Çok teşekkürler canım tamam görüşmek üzereKim demiş Kaderimi aa ben duymadım o da kim nerdeymiş
Sağol canım.Allah mesut etsin şimdiden.İnşllh mutlu olursunuz.Ben mudanyada oturuyorum SEn nerdeydin?:44:
Gün doğmadan neler doğar.İnsanların dostluğunu zor zmanda görürsün.Arkadaşlar güzelce açıklamışlar.Bende sana diyorumki çok haklısın tamam.Bende de pko var ve blkide olmayacak çocuğum Allah bilir.Ama o bebekler bile birer emanet biz kendimiz zaten emanetiz.Bu dünya gelip geçici.Herşeyi yaradan Allah nasip ederse o güzelliği sana herşeye ragmen olur canım.Yeterki Allah buna razı olsun.Ben bugün bir meleğin yanına gittim gün boyu baktım ve geldim.Gündeydimde davet edilmiştim.Herkezde çocuk vardı.Ama benim yüzüm hiç asılmadı.Daha çok sevesim geldi o anda çocukları.Çünkü herkezin kaderi nasibi ayrıdır.Allah belki bu sınavımı çok gzüel bir şekilde mükafatını verecektir bunu kimse bilemez.Bence sende kimseye bakma onun çocuğu olmuş bunun olmuş olsun inşllh seninde olur ozman sende paylaşırsın.Sen şimdi hamile olsan ben o kadar sevinirimki gelirim onun poposunu ısırırım sevmelere doyamam.Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'a kalmış.Benim için bütün çocuklar benim evladım hepsi birer melek.Hiç olmazsa bile bir meleğe annelik yapacak kadarda yüreğe sahibim.Allah kendimize verir inşallah.İnan bunu bende çok istiyorum
Hoşgeldiniz Allah mesut etsin.
Teşekkürler sizinde
Aminn canım sende inşallah
Dikkat et kendine canım geçmiş olsun
Canım orasını Allah bilir olmaz derler Allah verdimi verir.Hayırlısı neyse o olsun
Canım benim ne güzel düşünmüşsün.Allah o iyilik eden kalbinin mükafatını belkide bir bebekle ödüllendirir bellimi olur
Allah rahmet eylesin melek olup uçup gitmişAllah geride kalanlara hayırlı ömür versin
Duygularıma tercüman olmuşsun
İnşallah canım inşallahhh kavuşursun Zeynebine
Barışırsınız siz küslük yakışmaz boşver
heh işte aynen öyle hepsine.ben de orhangazidenim,gemlikle yalova arasında küçük bi ilçe.genelde duyulmamış oluyor o yüzden açıklıyorum :))
Ee çalışınca mecbur buyuruyorsun vallahi :)
:) biz eşimle yeni yeni ayrılmaya başlıyoruz yoksa yapışık ikiz gibiydik :))
kuyruğum ve ben :)
Birde uzun zaman sevgili olunca. İlk sözlendik ertesi akşam eşim kapıda bitti 12 ye kadar oturdu, sonraki günde, sonraki günde.
babamda artık köteği gösterdi....
Bende gelme her akşam dedim. Bide kaş göz işareti yapıyodum kalksın diye anlamamazlığa vurup hala oturuyodu :)
barıştık, ama sevcem demedim kız, dövüşcem dedim :)
ama soğukum, ödeticem bana yaptığını, eskiye dönmeye niyetim yok böyle iyi şimdilik. Keşke hep böyle kalabilsem,
ben böyle oldukça o sırnaşıyo.
tamamdır canım haberleşiriz..
yok canım gidemedim tabi sabaha kadarda ağlamıştım henüz 2aylık evliydim
süper bir akşam geçirmişsiniz, duygusal kocan varmış kız senin maşallah allah bozmasın
benim kalasım odun parçamm kendisi kocam olur
bugün sevgililer günü kocacım hatırlatayım dedimgit sevgililere hatırlat bana hatırlatma biz evliyiz dedii
ehh allahın odunu dedimmm kurban ol sen odununa dediigel tavla oynayalımmm dedi açtı tavlayı gece 1e kadar tavla oynadık kahve sigara hak getire
sonra yattık ben onu öpütm sevgililer günün kutlu olsun dedimseninde karıcığım dedi sarıldı bana uyuduk:))
işte bizim sevgililer günümüz böyle unutulmazdıııı aklıllardan çıkmaz uzun süree
sizinkide güzelmiş yine :))) hakkını yeme adamın
bizimkide aslında çok farklıydı....
