canım yaa kıyamam... Eşinin asıl o zaman Yanında olması gererikirken işte şartlar(
Allah yavrunu size bağışlamış...
Ne ana ne baba kimseye birşey diyemiyorsun böyle durumlarda.
Bizde çok parasızlık çektik evlendiğimizde.
Ama insan evladı varken parasızlık çekince koyuyor. Bu günlerimize çok şükür.
Bende yeni doğum yaptığımda eşim evde un var gerek yok ekmek almayalım deyip poğça yapmıştı. Ben içerde ağlamıştım, çünkü evde ekmek almaya para yok diyememişti, yine bir gün annemler gelmişti bana annemde bezelye yapalım dedi, baktı patates yok gideyim alayım dedi olur mu anne ben gider alırım dedimve elimdeki son para 65 kuruşla 2 tane patates almıştım :) saklayarak eve skoup yemeğe doğramıştım....
Çok çok şükür evde unumda olmasaydı yada bezelyemde olmasaydı ne yapardık. İyi yönlerinden baktık hep. Bu günlerimize çok şükür...
Nenem gibi, şimdiki bolluklar o zaman yoktu kızımmm...
herkes kendi çektiğini kendi biliyor
bende çok kızarım
şimdiki gençler herşeyi hazır olsun istiyorlar diye :)
rabbim bu günlerimizi aratmasın.
bir çok şeye sonradanda kavuşsak
herşeyimiz var allaha şükür
Bilmezmiyim :)))
böyle durumlarda yapar hakkını yemiyim :)
Ama benimde erkeksi yönlerim vardır. mesela Bende çalışıp evime ekmek getirebiliyorum, gece çocuğum hasta olunca alıp doktora gidebiliyorum, evdeki avizeleri takabiliyorum, duvarları boyayabiliyorumhamile kaldığımda 9 ay boyunca hastane konrollerime kendi başıma gidebiliyorum hemde riskliysede :) hatta ve hatta doğumuma sabah, belediye otobüsüne binip YİNE KENDİ BAŞIMA, gidip eşimi öğlen arayabiliyorum. vs vs.... öyle işte kendimi çok cesur gördüm canımmmm....
dört parmagında dört marifet buna derim ben bu durumda eşinden beklentilerinin fazla olmasında sonuna kadar haklısın sana nazda niyazda haktır sabah doğuma yanlız gitmekmı burda şokkk işte bene deli cesareti böyle...bravooo.....ben doğuma dittığim gün yaprak gibi titriyodum korkudan sanki bana bugün ölüceksin demişlerdi öyle vahim durumdaydım buarada benimde avizelerim takılıcak aylardır bekliyo bilgin olsun:))
kocam bu konularda çok beceriksizdirde hayırsever bekliyorummm dermişim:))
dört parmagında dört marifet buna derim ben bu durumda eşinden beklentilerinin fazla olmasında sonuna kadar haklısın sana nazda niyazda haktır sabah doğuma yanlız gitmekmı burda şokkk işte bene deli cesareti böyle...bravooo.....ben doğuma dittığim gün yaprak gibi titriyodum korkudan sanki bana bugün ölüceksin demişlerdi öyle vahim durumdaydım buarada benimde avizelerim takılıcak aylardır bekliyo bilgin olsun:))
kocam bu konularda çok beceriksizdirde hayırsever bekliyorummm dermişim:))
canım yaa kıyamam... Eşinin asıl o zaman Yanında olması gererikirken işte şartlar(
Bende yeni doğum yaptığımda eşim evde un var gerek yok ekmek almayalım deyip poğça yapmıştı. Ben içerde ağlamıştım, çünkü evde ekmek almaya para yok diyememişti, yine bir gün annemler gelmişti bana annemde bezelye yapalım dedi, baktı patates yok gideyim alayım dedi olur mu anne ben gider alırım dedimve elimdeki son para 65 kuruşla 2 tane patates almıştım :) saklayarak eve skoup yemeğe doğramıştım....
Çok çok şükür evde unumda olmasaydı yada bezelyemde olmasaydı ne yapardık. İyi yönlerinden baktık hep. Bu günlerimize çok şükür...
ayyy varya benimde dilimin ucuna geldi ama diyemedim
bende eski evdeki avizelerimi getirdim
ama takmaya adam yok
bahane ararsan çok
herkesin dönem dönem ekmek parasına muhtaç olduğu günler geliyo gerçekten ama sevcanönemli olan o günleri unutmayıp bugüne şükredebilmek bak sen 65 kuruştan patatesin sayısına kadar unutmamışsın keşke hep öyle olabilsekte bugünümüzün kıymetini bilsek...kötüyü yaşamayınca iyinin güzelliğini nasıl anlıycazki dimi
bu tatsız anını iyiki yazmışın okuyan herkes için ders çıkartıcı olur...
ayyy varya benimde dilimin ucuna geldi ama diyemedim
bende eski evdeki avizelerimi getirdim
ama takmaya adam yok
bahane ararsan çok
aynen yaaa küçük bir ayrıntı ama bi ona sıra gelmiyo, neyse sevcana gaz verelimde ikimizede bir el atar belkiiim. buarada senin kızında çok tatlı bişi yaaa profildeki kızın sanırım o ne tatlı bir surat öylee allah nazardan saklasın:))
Sevcan bize gelirken matkapla gel hayatım:)):)
evet yinuse kızımdır kendileri:) sağol canım...amin...
matkabı işine koptum yaa.... avize matkaplamı takılıyodu yaa sevcan inanmıyorum matkapdamı kullanabiliyosunnn senden her eve lazım beee.....
neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyoda ben tam gaz mutfaga kaçıyorum benim hüsmen dayı kocam aç kurt gibim gelir bişiler pişiriyim bariii dün akşamın rahatlığından sonra zor geldi bugün ama napalım...hepiniz allaha emanet olun ...
Sevcan bize gelirken matkapla gel hayatım:)):)
evet yinuse kızımdır kendileri:) sağol canım...amin...
hadi bye bye size kızlar görüşmek üzere.
Semiha foto mak. getirin. :) bizimikinin kartı yok :)
heh işte böyle sıkıntıyı herkesten gizle mutluluğu herkese yay :))
evet çok şirin bi kız.Allah analı babalı güzel kaderli büyütmek nasip etsin.
sevcancım henüz özel mesaj atamıyorum ama ekledim haberin olsun.senin kız da çok tatlı ısırmalık tam :))
allah razı olsun. Bende seni merak ediyorum en kısa zamanda kabul edip bakıcam fotoların var dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?