- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Belli olmaz inşallah kafaları değişirİyigeceler
günaydın kızlar :))
nasılsınız? nasıl geçti hafta sonunuz? :)
mesajlarınızı cevaplıcam dedim ama bugün de baya işim var :))
Karamukum burda nasılsın? canım :)
hafta sonu canım hafta içi çalışıyor herkez zatenn:) gönderiyorum..ben çok isterim ama hafta içi olunca gelemem kibi de alalım şu face adresini
ay canım utandırdın beni..sağolasın güzel yorumun için,yasasın haftaya yokmu :))ben zaten bugün dedim bugün kesin tarih koymuştur bunlar diye öteki haftaya kaddarda havalar yoluna girer heralde ozaman ins bende orda olurum buarada güne katılmayı bende isterim benide koyun sıraya
gününüzün güzel geçmesine hiç sasırmadım sevcanın tatlı dili herşeye herkese yetmistir becerikliliği ise tartısılmaz zaten:))
sevcanın evini ve sizleri çok merak ettim özelden atarmısın facenı.... birtek seni tanıyorum hayatcım kkda fotona rasladım sünnet annesi kıyafetiyle tek kelimeyle muhteşemdin yemin ederim katolog çekimlerindeki mankenlerden sandım ilk etapta daha sonra yazılardan sen oluğunu anladım iki çocuk demeye bin şahit lazım maşallahhh:))
hee bide gün ayda birmi olcak benim bildiğim öyle oluyo ama siz nasıl karar verdiniz...
bize senii seviyoruzz:))iyi geceler hatunlar :))))
bu gün ne güzel bir gündü öyle yaa... :))
hepinize çok çok çooooooooooooookkk teşekkür ederim...
hediyelerini şimdi açtım baktım, zahmet etmişsiniz, çok beğendim, tekrar teşekkürler....
şimdi uyucam çok vaktim yok o yüzden mesajlarınıza pazartesi cevap veririm...
HEPİNİZİ SEVİYORUM...
canım alsaydın bir arkadaşını ozamann, yada bidahakine görümcenle gel konuş onunla beraber gelin ozaman ikna olur kanımca:)yaptırmadiki canım surat kardeşine geldi bn surat yapcam şuna bak ya kçücük suratı var bide asıyo onu iyce yok oluyo diyip diyip öptü beni sürekli bi sevgiliymişiz gb muamele yaptı o yüzden surat yapamadım hiç
beni mi merak ediyosun ay bende herkezi merak ediyorum pikniğe bali gitmişimde acık merakım geçmiş gördüm çoğunu
aynen çocuk olunca salcakta oda bi olamadı olunca salcam çayıra kendime
yanına birini al git dedi en son sinir etti beniama nabım 2gündürde prenses gb davranıyo kzamıyorum
tamam canım buraya eklemiyorum ama çocukarınkinden birkaçtane ekleyim:))Rica ederim canım sende iyiki geldin topiğe
Canım sende olsaydın sevinirdik hatta kulaklarını çınlattık çınlamıştır kesinUmarım bundan sonraki görüşmelerde ikna olur eşin
Hoşgeldin aramızaAllah mesut etsin Allah bağışlasın kızınızıda.Bende mudanyada bu arada
Canım inşallah bundan sonraki görüşmelerde gelirsin tanışmış oluruz
Bencede çok güzel bir gündü inşallah hep böyle devam eder.Candan ablamız çok candan gerçektenBu arada resimleri buraya ekleme bence canım faceden baksınlar bende face açarsam görürüm ordan
Canım herşey için tekrar teşekkürler ellerine sağlık.Hediye içinde çok bişey değildi kusura bakma canımGörüşürüz öpüyorum
Yok yok sizde katılırsınız inşllh
Boşver çok takma kafana bak tedavidesin stres iyi gelmez vicdana gelirde yollar inşallah.Güle güle giy cicilerinide kib Aeo
canım hiç sanmıyorum ama umut kesilmez di mi :)))
valla nasıl geçsin,biz 3 kişi siiz buluşanları çekiştirdikaaaaaaa hem buluşun biz burda kalalım hem de işiniz olsun.yok siz cezalısınız.bugün hep forumda kalacaksınız ehe heeeeee süper oldu...
hafta sonu canım hafta içi çalışıyor herkez zatenn:) gönderiyorum..
ay canım utandırdın beni..sağolasın güzel yorumun için,
bazıları beni geline benzetti hatta özelikle geline benzemeye çalışmışsın diyenler oldu:)
bizlerde sünnet annesi krem yada beyaz giyer ki abiye giyen çok olduğuı için sünnet annesi ayrıcalıklı olsun diye:)
sanada atayım özelden facemi:)
bize senii seviyoruzz:))
canım alsaydın bir arkadaşını ozamann, yada bidahakine görümcenle gel konuş onunla beraber gelin ozaman ikna olur kanımca:)
tamam canım buraya eklemiyorum ama çocukarınkinden birkaçtane ekleyim:))
günaydın canımm hafta sonumuz çok güzeldi mudanyaya gittik eşimin patronu tepeden viilla almıştı davet etti bizi oraya gittik salona bir geçtim aman allahım sadece deniz manzarası var muhteşemdi:)
mudanya ayakların altında çok beğendik bayıldık,
bodrum kattan bile deniz manzarası var o derece yani,
sonra yemeğe gittik öyle işte:)
siz naptınız bakalımm..
