geldim baharcım geldim
annemlerin köşede indiğim için
demek misafirlerin gelmişti
komik olmuştur :)
mudanya çok soğuktu baharcım..benimde aklımda pazar vardı ama geç kalktık oradan,
geliriz canım inşallah sizede kocişlerde tanışır:))bende beklerim bimi öğrendiniz nasıl olsa gerisi kolay:))
ahilla bende yakaladım seni facede :):):)
günaydın kızlar
güzel bir buluşma
güzel bir haftasonu sonrası merhaba herkese
herkesler nasıl acaba?
harika bir buluşma gerçekleşti sayenizde
Sevcancım herşey için teşekkürler
uğraştın zahmet verdin bizim için
az önce geldim bende annemlerden eve
gfeldiğim gibi açayım dedim burayı
ahilla bebeğiniz hayırlı olsun.
allah kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı sıhhatli...
Günaydın canım,güzel geçti sayenizde:)Dünde mudanya pazar yerine gittik biraz hava çok rüzgarlıydı soğuktu biraz:18:bugünde ev işi yemek yoğun bir gün beni bekliyorSen nasılsın nasıl geçti?misafirlerin varmış canım yoroldun bu hafta sonu sen ya
bencede kesilmez
ne güzel mudanyadaydınız demek gelseydiniz bizedemanzara güzeldir eminim deniz sevilmezmi
Bendede hazır gelin buketini eşim istemedi bu işlerden anladığı için tanıdığı bir çiçekçi vardı özel olarak yaptırdık başımdaki çiçekle el buketim aynıydıcumhuriyet caddesinde çiçekçiler var canım oaradan isteğine göre yaptırabilirsin Allah mesut etsin bu arada
Günaydın canım hoşgeldin sendehepimizin sayesinde Semihacığım iyi ettin evde işler seni bekliyordur şimdi Kolay gelsin canım görüşürüz
Çocuklarla konuşup oyunlar oynaması çok hoşuma gittisağolsun çok başka biri
3 silahşörHepside çok şeker Allah kaderlerinide güzel yazsın
mudanya çok soğuktu baharcım..benimde aklımda pazar vardı ama geç kalktık oradan,
geliriz canım inşallah sizede kocişlerde tanışır:))bende beklerim bimi öğrendiniz nasıl olsa gerisi kolay:))
hafta sonu olarak da pazar gününü seçerseniz çok mutlu olurum.yoksa benim gelmem gerçekten çok zor olur.cumartesi çalışan anneler evde oluyor,temizlik ağır basıyor ve o gün yoğun oluyoruz.pazar herkes gezmeye gidiyor pek arayan soran olmuyor diye genelde açmıyoruz dükkanı.pazar buluşun nolur belki bu sefer ben de gelirim.
çok sağol canım.inşaallah bi daha öyle bi acı yaşamayız,kimse yaşamasın.çok zor... iltifatın için tşk ederim canım benim,ama biz ona kara kuru diyoruztabi ki kabul olur,temiz yürekle art niyet olmaksızın yapılan her dua kabul olur :)
sana o kadar misafir fazla amazaten burdakileri de aldın...biz özgeyle yinuseyle takıldık öyle...ama bize de yazık
villa konusuna gelince olur canım benim neden olmasın?içten iste tam iste verir rabbim...
mail adresimle face adresim aynı.bana da gönderirsen sevinirim.
amin canım,güzel dilekleriniz için çok çok çok tşk ederim.
bu arada aferin faceden baktım da kk kızları içinde hiç çirkin yok
günaydın kızlarrr iyi haftalar herkese
günaydın canım evet sabahtan beri burdayım da bir türlü yazamadım cumaretsi olmayınca büne işler beni bekliyor malasef
öncelikle sevcancım cumaretsi günü çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim canım bir sürü zahmet etmişsin ellerine kollarına sağlık hayatım
hepinizi gördüm tanıdım çok mutlu oldum canımçok güzel bir gündü
Evet canım soğuktu bizde çok kalamadık:18:Millet soğuk kar demiyor geliyor valla
Canım biraz geç oldu evet ben eve geldiğimde misafirlerim gelmişti eveAsansörde kalmadıkta kaldık sandık önce açıldı kapı hemen.alt taraftan gittik metroya canım benim sağol düşündüğün için arayamadım kusura bakma konturum yoktu o telaşla eve koştur koştur geldim Sen rahat vardınmı annenlere?
