merhaba kızlar bende bursadanım . muhabbetlerinize şöyle bir göz gezdirdim de . bu esila ismi hakkında bildiğim bir şeyi paylaşmak istedim . esila değil evet kuranda asila diye geçiyor onunda anlamı zaman manasına gelen akşam . asilanın anlamı bu.esilanın ise hiçbir anlamı yok .
Bence önemli olan doğurmak değil canım. Bir bebeğe annelik babalık yapabilmek için kanından canından olmasına luzum yok bence
şabanın bir filmi vardı mazlumu getirin bana diyodu bia damda dövüp rahatlıyoduya o geldi aklımaben yaramaslık yapınca beni dövün didim ben dövemem kimseyi :26:
allah bir ömür ayırmasın sizi inşallahhhhhhhhhhhh cok güzel bi yuvanız olsun 3er 5erde bebekelriniz olsun onlarla kafayı ye emi
işte bu yüzden menopozdan sonra o zamana kadar olmazsa koruyucu aile olcam
amin canım ne kadar güzel dua :))
asila-esila konusunda: وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِيلًا canım bi de bak dikkatli,vav dan sonra hem normal elif var hem de diğerinden.normal olan diğerini uzun okutmak için ve uzun okununca bir harf uzunluğunda a olarak okunuyor.(yanlış anlaşılmasın,inatlaşmıyorum.sadece KUR'AN-I KERİM'i yanlış okumamak adına düzeltme yapıyorum.)
ben bu gece süsleneyimdebiz bi barışalım eşimle koca gece ağladım o cekyatta uyudu bende petegin önünde minderin üstünde sızmışım
sabah kalktık diyo ooooooooooooooohh sen kalorifere dayamışın poponu sıcacık benüşüdüm burda diyo
bilmiyorum ki ben tatlım okumayı biliyorumda anlamını bilemicem o yüzden yorum yapamıyoum siz araştırmışsınız aranızda halledin
hoş sevcan hayret ben yanlış biliyomuşum dimek dedi o kolay kolay he demez bişeye
aman boşverin kızımız olsunda düşünürüz o zman adısını
ayyyyyyyy kıyamam yaaaaa yazık adamcağıza.süslen süslen gelince de nefesi kesilene kadar sarıl dur boğcan derse üşümüştün ya ısıtıyorum dersin
anlamı değil de okunuşu üstüne...
kızz kaderimden ay hayatımdan ögreniyon bunları dimi
aaaaa o da mı kırık?yani şey kem küm benim kafadan demek istemiştim :)))
sevdim seni kızz
ben de seni :))) ama sen çok çabuk yıkılıyon ki döverim ben senisen de ocak doğumlu musun?kız kardeşim 89lu ve ocaklı.Allah'ım yok öyle bi sulu göz mine de ağlar tamam yok bişi de ağlar.kalk de ağlar otur de ağlar.ağlar ha ağlar hep karalar bağlar.
(yağdı yağmur çaktı şimşek
ben de mi şair oldun lan eş....ek) :)))))))))
ya sorcam sorcam unutturuyorsunuz arkadaş...bu yeni konuyu nasıl açıyorduk?
ayy aynen ocak 20 yim 89luyum oğlak burcuyum hemen aglarımhemen gülerim dengesizmiyim ne hiç kin tutamam hiç tartışamam hemen aglarım
hımmmmmmm sen mutfakta da beceriklisindir.hatta değişik mutfakları dener ve yapabilirsin.eeeeee ne zaman çağırcan beni yemeğebizim mine süper yapar yemekleri bu saydıkların onda da var o da su katılmamış oğlak burcu
acmak istedigin bölümün üstünde solda yeni ac yazıyo öyle aıyosun istedigin katogoriye gitmen gerekiyo önce nasıl anlatsamkine:44:
Çok teşekkürler canım tamam görüşmek üzerecanım semiha annesinin oaradn gelecekmiş yani benim üst taraftan
19 c koruparkın oradan geçmiyor,
bence sen kent meydanının oraya gel oaradan millet mahallesine giden mibüsler nereden kalkıyor sor iyice,
ve bindiğinde şöföre yüksek oba sitelerine gidiyormu de..bimin orada inicem de.tam önünde indirecek seni..
bende alırım seni oradan sevcana gideriz..
sevcan yukarı çıkmasın boşuna..
kent meydanın oaradanda 19c geçiyor diye biliyorum olmadı 19 cye bin..
ama bence minibüs en iyisi
buraya gelince ne kadar kolaymış aslında boşuna telaş etmişiz diyeceksin..
