Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
geldim baharcım geldim
annemlerin köşede indiğim için
demek misafirlerin gelmişti
komik olmuştur :)

İyi canım sevindim.Olsun bu seferde böyle oldu yabancı değiller anlayışla karşıladılar sağolsunlar.Kızları o akşam bize ne çektirdiSürekli eli kapının kilidinde yerinde duramadı bir türlüKapıların arkasında kilit yeri var basınca kilitleniyor görmüşsündür.Sen banyodan çıkarken kapının kilidine bas öyle çık.Banyo kilitli kaldı:18: babası benim eşim uğraştılar durdular.Bu arada kapınız kilitlenirse içeri kapılarınız kilidin arasına kimlik vs gibi ince birşeyle zorlayıp açabilirsiniz.Denedikleri birkaç teknik yöntemle açmayı başardılar.İnternetten bakıp denediler işe yaradı bu teknik bilginize boşuna kırıp yazık etmeyin

mudanya çok soğuktu baharcım..benimde aklımda pazar vardı ama geç kalktık oradan,
geliriz canım inşallah sizede kocişlerde tanışır:))bende beklerim bimi öğrendiniz nasıl olsa gerisi kolay:))

İnşallah canım bekleriz buyurunÖğrendik evet kolay yerdeBu arada teşekkürler bizi alıp bıraktığın için

Sevcancığım bu arada evin çok güzel güle güle oturun canımİnşallah asansörünüzde takılır yakın zamanda o dert bende de var

Ben çıkıyorum kızlar, görüşürüz hepinize kolay gelsin

bende sizin gibi hoş arkadaşlarımı ağırldağım için çok memnun oldum :)
her zaman beklerim. İyiki varsınız :)

Yok canım yorulmadım vallahi :) bu haftaki misafirlerim beni yormadı. Kızımda hiç huysuzluk etmedi maşallah... Ayrıca beni hiç kaldırmadınızki yerimden :) herkes herşeyi kendi halleti :) Allah raız olsun sizler gibi misafire can kurban...
Bende sevmem hiç hizmet beklemeyi hemencik el atıverim :)
İyiki geldiniz, yine gelin çok mutlu olduk :)
Siz çok geç kalmışsınız sanırım misafirlermi seni karşıladı evde eşin bir şey demedi inşallah canım...

mudanya çok soğuktu baharcım..benimde aklımda pazar vardı ama geç kalktık oradan,
geliriz canım inşallah sizede kocişlerde tanışır:))bende beklerim bimi öğrendiniz nasıl olsa gerisi kolay:))

Mudanyda hava güzelken çekiliyor dimi. yada denize karşı sıcacık evde ohhh burnuma kokusu geldi...
Ahhh Bahar ahh... Ne güzeldir senin evin şimdi...

Bizde cumartesi, sizden sonra evden hemen çıktık evden, günümüz vardıya. Bu arada bizim günler hep çakışacak sanırım :)
dünde kahvaltıdan sonra kipaya gittik yani saat 4 te :)) akşam 19 da geldik biz geldik misafirler geldi :))) ablamdan gittim çorba aldım kıza yedireyim diye o kadar vakit yoktu yani...

Amin inşallah.....

Vallahi canım genelde pazarları buluşmak prensipimiz değil ama belki, belki değilde kesin gelirim dersen, kendi adıma söylüyorum,
ben düşünüyorum

kolay gelsin canım bende öyleyim inan...

İyi hadi canım misafirlerine ayıp olmamış hiç değilse...
Kız çocuğun maşallhı varmış küçükmüydü...
Bizimkiler o gün nasıl güzel oynadılar ama dimi....
Ben çok sevdim bu ev buluşmasını vallahi :)

Bu arada Ayfer... Şevval Arda kolyemi yırttı deyip duruyo... Oğluşun koparmış kızımın hacı kolyesini
Artık kızıma köstek mi alırsın setmi bilemicem D

Son düzenleme:

kesin gelmek için elimden geleni yaparım ben de :)bizimki biraz bıt bıt...