Bana yaranmaya çalışan kocam akşma arabanın içini temizledi tam 1,5 saat, sonrada geldi çamaşırları katladı
oyun hamurlarıyla bile oynmadı düşünebiliyomusun....
o yüzden tuttum ben bu huyumu sabredebilirsem biraz daha böyle devam....
aaaaaaa kız döverim seni günah adama çamaşaırladı katlamış adam daha ne istiyon,
yapma canım ne yaptı adamda çektiryon..
vallah döverimm
daha fazlasını haketti aslında odua etsin ben yine küsmedim...
diledimi hatırlamıyorum hiç....
kucakladı mucakladı bişeyler yaptı işte....
Günaydın kızlar..........
Yarın kaçta geliyorsunuz bakemmm....
bi göz atalım kimler geliyordu? :))))
HAYAT, KARAMUK,BAHAR, BEBEK, SEMİHA, CANDAN, ÖZGE, YİNUSE (BELKİ.)
Ahilla sende gel :) sevdim kız seni, nerelerdeydin sen
Karamuk dün araziydin, işin mi çoktu :))) evi biliyormusun canım tarif edeyim mi?
nasıl geleceksiniz? bende gelip alabilirim haberin olsun...
ya beni çıldırtıyo bu adam dün akşam izin verdim de felan filan de diyorum çıkss diyo oynuyo benle görseniz cocuk gb oldum ya kucana oturdum hadi hadi hadi diyorumbirden sinir oldum tamam be gitmicen de medam ümit verip durma dedim ama böyle cok güzel diyo sonra neyse işimiz vardı sonra bişey oldu ben buna ters davrandım tamam tamam git dedi nereye dedim:44:git işte bisürü surat yapıyon dedi yoo ondan yapmıyorum ama felan dedim tamam o zman gitmiyosun dedi ay cıldırttı beni resmen cocuk gb oynuyo kız cıldırdım akşam yani gelip gelmicem belli değil bugün mudanyaya gitti bikaç hafta mudanyada çalışcak bana okul cıkışı gel dedi bende gelemem toplantı var dedim yani bu akşam evde tek kalabilirim o annesinde mudanyada kalırsa belki gelebilirim ama eve gelirse cumartesi benide alır götürür mudanyaya yani nolcak bilmiyorum çokta sinir etti beni oynuyo benle resmen :26:
aynen durum bizde de aynıydı ilk evlendiğimizde onsuz çarşıya bile çıkamazdım bırak arkadaşalra falan gitmeyi nerde bir doğum günü hediyesi alcam kırk takla atardım ondan habersiz nasıl çıkıcam alıcam diye ama hayatım şimdi dedğin gibi saldım çayıra vallahi bizim mesela lise arkadaşalrı ile bir grubumuz var onlarla her toplanıyoruz gece yemeğe gidiyoruz fasıla gidiyoruz hiiiiçç çıtı çıkmıyor mesela kadınlar gününde de yine fasıla gidicez kadın kadına eğlenmeyeeskiden nerde öyle gece falan dıaşrı çıkmak hayatta izin vermezdi ama sevcancım sen baştan yanlış yapmışsın izin veriyormusun demek ipleri onun eline vermek demek ben şuraya gidicem haberin olsun demek gerekiyormuş ama tabi bunu yıllar geçince anlıyosun ama onun için iş tam tersi ben rahatım ama o benim kadar değil çünkü ben göndermiyorum onuuuuuuuu
ay kızlarr seviyorum ben kocişimi yaaaaaaaaaaaa akşam hiç beklemiyodum bana süpriz yapmış eve gittim işten geldi öptü sarıldı sevgililer günümü kutladı sonrada git dedi dolapta bişey var ay çok şaşırıdm çok mahçup oldumbeğendiğim bir saat vardı adam gitmiş onu almış bana sonrada dedi bugünlerde çok stres yaptın çok üzüldün bu sana dedi ay nasıl mutlu oldum yaaa anlatamam sonrada yemeğe gittik ordan da arkadaşlara gittik çok güzel bir akşamdı canım kocişim benim yaaaaaaaaaaa aşığım ona aşığımmmmmmmmmmmm
tamamdır canım haberleşiriz..
