Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
şimdi gene aradım eşimi nolur nolurrrrrrrrrrrr diye ben enyin derdindeyim sen neyin dedi bana bende suratına kapadım bütün gecede surat ascam jkkardeşinde görsün o hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

kardeşindeyken surat yapma tatlım.niye başkaları bilsin sıkıntılı olduğunuzu.anladığım o ki biraz da bilinçli bu kaynana-görümce muhabbeti.ama eve dönünce cici cici anlat kocişine neler hissettiğini ya da suratı yalnızken yap

oh herkes buluşmanın derdinde...gidemeyenleri düşünen yok tabi... ((((((((

bende sizdenim yanlız değilsiniz bene çok istiyodum ama gidemedim hava çok soğuk küçük çocukla cesaret edemeim bide eltim geldi çat kapı ozamn tam yattı zaten ohhh şimdi muhabbetin dibine vurmuşlarır dimi ahilla artık bidahakine bir engel çıkmaz inş

buarada ablanın bebişi hayırlı olsun gözünüz aydın canım bende okurum bitane yaz

buarda faceeni yazmışn bende ekliyorum onaylarsın bari görüşmeye katılamadık faceden görellim ençokda hakseveri merak ediyorum okadar cıvıl cıvıl bir okadarda mütevazi duygusal herşey var onda ama facesi yoktu sanırım buluşmalrada usame bin ladin kocası salmıyo inş. nasib olur birgün tanışmak genel olarak bütün kızlar çok sıcakkanlı o ayrı sende çok çabuk ayak uydurdun topiğe ahilla sıcakkanlılığın ordan belli neyse eltimin oğlunun doğum günüymüş bugün eltim pasta almaya çıktı o ara bende buraya girdim o varken giremiyorum bilmiyo bu topiği kk yı falan bilse okur falan sonra rahat dedikodu yapamam:))

bide o böyle şeyleri saçma bulur değişik bir yapısı var....

hoşgeldin canım bende osmangaziddeyim 2 çocuk annesiyim5 yıllık evliyim evet buluşmalar tam hızıyla sürüyoda henüz katılamadık....

yinuse sen kaç yaşındaydın. Eşin öğretmen, sen ev hanımısın değil mi?

sevcancım yeni gördüm bunu 32 yaşındayım ben evet eşim matematik öğretmeni bende biçki dikiş kursu hocalığı yapıyodum oğlum doğduktan sonra ara verdim benimle büyüsün istedim annesiyle büyüme hakkını elinden almak istemedim sonrada kızım yetişti yani benim ara 5 yılı buldu kızım okula başlayınca tekrar geri dönücem çalışma hayatıma şimdilik ev hanımıyım yanii..

buarada bugün gelemediğim için çok üzgünüm hava şu buluşma işlerini şöyle güzel havalara denk getirin yav inş. haftaya bir buluşma daha yoktur haftayada istanbula gitmek zorundayız düğüne yok yok siz bugün kesin gün bile koymuşunuzdur ama haftaya değildir umarım bide şu görüşmelerin hafta içi olma imkanı yokmuyaa...

haftasono illaki bişi çıkıyo gerçi çalışanlar vardı dimi neyse bakçaz artık

bugün topikte haksever ahilla ben kaldık dtopiği yetim brakmadık gözümüz gibi bakıyoruz bakın gerçi eltim pata almaya çıkmasa bende giremiycektimya o ayrı bugün eltim geldide çat kapı hava güzel olsada gelemiycekmişim zaten offf hıııı haftaya buluşma yok ona göre haaa

hakseverci yanlız eğilsin bak benim koca izin verse neolur bende gidemedim sende kızma artık kocana bak görürsün dedi diyceksin çocuğun olunca heryere göndercek seni tecrübeyle sabittir benimde eşim hiçbiyere salmazde bekarlık arkaddaşlarımla bile görüştürmezdi evden işe işten eveydi çalışmamı bile istemiyodu ama öğrencilerim beni brakmadığı için koparamadı işten çocuğum olduktan sonra saldı şimdi yeterki şuraya gidicem diyim gıkı çıkmaz ozaman niye gönermiyodun diye sordduğumdada cevabıda çocuk yokken yolda izde bekar sanıp laf atarlarmış çocuk varken yanımda evli olduğum belli olcağı için sorun yokmuş nekadar saçma bir mantık olsada ben öyle yırttım sende yakında yırtıcan merak etmeee az kaldı...

