şimdi gene aradım eşimi nolur nolurrrrrrrrrrrr diye ben enyin derdindeyim sen neyin dedi bana bende suratına kapadımbütün gecede surat ascam jkkardeşinde görsün o hıhhhhhhhhhhhhhhhhh
oh herkes buluşmanın derdinde...gidemeyenleri düşünen yok tabi...((((((((
detay ne yazayım ki?aklıma gelmedi birden...tekstil tasarımcısıyım ama çalışamıyorum,yani ev hanımıyım,9 yıllık evliyim,alttaki tickerdan da anlaşılacağı üzere zayıflamaya çalışan biriyim,boğa burcuyum yani yazıştıkça tanışırız işte şimdi aklıma gelenler bu kadar siz nerelerdensiniz bakalım?buluşmalar falan var galiba oh ne güzel
yinuse sen kaç yaşındaydın. Eşin öğretmen, sen ev hanımısın değil mi?
çok sinir oldumbende gitmek istiyorum ya anam salmazdı istedigim hiçbiyere eşimde böyle işte pufffffffffffffffff
bugün bursa genelince bizim kreşlerin ögretmenelrine ve ailelerine yemek vardı öglen calışıyorum olmaz diyip onada gidemiyoruzz sinir işte ailem de yok istedigim hiç bişeyide yapamıyorum
temizlik yapıcam ben
bende sizdenim yanlız değilsiniz bene çok istiyodum ama gidemedim hava çok soğuk küçük çocukla cesaret edemeim bide eltim geldi çat kapı ozamn tam yattı zaten ohhh şimdi muhabbetin dibine vurmuşlarır dimi ahilla artık bidahakine bir engel çıkmaz inş
buarada ablanın bebişi hayırlı olsun gözünüz aydın canım bende okurum bitane yaz
buarda faceeni yazmışn bende ekliyorum onaylarsın bari görüşmeye katılamadık faceden görellim ençokda hakseveri merak ediyorum okadar cıvıl cıvıl bir okadarda mütevazi duygusal herşey var onda ama facesi yoktu sanırım buluşmalrada usame bin ladin kocası salmıyo inş. nasib olur birgün tanışmak genel olarak bütün kızlar çok sıcakkanlı o ayrı sende çok çabuk ayak uydurdun topiğe ahilla sıcakkanlılığın ordan belli neyse eltimin oğlunun doğum günüymüş bugün eltim pasta almaya çıktı o ara bende buraya girdim o varken giremiyorum bilmiyo bu topiği kk yı falan bilse okur falan sonra rahat dedikodu yapamam:))
bide o böyle şeyleri saçma bulur değişik bir yapısı var....
sevcancım yeni gördüm bunu 32 yaşındayım ben evet eşim matematik öğretmeni bende biçki dikiş kursu hocalığı yapıyodum oğlum doğduktan sonra ara verdim benimle büyüsün istedim annesiyle büyüme hakkını elinden almak istemedim sonrada kızım yetişti yani benim ara 5 yılı buldu kızım okula başlayınca tekrar geri dönücem çalışma hayatıma şimdilik ev hanımıyım yanii..
buarada bugün gelemediğim için çok üzgünüm hava şu buluşma işlerini şöyle güzel havalara denk getirin yav inş. haftaya bir buluşma daha yoktur haftayada istanbula gitmek zorundayız düğüne yok yok siz bugün kesin gün bile koymuşunuzdur ama haftaya değildir umarım bide şu görüşmelerin hafta içi olma imkanı yokmuyaa...
haftasono illaki bişi çıkıyo gerçi çalışanlar vardı dimi neyse bakçaz artık
bugün topikte haksever ahilla ben kaldık dtopiği yetim brakmadık gözümüz gibi bakıyoruz bakın gerçi eltim pata almaya çıkmasa bende giremiycektimya o ayrı bugün eltim geldide çat kapı hava güzel olsada gelemiycekmişim zaten offf hıııı haftaya buluşma yok ona göre haaa
hakseverci yanlız eğilsin bak benim koca izin verse neolur bende gidemedim sende kızma artık kocana bak görürsün dedi diyceksin çocuğun olunca heryere göndercek seni tecrübeyle sabittir benimde eşim hiçbiyere salmazde bekarlık arkaddaşlarımla bile görüştürmezdi evden işe işten eveydi çalışmamı bile istemiyodu ama öğrencilerim beni brakmadığı için koparamadı işten çocuğum olduktan sonra saldı şimdi yeterki şuraya gidicem diyim gıkı çıkmaz ozaman niye gönermiyodun diye sordduğumdada cevabıda çocuk yokken yolda izde bekar sanıp laf atarlarmış çocuk varken yanımda evli olduğum belli olcağı için sorun yokmuş nekadar saçma bir mantık olsada ben öyle yırttım sende yakında yırtıcan merak etmeee az kaldı...