yok canım gidemedim tabi sabaha kadarda ağlamıştım henüz 2aylık evliydim
süper bir akşam geçirmişsiniz, duygusal kocan varmış kız senin maşallah allah bozmasın
benim kalasım odun parçamm kendisi kocam olur
bugün sevgililer günü kocacım hatırlatayım dedimgit sevgililere hatırlat bana hatırlatma biz evliyiz dedii
ehh allahın odunu dedimmm kurban ol sen odununa dediigel tavla oynayalımmm dedi açtı tavlayı gece 1e kadar tavla oynadık kahve sigara hak getire
sonra yattık ben onu öpütm sevgililer günün kutlu olsun dedimseninde karıcığım dedi sarıldı bana uyuduk:))
işte bizim sevgililer günümüz böyle unutulmazdıııı aklıllardan çıkmaz uzun süree
ay alem bir eşin var yani kız ne o öyle her akşam her akşam baban ne köpürmüştür ama heee
kız biz de hala öyleyiz bakma hatta arkadaşalrım akrabalar kızar bana bu ne koca sevgisi aman sen kocasız biyere gitme falan diye yapamam yani ben onsuz bakma arada böyle takılıyorum arkadaşalra o da ayda bir oluyor zaten
aaa naptı kız adam böyle bu kadar yazık adama ama bak zaten pişman olmuştur sev sen onu sev dövmeee yazıkkk
kız bakma bizimkide aslında pek yontulmuş değildir arada sırada böyle tutuyor işte ama iyi de oluyor hiç beklemdiğin bir anda süpriz yapıveriyor ama seninkinide hakkını yememek lazım bak ne güzel karşılklı tavla partisi yapmışsınız
aaa kız yapma böyle adam anlamış hatasını sırnaşıp duruyomuş işte ne bu surat böyle halaa
hehh canım döv valla sopa istiyo hatun sopaaaaa
daha ne istiyon işte bak ne güzel gelmiş sarılmış dilemiştir dilemiştir sen kızgınlığına duymamışındır
Ee çalışınca mecbur buyuruyorsun vallahi :)
:) biz eşimle yeni yeni ayrılmaya başlıyoruz yoksa yapışık ikiz gibiydik :))
kuyruğum ve ben :)
Birde uzun zaman sevgili olunca. İlk sözlendik ertesi akşam eşim kapıda bitti 12 ye kadar oturdu, sonraki günde, sonraki günde.
babamda artık köteği gösterdi....
Bende gelme her akşam dedim. Bide kaş göz işareti yapıyodum kalksın diye anlamamazlığa vurup hala oturuyodu :)
aaaaaaa kız döverim seni günah adama çamaşaırladı katlamış adam daha ne istiyon,
yapma canım ne yaptı adamda çektiryon..
vallah döverimm
diledimi hatırlamıyorum hiç....
kucakladı mucakladı bişeyler yaptı işte....
neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah,
ahilla senide bekliyoruz ona göre..
ben ihsaniye günüme gidicem bugün, evi toplayım işler beni bekliyor öptüm sizi..
Bursalı olupta orhangaziyi bilmeyen mi var?
biz nişanlımla 1 senelik arkadaştık ailelerin gazıyla nişanlandık.işte beraberiz zaten sabahtan akşama.akşamları da ya ben onlardayım ya o bizde yemek ya da çay için :)) bi de evlerimiz karşı karşıya şimdi.komşuoğlu diyorum o da bana şukufe diyobabam garibim ses de çıkaramıyor.nişanlım da ona karşı çok saygılı mesafeli.eeeee ben desen yaş 28 evde kalmış misali Akılları başlarında ya napalım sıkılana kadar görüşsünler diyor.
biri dayak mı dedi?kız beni de bekle beraber dövelim.ben de merak ettim o kadar ne yapmış adamcağız diye.
dilemiştir dilemediyse de mucuklamış işte.daha ne yapsın???
