tam ayaklı gazete zamanları olacak o kadar Sevcan:):):)
bir süre daha böyle idare edeceksin
yarın bir iş görüşmem var kızlar
dua edin hakkımda hayırlısı olsun
inş.hakkında hayırlısı olcaksa olumlu geçer iş görüşmen canım...
buarada kızlar faceden fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz hepiniz sevcancım evin çok şirin görünüyo çocuklar çok şekerdi benim oğlumda o 3 silahşörle yaşıt oda katılır inş onlara .... heee bide sevcan soyismin yavuzmuş benimde bekarlık soyismim yavuz yoksa akrabamıyızzz:))))
hepinizi gördümde bi bahar etiketlenmemiş onu göremedim baharıda belirtirseniz iyi olur ....
bugün çok işim vardı malum eşimin pazartesileri tatil günü, o varken işte bitmiyo oyüzden gündüz birara baktım ama muhabbete katılamadım....akşamlarıda topikte in cin top oynuyooo yaniii....
bu arada burada çalışan abla sabah Özgenin yanına gitti kızını yazdırmak için Özgeylede tanışmış, O gittiğinde Özgemiz kuranı kerim okuyormuş maşallah... Abla o sevmiş Özgeyi nur yüzlü, iyiği yüzüne yansımış dedi... Ayrıca okulda gördüğüm herkes çok güler yüzlüydü dedi.
Kıskandım Özge bizim eve neden yakın değilsiniz...
canım alsaydın bir arkadaşını ozamann, yada bidahakine görümcenle gel konuş onunla beraber gelin ozaman ikna olur kanımca:)
.
oy hayırlısı olsun canım hakkında sahalara dönüyosun yani
valla görümcemle olsa fizana yollarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu fikir iyi geldi öylemi yapsamki
görümcemde der kafayı mı yedin diyeama kayınvaldem cocukalra bile bakar biz rahat gezelim diye du ben bunu düşüneyim bidahaki buluşma ni zaman şartları zorluya zorluya
inş.hakkında hayırlısı olcaksa olumlu geçer iş görüşmen canım...
buarada kızlar faceden fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz hepiniz sevcancım evin çok şirin görünüyo çocuklar çok şekerdi benim oğlumda o 3 silahşörle yaşıt oda katılır inş onlara .... heee bide sevcan soyismin yavuzmuş benimde bekarlık soyismim yavuz yoksa akrabamıyızzz:))))
hepinizi gördümde bi bahar etiketlenmemiş onu göremedim baharıda belirtirseniz iyi olur ....
bugün çok işim vardı malum eşimin pazartesileri tatil günü, o varken işte bitmiyo oyüzden gündüz birara baktım ama muhabbete katılamadım....akşamlarıda topikte in cin top oynuyooo yaniii....
ay canım görcen ben daha serviste dedim emine hanıma bak benim arkadaşımın tanıdıgı gelcek gelince haber verin diyetamam dedi sonra okula geldim yemekçilere dedim benim tanıdım gelcek pembe hanım gelince haber verin aa dedi geldi sabah seni sordular aa dedim erken gelmiş sonra gene geldiler bereket ben her sabah meryem suresiyle yasin okuyorum sabah yarım saat boşlugum varda allah kabul etsin bi teyseyle geldiler ablasıymış sanırım ben annesi sandım ama kibarlıgımdan komşunuzmu dedim kızını yanlız bırakıyomuş evde cok sasırdım cok küçük daha üzüldüm acıkcası allaha emanet olsun yavrucak bikaçkerede yanlız kalıyomu dedim umarı ayıp olmamıştır ne güzel şeyler söylemiş aynen bende cok mütevazi iyi gördüm ablayı belli cok iyi oldugu sakin sessiz yani dedim gezdireyim istersen gezmişler ben üst kattayımmya en son bana gelmişler dedim merak ettin bişey varsa gezdireyim sagolsunlar herşeyi anlattı dediler mayısta unutma sakın dedi benim kızı bende unutmam inşallah sevcanla haberleşiriz dedim yavrum kalıp oynamak istedi ama malesef işe gitcekti annesi ay nasıl bırakıyo kız tek başına hayla aklım onda kaldı bütün gün onu düşündüm
görümcemde der kafayı mı yedin diyeama kayınvaldem cocukalra bile bakar biz rahat gezelim diye du ben bunu düşüneyim bidahaki buluşma ni zaman şartları zorluya zorluya
bakalım canım
yarınki görüşmeden ne çıkacak
sahalara dönermiyim yoksa hala
yedek kulübesinde mi takılırım
yarın belli olacak
bi dahaki buluşma bende canım
2 mart cumartesi günü
hem ben mudanyaya yakınım
burdan kayınvalidene geçersin kolaylık olur :):):)
bunuda yaz aklının bir köşesine...
