Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar bizim meleğimiz vardı ya hani,cennet kuşu olmuştu ervamız.Rabbim aldığının yerine veriyor zeylinimiz geliyoooooooooooooooooooooooooo :)))))))))))) kızlar ablamın adağı varmış,kız olursa Yasini Şerif okucam 30 tane diye,20 tanesi kalmış.haksever,hayatım,sevcan,semiha,bahar,karamuk ve diğerleri Kur'an-ı Kerim okumayı biliyorsanız birer kere okur musunuz?okuyan bana yazsın :) Allahım çok mutluyum.özgeeeeeeeeeeeeeeeee bizim de olacak bi tane :))))

hadi bye bye size kızlar görüşmek üzere.
Semiha foto mak. getirin. :) bizimikinin kartı yok :)
sen merak etme canım fotoğraf işleri benden sorulur:)
var var hem de bi sürü :)) hem açık halimden kalma hem de kapalı halim var.

ayy bende merak ettim seni bu verdiğin adres face adresi sanıırm bende bakıcam ekliyim seni:)

bu ne sohbet be aaaaa iyiki yoktum bugün yarım saattir oku oku bitmedi oo eski günlere gidilmiş,
bende bir anlatsam size şok olursunuz heytt be ne günlerdi,
hatta evlendikten sonraki ay annemi arıyacktım aldım teli elime,
sayın abonemiz telefonunuz borcunuzdan dolayı görüşmeye kapatılmıştır diye bir sess
hey allah yanlış oldu deyip bidaha bidaha aradım annemi hep aynı mesaj sonra dedim ya nasıl yani borcumuz mu var telefona arıyamıyorum annemi..
ayy oturup 2 saat ağlamıştım eşim geldi gözler balon şişmiş vaziyette
hayatımda hiç evimizin telefonu kesilmediği için bilmiyorum bile düşünün gerisini(koca evine gidince malesef gördüm
varlıktan yokluğa geldim ama eşimi çokkk sevdim hala daha çokkkkk seviyorum ama aklıma geldikçe geçmişteki sıkıntılı günler unutamıyprum::::(
şuanki halimize ne kadar şükretsek azdır allahıma şükürler olsun bugünümüzü aratmasın inşallah..
hatta bir keresinde annem mutfağıma girmişti ay dedim buzdolabını açmasa bari annemde su bahanesiyle açtı
bu ne ya dedi bomboş buzdolabındedim akşama gidecez markete kaç gündür çıkamadık evden
annemde babama bir işaret yaptı çıktılar evden, ben ağla ağla öldüm o gün baktım 1 saat sonra yine annemle babam ellerinde poşetler etten kıymaya sebzden baklagile kadar ıvır zıvır doldurmuşlar
ayy onları öyle görünce nasıl utandım nasıl anlatamam
attım kendimi tuvalete ağlamaktan ölmüştüm, babamda haftaya gidersiniz kızım markete, biz aldık siz çıkmayın diye dedi anladı benim utandığımı
elimede sıkıştırdı bir miktar para kapıdan çıkarkenayy ne ağlamıştım ogün offff(((
ama annemlerden allah bin kere razı olsun,
eşimde hiç kusur etmez saygıda..
varlıklı bir ailem vardı..herşeyimize koştular mobilya borcundan ev tasiktelirmize kadar canlarım benim en kötü günümüzde hep yanımızdaydılar..çok seviyorum onları

offf kızlar yani kimse bu hale kolay gelmiyor şimdi dükkanımız evimiz arabalarımız var ama geçmişte okadar kötü günlerimiz oldukii..
bu hale hiç kolay gelinmiyor sabır sabır diyorsun..
her cefanın bir sefası olurmuş şimdi sefadayız allahım azımızın tadını bozmasın rabbim

ayy canım hayırlı olsun bebeğiniz allahım kucağınızı almayı nasip etsin inşallah..
canım ben arapça bilmiyorum ama türkeçden allah kabul ederse okurum tabii..
ablan hamile ne çabuk öğrenmiş kız olacağını:)))

bak şimdi çok rahatladım.ben de bi tek biz varız zorluklar içinde düğün yapacak sanıyordum.geçmişte kalan zorlukları beraber aştık hep desteğiz dedirtecek güzel anılar :)))biz de aşıcaz inşallah...

20 haftalık olmuş bebiş :))) Allahım kendisine açılan hiçbir eli boş çevirmez.sen oku bitanem o kabul eder inş :)

maşallahhhhhhh subannah çok sevindima ma nasıl içimden dua ettim anlatamam tabiki okurum bugün bitti adetim dünde yıkandım ama gene bişiler oldu yarın okurum artık çoks evindim darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh

bedava psikolog burası benim için zaten

göbeğimden çatlıcam kızım şimdi dedi geliyomuş eve yarında beni alır mudanyaya götürür sanırım gelemicem of ooooooooooooffffffffffffffffffffffff

deli ediyo beni deliiiii

bu süslenmenin sonucunu merak ediyoruz tabi ki de :))

malummm işte şey şey şeyy oldu öyle işte

şu an çok değil ama yağıyor işte
ben emekten binerim korupark istasyonunda buluşuruz
allah nasip ederse...
İnşallah canım
Çok sevindim Allah hayırlı etsin darısıda bizlere olsun okuduğumda söylerim canım

Cefa olmadan sefa olmazmış bu herkez için geçerli.Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın

ahaaaaaaaaaaha mi oldu yoksa mu? bu karakterlere koptum ya :))sakın bağlamayın iz kalır

