Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

şu an çok değil ama yağıyor işte
ben emekten binerim korupark istasyonunda buluşuruz
allah nasip ederse...

diledimi hatırlamıyorum hiç....

kucakladı mucakladı bişeyler yaptı işte....

valla alemsin sevcan adam çamasır bile katlamıs daha napsın en doğal sevgililer günü budur işte... buarada adresi çok açıklayıcı yazmısın teşekkrt ettim, elimle koymus gibi bulurum dermisim:))bende önümüzdeki yıl millet mah. ev almayı düşünüyorum hem oralarıda görmüşde olcam bahaneyle
inşallah yağış olmassa gelcem bugünde başladı yağmaya aksi gibi neyse kısmet artık hııı kocanın kıymetinı bil benimki oturduğu yerden suyunu bile benden ister bide bende oturuyo oluyom ayakta değil,ama dün akşam yemeğe çıkardı yine hakkını yemiyim arada gelip gidiyolar işte onada :))

haksever yine damara bağlamışsın ama topikteki duyarlı arkadaşların sayesinde direkten dönmüşsün çabuk toparlanmışsın öyle düzel şeyler yazmışlarkı diycek söz kalmamış al sana terapi işte ohhh için sıkıldıkça dök buraya bu topikteki arkadaşlar psikologlara taş çıkartır valla süperler:)

buarada ahilla arkadasımız hoşgeldin nişanlıymışın sanırım allah tamamına erddirsin ohhh en güzel dönemindesin bu günlerin tadını çıkar ben en çok
nişanlılık dönemımı özlüyorum gizli kaçak buluşma derdi yok alenen geziyosun,sorumluluklar yok ohhhh misssssss

evlendikten sonra az biraz monotona bağlıyosun ister istemez tadını çıkar diyorum başkada bişi demiyorum:)

merak etme yinuse her erkeğin hemen hemen devreleri arada gidip geliyorrr:)

Bilmezmiyim :)))
böyle durumlarda yapar hakkını yemiyim :)
Ama benimde erkeksi yönlerim vardır. mesela Bende çalışıp evime ekmek getirebiliyorum, gece çocuğum hasta olunca alıp doktora gidebiliyorum, evdeki avizeleri takabiliyorum, duvarları boyayabiliyorum hamile kaldığımda 9 ay boyunca hastane konrollerime kendi başıma gidebiliyorum hemde riskliysede :) hatta ve hatta doğumuma sabah, belediye otobüsüne binip YİNE KENDİ BAŞIMA, gidip eşimi öğlen arayabiliyorum. vs vs.... öyle işte kendimi çok cesur gördüm canımmmm....

inşallah gelmeyi görüşmeyi
sizden çok istiyorum ama
hava muhalefeti bide çocuklu olunca
insan iki kere düşünüyor...

İKİ KERE DÜŞÜN Bİ KERE KARAR VER GELLLLLLLLLL... :)
yaa bişey olmaz canım bee.. Zaten metroyla gelceksiniz garajdan sonrada 10 dakika maks. yürüceksiniz şemsiye ver berraya bide sıkı giydir bişey olmaz...

harbiden senide çok erkeksi gördüm Sevcan:):):)
ben biraz nazlıyımdır bu dediklerini özellikle hamilelik doğum ve boya badana işlerini yapamam sanırım:)

İKİ KERE DÜŞÜN Bİ KERE KARAR VER GELLLLLLLLLL... :)
yaa bişey olmaz canım bee.. Zaten metroyla gelceksiniz garajdan sonrada 10 dakika maks. yürüceksiniz şemsiye ver berraya bide sıkı giydir bişey olmaz...

dediğim gibi gönlüm gelmeden yana...

harbiden senide çok erkeksi gördüm Sevcan:):):)
ben biraz nazlıyımdır bu dediklerini özellikle hamilelik doğum ve boya badana işlerini yapamam sanırım:)

yapılıyo be canım... ben eşime badana yaptırabilmek için 30 kere söylerim yada küserim :) anca böyle yapar.. Hamileliğimdede eşim çok yoğundu hiç izin alamıyordu, doğum yapıyorum dediğimde bile patronu 2 de gidersin demiş düşün :))) eşimde işinede sanada deyip çıkmış 12 de...
Eşimin sadece doğumdan sonra hep yanımda olmasını istedim,
kızım 2 günlükken hastalandı, gece gitmiştik hastaneye, doktor bizi yatırınca, kvdem eşimi götürmeye çalışmıştı sen ne yapcan burada diye, beni ve kızımı koca hastanede bırakıp düşün 2 günlük bebek ve ben birde bayramın 1. günü in cin top oynuyo. BENDE ORDA DUR dedim :) bu çocuğu ben kendim yapmadım oda babaysa kalacak... Ve eşim 4 gün bahçede bankta yatmıştı iyidir benim kocam yaa...