çok isterim canım gelmeyi.şimdi muhabbetten geri kalcam da bizim kütük daha adınızı duymadı.adınızı ezberlemeden yollamaz.
ezberleyince bi de görürse kendi getirir.
geçen demiştim birine.orası nerde dedi,sinir olmuştum :))
ben annemin dizlerinin dibinde oturup kurdelalarımı çözeceğim günü bekliyordum :)) canım ya bu aralar kaçtım kaçtım yoksa kaçamam da yıldırıma bizimki getirirse gelebilirim ancak.o da bin kere söylenir şimdi :S bi de tanımıyor sizleri pimpiriklenir.ben anlatmaya şimdiden başlayayım da bi dahaki ziyarete gelebileyim :))
kız oynamıyor adam cilveleşiyor :)) onların dili kıt bu yollarla cilve yapıyorlar.sen gidip kucağına oturuyorsun sarılıyorsu falan ilgi hoşuna gidiyo...eeeeeee kimin gitmez :))
ahaaaaaaaaha süpermiş ben göndermiyorum onu :))) bayıldım.mujjjjjjjjjjjjjjjjks
ne güzel Allah fesat kullarına bozdurmasın mutluluğunuzu :)) biz de yeni araba aldığımız için ikimiz de züğürttük :)) eve giderken markette durdu sigara alcam dedi.ben de her zamanki gibi yan bakıp ne diyorum dedim o da zıkkım iç dediiçimi okuyor artık eğitimini tam aldı :)) geldi oturdu arabaya,iki tane çokonat almış en sevdiğim çikolata :)) bu sene bunla idare ediver dedi.ay kıyamam yine içine sinmemiş :) ben de iki öpücük verdim arabamız yeter hediye diye ikimize de dedim.mutlu oldu garipcik :))
koptum koptum :))
küs değilim canım suratta yapmıyorum ama böyle güzel bakalım :) tabi özüm dönücem ama vakit var daha
ayyabancıya gelin gitmiyon yani komşuoğluna gidicen bizimde bi arkadaş vardı yan komşusuna gelin gitti bir kapıdan çıktı diğerine girdi aynı mahallede oturyorlar annesi kaynanası falan sisin düğün ne zaman ? bu arada çalışıyomusun sen belki yazmısındır da ben görmedim canım kaçırmış olabilirim :26:biz nişanlımla 1 senelik arkadaştık ailelerin gazıyla nişanlandık.işte beraberiz zaten sabahtan akşama.akşamları da ya ben onlardayım ya o bizde yemek ya da çay için :)) bi de evlerimiz karşı karşıya şimdi.komşuoğlu diyorum o da bana şukufe diyobabam garibim ses de çıkaramıyor.nişanlım da ona karşı çok saygılı mesafeli.eeeee ben desen yaş 28 evde kalmış misali Akılları başlarında ya napalım sıkılana kadar görüşsünler diyor.
biri dayak mı dedi?kız beni de bekle beraber dövelim.ben de merak ettim o kadar ne yapmış adamcağız diye.
dilemiştir dilemediyse de mucuklamış işte.daha ne yapsın???
