Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ayy tam bende böyle yazdım, sildim vallahi...
Gaza getirmemek için :)
Vee sende o düğüne gitmedin!

Benimkide ilk evlendiğimizde böyleydi, çünkü babamdan izin almayan ben, kocamdan izin almaya başladım adamın egosu şişti...
sürekli bakarız diyo, ee onu-bunu yaparsan düşünürüz bilmem ne,
bi sinirlendim, aaaa yeter, çocuğun yok senin karşında. Haftanın 5 günü çalış eve gel temizlik yap, hafta sonu iki insan göreceğim diye izin al, sende dalga geç dedim.
Çekemicem artık kimle görüştüğüm belli, haberin olsun yeter dedim

günaydın canımmmmmmmm ay sorma ya dün nefes alamdım hiç misafirler vardı hiç bi tarafa kıpırdayamadım
girdim baktım bi ara ama yazamdım
sağolasın canım benim ama yakın zaten eşim bırakır yarın eşim yanımdayken arıcam seni ona tarif edicem öyle gelirim muhtemelen saat 1.30 2.00 arası falan gelirim oğlanın uyku saati öğlende o uynadıktan sonra gelirim kısmetse

aynen durum bizde de aynıydı ilk evlendiğimizde onsuz çarşıya bile çıkamazdım bırak arkadaşalra falan gitmeyi nerde bir doğum günü hediyesi alcam kırk takla atardım ondan habersiz nasıl çıkıcam alıcam diye ama hayatım şimdi dedğin gibi saldım çayıra vallahi bizim mesela lise arkadaşalrı ile bir grubumuz var onlarla her toplanıyoruz gece yemeğe gidiyoruz fasıla gidiyoruz hiiiiçç çıtı çıkmıyor mesela kadınlar gününde de yine fasıla gidicez kadın kadına eğlenmeye eskiden nerde öyle gece falan dıaşrı çıkmak hayatta izin vermezdi ama sevcancım sen baştan yanlış yapmışsın izin veriyormusun demek ipleri onun eline vermek demek ben şuraya gidicem haberin olsun demek gerekiyormuş ama tabi bunu yıllar geçince anlıyosun ama onun için iş tam tersi ben rahatım ama o benim kadar değil çünkü ben göndermiyorum onuuuuuuuu

tamam canım mutlaka bekliyorum...

:)

ay kızlarr seviyorum ben kocişimi yaaaaaaaaaaaa akşam hiç beklemiyodum bana süpriz yapmış eve gittim işten geldi öptü sarıldı sevgililer günümü kutladı sonrada git dedi dolapta bişey var ay çok şaşırıdm çok mahçup oldum beğendiğim bir saat vardı adam gitmiş onu almış bana sonrada dedi bugünlerde çok stres yaptın çok üzüldün bu sana dedi ay nasıl mutlu oldum yaaa anlatamam sonrada yemeğe gittik ordan da arkadaşlara gittik çok güzel bir akşamdı canım kocişim benim yaaaaaaaaaaa aşığım ona aşığımmmmmmmmmmmm

herkes aynı oluyor demekki...
Hakseverin kocişide cicim aylarından çıkmadığı için böyle yapıyor olabilir... :))

Ohhh gez vallahi...

Yok gülüm ben 1-2 izin aldım sonradan, dedim, böyle işin içine ederim :)
yani sanırım 4-5 aylık evliydik hemen başladım gezmeklere... :))

bide benim eşim ben gezmeye giderken ben neolcam diyodu bende sende biraz evi toplarsın diyodum...

Son düzenleme:

oyyy maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu :)))
çok sevindim senin adına...
Gerçekten hakettin o güzel akşamı :)
Daha da güzel günler geçireceğinize inanıyorum :)

biz de hiç bir şey yapmadık :)

hoş ben hala limoniyim. Ama böylesi çok güzelmiş bundan sonra böyle yapıcam ona.

evet evet ondan yapıyor o da eskisin bırakır peşini
iyi yapmışın erken uynamışın yoksa başa çıkamazdın
kız ne güldüm ben ne yapcam diye soroyomuş ya kocan ama bizde de durum aynı oluyor ütü varsa ütüleri yap derim ev süpürülcekse evi süpür derim ben de gezmelerde tabiiii

amin canım amin cümlemize allahım güzüel günler nasip etsin
kız siz niye barışmadınız mı daha geöen diyodun sevecem öpecem falan diyee:26:

Ee çalışınca mecbur buyuruyorsun vallahi :)

:) biz eşimle yeni yeni ayrılmaya başlıyoruz yoksa yapışık ikiz gibiydik :))
kuyruğum ve ben :)

Birde uzun zaman sevgili olunca. İlk sözlendik ertesi akşam eşim kapıda bitti 12 ye kadar oturdu, sonraki günde, sonraki günde.
babamda artık köteği gösterdi....
Bende gelme her akşam dedim. Bide kaş göz işareti yapıyodum kalksın diye anlamamazlığa vurup hala oturuyodu :)

amin canım amin cümlemize allahım güzüel günler nasip etsin
kız siz niye barışmadınız mı daha geöen diyodun sevecem öpecem falan diyee:26:

barıştık, ama sevcem demedim kız, dövüşcem dedim :)

ama soğukum, ödeticem bana yaptığını, eskiye dönmeye niyetim yok böyle iyi şimdilik. Keşke hep böyle kalabilsem,
ben böyle oldukça o sırnaşıyo.

Tamam canım nasıl uygun olursa artık. Oğlunu kursa bırakırsanda ben alırım baharları bimin önünden :)
tamamdır canım haberleşiriz..
yok canım gidemedim tabi sabaha kadarda ağlamıştım henüz 2aylık evliydim

süper bir akşam geçirmişsiniz, duygusal kocan varmış kız senin maşallah allah bozmasın
benim kalasım odun parçamm kendisi kocam olur
bugün sevgililer günü kocacım hatırlatayım dedimgit sevgililere hatırlat bana hatırlatma biz evliyiz dedii
ehh allahın odunu dedimmm kurban ol sen odununa dediigel tavla oynayalımmm dedi açtı tavlayı gece 1e kadar tavla oynadık kahve sigara hak getire
sonra yattık ben onu öpütm sevgililer günün kutlu olsun dedimseninde karıcığım dedi sarıldı bana uyuduk:))
işte bizim sevgililer günümüz böyle unutulmazdıııı aklıllardan çıkmaz uzun süree

sizinkide güzelmiş yine :))) hakkını yeme adamın

bizimkide aslında çok farklıydı....

Bana yaranmaya çalışan kocam akşma arabanın içini temizledi tam 1,5 saat, sonrada geldi çamaşırları katladı
oyun hamurlarıyla bile oynmadı düşünebiliyomusun....
o yüzden tuttum ben bu huyumu sabredebilirsem biraz daha böyle devam....

aaaaaaa kız döverim seni günah adama çamaşaırladı katlamış adam daha ne istiyon,
yapma canım ne yaptı adamda çektiryon..
vallah döverimm

neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah,
ahilla senide bekliyoruz ona göre..
ben ihsaniye günüme gidicem bugün, evi toplayım işler beni bekliyor öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…