Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

heh işte aynen öyle hepsine.ben de orhangazidenim,gemlikle yalova arasında küçük bi ilçe.genelde duyulmamış oluyor o yüzden açıklıyorum :))

ay alem bir eşin var yani kız ne o öyle her akşam her akşam baban ne köpürmüştür ama heee
kız biz de hala öyleyiz bakma hatta arkadaşalrım akrabalar kızar bana bu ne koca sevgisi aman sen kocasız biyere gitme falan diye yapamam yani ben onsuz bakma arada böyle takılıyorum arkadaşalra o da ayda bir oluyor zaten

aaa naptı kız adam böyle bu kadar yazık adama ama bak zaten pişman olmuştur sev sen onu sev dövmeee yazıkkk

kız bakma bizimkide aslında pek yontulmuş değildir arada sırada böyle tutuyor işte ama iyi de oluyor hiç beklemdiğin bir anda süpriz yapıveriyor ama seninkinide hakkını yememek lazım bak ne güzel karşılklı tavla partisi yapmışsınız

aaa kız yapma böyle adam anlamış hatasını sırnaşıp duruyomuş işte ne bu surat böyle halaa

aaaaaaa kız döverim seni günah adama çamaşaırladı katlamış adam daha ne istiyon,
yapma canım ne yaptı adamda çektiryon..
vallah döverimm

hehh canım döv valla sopa istiyo hatun sopaaaaa

daha fazlasını haketti aslında o dua etsin ben yine küsmedim...

diledimi hatırlamıyorum hiç....

kucakladı mucakladı bişeyler yaptı işte....

daha ne istiyon işte bak ne güzel gelmiş sarılmış dilemiştir dilemiştir sen kızgınlığına duymamışındır

ben annemin dizlerinin dibinde oturup kurdelalarımı çözeceğim günü bekliyordum :)) canım ya bu aralar kaçtım kaçtım yoksa kaçamam da yıldırıma bizimki getirirse gelebilirim ancak.o da bin kere söylenir şimdi :S bi de tanımıyor sizleri pimpiriklenir.ben anlatmaya şimdiden başlayayım da bi dahaki ziyarete gelebileyim :))

kız oynamıyor adam cilveleşiyor :)) onların dili kıt bu yollarla cilve yapıyorlar.sen gidip kucağına oturuyorsun sarılıyorsu falan ilgi hoşuna gidiyo...eeeeeee kimin gitmez :))

ahaaaaaaaaha süpermiş ben göndermiyorum onu :))) bayıldım.mujjjjjjjjjjjjjjjjks

ne güzel Allah fesat kullarına bozdurmasın mutluluğunuzu :)) biz de yeni araba aldığımız için ikimiz de züğürttük :)) eve giderken markette durdu sigara alcam dedi.ben de her zamanki gibi yan bakıp ne diyorum dedim o da zıkkım iç dedi içimi okuyor artık eğitimini tam aldı :)) geldi oturdu arabaya,iki tane çokonat almış en sevdiğim çikolata :)) bu sene bunla idare ediver dedi.ay kıyamam yine içine sinmemiş :) ben de iki öpücük verdim arabamız yeter hediye diye ikimize de dedim.mutlu oldu garipcik :))

koptum koptum :))

küs değilim canım suratta yapmıyorum ama böyle güzel bakalım :) tabi özüm dönücem ama vakit var daha

biz nişanlımla 1 senelik arkadaştık ailelerin gazıyla nişanlandık.işte beraberiz zaten sabahtan akşama.akşamları da ya ben onlardayım ya o bizde yemek ya da çay için :)) bi de evlerimiz karşı karşıya şimdi.komşuoğlu diyorum o da bana şukufe diyo babam garibim ses de çıkaramıyor.nişanlım da ona karşı çok saygılı mesafeli.eeeee ben desen yaş 28 evde kalmış misali Akılları başlarında ya napalım sıkılana kadar görüşsünler diyor.

aaaaaaa kız döverim seni günah adama çamaşaırladı katlamış adam daha ne istiyon,
yapma canım ne yaptı adamda çektiryon..
vallah döverimm

biri dayak mı dedi?kız beni de bekle beraber dövelim.ben de merak ettim o kadar ne yapmış adamcağız diye.

diledimi hatırlamıyorum hiç....

kucakladı mucakladı bişeyler yaptı işte....

dilemiştir dilemediyse de mucuklamış işte.daha ne yapsın???

neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah,
ahilla senide bekliyoruz ona göre..
ben ihsaniye günüme gidicem bugün, evi toplayım işler beni bekliyor öptüm sizi..

çok isterim canım gelmeyi.şimdi muhabbetten geri kalcam da bizim kütük daha adınızı duymadı.adınızı ezberlemeden yollamaz.
ezberleyince bi de görürse kendi getirir.

Bursalı olupta orhangaziyi bilmeyen mi var?

geçen demiştim birine.orası nerde dedi,sinir olmuştum :))

Aa ne güzel komşu komşu...
Camdan cama aşk :)))
Canım facein varsa yazsana adını ekleyim seni :)) merak ediyorum...