çünkü herkez şöföre bimin orasını diyor alışkın onlar:))
ararım ben seni bimin önünde beklerim..
biri kaderimmi dediii:))
hoş buldık canım sağolasınn
Sağol canım.Allah mesut etsin şimdiden.İnşllh mutlu olursunuz.bak olmuş senin adına sevindim canım benim :))) kaderim mi aha o da kimşaka bi yana epey sıkılmışsın demek ki eski adından...yeni adın yeni güzellikler getirsin sana.
hoşbulduk bahar :)inşallah canım.burdan herkesi çağırcam :)acaba orhangazili olan var mı?
Gün doğmadan neler doğar.İnsanların dostluğunu zor zmanda görürsün.Arkadaşlar güzelce açıklamışlar.Bende sana diyorumki çok haklısın tamam.Bende de pko var ve blkide olmayacak çocuğum Allah bilir.Ama o bebekler bile birer emanet biz kendimiz zaten emanetiz.Bu dünya gelip geçici.Herşeyi yaradan Allah nasip ederse o güzelliği sana herşeye ragmen olur canım.Yeterki Allah buna razı olsun.Ben bugün bir meleğin yanına gittim gün boyu baktım ve geldim.Gündeydimde davet edilmiştim.Herkezde çocuk vardı.Ama benim yüzüm hiç asılmadı.Daha çok sevesim geldi o anda çocukları.Çünkü herkezin kaderi nasibi ayrıdır.Allah belki bu sınavımı çok gzüel bir şekilde mükafatını verecektir bunu kimse bilemez.Bence sende kimseye bakma onun çocuğu olmuş bunun olmuş olsun inşllh seninde olur ozman sende paylaşırsın.Sen şimdi hamile olsan ben o kadar sevinirimki gelirim onun poposunu ısırırım sevmelere doyamam.Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'a kalmış.Benim için bütün çocuklar benim evladım hepsi birer melek.Hiç olmazsa bile bir meleğe annelik yapacak kadarda yüreğe sahibim.Allah kendimize verir inşallah.İnan bunu bende çok istiyorumkızlar lütfen bişey demeyin kötü yani yeterince üzüldüm sabaha kadarda ağladım sadece yazıp raahtlamak istiyorum.....
dün akşam babanneye cıktım yukarı amcalara eşimide oraya çagırdım baya oturduk yemek saati tabi yemeğe kalın dediler kaldık...dedimya eşimin hala kızı dogurcak biz bu kızlada yaşıtız bizim mahalleye evlendi ben arkadaşlarımla tanıştırdım hatta yanlız kalmasın diye derdimi anlatmıştım çocuk ) mevzuları malum... sonra bununda 1 seneye yakın olmadı üzülüyodu dertleşiyoduk olur felan ben bunu teselli ediyodum ama ne kadar hassas oldugumu biliyodu... sonra bu hamile kaldı bana msj attı sana bişey söylücem ama içime dogdu anladım dediöm eşime şimdi hamileyim yazcak..bana msj attı msj aynen şu...HAMİLEYİM.... NOKTA NOTKA TOKTA..bune şimdi hamileyim canım allah sanada nasip etsin yok neyse tebrik ettim sanada versin inş. dedi neyse sonra ben uzaklaştım bundan çünkü hep hamileliğinden felan bahsediyodu...sonra bigün beni aramış benim tel cekmiyo sonradan geldigi aradıgı mesajı bi,zde eşimle uyuyoduk görümcemi aramış özge benle artık konuşmuyo neden işte bana kötü davranıyo gb şeyler söledi sen kimsinde beni görümceme şikayet ediyosun..hamileyim değişti demiyoda bana kart atıyo bende onun yemini yedim açtım agzımı yumdum gözümü msjla biz bunla tartıştık neden görümceme söylüyosun bana de ne derdin var diye ne alaka felan fişman neyse o olayı kapattık akrabayız görüşüyoruz ama öyle üstün körü işte neyse uzattım o dogum yapcak işte o yüzden babanne yukarda dün ordada hep onun muhabbeti bide babanne ben cok merak ettim sen arada konuşayım dedi nazlıdır benim torun nasıl olcak falan fillan ikide birde sanada vercek inşallah