Aminn canım Allah razı olsun isteyen herkeze olsun
Teşekkür ederiz canım senin kendi güzelliğin
Candan ablayıda çözersin bir dahakine inşallah
İyi canım sevindim.Olsun bu seferde böyle oldu yabancı değiller anlayışla karşıladılar sağolsunlar.Kızları o akşam bize ne çektirdi Sürekli eli kapının kilidinde yerinde duramadı bir türlü Kapıların arkasında kilit yeri var basınca kilitleniyor görmüşsündür.Sen banyodan çıkarken kapının kilidine bas öyle çık.Banyo kilitli kaldı:18: babası benim eşim uğraştılar durdular.Bu arada kapınız kilitlenirse içeri kapılarınız kilidin arasına kimlik vs gibi ince birşeyle zorlayıp açabilirsiniz.Denedikleri birkaç teknik yöntemle açmayı başardılar. İnternetten bakıp denediler işe yaradı bu teknik bilginize boşuna kırıp yazık etmeyin
bende sizin gibi hoş arkadaşlarımı ağırldağım için çok memnun oldum :)
her zaman beklerim. İyiki varsınız :)
Yok canım yorulmadım vallahi :) bu haftaki misafirlerim beni yormadı. Kızımda hiç huysuzluk etmedi maşallah... Ayrıca beni hiç kaldırmadınızki yerimden :) herkes herşeyi kendi halleti :) Allah raız olsun sizler gibi misafire can kurban...
Bende sevmem hiç hizmet beklemeyi hemencik el atıverim :)
İyiki geldiniz, yine gelin çok mutlu olduk :)
Siz çok geç kalmışsınız sanırımmisafirlermi seni karşıladı evde eşin bir şey demedi inşallah canım...
Mudanyda hava güzelken çekiliyor dimi. yada denize karşı sıcacık evdeohhh burnuma kokusu geldi...
Ahhh Bahar ahh... Ne güzeldir senin evin şimdi...
Bizde cumartesi, sizden sonra evden hemen çıktık evden, günümüz vardıya. Bu arada bizim günler hep çakışacak sanırım :)
dünde kahvaltıdan sonra kipaya gittik yani saat 4 te :)) akşam 19 da geldik biz geldik misafirler geldi :))) ablamdan gittim çorba aldım kıza yedireyim diyeo kadar vakit yoktu yani...
Amin inşallah.....
Vallahi canım genelde pazarları buluşmak prensipimiz değilama belki, belki değilde kesin gelirim dersen, kendi adıma söylüyorum,
ben düşünüyorum
kolay gelsin canım bende öyleyim inan...
İyi hadi canım misafirlerine ayıp olmamış hiç değilse...
Kız çocuğun maşallhı varmış küçükmüydü...
Bizimkiler o gün nasıl güzel oynadılar ama dimi....
Ben çok sevdim bu ev buluşmasını vallahi :)
Bu arada Ayfer... Şevval Arda kolyemi yırttı deyip duruyo... Oğluşun koparmış kızımın hacı kolyesini
Artık kızıma köstek mi alırsın setmi bilemicemD
canım aşk olsun ne demek görende evine bıraktım sanacak:))İnşallah canım bekleriz buyurunÖğrendik evet kolay yerde Bu arada teşekkürler bizi alıp bıraktığın için
bende sizin gibi hoş arkadaşlarımı ağırldağım için çok memnun oldum :)
her zaman beklerim. İyiki varsınız :)
Yok canım yorulmadım vallahi :) bu haftaki misafirlerim beni yormadı. Kızımda hiç huysuzluk etmedi maşallah... Ayrıca beni hiç kaldırmadınızki yerimden :) herkes herşeyi kendi halleti :) Allah raız olsun sizler gibi misafire can kurban...