günaydın hanımlar
bugün işe geç kalmışım servisi kaçırıdm eşim bıraktı sabah bizim velet sabahı sabah yaptı saat 5.30 da daha ayaktaydık ağlamaktan kösüldü yatırıyorum ağlıyo kaldırıyorum ağlıyo ne yapcağımız şaşırıdık valla eşimle en sonunda sabah sızdı ben de o arada uyuyakalmışım zannedersem yeni bir diş daha geliyor ondan huzursuzlandı diye düşünüyorum ben çıkarken hala mıkırdanıyordu
günaydınlarrrrrrr
bakalım canım
yarınki görüşmeden ne çıkacak
sahalara dönermiyim yoksa hala
yedek kulübesinde mi takılırım
yarın belli olacak
bi dahaki buluşma bende canım
2 mart cumartesi günü
hem ben mudanyaya yakınım
burdan kayınvalidene geçersin kolaylık olur :):):)
bunuda yaz aklının bir köşesine...
günaydın hanımlar
bugün işe geç kalmışım servisi kaçırıdm eşim bıraktı sabah bizim velet sabahı sabah yaptı saat 5.30 da daha ayaktaydık ağlamaktan kösüldü yatırıyorum ağlıyo kaldırıyorum ağlıyo ne yapcağımız şaşırıdık valla eşimle en sonunda sabah sızdı ben de o arada uyuyakalmışım zannedersem yeni bir diş daha geliyor ondan huzursuzlandı diye düşünüyorum ben çıkarken hala mıkırdanıyordu
Canım evet Pembe ablam çok çok iyi niyetli kimseye asla yük olmak istemeyen biri.
şöyle canım kızını sabah 8 de bırakıyor eşi 11 de geliyor o zamana kadar yanlız bırakıyor malesef ama çocuk uyanmış oluyor tv açıyor babanı bekle kızım kapıyı kimseye açma kızım Allaha emanetnapsın... Aslında durumu olsa hemen verecek ama 2 tane okuyan çocuğu daha var biri lise biri üniv. şartlar canım bende üzülüyorum Ayşeme.
Dün akşamda beni neden okulda bırakmadın demiş durmuş yavrum. Okula gitmek istiyorum diyormuş.
Ee hiç arkadaşıda yok akşama kadar babbasıyla. Anne evde olsa güne girer ev gezmesine gider çocuğu avutur ama baba nereye gitsin. yazın parkada gidiyor, ama kışın hep evde...
Aslında gelini üst katta. Bizimki yük olmamak adına kızıma 2 saat bakarmısın bile diyemiyor. O da öküz, kendi düşünüp inmiyor bile. Ben bazen söyleniyorum, söylesene diye, ayy yok o baksın diyemi doğurdum asla söylemem benim gelinim çok iyidir, çok iyidir deyip duruyo...çalışan anneden inciler ((
bu arada ablamıda çağırdınya bizim o gün akşam aile günümüzde var :) hemde ablamdasenin iş durumuna bağlı konuşuruz daha, belli olmaz gelebilirde.