diyo tamam duada işte insana küfür gb geliyo artık çok yoruldumneyseeyemek yedik baan msj geldi komşumuz oturmaya cagırdı eşimde onlara hatime gidicek erkeklerin akşam oluyo hatimleri neyse tamam dedim...kemalpaşaya giden komşum halime beni aradı dedi seni oturmaya çagırdılarmı ..dedim evet... sakın gitme dedi bizim kızlardan biri hamile 2sininde cocugu var hamile olan arkadaş ömrümü çürütüyo inanın yaramda var gocunuyorumdurda bi insan hamileliğinin 2. ayı bebek bezlerinin fiyatlarını araştırırmı ek gıdalar neler diye sorarmı bide bunu 6 senedir evlat isteyen birine yaparmı bence insafı olan yapmaz..neyse onu zaten biliyorumda ..halime dediki serapta hamileymiş onu sölemek için çarıyolar seni gitme dedi... bende evet demiş bulundum mecbur gidicem..sıkıldım bunaldım evimize indik eşimle üstümü değiştim hadi çıkalım dedim beraber gidicez eşim dedi gitme şimdi maf olcaksın biliyorum dedim tamam dedim mecbur gidicem...hayır gitmicen bilmem ne eşimle tartıştık kızdı söylendi ağladım zaten ağlayacamya dokunsan ağla ağla içim cıktı ağlaya ağlaya gittim bide onların yanına....yemin ediyorum başka hiç bir muhabbet yoktu beraber kan vermişler cinsiyeti ne olcakmış yanımda halasını aradı müjdemi isterim bebek geliyo öteki zaten eli karnında sürekli bana baka baka ay uy yapıyo resmen ömrümün kısaldıgını hissettim akşam zaten eşime sıkıldım tartıştık diye bide gittim onalrı dinledim bu dedim insan daha 1bucuk aylık hamileymiş yapmayın kardeşim insaf edin vicdanınıza sıgınıyorum ben yokken konuşun 15 günde 2 saat görüşüyosak konuşmayın şu mevzudan cok mu zor diye ağlayıp bağırasım geldi yapamadım ağlayamadımda şiştim şiştim kapıdan cıkmamla merdivenlerde başladım ağlamaya eşimle girdik eve söle ne dediler ne dediler diye üstüme geldi gitmiceksin dedim gittin ne halin varsa gör dedi bana ben böyle evliliğin felan dedi maf oldum maf oldummmmmmmmmmmmmmmmm anlat diyo istemiyorum seni bırak beni dedim bütün gece istemiyorum böyle evliliği istemiyosan git dedim seni tutan yok yumrukladı duvarları kızdı neden gittimde üzdüm kendimi diye ama anlamıyoki bu olcaktı ve olsun bitsin istedim yoruldum bütün vücudum agrıyo gözlerim balon gb şişti uyudummu hiç bilmiyorum rüyamdada ağladım koca gece çok yoruldum ben bunaldım bide hastayım okuyup rahatlayamıyorum ya dün akşam bitim ben ............geriye baktıgımda hatırladıgım güzel anılarım yok benim hep agladıgım günlerim zor cok zorrr isyan etmiyorum sabırla atlatmak istiyorum bu imtihanımı ama cok yoruldum keşke evlenmeseydim kendimi cok yaşlı hissediyorum
kızlar merhabalrrr bnde bursadan.buluşma falan ayrlıycaksınız sanırım bnde katılmak istiyorum bu forumda herkes tanışmış etmiş :):):) biz geç kalmışız yahu :) nerde oturuyosunuz kızlar bn arabayatağındayım ..
Hoşgeldiniz Allah mesut etsin.sağol canım hoş buldumm :) 21 yaşındayım 4 aylık evliyim :) nerde oturuyosun canım.
Teşekkürler sizindesevgiye,
sevgiliye,
sevgilerle......
sevgililer gününüz kutlu olsun hanımlarrrrrr
Aminn canım sende inşallahbuarada sevgililer gününüz kutlu olsun yavrularınızla birlkde nice günler geçirin insallah
Dikkat et kendine canım geçmiş olsuniyiyim galiba bilemiyorum
grip mi olacağım anlamadım
çok halsizim.
berra yı geçirdikten sonra biraz uyudum...
kendime gelmeye çalışıyorum
sen neler yapıyorsun...