çok isterim canım gelmeyi.şimdi muhabbetten geri kalcam da bizim kütük daha adınızı duymadı.adınızı ezberlemeden yollamaz.
ezberleyince bi de görürse kendi getirir.
geçen demiştim birine.orası nerde dedi,sinir olmuştum :))
Güle güle kullan canımay kızlarr seviyorum ben kocişimi yaaaaaaaaaaaa akşam hiç beklemiyodum bana süpriz yapmış eve gittim işten geldi öptü sarıldı sevgililer günümü kutladı sonrada git dedi dolapta bişey var ay çok şaşırıdm çok mahçup oldumbeğendiğim bir saat vardı adam gitmiş onu almış bana sonrada dedi bugünlerde çok stres yaptın çok üzüldün bu sana dedi ay nasıl mutlu oldum yaaa anlatamam sonrada yemeğe gittik ordan da arkadaşlara gittik çok güzel bir akşamdı canım kocişim benim yaaaaaaaaaaa aşığım ona aşığımmmmmmmmmmmm
Orhangazi biliniyordur canım ya dimiheh işte aynen öyle hepsine.ben de orhangazidenim,gemlikle yalova arasında küçük bi ilçe.genelde duyulmamış oluyor o yüzden açıklıyorum :))
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
yaa havaya bak ya
ağlamak istiyorum...
Baharcım ben bugün anneme gitmedim
yarın seninle geleceğim kısmetse
kaç gibi buluşalım
aslında hava böyle olursa
ben gelemeyebilirimde
çocukla çok zor olacak benim için...
bizde kutlamayız zaten sevgililer gününü
sadece ufak bir öpücük kondurur yanağıma
sevgililer günümüz kutlu olsun der
buda bana yeter (saf aşık smileyi)
ben geleceksem eğer 12 ye yetişmeye çalışırım bende
biz gidene kadar saat 1 i geçer çünkü
ama dediğim gibi havaya bağlı
yarınki duruma göre ben seni 11 de ararım
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
yaa havaya bak ya
ağlamak istiyorum...
Güle güle kullan canım
Orhangazi biliniyordur canım ya dimi
Hayırlı Cumalar canım nasılsın?Evet burasıda kapalı dün akşam eşimle o taraftan gelirken nasıl yağmur yağıyordu öyle sisli birde Allah korusun trafikte yoğun neyse mudanyaya yaklaştıkça sis kayboldu:18:Dün Candan Ablayla konuştum kısmetse gelicek yarın.Ama Bebeğin gelip geleceği belli değilmiş haber verecekti bana
Kızlar sevgililer gününden bahsetmişsiniz biz normalde kutlamayız sevgililer günü felan.Ama dün kutladık gibi birşey olduBen günden geldikten sonra koruparkta buluştuk eşimle orda lcw ya girelim gezmek için dedim.Ben normalde birşey almıcaktım.Eşim hırka aldı ordan bana.yok desemde nafile almak istemiş aldı sağolsun Sonra ordan özdileğe geçtik.değişim kartımız vardı.Kayınvaldemler benim ve eşim için doğum günü hediyesi almışlardı özdilekten.Bizde beğenmedik .Yerine başka birşey alırız dedik.2 defa gittik özdileğe geçen günlerde o zaman şu hasta olduğumuz günler eşim yok demişti begenmedi birşey.bende hastadır iyi olsun öyle begenir dedim. önce pastanesine gittik karnı açmış eşimin Sonrada magazaya bakalım dedik.Ayy belki 2 3 saat reyonlarda dolaştırdı beni o kadar sinir oldumki nerdeyse bütün reyonları ezberledim ne nerde diye.Saat 8 gibi ordaydık 11 30 da evdeydik En kötüsüde denedi denedi birşey begenemedi yine Ben böyle yapsam nasıl sinir olurdun ama dedim.Ben koruparkta aldım çıktım bizim beyefendi 3 saat gezdirdi yine yok Birşey almıyorum ben gel markete ihtiyaçlarımızı alalım dedi bende ya alsana kendine birşey dedim durdum.Ama nafile marketten ihtiyaçlarımızı aldık çıktık bizdede güzel bir sevgililer günüydü Önemli olan doğum günü,bunu kutlamasakta olurdu
bizde kutlamayız zaten sevgililer gününü
sadece ufak bir öpücük kondurur yanağıma
sevgililer günümüz kutlu olsun der
buda bana yeter (saf aşık smileyi)
karamukum ağlayacağım derken
hava soğudu yağmur var ve ben
yarın bu şartlarda gelmem zor olur diye
ağlamak istiyorum demiştim
bir baştan bir başa geleceğim malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?