğlak burcuyum hemen aglarımhemen gülerim dengesizmiyim ne hiç kin tutamam hiç tartışamam hemen aglarım

ya sorcam sorcam unutturuyorsunuz arkadaş...bu yeni konuyu nasıl açıyorduk?

acmak istedigin bölümün üstünde solda yeni ac yazıyo öyle aıyosun istedigin katogoriye gitmen gerekiyo önce nasıl anlatsamkine:44:

ben kaçar kızlar corbam oldu süsleneyim acıkk görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

heeeeee anladım tşk ettim :)

Çok teşekkürler canım tamam görüşmek üzereKim demiş Kaderimi aa ben duymadım o da kim nerdeymiş
Sağol canım.Allah mesut etsin şimdiden.İnşllh mutlu olursunuz.Ben mudanyada oturuyorumSEn nerdeydin?:44:
Gün doğmadan neler doğar.İnsanların dostluğunu zor zmanda görürsün.Arkadaşlar güzelce açıklamışlar.Bende sana diyorumki çok haklısın tamam.Bende de pko var ve blkide olmayacak çocuğum Allah bilir.Ama o bebekler bile birer emanet biz kendimiz zaten emanetiz.Bu dünya gelip geçici.Herşeyi yaradan Allah nasip ederse o güzelliği sana herşeye ragmen olur canım.Yeterki Allah buna razı olsun.Ben bugün bir meleğin yanına gittim gün boyu baktım ve geldim.Gündeydimde davet edilmiştim.Herkezde çocuk vardı.Ama benim yüzüm hiç asılmadı.Daha çok sevesim geldi o anda çocukları.Çünkü herkezin kaderi nasibi ayrıdır.Allah belki bu sınavımı çok gzüel bir şekilde mükafatını verecektir bunu kimse bilemez.Bence sende kimseye bakma onun çocuğu olmuş bunun olmuş olsun inşllh seninde olur ozman sende paylaşırsın.Sen şimdi hamile olsan ben o kadar sevinirimki gelirim onun poposunu ısırırım sevmelere doyamam.Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'a kalmış.Benim için bütün çocuklar benim evladım hepsi birer melek.Hiç olmazsa bile bir meleğe annelik yapacak kadarda yüreğe sahibim.Allah kendimize verir inşallah.İnan bunu bende çok istiyorum

sağol canım hoş buldumm :) 21 yaşındayım 4 aylık evliyim :) nerde oturuyosun canım.
Hoşgeldiniz Allah mesut etsin.
sevgiye,
sevgiliye,
sevgilerle......

sevgililer gününüz kutlu olsun hanımlarrrrrr
Teşekkürler sizinde
buarada sevgililer gününüz kutlu olsun yavrularınızla birlkde nice günler geçirin insallah
Aminn canım sende inşallah
iyiyim galiba bilemiyorum
grip mi olacağım anlamadım
çok halsizim.
berra yı geçirdikten sonra biraz uyudum...
kendime gelmeye çalışıyorum
sen neler yapıyorsun...
Dikkat et kendine canım geçmiş olsun
Canım orasını Allah bilir olmaz derler Allah verdimi verir.Hayırlısı neyse o olsun
Canım benim ne güzel düşünmüşsün.Allah o iyilik eden kalbinin mükafatını belkide bir bebekle ödüllendirir bellimi olur
Allah rahmet eylesin melek olup uçup gitmişAllah geride kalanlara hayırlı ömür versin
Duygularıma tercüman olmuşsun
İnşallah canım inşallahhh kavuşursun Zeynebine
Barışırsınız siz küslük yakışmaz boşver

Günaydın kızlar..........

Yarın kaçta geliyorsunuz bakemmm....
bi göz atalım kimler geliyordu? :))))

HAYAT, KARAMUK,BAHAR, BEBEK, SEMİHA, CANDAN, ÖZGE, YİNUSE (BELKİ.)

Ahilla sende gel :) sevdim kız seni, nerelerdeydin sen

Karamuk dün araziydin, işin mi çoktu :))) evi biliyormusun canım tarif edeyim mi?
nasıl geleceksiniz? bende gelip alabilirim haberin olsun...

ya beni çıldırtıyo bu adam dün akşam izin verdim de felan filan de diyorum çıkss diyo oynuyo benle görseniz cocuk gb oldum ya kucana oturdum hadi hadi hadi diyorum birden sinir oldum tamam be gitmicen de medam ümit verip durma dedim ama böyle cok güzel diyo sonra neyse işimiz vardı sonra bişey oldu ben buna ters davrandım tamam tamam git dedinereye dedim:44:git işte bisürü surat yapıyon dedi yoo ondan yapmıyorum ama felan dedim tamam o zman gitmiyosun dedi ay cıldırttı beni resmen cocuk gb oynuyo kız cıldırdım akşam yani gelip gelmicem belli değil bugün mudanyaya gitti bikaç hafta mudanyada çalışcak bana okul cıkışı gel dedi bende gelemem toplantı var dedim yani bu akşam evde tek kalabilirim o annesinde mudanyada kalırsa belki gelebilirim ama eve gelirse cumartesi benide alır götürür mudanyaya yani nolcak bilmiyorum çokta sinir etti beni oynuyo benle resmen :26:

ayyy sinir oluyorum böylede yaa.. ya evet desin ya hayır

neyse inşallah anasında kalır bu gece...
yarın gelirsen 19-c ye biniceksin canım. aytaçın önünden yarım saatte bir kalkıyor haberin olsun. Binince ararsın. nerede ineceğini söylerim canım.

aaaaa o da mı kırık?yani şey kem küm benim kafadan demek istemiştim :)))
kırıkk kırık hemide alasııııııı

günaydın canım yarın kısmetse sendeyim,
ingilizce kursu olursa oğlumun 2den sonra sendeyim, ama olmazsa baharla konuşup 1:30 gibi falan geliriz yani baharla gelirim,
alırım bimin önünden geliriz..

aaaaaaaa seninki çıldırtır insanıı benim eşimde ilk evlendiğim zamanlar böyleydi,
hatta çok samimi arkadaşımın düğününe bile göndermedi beni kıskançlıktan ölüyodu..
şimdi ise saldım çayıra mevlam kayıra hesabında,,hiç engellemiyor beni nereye istersem gönderiyor.
seninki arayıp yalvarmanı istiyor hoşuna gidiyor böyle....

Tamam canım nasıl uygun olursa artık. Oğlunu kursa bırakırsanda ben alırım baharları bimin önünden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…