günaydın hanımlar
canım burayada yazayım özelden yazdım ama sorun var sanırım gitmedi yine
çarşıdan al bence hem daha kalitelisini bulursun 4,5 az değil bence..
kızlar ben çıkıyprum arkadaşa uğruyacam ordanda günümüz var bugün öptüm sizi:))
diştir evet canım geçmiş olsun
calgel jel sürüyordum ben çıkacağını anladığım zaamn rahatlatıyor azda olsa..
hadi yaa,diş olabilir dediğin gibi. dolven verdiğinde falanda rahatlamadımı canım
zor bu dönemleri.
canım vakıa süresini okuyup öyle git.okumaya başlamadan da hayırlı rızık kapıları için diye de niyetlen.rabbim o zaman hayırlıysa veriyor.biz dükkanı açar açmaz okurum ben.okumadığım zaman çok durgun geçiyor işler.hayırlıysa inşallah olur işin.iyi haberlerini bekliyoruz.
çok üzüldüm küçük kıza.inşaallah en kısa sürede olumlu bir sonuca varırlar da yavrucak yalnızlıktan kurtulur.
çok geçmiş olsun canım.diştir muhtemelen...
anca gezin zatenben de dükkanda genel müdürlük yapayım tek başıma ama bana da yazık yaaaaaaaaaa
Canım benim sende iyiki varsınbende sizin gibi hoş arkadaşlarımı ağırldağım için çok memnun oldum :)
her zaman beklerim. İyiki varsınız :)
Yok canım yorulmadım vallahi :) bu haftaki misafirlerim beni yormadı. Kızımda hiç huysuzluk etmedi maşallah... Ayrıca beni hiç kaldırmadınızki yerimden :) herkes herşeyi kendi halleti :) Allah raız olsun sizler gibi misafire can kurban...
Bende sevmem hiç hizmet beklemeyi hemencik el atıverim :)
İyiki geldiniz, yine gelin çok mutlu olduk :)
Siz çok geç kalmışsınız sanırımmisafirlermi seni karşıladı evde eşin bir şey demedi inşallah canım...
Mudanyda hava güzelken çekiliyor dimi. yada denize karşı sıcacık evdeohhh burnuma kokusu geldi...
Ahhh Bahar ahh... Ne güzeldir senin evin şimdi...
Bizde cumartesi, sizden sonra evden hemen çıktık evden, günümüz vardıya. Bu arada bizim günler hep çakışacak sanırım :)
dünde kahvaltıdan sonra kipaya gittik yani saat 4 te :)) akşam 19 da geldik biz geldik misafirler geldi :))) ablamdan gittim çorba aldım kıza yedireyim diyeo kadar vakit yoktu yani...
Amin inşallah.....
Vallahi canım genelde pazarları buluşmak prensipimiz değilama belki, belki değilde kesin gelirim dersen, kendi adıma söylüyorum,
ben düşünüyorum
kolay gelsin canım bende öyleyim inan...
İyi hadi canım misafirlerine ayıp olmamış hiç değilse...
Kız çocuğun maşallhı varmış küçükmüydü...
Bizimkiler o gün nasıl güzel oynadılar ama dimi....
Ben çok sevdim bu ev buluşmasını vallahi :)
Bu arada Ayfer... Şevval Arda kolyemi yırttı deyip duruyo... Oğluşun koparmış kızımın hacı kolyesini
Artık kızıma köstek mi alırsın setmi bilemicemD
Bence herkez kabul etmezcanım aşk olsun ne demek görende evine bıraktım sanacak:))
aaa hiç haberim yok
çok üzüldüm özür dilerizz(
ben şevvalciğime köstekler setler beşibiryerdeler alırım gelinime:))
pazarları yapın kızlar bence herkez kabul eder..
ama ben gelemem malaum kocam bir pazarları evde,
aman bir kerecikte bensiz olur sorun değil:))
Maşallah ellerine sağlıkooo kimsecikler yok:)
ben mutfak ve salon halımı sildim
süpürgemi açtım
paspas yapacağım
yorgunluğumu szinle atayım istedim ama
kimsecikleri bulamadım :)
Sağolsun ablanında sohbeti güzeldiyok kızz bende Ardayı bir erkek çocuğu olarak çok sakin akıllı buluyorum maşallah...