Günaydın canım,güzel geçti sayenizde:)Dünde mudanya pazar yerine gittik biraz hava çok rüzgarlıydı soğuktu biraz:18:bugünde ev işi yemek yoğun bir gün beni bekliyorgünaydın kızlar :))
bencede kesilmezcanım hiç sanmıyorum ama umut kesilmez di mi :)))
valla nasıl geçsin,biz 3 kişi siiz buluşanları çekiştirdikaaaaaaa hem buluşun biz burda kalalım hem de işiniz olsun.yok siz cezalısınız.bugün hep forumda kalacaksınız ehe heeeeee süper oldu...
ne güzel mudanyadaydınız demek gelseydiniz bizedehafta sonu canım hafta içi çalışıyor herkez zatenn:) gönderiyorum..
ay canım utandırdın beni..sağolasın güzel yorumun için,
bazıları beni geline benzetti hatta özelikle geline benzemeye çalışmışsın diyenler oldu:)
bizlerde sünnet annesi krem yada beyaz giyer ki abiye giyen çok olduğuı için sünnet annesi ayrıcalıklı olsun diye:)
sanada atayım özelden facemi:)
bize senii seviyoruzz:))
canım alsaydın bir arkadaşını ozamann, yada bidahakine görümcenle gel konuş onunla beraber gelin ozaman ikna olur kanımca:)
tamam canım buraya eklemiyorum ama çocukarınkinden birkaçtane ekleyim:))
günaydın canımm hafta sonumuz çok güzeldi mudanyaya gittik eşimin patronu tepeden viilla almıştı davet etti bizi oraya gittik salona bir geçtim aman allahım sadece deniz manzarası var muhteşemdi:)
siz naptınız bakalımm..
Bendede hazır gelin buketini eşim istemedi bu işlerden anladığı için tanıdığı bir çiçekçi vardı özel olarak yaptırdık başımdaki çiçekle el buketim aynıydıgünaydın bursalı kk üyeleri sizden yardım istiyorum :)))) konu açtım ama burayada sorayım dedim:)
gelin buketimi kendim yapmak istiyorum bursada gelin buketi için yapay çiçek kurdale fln satan yerleri biliyomusunuz??
Günaydın canım hoşgeldin sendegünaydın kızlar
güzel bir buluşma
güzel bir haftasonu sonrası merhaba herkese
herkesler nasıl acaba?
harika bir buluşma gerçekleşti sayenizde
Sevcancım herşey için teşekkürler
uğraştın zahmet verdin bizim için
az önce geldim bende annemlerden eve
gfeldiğim gibi açayım dedim burayı
ahilla bebeğiniz hayırlı olsun.
allah kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatli...
Çocuklarla konuşup oyunlar oynaması çok hoşuma gittiKızlar candan ablacım cumartesi biraz daha kaldı sizden sonra :)
Bana Forever Living ürünlerini anlattı, önceden konuşmuştuk, görüştüğümüzde bizzat dinlemek istiyorum demiştim. Sağolsun vakit ayırdı. Bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış. Kendimi bıraktım, sırf çocuğum için, çocuklarımız için yapmamız gerekenler var.
Ayrıca hediyesi içinde tekrar teşekkür ederim, benim için çok değerli. Gıdım gıdım kullanıyorum... Hatta akşam kızımı yıkadım o şampuanla :)))
neyse kızlar işin özÜ Candan ablam bana bununla ilgili videolar vede yazılar gönderecekti, dilerseniz sizlerde maillerinizi verin, sizlerede iletsin.
öğrendikten sonra kullandığınız ürünlere bakış açınızın değiştiğini ve ürünlerin hemen içeriklerine bakacağınızı görür gibiyim çünkü ben böyle oldum....
mail adresi olanlar özelden mail atabilirler.
öptüm sizi...