:) amannn canım inşallah bir dahakine gelirsin :)

benim koca beni kızdırcak hep bişeyler bulur :)))

amin canım sağolasın cümlemizi her daim mutlu etsin allahımolsun bak sizde ikiniz sonuçta bir mal sahibi olmuşsunuz bundan güzel hediye mi olur canım hem iş hediye falan değil ki iş her daim birbini sevmek mutlu olmak bak seninki bir çikolat ile bile seni düşündüğünü sevdiğini göstermiş ne güzel

küs değilim canım suratta yapmıyorum ama böyle güzel bakalım :) tabi özüm dönücem ama vakit var daha

iyi bakalım canım sen daha iyi bilirsin diyelim kavga çıkmasın

ayyabancıya gelin gitmiyon yani komşuoğluna gidicen bizimde bi arkadaş vardı yan komşusuna gelin gitti bir kapıdan çıktı diğerine girdi aynı mahallede oturyorlar annesi kaynanası falan sisin düğün ne zaman ? bu arada çalışıyomusun sen belki yazmısındır da ben görmedim canım kaçırmış olabilirim :26:
valla gelsen iyi olurdu canım tanımış olurudk seni de ama artık bidahakine işallah

Güle güle kullan canım
heh işte aynen öyle hepsine.ben de orhangazidenim,gemlikle yalova arasında küçük bi ilçe.genelde duyulmamış oluyor o yüzden açıklıyorum :))
Orhangazi biliniyordur canım ya dimi
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
yaa havaya bak ya
ağlamak istiyorum...

Hayırlı Cumalar canım nasılsın?Evet burasıda kapalı dün akşam eşimle o taraftan gelirken nasıl yağmur yağıyordu öyle sisli birde Allah korusun trafikte yoğun neyse mudanyaya yaklaştıkça sis kayboldu:18:Dün Candan Ablayla konuştum kısmetse gelicek yarın.Ama Bebeğin gelip geleceği belli değilmiş haber verecekti bana

Kızlar sevgililer gününden bahsetmişsiniz biz normalde kutlamayız sevgililer günü felan.Ama dün kutladık gibi birşey olduBen günden geldikten sonra koruparkta buluştuk eşimle orda lcw ya girelim gezmek için dedim.Ben normalde birşey almıcaktım.Eşim hırka aldı ordan bana.yok desemde nafile almak istemiş aldı sağolsunSonra ordan özdileğe geçtik.değişim kartımız vardı.Kayınvaldemler benim ve eşim için doğum günü hediyesi almışlardı özdilekten.Bizde beğenmedik .Yerine başka birşey alırız dedik.2 defa gittik özdileğe geçen günlerde o zaman şu hasta olduğumuz günler eşim yok demişti begenmedi birşey.bende hastadır iyi olsun öyle begenir dedim. önce pastanesine gittik karnı açmış eşimin Sonrada magazaya bakalım dedik.Ayy belki 2 3 saat reyonlarda dolaştırdı beni o kadar sinir oldumki nerdeyse bütün reyonları ezberledim ne nerde diye.Saat 8 gibi ordaydık 11 30 da evdeydikEn kötüsüde denedi denedi birşey begenemedi yineBen böyle yapsam nasıl sinir olurdun ama dedim.Ben koruparkta aldım çıktım bizim beyefendi 3 saat gezdirdi yine yokBirşey almıyorum ben gel markete ihtiyaçlarımızı alalım dedi bende ya alsana kendine birşey dedim durdum.Ama nafile marketten ihtiyaçlarımızı aldık çıktık bizdede güzel bir sevgililer günüydüÖnemli olan doğum günü,bunu kutlamasakta olurdu

Baharcım ben bugün anneme gitmedim
yarın seninle geleceğim kısmetse
kaç gibi buluşalım
aslında hava böyle olursa
ben gelemeyebilirimde
çocukla çok zor olacak benim için...

bizde kutlamayız zaten sevgililer gününü
sadece ufak bir öpücük kondurur yanağıma
sevgililer günümüz kutlu olsun der
buda bana yeter (saf aşık smileyi)

Baharcım ben bugün anneme gitmedim
yarın seninle geleceğim kısmetse
kaç gibi buluşalım
aslında hava böyle olursa
ben gelemeyebilirimde
çocukla çok zor olacak benim için...

Canım tamam olur buluşalım ben evden 12 gibi çıkmayı düşünüyorum.Çünkü akşama misafirim olacağı için 4 gibi kalkarım herhalde ordan.Bebekle koruparkın orada buluşuruz diye konuştuk ama nasıl olur bilmiyorum.SEn kaç gibi gelebilirsin canım ?Aaa gelmen zormu olurYani duruma göre karar veririz o zaman canım.

Bizde kutlamayız sevgililer gününü gereksiz bencede

ben geleceksem eğer 12 ye yetişmeye çalışırım bende
biz gidene kadar saat 1 i geçer çünkü
ama dediğim gibi havaya bağlı
yarınki duruma göre ben seni 11 de ararım

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
yaa havaya bak ya
ağlamak istiyorum...

hayırlı cumalar canım sana da
ama niye ağlamak istiyorsun canım benim sıkma canını

sağolasın canım

sende güle güle kullan canım hırkanı olsun bak adamın içinden gelmiş bizimki de bugün bana diyo demekki ben seni daha çok seviyomuşum bak ben sana bişey aldım sen bana almadın diyoo sonrada şaka yaptım şaka diyo beni kızdırıyo zaten akşam mahçup etti beni şimdide kızıdıryor

tabiki yeter canım önemli olan hep birlikte olmak

karamukum ağlayacağım derken
hava soğudu yağmur var ve ben
yarın bu şartlarda gelmem zor olur diye
ağlamak istiyorum demiştim
bir baştan bir başa geleceğim malum...

karamukum ağlayacağım derken
hava soğudu yağmur var ve ben
yarın bu şartlarda gelmem zor olur diye
ağlamak istiyorum demiştim
bir baştan bir başa geleceğim malum...

Semihacığım az önce Bebekle konuştum gelebilirim ama tam belli değil dedi.Çokmu yağmur var orada burada şuan yağmıyorEğer gelirsen yarın saat 12 30 gibi koruparkın ordaki metro durağında buluşuruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…