muhabbetin dibi bile kalmamıştır eminim.ne var ne yok diye topiğe gelen bile yok ( bebiş kuranı için çok tşk ederiz :) bu bebiş bizim için çok önemliydi özellikle de kız olması :))
ekle tabi ki :)) demek ki tüm erkekler usame bin ladin :d çocukcağızın doğum günü kutlu olsun.bak demek ki eltin seni pek yakın biliyor.çocuğu da alıp doğum gününde sana gelmiş,bu da işin bi artısı ya sıca karşılanırsam uyarım her yere ben de sıcak olurum.buzdolabı varsa karşımda hiç üşenmem derin dondurucu olurum

ya sakın hafta içi olmaz aman ha ben anca pazarları müsait olabilme imkanına sahibim.cumartesi buluşuyorlar diye içten içe kızıyorum zate

ya seb yine iyisin.ablam çocuk 10 yaşına gelene kadar tek başına bize bile gelemiyordu.hem de iki sokak ötemizde evli...

önce hakseverden başlıyımm canım üzülme naparsın işte anlamıyor seni göndermeyince göndermiyor,
herkeziin farklı yapısı var seninkininde bu anlayışsızlığı var ama bizim için kocanla kötü olma,
suratta asma görümcenlerin yanında üzerine alınırlar, canım evine gelince ağzına geleni say ister surat as ister bağır çağır:))

yinuse evet canım gün koyduk bile haftaya değil ama ondan sonraki haftaya semihadayız inşallah:))
hatta gün yapmaya karar verdik 16 martta bendeyiz benden sonra baharda sonra sevcan sonra karamuktayız:)
güne katılmak isteyenler varsa yinuse ahilla haksevercim sizleride aramızda görmek isteriz..

gelelim bugüneee:))
sevcancım çok misafir perver çok tatlı çok güleryüzlü onun evinde ağırlanmaktan keyif aldım..
hatun yine döktürmüş neler neler yapmışi bizleree tekrar ellerine sağlık sevcancım herşey çok güzeldii..
candan ablamızın sıcakkanlılığına hayran kaldım, bayıldım ona suratına söyleyemedim utandım ama buraya rahat yazabiliyorum:)))
beklediğimden dahada sıcak kanlı bir insan, candan ablacım iyiki varsın iyiki aramızdasınn bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz ardayı çok mutlu ettin,
eve gelir gelmez abisine anlattı seni:))
yani bugün ben çok keyif aldım umarım sizlerde aynı şeklidedir..
öpüyorum sizi buarada resimlerim facede yüklendi bile görmek isteyene face adresimi özelden atabilirim:)
buraya da daha sonra yüklicem biraz uzun sürüyor boyutlar küçültülüyor falan ama faceye daha çabuk yükleniyor diye önce orayı seçtim, sonra yüklicem burayada..

ben çok isterim ama hafta içi olunca gelemem ki bi de alalım şu face adresini

ben çok isterim ama hafta içi olunca gelemem ki bi de alalım şu face adresini

yasasın haftaya yokmu :))ben zaten bugün dedim bugün kesin tarih koymuştur bunlar diye öteki haftaya kaddarda havalar yoluna girer heralde ozaman ins bende orda olurum buarada güne katılmayı bende isterim benide koyun sıraya

gününüzün güzel geçmesine hiç sasırmadım sevcanın tatlı dili herşeye herkese yetmistir becerikliliği ise tartısılmaz zaten:))

sevcanın evini ve sizleri çok merak ettim özelden atarmısın facenı.... birtek seni tanıyorum hayatcım kkda fotona rasladım sünnet annesi kıyafetiyle tek kelimeyle muhteşemdin yemin ederim katolog çekimlerindeki mankenlerden sandım ilk etapta daha sonra yazılardan sen oluğunu anladım iki çocuk demeye bin şahit lazım maşallahhh:))

hee bide gün ayda birmi olcak benim bildiğim öyle oluyo ama siz nasıl karar verdiniz...

iyi geceler hatunlar :))))

bu gün ne güzel bir gündü öyle yaa... :))
hepinize çok çok çooooooooooooookkk teşekkür ederim...
hediyelerini şimdi açtım baktım, zahmet etmişsiniz, çok beğendim, tekrar teşekkürler....