önce hakseverden başlıyımm canım üzülme naparsın işte anlamıyor seni göndermeyince göndermiyor,
herkeziin farklı yapısı var seninkininde bu anlayışsızlığı var ama bizim için kocanla kötü olma,
suratta asma görümcenlerin yanında üzerine alınırlar, canım evine gelince ağzına geleni say ister surat as ister bağır çağır:))
yinuse evet canım gün koyduk bile haftaya değil ama ondan sonraki haftaya semihadayız inşallah:))
hatta gün yapmaya karar verdik 16 martta bendeyiz benden sonra baharda sonra sevcan sonra karamuktayız:)
güne katılmak isteyenler varsa yinuse ahilla haksevercim sizleride aramızda görmek isteriz..
gelelim bugüneee:))
sevcancım çok misafir perver çok tatlı çok güleryüzlü onun evinde ağırlanmaktan keyif aldım..
hatun yine döktürmüş neler neler yapmışi bizleree tekrar ellerine sağlık sevcancım herşey çok güzeldii..
candan ablamızın sıcakkanlılığına hayran kaldım, bayıldım ona suratına söyleyemedim utandımama buraya rahat yazabiliyorum:)))
beklediğimden dahada sıcak kanlı bir insan, candan ablacım iyiki varsın iyiki aramızdasınn bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz ardayı çok mutlu ettin,
eve gelir gelmez abisine anlattı seni:))
yani bugün ben çok keyif aldım umarım sizlerde aynı şeklidedir..
öpüyorum sizi buarada resimlerim facede yüklendi bile görmek isteyene face adresimi özelden atabilirim:)
buraya da daha sonra yüklicem biraz uzun sürüyor boyutlar küçültülüyor falan ama faceye daha çabuk yükleniyor diye önce orayı seçtim, sonra yüklicem burayada..
ben çok isterim ama hafta içi olunca gelemem kibi de alalım şu face adresini
kardeşindeyken surat yapma tatlım.niye başkaları bilsin sıkıntılı olduğunuzu.anladığım o ki biraz da bilinçli bu kaynana-görümce muhabbeti.ama eve dönünce cici cici anlat kocişine neler hissettiğini ya da suratı yalnızken yap
bende sizdenim yanlız değilsiniz bene çok istiyodum ama gidemedim hava çok soğuk küçük çocukla cesaret edemeim bide eltim geldi çat kapı ozamn tam yattı zaten ohhh şimdi muhabbetin dibine vurmuşlarır dimi ahilla artık bidahakine bir engel çıkmaz inş
buarada ablanın bebişi hayırlı olsun gözünüz aydın canım bende okurum bitane yaz
buarda faceeni yazmışn bende ekliyorum onaylarsın bari görüşmeye katılamadık faceden görellim ençokda hakseveri merak ediyorum okadar cıvıl cıvıl bir okadarda mütevazi duygusal herşey var onda ama facesi yoktu sanırım buluşmalrada usame bin ladin kocası salmıyo inş. nasib olur birgün tanışmak genel olarak bütün kızlar çok sıcakkanlı o ayrı sende çok çabuk ayak uydurdun topiğe ahilla sıcakkanlılığın ordan belli neyse eltimin oğlunun doğum günüymüş bugün eltim pasta almaya çıktı o ara bende buraya girdim o varken giremiyorum bilmiyo bu topiği kk yı falan bilse okur falan sonra rahat dedikodu yapamam:))
hakseverci yanlız eğilsin bak benim koca izin verse neolur bende gidemedim sende kızma artık kocana bak görürsün dedi diyceksin çocuğun olunca heryere göndercek seni tecrübeyle sabittir benimde eşim hiçbiyere salmazde bekarlık arkaddaşlarımla bile görüştürmezdi evden işe işten eveydi çalışmamı bile istemiyodu ama öğrencilerim beni brakmadığı için koparamadı işten çocuğum olduktan sonra saldı şimdi yeterki şuraya gidicem diyim gıkı çıkmaz ozaman niye gönermiyodun diye sordduğumdada cevabıda çocuk yokken yolda izde bekar sanıp laf atarlarmış çocuk varken yanımda evli olduğum belli olcağı için sorun yokmuş nekadar saçma bir mantık olsada ben öyle yırttım sende yakında yırtıcan merak etmeee az kaldı...