Son düzenleme:

biz önce bi arkadaş aracılığıyla aynı yerde çalışmaya başladık.okul kapanınca evdekilerin evlen baskısından kaçmak için gecesi gündüzü belli olmayan bi iş lazımdı.arkadaşım arkadaşına söyledi.biz de birlikte çalışmaya başladık.sonra çok iyi iki arkadaş olduk.bi gün iş değiştiriyorum dedi.tek desteği benden aldı.iş değiştirdi sonunda.bi hafta sonra biz taşınıyoruz ev sahibi eve gelecekmiş annem bi yer bulmuş oraya taşıncaz dedi.ana bi de baktım bizim evin karşısı.taşınırlarken öğrendim :) annesi ilk dükkandan beri diyormuş o kızla evlen diye.bizimkiler de dedikodunuzu dyuyoruz sevgili misiniz diyorlardı.bi gün bi baktık kız isteme aynı gün söz nişan hepsini bi arada çıkardık.o gün bugündür o komşuoğlu ben şukufe :d

kesinlikle haklısın canım :)

yok biz aynı semtte oturmıcaz evlenince.iş açısından getirisi daha iyi olacak bi semte geçicez nasipse.aslında almanca öğretmenliği mezunuyum,ingilizce derslerine de girebiliyorum ama 1 senedir nişanlımın genel müdürüyüm :))

biz zaten 7 24 bi aradayız.aynı yerde çalıştığımız için...bi yatmadan yatmaya ayrılıyoruz.sizin kocalarınızı gördüğünüzden çok ben nişanlımı görüyorum :)))

merak etme yinuse her erkeğin hemen hemen devreleri arada gidip geliyorrr:)

koptum ama doğru olan bu :))

ayyyyyyyy canım ya ne kadaaaar iyi bi kocan varmış.darısı bizimkilerin başına :)

ya tabi şartlar neyse ona göre kuruyoruz düzenimizi.
aslında biz değil şartlar belirliyor ya herşeyi
ne güzel eşin kalmış yinede...
ben doğum yaptığımda berra yoğun bakımda kalmıştı
3 gün hiç görememiştim
eşimde yıllım izindeydi
3 tl bile paramız yoktu cebimizde
kadın doğum katından çıkıp çocuk servisine sevk etmişlerdi bizi
refakatçi kartı bile çıkaramamıştık bana
1 hafta kaldım hastanede son 3 günü eşim hiç gelememişti yanıma...
ne günler geliyor geçiyor be heyyyyy

Kısmet olunca insanın ağzı dili bağlanıyor canım...
Bir bakmışsın herşey oluvermiş :))
İnşallah tamamıda gelir mutlu olursunuz :)

zor zamanlarmış :/: ama geçmiş ya,önemli olan bu.

komik bişi anlatayım.annesi buna ha bire o kızla evlen diyormuş.o da yok ben araba alcam diyormuş.bi gün annesi çok üstüne gitmiş.bizimki de anne gelin getirsem kavga edip durcan bi faydası olmıcak bak araba alayım biner gezeriz fena mı demiş :))

güleyim mi ağlayayım mı?ben de inadına dün çikolata aldım iki tane.birini onun annesine birini benim anneme verdim günlerini kutlayarak.

canım yaa kıyamam... Eşinin asıl o zaman Yanında olması gererikirken işte şartlar (
Allah yavrunu size bağışlamış...
Ne ana ne baba kimseye birşey diyemiyorsun böyle durumlarda.

Bizde çok parasızlık çektik evlendiğimizde.
Ama insan evladı varken parasızlık çekince koyuyor. Bu günlerimize çok şükür.

Bende yeni doğum yaptığımda eşim evde un var gerek yok ekmek almayalım deyip poğça yapmıştı. Ben içerde ağlamıştım, çünkü evde ekmek almaya para yok diyememişti, yine bir gün annemler gelmişti bana annemde bezelye yapalım dedi, baktı patates yok gideyim alayım dedi olur mu anne ben gider alırım dedim ve elimdeki son para 65 kuruşla 2 tane patates almıştım :) saklayarak eve skoup yemeğe doğramıştım....
Çok çok şükür evde unumda olmasaydı yada bezelyemde olmasaydı ne yapardık. İyi yönlerinden baktık hep. Bu günlerimize çok şükür...

Nenem gibi, şimdiki bolluklar o zaman yoktu kızımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…