3 silahşör
Günaydın canım,güzel geçti sayenizde:)Dünde mudanya pazar yerine gittik biraz hava çok rüzgarlıydı soğuktu biraz:18:bugünde ev işi yemek yoğun bir gün beni bekliyorSen nasılsın nasıl geçti?misafirlerin varmış canım yoroldun bu hafta sonu sen ya
bencede kesilmez
ne güzel mudanyadaydınız demek gelseydiniz bizedemanzara güzeldir eminim deniz sevilmezmi
Bendede hazır gelin buketini eşim istemedi bu işlerden anladığı için tanıdığı bir çiçekçi vardı özel olarak yaptırdık başımdaki çiçekle el buketim aynıydıcumhuriyet caddesinde çiçekçiler var canım oaradan isteğine göre yaptırabilirsin Allah mesut etsin bu arada
Günaydın canım hoşgeldin sendehepimizin sayesinde Semihacığım iyi ettin evde işler seni bekliyordur şimdi Kolay gelsin canım görüşürüz
Çocuklarla konuşup oyunlar oynaması çok hoşuma gittisağolsun çok başka biri
3 silahşörHepside çok şeker Allah kaderlerinide güzel yazsın
hafta sonu canım hafta içi çalışıyor herkez zatenn:) gönderiyorum..
siz naptınız bakalımm..
canım öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah acısını göstermesin inşallah...
faceden senin fotolarına baktım ne kadarda çıtırsın :) daha küçük gösteriyorsun yaşını...
ben arapça bilmiyorum ama kabul oluyor ise türkçeden bir yasin okumak isterim....
ayy ne güzel öyle evlerde hep huzur bulmuşumdur...
Allah bize de nasip eder mi? :)) hoş villa düşüncesi çok çok uzak ama deniz kenarında bir daire olabilir aslında :)
Benimde dün akşam misafirlerim vardı. Eski mahallemden iki aile geldi, çok güzeldi :) özlemişim onları...
Kızlar candan ablacım cumartesi biraz daha kaldı sizden sonra :)
mail adresi olanlar özelden mail atabilirler.
öptüm sizi...
günaydın kızlar
güzel bir buluşma
güzel bir haftasonu sonrası merhaba herkese
herkesler nasıl acaba?
harika bir buluşma gerçekleşti sayenizde
Sevcancım herşey için teşekkürler
uğraştın zahmet verdin bizim için
az önce geldim bende annemlerden eve
gfeldiğim gibi açayım dedim burayı
ahilla bebeğiniz hayırlı olsun.
allah kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatli...
ahilla canım senide görmüş oldukk:))
iyiki face var iyiki:)
darısı baharın hakseverin başına:)
Evet canım soğuktu bizde çok kalamadık:18:Millet soğuk kar demiyor geliyor vallamudanya çok soğuktu baharcım..benimde aklımda pazar vardı ama geç kalktık oradan,
geliriz canım inşallah sizede kocişlerde tanışır:))bende beklerim bimi öğrendiniz nasıl olsa gerisi kolay:))
Canım biraz geç oldu evet ben eve geldiğimde misafirlerim gelmişti evebaharcım eve gitmeniz geç mi oldu o akşam
bide dilek asansörde falan kaldık demişti ya...
aklım hep sizdeydi...
Aminn canım Allah razı olsun isteyen herkeze olsunahilla canım senide görmüş oldukk:))
iyiki face var iyiki:)
darısı baharın hakseverin başına:)
Teşekkür ederiz canım senin kendi güzelliğinhafta sonu olarak da pazar gününü seçerseniz çok mutlu olurum.yoksa benim gelmem gerçekten çok zor olur.cumartesi çalışan anneler evde oluyor,temizlik ağır basıyor ve o gün yoğun oluyoruz.pazar herkes gezmeye gidiyor pek arayan soran olmuyor diye genelde açmıyoruz dükkanı.pazar buluşun nolur belki bu sefer ben de gelirim.
çok sağol canım.inşaallah bi daha öyle bi acı yaşamayız,kimse yaşamasın.çok zor... iltifatın için tşk ederim canım benim,ama biz ona kara kuru diyoruztabi ki kabul olur,temiz yürekle art niyet olmaksızın yapılan her dua kabul olur :)
sana o kadar misafir fazla amazaten burdakileri de aldın...biz özgeyle yinuseyle takıldık öyle...ama bize de yazık
villa konusuna gelince olur canım benim neden olmasın?içten iste tam iste verir rabbim...
mail adresimle face adresim aynı.bana da gönderirsen sevinirim.
amin canım,güzel dilekleriniz için çok çok çok tşk ederim.
bu arada aferin faceden baktım da kk kızları içinde hiç çirkin yok
di miben de sizleri görmüş oldum da merakım azcık gitti.bi candan ablayı çözemedim.onu da çözcem az kaldı :)
günaydın kızlarrr iyi haftalar herkese
günaydın canım evet sabahtan beri burdayım da bir türlü yazamadım cumaretsi olmayınca büne işler beni bekliyor malasef
öncelikle sevcancım cumaretsi günü çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim canım bir sürü zahmet etmişsin ellerine kollarına sağlık hayatım
hepinizi gördüm tanıdım çok mutlu oldum canımçok güzel bir gündü
günaydın kızlarrr iyi haftalar herkese
günaydın canım evet sabahtan beri burdayım da bir türlü yazamadım cumaretsi olmayınca büne işler beni bekliyor malasef
öncelikle sevcancım cumaretsi günü çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim canım bir sürü zahmet etmişsin ellerine kollarına sağlık hayatım
hepinizi gördüm tanıdım çok mutlu oldum canımçok güzel bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?