önce hakseverden başlıyımm canım üzülme naparsın işte anlamıyor seni göndermeyince göndermiyor,
herkeziin farklı yapısı var seninkininde bu anlayışsızlığı var ama bizim için kocanla kötü olma,
suratta asma görümcenlerin yanında üzerine alınırlar, canım evine gelince ağzına geleni say ister surat as ister bağır çağır:))
yinuse evet canım gün koyduk bile haftaya değil ama ondan sonraki haftaya semihadayız inşallah:))
hatta gün yapmaya karar verdik 16 martta bendeyiz benden sonra baharda sonra sevcan sonra karamuktayız:)
güne katılmak isteyenler varsa yinuse ahilla haksevercim sizleride aramızda görmek isteriz..
sevcancım çok misafir perver çok tatlı çok güleryüzlü onun evinde ağırlanmaktan keyif aldım..
hatun yine döktürmüş neler neler yapmışi bizleree tekrar ellerine sağlık sevcancım herşey çok güzeldii..
candan ablamızın sıcakkanlılığına hayran kaldım, bayıldım ona suratına söyleyemedim utandımama buraya rahat yazabiliyorum:)))
beklediğimden dahada sıcak kanlı bir insan, candan ablacım iyiki varsın iyiki aramızdasınn bu arada hediyemiz için teşekkür ederiz ardayı çok mutlu ettin,
öpüyorum sizi buarada resimlerim facede yüklendi bile görmek isteyene face adresimi özelden atabilirim:)
buraya da daha sonra yüklicem biraz uzun sürüyor boyutlar küçültülüyor falan ama faceye daha çabuk yükleniyor diye önce orayı seçtim, sonra yüklicem burayada..
yaptırmadiki canım surat kardeşine geldi bn surat yapcam şuna bak ya kçücük suratı var bide asıyo onu iyce yok oluyo diyip diyip öptü beni sürekli bi sevgiliymişiz gb muamele yaptı o yüzden surat yapamadım hiç
beni mi merak ediyosun ay bende herkezi merak ediyorum pikniğe bali gitmişimde acık merakım geçmiş gördüm çoğunu
aynen çocuk olunca salcakta oda bi olamadı olunca salcam çayıra kendime
yanına birini al git dedi en son sinir etti beniama nabım 2gündürde prenses gb davranıyo kzamıyorum
bak ne güzel o da yaptığının farkında... sanırım bu konuda en şanssız benim.yazın sezon işler yoğun kışın biizimkinin bıt bıtları...
bizikide pıtt pıttt
En azından pikniğe gitmişsin onu bulamayanlar da var
Rica ederim canım sende iyiki geldin topiğeahaaaaaaaaaahami oldu yoksa mu? bu karakterlere koptum ya :))sakın bağlamayın iz kalır
amin canım.gerçekten hepinize çok tşk ederim.iyi ki buldum sizleri
Canım sende olsaydın sevinirdik hatta kulaklarını çınlattık çınlamıştır kesingünaydın kızlar
çok işim var çamaşır bulaşık temizlik felan filan
son haber gelemiyorumeşim en son oturttu cocuk gb konuştu surat asmak yok felan filan kendi kendine konuştu tamam dedim bende bide diyo erken kalkıyosun işini bitiriyosun sonra gemlige(görümceme) gidiyosun bende mudanyada işim bitince oraya gelcem dedi.... görümcem hastaymış cocuklar hep hasta hiç yanlız kalmıyo ya kayınvaldem onda ya onalr kayınvaldemde bi hafta evinde annem ona gidiyo bi hafta mudanyada pess valla daha dün evine gelmisti kayınvaldem bugün hastaymış diye gene gitcek tabi kabilemiz toplu yaşamaktan hoşlanıyo bizde gidicezz....
ben ölüyorum bazen kendi kendimize ileşiyoruz bizçok canım sıkkın zaten istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte yok ama nato mermer nato kafa
bide bana diyoki biriyle gidersen izin verirdim dedim biliyosun şimdi komşularımla gitmek istemicemi ondan yapıyosun dedimdaha dün ölesiye aglattılar gelin gezmeyemi gideyim dicem onalra yok kalsın sen cok kötü bi insansın dedim eşime..sırnastı felan pes ettim bıraktım...ben bu insanlarla görüşcem cocukalrını okula yollucakalr öyle böyle bana gelcekler ben bu insanalrla görüşcem dedim.... öyle görüş diyo bide sinir ya ne dediği belli degil (TERAZİ BURCU İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) dengesiz....