Canım orasını Allah bilir olmaz derler Allah verdimi verir.Hayırlısı neyse o olsunevet kızlar benim çocuğum olmayacak.doktorun söylediği bu.özgecim yatsın kalksın haline şükretsin.bi umut bi ışık var ki doktor tüp bebek demiş.bana o da yok
semihacım çok geçmiş olsun kendine.gripse eğer tuzlu limon suyunun içine bi asprin atarsın,içip öyle yatarsın.sabaha inşaallah bişiciğin kalmaz.
Canım benim ne güzel düşünmüşsün.Allah o iyilik eden kalbinin mükafatını belkide bir bebekle ödüllendirir bellimi olurya ben umudumu kesmiyorum.Rabbim vermeyeceği şeyin,kabul etmeyeceği duanın sözünü bile ettirmezmiş.ben hayalini çok kurdum bi kız çocuğunun.imkanı yok olmamasının :)) onu bana hayal ettiren de rabbim.verecek o bana bi tane ama benim sabrımı deneyecek.ablamın bi kızı vardı.doktor senin olmayacak dediğinde ablama ''erca okul çağına gelsin ben okutcam yanıma alıp.sana da yazdan yaza yollarım.''demiştim.Yaradan çocuğa zaman var dedi,onu aldı yanınadoktor olmayacak dedi evet ama son söz O'nun.O ne derse o olacak.benim de evlenip hamile olan arkadaşlarım var.söylediklerinde hemen bizim de olsa Ayhan ne hisseder diye hayal edip heyecanlanıyorum menopoz dönemime kadar beklicem.olmazsa koruyucu aile olcam.kesin kararlıyım.
Allah rahmet eylesin melek olup uçup gitmişbebişimizin gidişi çok zamansız oldu ve kötü şekilde olduhala sokakta esmer bi kız çocuğu görsem gözlerim doluyor.çok sevimlliydi yeğenim hepimiz çok seviyorduk.her gören nur yüzlümdeyip seviyordu,ama Yaradan bizden daha çok sevdi ki hemen yanına aldı.neyse,biz de cennette buluşcaz inş ervamızla :) rabbim sabrı hepimize bol keseden versin ki sınavları geçebilelim.hayal parayla değil ya,kuralım kurabileceğimiz kadar :) güzel sözlerin için tşk ederim sevcan :)
Duygularıma tercüman olmuşsunİşte onlara inat yüzün düşmeyecek asıl. Madem niyetleri kötü. Sen inadına iyi olacaksın, derdini bir daha onlara anlatmayacaksın.
Demek ki damarına basıyor dostun değil. Şimdi üzülüyorsun ama bu olaylar seni dahada güçlendirecek umutlandıracak, üzerine gideceksin olayın, başaracaksın...
Başkasının üzüntüsüyle sevinen merhametsizdir bence...
Ben hep derim kötü günümde herkes gelir nasıl ağladığımı görmek, sevinmek için asıl sen iyi gününde göreceksin kimin dost düşman olduğunu.
Güldüğün günlerde olacak CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM... Hiç üzülme...
İnşallah canım inşallahhh kavuşursun Zeynebineallah izin verirdse kızım olursa ben zeynep istiyorum bi ismini 2 isim koyarım 2.yide uzun zuuzn düşünüp karar veririm herelde erkek olursa eşim padişah isimlerini felan cok seviyo aslında kayınpederiminde kuacana verip baba ismini sen koy da demeyi cok isterim bilmiyorum :44:
kayın pederim cok isim koymuş herkez elken ona güvenip isim koyduruyo mutlu olur bizde desek ve güzel isim koyuyo bi kere ensar,berat koymuştu cocuk ismi
ben bunca cocuk gördüm en değişik erkek adı yasir mirza ydı daha değişigini duymadım görmedim anlamıda ilk şehirtolan müslümanın adı ve güçlü kuvvetli asker demek sanırım:44:
zeynepppppppppppppppppppp kızım zeynebimmmmmmmmmmmmmmmne güzel zeynep adı rüyalarımda öyle seviyorum emziriyorum doguruyorum yani kızım olursa allahın izniyle inşallah bi adı zeynep olcak
Barışırsınız siz küslük yakışmaz boşverben bu gece süsleneyimdebiz bi barışalım eşimle koca gece ağladım o cekyatta uyudu bende petegin önünde minderin üstünde sızmışım
sabah kalktık diyo ooooooooooooooohh sen kalorifere dayamışın poponu sıcacık benüşüdüm burda diyo
Günaydın kızlar..........