İnşallah canım bekleriz buyurunÖğrendik evet kolay yerdeBu arada teşekkürler bizi alıp bıraktığın için
canım aşk olsun ne demek görende evine bıraktım sanacak:))

aaa hiç haberim yok
çok üzüldüm özür dilerizz(
ben şevvalciğime köstekler setler beşibiryerdeler alırım gelinime:))

pazarları yapın kızlar bence herkez kabul eder..
ama ben gelemem malaum kocam bir pazarları evde,
aman bir kerecikte bensiz olur sorun değil:))

ooo kimsecikler yok:)
ben mutfak ve salon halımı sildim
süpürgemi açtım
paspas yapacağım
yorgunluğumu szinle atayım istedim ama
kimsecikleri bulamadım :)

:) iyi tamam söylerim Şevvale :) ayy çok komikti, Arda kolyemi yırttı demesi. Bide herşeyi Ardaya bağlıyo dudaklarını şişire şişire,i ama anneeee Arda ŞIMORRRRIIIIKKKK....
hee dedim Arda şımarık senin ondan kalır yanın var. Bulmuşun sessiz sakin çocuğu, parmağında oynatıyon yüzüme aval aval bakıyo... :)))
aslında bende çok müsait olamayabilirim pazarları ama illa olsun denilirsede 2 saat katılmaya çalışırım eşimle ve kızımla gelip sonra onlardan ayrılıp :)
Ayrıca sensiz olmaz gülüm... Sensiz buluşmaya buluşma demem ben

heyttt be ben neymişim:))
canım birkerecik olur ya ahilla için buluşursunuz..
vayy oğlum şımorıkk hee:))
evet birazcık şımarığız evin en küçüğü ya herkez üstünde tepede geziliyor arda paşa
sonuç olarakta şımarıyor:))
ama şevvalcikte aksine pek usluydu:)

bu arada ablana bayıldım ya çok içten samimi anaç bir ablan var..
benim ablamda olaydı keşkem

evet evet ablanın maşallahı var Sevcan
banada gelmesini canı gönülden istiyorum
lütfen bu teklifimi iletirmisin kendisine...

yok kızz bende Ardayı bir erkek çocuğu olarak çok sakin akıllı buluyorum maşallah...

Bizim Hanım herkese şımarık diyor zaten
Kızımın maşallahı var :) gerçekten kafa dengi itip kakmayan arkadaş buldu mu kendine, keyfine diyecek yok :)

Veriyim canım sana bende abla çok nasılsa...
oda yanlızlıktan şikayetçi, o gün bayabi muhabbet güzel geldi sanırım yoksa hiç bir kuvvet onu o kadar tutamazdı bende :)

Son düzenleme:

evet evet ablanın maşallahı var Sevcan
banada gelmesini canı gönülden istiyorum
lütfen bu teklifimi iletirmisin kendisine...

o da sizleri çok sevmiş... Hepiniz hakkında güzel yorumlarda bulundu...
Söylerim canım...
ablam çok pratik çokta hamarattır kızlar D pazarlıyım biraz...
gerçekten iki dakikada yapar eder... Oda benim gibi çok hareketlidir
şekilde görüldüğü gibi o kuru döt, ben yumoş :)

bu arada burada çalışan abla sabah Özgenin yanına gitti kızını yazdırmak için Özgeylede tanışmış, O gittiğinde Özgemiz kuranı kerim okuyormuş maşallah... Abla o sevmiş Özgeyi nur yüzlü, iyiği yüzüne yansımış dedi... Ayrıca okulda gördüğüm herkes çok güler yüzlüydü dedi.
Kıskandım Özge bizim eve neden yakın değilsiniz...

kızlar ablamın selamı var :))
o aradı...
Ayy benim cadı kızım herşeyi söylemiş hafta sonu ne yaptıysak. Bu çocuk neden böyle
gece eşim kv demlere gitti 11,30 da kombileri bozulmuş bi bakayım soğuk hava yapabilirim belki dedi.
Bu gün ablamlara diyomuşki babam gece anneanneme gitti otomatikleri bozulmuş
enes, elif geldi akşam bize, kipiye gittik oturak aldık herşeyi anlatmış

bide babamın yüzüne eğilmiş diyomuşki " r....... varya r...... (eşimden bahsediyo) sevcana aşkım diyo"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…