Hoşgeldin aramızakızlar günaydın tesadüf eseri bu topiği gördüm,ben de bursalıyım,nilüferde oturuyorum 31 yaşındayım,evliyim 7 yaşında bir kızım var.topiği okuma şansım olmadı,bi ara okuyup sizleri tanımaya çalışıcam
Canım inşallah bundan sonraki görüşmelerde gelirsin tanışmış oluruzbende sizdenim yanlız değilsiniz bene çok istiyodum ama gidemedim hava çok soğuk küçük çocukla cesaret edemeim bide eltim geldi çat kapı ozamn tam yattı zaten ohhh şimdi muhabbetin dibine vurmuşlarır dimi ahilla artık bidahakine bir engel çıkmaz inş
Bencede çok güzel bir gündü inşallah hep böyle devam eder.Candan ablamız çok candan gerçektenönce hakseverden başlıyımm canım üzülme naparsın işte anlamıyor seni göndermeyince göndermiyor,
Canım herşey için tekrar teşekkürler ellerine sağlık.Hediye içinde çok bişey değildi kusura bakma canımiyi geceler hatunlar :))))
bu gün ne güzel bir gündü öyle yaa... :))
hepinize çok çok çooooooooooooookkk teşekkür ederim...
hediyelerini şimdi açtım baktım, zahmet etmişsiniz, çok beğendim, tekrar teşekkürler....
şimdi uyucam çok vaktim yok o yüzden mesajlarınıza pazartesi cevap veririm...
HEPİNİZİ SEVİYORUM...
Yok yok sizde katılırsınız inşllhyakında topic açcam buluşanları kıskananlar buraya diye o olacak
Boşver çok takma kafana bak tedavidesin stres iyi gelmez vicdana gelirde yollar inşallah.Güle güle giy cicilerinide kib Aeoiki komşumla mahallemizdeki parka gittik kızalr sağ olsun bana yakın yere geldiler dediğin gb bi mucizeydi komşularımızla hep gittiğimiz bir park he bide açık alan ya öldüremezlerdi beniya allahım ne düşünüyo artık bilmiyorum neyse nabayım benimkide böyle:44:
görümcemden akşam yemeğinin yedik çıktık as merkezi istedim lc waikikiden kendime bi ayaakkkabı bide etek aldım out let ya cok uygun as merkez eteği 13 tl yeayakkabıyıda 9.90 a aldım
bebek hediyesi alamaya girmiştim aslında
neyse önümüzdeki tüm hafta sınıf sınıf veli toplantısı var acık bişeyler araştırmam lazım ne konuşmam gerektigi hakkında
Rica ederim canım sende iyiki geldin topiğe
Canım sende olsaydın sevinirdik hatta kulaklarını çınlattık çınlamıştır kesinUmarım bundan sonraki görüşmelerde ikna olur eşin
Hoşgeldin aramızaAllah mesut etsin Allah bağışlasın kızınızıda.Bende mudanyada bu arada
Canım inşallah bundan sonraki görüşmelerde gelirsin tanışmış oluruz
Bencede çok güzel bir gündü inşallah hep böyle devam eder.Candan ablamız çok candan gerçektenBu arada resimleri buraya ekleme bence canım faceden baksınlar bende face açarsam görürüm ordan
Canım herşey için tekrar teşekkürler ellerine sağlık.Hediye içinde çok bişey değildi kusura bakma canımGörüşürüz öpüyorum
Yok yok sizde katılırsınız inşllh
Boşver çok takma kafana bak tedavidesin stres iyi gelmez vicdana gelirde yollar inşallah.Güle güle giy cicilerinide kib Aeo
benimkinin kafası da özgeninkiyle bir çalışıyor.bi de bizim iş çok ters yaaaaaaaaaa((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?