Bende sevmem hiç hizmet beklemeyi hemencik el atıverim :)
İyiki geldiniz, yine gelin çok mutlu olduk :)
Siz çok geç kalmışsınız sanırımmisafirlermi seni karşıladı evde eşin bir şey demedi inşallah canım...
Mudanyda hava güzelken çekiliyor dimi. yada denize karşı sıcacık evdeohhh burnuma kokusu geldi...
Ahhh Bahar ahh... Ne güzeldir senin evin şimdi...
Bizde cumartesi, sizden sonra evden hemen çıktık evden, günümüz vardıya. Bu arada bizim günler hep çakışacak sanırım :)
dünde kahvaltıdan sonra kipaya gittik yani saat 4 te :)) akşam 19 da geldik biz geldik misafirler geldi :))) ablamdan gittim çorba aldım kıza yedireyim diyeo kadar vakit yoktu yani...
Amin inşallah.....
Vallahi canım genelde pazarları buluşmak prensipimiz değilama belki, belki değilde kesin gelirim dersen, kendi adıma söylüyorum,
ben düşünüyorum
kolay gelsin canım bende öyleyim inan...
İyi hadi canım misafirlerine ayıp olmamış hiç değilse...
Kız çocuğun maşallhı varmış küçükmüydü...
Bizimkiler o gün nasıl güzel oynadılar ama dimi....
Ben çok sevdim bu ev buluşmasını vallahi :)
Bu arada Ayfer... Şevval Arda kolyemi yırttı deyip duruyo... Oğluşun koparmış kızımın hacı kolyesini
Artık kızıma köstek mi alırsın setmi bilemicemD
canım aşk olsun ne demek görende evine bıraktım sanacak:))
aaa hiç haberim yok
çok üzüldüm özür dilerizz(
ben şevvalciğime köstekler setler beşibiryerdeler alırım gelinime:))
pazarları yapın kızlar bence herkez kabul eder..
ama ben gelemem malaum kocam bir pazarları evde,
aman bir kerecikte bensiz olur sorun değil:))
:) iyi tamam söylerim Şevvale :) ayy çok komikti, Arda kolyemi yırttı demesi. Bide herşeyi Ardaya bağlıyo dudaklarını şişire şişire,i ama anneeee Arda ŞIMORRRRIIIIKKKK....
hee dedim Arda şımarık senin ondan kalır yanın var. Bulmuşun sessiz sakin çocuğu, parmağında oynatıyonyüzüme aval aval bakıyo... :)))
aslında bende çok müsait olamayabilirim pazarları ama illa olsun denilirsede 2 saat katılmaya çalışırım eşimle ve kızımla gelip sonra onlardan ayrılıp :)
Ayrıca sensiz olmaz gülüm... Sensiz buluşmaya buluşma demem ben
ooo kimsecikler yok:)
ben mutfak ve salon halımı sildim
süpürgemi açtım
paspas yapacağım
yorgunluğumu szinle atayım istedim ama
kimsecikleri bulamadım :)
heyttt be ben neymişim:))
canım birkerecik olur ya ahilla için buluşursunuz..
vayy oğlum şımorıkk hee:))
evet birazcık şımarığız evin en küçüğü ya herkez üstünde tepede geziliyor arda paşa
sonuç olarakta şımarıyor:))
ama şevvalcikte aksine pek usluydu:)
bu arada ablana bayıldım ya çok içten samimi anaç bir ablan var..
benim ablamda olaydı keşkem
evet evet ablanın maşallahı var Sevcan
banada gelmesini canı gönülden istiyorum
lütfen bu teklifimi iletirmisin kendisine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?