Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

herkes kendi çektiğini kendi biliyor
bende çok kızarım
şimdiki gençler herşeyi hazır olsun istiyorlar diye :)
rabbim bu günlerimizi aratmasın.
bir çok şeye sonradanda kavuşsak
herşeyimiz var allaha şükür

dört parmagında dört marifet buna derim ben bu durumda eşinden beklentilerinin fazla olmasında sonuna kadar haklısın sana nazda niyazda haktır sabah doğuma yanlız gitmekmı burda şokkk işte bene deli cesareti böyle...bravooo.....ben doğuma dittığim gün yaprak gibi titriyodum korkudan sanki bana bugün ölüceksin demişlerdi öyle vahim durumdaydım buarada benimde avizelerim takılıcak aylardır bekliyo bilgin olsun:))

kocam bu konularda çok beceriksizdirde hayırsever bekliyorummm dermişim:))

ayyy varya benimde dilimin ucuna geldi ama diyemedim
bende eski evdeki avizelerimi getirdim
ama takmaya adam yok
bahane ararsan çok

Marifet değil canım inan yaa.. Bıkkkınlık, kalk kendin yap yani söyleyene kadar :) böyleyim sadece...

o gün annemleri de aramıştım öğlen, gelin bebek geliyo diye. Annemle ablam ağlaya ağlaya gelmişler, bende o sırada markete gitmiştim, kepek ekmeği ve peynir almaya, bişeyler ye demişti doktor. Sonra ben bunları gördüm bahçede tıkınırken, el salladım, gittim yanlarına anne neden ağlıyon dedim annem daha çok başladı ağlamaya, sanki kendi doğurcak :)))

adresi alayım canım.. :) ayıpsın her türlü ıvır zıvır işleri yapılır.. :)

herkesin dönem dönem ekmek parasına muhtaç olduğu günler geliyo gerçekten ama sevcanönemli olan o günleri unutmayıp bugüne şükredebilmek bak sen 65 kuruştan patatesin sayısına kadar unutmamışsın keşke hep öyle olabilsekte bugünümüzün kıymetini bilsek...kötüyü yaşamayınca iyinin güzelliğini nasıl anlıycazki dimi

bu tatsız anını iyiki yazmışın okuyan herkes için ders çıkartıcı olur...

Yine o günlerede çok şükür...
Allah o günleri aratmasın israftan kaçınmak lazım ama arada oluyor

ayyy varya benimde dilimin ucuna geldi ama diyemedim
bende eski evdeki avizelerimi getirdim
ama takmaya adam yok
bahane ararsan çok

aynen yaaa küçük bir ayrıntı ama bi ona sıra gelmiyo, neyse sevcana gaz verelimde ikimizede bir el atar belkiiim. buarada senin kızında çok tatlı bişi yaaa profildeki kızın sanırım o ne tatlı bir surat öylee allah nazardan saklasın:))

Sevcan bize gelirken matkapla gel hayatım:)):)

evet yinuse kızımdır kendileri:) sağol canım...amin...

kızlar ben çıkıyorum
kısmetse yarın Sevcanımda görüşüyoruz...
inşallah güzel bir gün bizi bekler
öpüldünüz

matkabı işine koptum yaa.... avize matkaplamı takılıyodu yaa sevcan inanmıyorum matkapdamı kullanabiliyosunnn senden her eve lazım beee.....

neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyoda ben tam gaz mutfaga kaçıyorum benim hüsmen dayı kocam aç kurt gibim gelir bişiler pişiriyim bariii dün akşamın rahatlığından sonra zor geldi bugün ama napalım...hepiniz allaha emanet olun ...

yok bee o kadarda değil matkap kısmını kocam halleti ben sadece, kancayı döndürüp avizeyi bağladım :))

matkap işine gelemiyorum gözüme toz kaçıyor :)

heh işte böyle sıkıntıyı herkesten gizle mutluluğu herkese yay :))

evet çok şirin bi kız.Allah analı babalı güzel kaderli büyütmek nasip etsin.

hadi bye bye size kızlar görüşmek üzere.
Semiha foto mak. getirin. :) bizimikinin kartı yok :)

sevcancım henüz özel mesaj atamıyorum ama ekledim haberin olsun.senin kız da çok tatlı ısırmalık tam :))

allah razı olsun. Bende seni merak ediyorum en kısa zamanda kabul edip bakıcam fotoların var dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…