Yarın kaçta geliyorsunuz bakemmm....
bi göz atalım kimler geliyordu? :))))
HAYAT, KARAMUK,BAHAR, BEBEK, SEMİHA, CANDAN, ÖZGE, YİNUSE (BELKİ.)
Ahilla sende gel :) sevdim kız seni, nerelerdeydin sen
Karamuk dün araziydin, işin mi çoktu :))) evi biliyormusun canım tarif edeyim mi?
nasıl geleceksiniz? bende gelip alabilirim haberin olsun...
ya beni çıldırtıyo bu adam dün akşam izin verdim de felan filan de diyorum çıkss diyo oynuyo benle görseniz cocuk gb oldum ya kucana oturdum hadi hadi hadi diyorumbirden sinir oldum tamam be gitmicen de medam ümit verip durma dedim ama böyle cok güzel diyo sonra neyse işimiz vardı sonra bişey oldu ben buna ters davrandım tamam tamam git dedi nereye dedim:44:git işte bisürü surat yapıyon dedi yoo ondan yapmıyorum ama felan dedim tamam o zman gitmiyosun dedi ay cıldırttı beni resmen cocuk gb oynuyo kız cıldırdım akşam yani gelip gelmicem belli değil bugün mudanyaya gitti bikaç hafta mudanyada çalışcak bana okul cıkışı gel dedi bende gelemem toplantı var dedim yani bu akşam evde tek kalabilirim o annesinde mudanyada kalırsa belki gelebilirim ama eve gelirse cumartesi benide alır götürür mudanyaya yani nolcak bilmiyorum çokta sinir etti beni oynuyo benle resmen :26:
kırıkk kırık hemide alasıııııııaaaaa o da mı kırık?yani şey kem küm benim kafadan demek istemiştim :)))
Günaydın kızlar..........
Yarın kaçta geliyorsunuz bakemmm....
bi göz atalım kimler geliyordu? :))))
HAYAT, KARAMUK,BAHAR, BEBEK, SEMİHA, CANDAN, ÖZGE, YİNUSE (BELKİ.)
Ahilla sende gel :) sevdim kız seni, nerelerdeydin sen
Karamuk dün araziydin, işin mi çoktu :))) evi biliyormusun canım tarif edeyim mi?
nasıl geleceksiniz? bende gelip alabilirim haberin olsun...
ya beni çıldırtıyo bu adam dün akşam izin verdim de felan filan de diyorum çıkss diyo oynuyo benle görseniz cocuk gb oldum ya kucana oturdum hadi hadi hadi diyorumbirden sinir oldum tamam be gitmicen de medam ümit verip durma dedim ama böyle cok güzel diyo sonra neyse işimiz vardı sonra bişey oldu ben buna ters davrandım tamam tamam git dedi nereye dedim:44:git işte bisürü surat yapıyon dedi yoo ondan yapmıyorum ama felan dedim tamam o zman gitmiyosun dedi ay cıldırttı beni resmen cocuk gb oynuyo kız cıldırdım akşam yani gelip gelmicem belli değil bugün mudanyaya gitti bikaç hafta mudanyada çalışcak bana okul cıkışı gel dedi bende gelemem toplantı var dedim yani bu akşam evde tek kalabilirim o annesinde mudanyada kalırsa belki gelebilirim ama eve gelirse cumartesi benide alır götürür mudanyaya yani nolcak bilmiyorum çokta sinir etti beni oynuyo benle resmen :26:
kırıkk kırık hemide alasııııııı
günaydın canım yarın kısmetse sendeyim,
ingilizce kursu olursa oğlumun 2den sonra sendeyim, ama olmazsa baharla konuşup 1:30 gibi falan geliriz yani baharla gelirim,
alırım bimin önünden geliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?