İnşallah canım
Çok sevindim Allah hayırlı etsin darısıda bizlere olsun okuduğumda söylerim canım
Cefa olmadan sefa olmazmış bu herkez için geçerli.Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın

amin canım.gerçekten hepinize çok tşk ederim.iyi ki buldum sizleri

günaydın kızlar

çok işim var çamaşır bulaşık temizlik felan filan

son haber gelemiyorum eşim en son oturttu cocuk gb konuştu surat asmak yok felan filan kendi kendine konuştu tamam dedim bende bide diyo erken kalkıyosun işini bitiriyosun sonra gemlige(görümceme) gidiyosun bende mudanyada işim bitince oraya gelcem dedi.... görümcem hastaymış cocuklar hep hasta hiç yanlız kalmıyo ya kayınvaldem onda ya onalr kayınvaldemde bi hafta evinde annem ona gidiyo bi hafta mudanyada pess valla daha dün evine gelmisti kayınvaldem bugün hastaymış diye gene gitcek tabi kabilemiz toplu yaşamaktan hoşlanıyo bizde gidicezz....

ben ölüyorum bazen kendi kendimize ileşiyoruz biz çok canım sıkkın zaten istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte yok ama nato mermer nato kafa

bide bana diyoki biriyle gidersen izin verirdim dedim biliyosun şimdi komşularımla gitmek istemicemi ondan yapıyosun dedim daha dün ölesiye aglattılar gelin gezmeyemi gideyim dicem onalra yok kalsın sen cok kötü bi insansın dedim eşime..sırnastı felan pes ettim bıraktım...ben bu insanlarla görüşcem cocukalrını okula yollucakalr öyle böyle bana gelcekler ben bu insanalrla görüşcem dedim.... öyle görüş diyo bide sinir ya ne dediği belli degil (TERAZİ BURCU İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) dengesiz....

kızlar günaydın tesadüf eseri bu topiği gördüm,ben de bursalıyım,nilüferde oturuyorum 31 yaşındayım,evliyim 7 yaşında bir kızım var.topiği okuma şansım olmadı,bi ara okuyup sizleri tanımaya çalışıcam

oh herkes buluşmanın derdinde...gidemeyenleri düşünen yok tabi... ((((((((

çok sinir oldum bende gitmek istiyorum ya anam salmazdı istedigim hiçbiyere eşimde böyle işte pufffffffffffffffff

bugün bursa genelince bizim kreşlerin ögretmenelrine ve ailelerine yemek vardı öglen calışıyorum olmaz diyip onada gidemiyoruzz sinir işte ailem de yok istedigim hiç bişeyide yapamıyorum

temizlik yapıcam ben

üzüldüm gidememene ama burda beni yalnız bırakmayacak biri lazımdı.beni de düşünsene bak ne güzel adam almış karşısına cici cici derdini anlatmış da şu görümce-kayınvalide içli dışlılığı ve sizi de buna dahil etmeleri azcık can sıkıcı.ha kendi özel işin yokkken iyi de varken rahat bıraksınlar canım aaaaaaaaaaaaaa benim görümcemle kayınvalidem de öyleydi geçen sene.ya bu onda ya o bunda :S ALLAH'ım nasıl sinir bozucu oluyordu.bi de hepsi toplanıp köyden söz açarlardı.kimseyi tanımam etmem konuşmaya katılamıyordum ki bi de hepsi sigara içiyordu mutfağa gidiyorlardı ben tek kalıyordum salonda salak gibi...kalkamıyordum da...sonra sonra nişanlıma dedim,olmuyor böyle ben sıkılıyorum tek kalıyorum diye.şimdi o da benimle kalıyor onlar mutfağa gidince ya da çok insan varsa ve çoğunu tanımıyorsam ya gitmiyorum ya da bi yolunu bulup ikimiz çıkıyoruz evden

hoş geldin :)) ben de okuyamamıştım ama kısa sürede konuşmalardan kapıyorsun az çok kimin kimolduğunu :)) daha detaylı tanıt bakim kendini di mi haksever :)

ah kıyamam ben bütün gün zaten dükkandayım dün dedim bari bi gün gezmeye gidim mi diye.nereye dedi.kk kızlarının yanına dedim.mırmır da mırmır... sonra tamam dedim.bi pazar ben toplıcam hepiinizi o olcak :)) hem senin gemlikte olacağın zamana denk gelir.burası oraya 15 dk.

ah ahhh orhangaziyi biliyorumda düşün şure salmıyo orası imkansız herelde

detay ne yazayım ki?aklıma gelmedi birden...tekstil tasarımcısıyım ama çalışamıyorum,yani ev hanımıyım,9 yıllık evliyim,alttaki tickerdan da anlaşılacağı üzere zayıflamaya çalışan biriyim,boğa burcuyum yani yazıştıkça tanışırız işte şimdi aklıma gelenler bu kadar siz nerelerdensiniz bakalım?buluşmalar falan var galiba oh ne güzel

eveet bi çok arkadaş bugün bi arkadaşın evinde toplanacaklar.ben orhangazidenim almanca öğretmeniyim ama nişanlımın firmasında genel müdürüm 28 yaşındayım aaaaaaa ben de boğa burcuyum :)))

ah ahhh orhangaziyi biliyorumda düşün şure salmıyo orası imkansız herelde

ya zaten senin gemlikte olduğun bi zamana ayarlayacağımız için salar herhalde...

şimdi gene aradım eşimi nolur nolurrrrrrrrrrrr diye ben enyin derdindeyim sen neyin dedi bana bende suratına kapadım bütün gecede surat ascam jkkardeşinde görsün o hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…