şimdi uyucam çok vaktim yok o yüzden mesajlarınıza pazartesi cevap veririm...

HEPİNİZİ SEVİYORUM...

yaptırmadiki canım surat kardeşine geldi bn surat yapcam şuna bak ya kçücük suratı var bide asıyo onu iyce yok oluyo diyip diyip öptü beni sürekli bi sevgiliymişiz gb muamele yaptı o yüzden surat yapamadım hiç

beni mi merak ediyosun ay bende herkezi merak ediyorum pikniğe bali gitmişimde acık merakım geçmiş gördüm çoğunu

aynen çocuk olunca salcakta oda bi olamadı olunca salcam çayıra kendime

yanına birini al git dedi en son sinir etti beni ama nabım 2gündürde prenses gb davranıyo kzamıyorum

gemlikte kaldık akşam görümcemdeyim şimdide kalktık kahvaltı yaptık sonrada dükkan açtılar onu görmye gittik temizlik malzemeleri satıyolar acık kapalı bimilyoncu gb birazda herşey var dükkanda kurcaladık orayı sonra caddede biraz dolaştık eve geldik aklımda sizde görümcemden girdim bakmaya

bi aklıma geldi sölemeden gelsem bi ugrasammı dşye ama gene yapamadım yok bigüm ikna olcak

bana gelin bi haftada ben gelemiyom siz gelin bali

bak ne güzel o da yaptığının farkında... sanırım bu konuda en şanssız benim.yazın sezon işler yoğun kışın biizimkinin bıt bıtları...

En azından pikniğe gitmişsin onu bulamayanlar da var

iki komşumla mahallemizdeki parka gittik kızalr sağ olsun bana yakın yere geldiler dediğin gb bi mucizeydi komşularımızla hep gittiğimiz bir park he bide açık alan ya öldüremezlerdi beniya allahım ne düşünüyo artık bilmiyorum neyse nabayım benimkide böyle:44:

görümcemden akşam yemeğinin yedik çıktık as merkezi istedim lc waikikiden kendime bi ayaakkkabı bide etek aldım out let ya cok uygun as merkez eteği 13 tl ye ayakkabıyıda 9.90 a aldım
bebek hediyesi alamaya girmiştim aslında

neyse önümüzdeki tüm hafta sınıf sınıf veli toplantısı var acık bişeyler araştırmam lazım ne konuşmam gerektigi hakkında

ahaaaaaaaaaaha mi oldu yoksa mu? bu karakterlere koptum ya :))sakın bağlamayın iz kalır

amin canım.gerçekten hepinize çok tşk ederim.iyi ki buldum sizleri
Rica ederim canım sende iyiki geldin topiğe
Canım sende olsaydın sevinirdik hatta kulaklarını çınlattık çınlamıştır kesinUmarım bundan sonraki görüşmelerde ikna olur eşin
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin Allah bağışlasın kızınızıda.Bende mudanyada bu arada
Canım inşallah bundan sonraki görüşmelerde gelirsin tanışmış oluruz

Bencede çok güzel bir gündü inşallah hep böyle devam eder.Candan ablamız çok candan gerçektenBu arada resimleri buraya ekleme bence canım faceden baksınlar bende face açarsam görürüm ordan
Canım herşey için tekrar teşekkürler ellerine sağlık.Hediye içinde çok bişey değildi kusura bakma canımGörüşürüz öpüyorum
yakında topic açcam buluşanları kıskananlar buraya diye o olacak
Yok yok sizde katılırsınız inşllh
Boşver çok takma kafana bak tedavidesin stres iyi gelmez vicdana gelirde yollar inşallah.Güle güle giy cicilerinide kib Aeo

benimkinin kafası da özgeninkiyle bir çalışıyor.bi de bizim iş çok ters yaaaaaaaaaa ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…