Bizim Hanım herkese şımarık diyor zaten
Kızımın maşallahı var :) gerçekten kafa dengi itip kakmayan arkadaş buldu mu kendine, keyfine diyecek yok :)
Veriyim canım sana bende abla çok nasılsa...
oda yanlızlıktan şikayetçi, o gün bayabi muhabbet güzel geldi sanırım yoksa hiç bir kuvvet onu o kadar tutamazdı bende :)
Bizde kendisini sevdik o kadar hazırlık yaptı yiyemeden gittio da sizleri çok sevmiş... Hepiniz hakkında güzel yorumlarda bulundu...
Söylerim canım...
ablam çok pratik çokta hamarattır kızlarD pazarlıyım biraz...
gerçekten iki dakikada yapar eder... Oda benim gibi çok hareketlidir
şekilde görüldüğü gibi o kuru döt, ben yumoş :)
Allah kabul etsin ne güzel maşallahbu arada burada çalışan abla sabah Özgenin yanına gitti kızını yazdırmak için Özgeylede tanışmış, O gittiğinde Özgemiz kuranı kerim okuyormuş maşallah... Abla o sevmiş Özgeyi nur yüzlü, iyiği yüzüne yansımış dedi... Ayrıca okulda gördüğüm herkes çok güler yüzlüydü dedi.
Kıskandım Özge bizim eve neden yakın değilsiniz...
A.s canım sende selam söylekızlar ablamın selamı var :))
o aradı...
Ayy benim cadı kızım herşeyi söylemiş hafta sonu ne yaptıysak. Bu çocuk neden böyle
gece eşim kv demlere gitti 11,30 da kombileri bozulmuş bi bakayım soğuk hava yapabilirim belki dedi.
Bu gün ablamlara diyomuşki babam gece anneanneme gitti otomatikleri bozulmuş
enes, elif geldi akşam bize, kipiye gittik oturak aldık herşeyi anlatmış
bide babamın yüzüne eğilmiş diyomuşki " r....... varya r...... (eşimden bahsediyo) sevcana aşkım diyo"...
Canımm çok sevindim Allah yardımcın olsun hayırlısıyla olur inşallahyarın bir iş görüşmem var kızlar
Teşekkürler canım eminim sende hoşsundurinş.hakkında hayırlısı olcaksa olumlu geçer iş görüşmen canım...
Evet ben bile görmedim sizler görmüşsünüz ne güzel eee güzel çıkmışmıyım barihoşgeldin yinuse
sağol inşallah hayırlısı diyorum bende
bahar face kullanmıyor diye etiketlemedik onu :)
fahriyenin yanındaki diyeyim ben sana...
Bencede iyi fikir Haksevercik bunu değerlendirmen lazımay canım görcen ben daha serviste dedim emine hanıma bak benim arkadaşımın tanıdıgı gelcek gelince haber verin diyetamam dedi sonra okula geldim yemekçilere dedim benim tanıdım gelcek pembe hanım gelince haber verin aa dedi geldi sabah seni sordular aa dedim erken gelmiş sonra gene geldiler bereket ben her sabah meryem suresiyle yasin okuyorum sabah yarım saat boşlugum varda allah kabul etsin bi teyseyle geldiler ablasıymış sanırım ben annesi sandım ama kibarlıgımdan komşunuzmu dedim kızını yanlız bırakıyomuş evde cok sasırdım cok küçük daha üzüldüm acıkcası allaha emanet olsun yavrucak bikaçkerede yanlız kalıyomu dedim umarı ayıp olmamıştır ne güzel şeyler söylemiş aynen bende cok mütevazi iyi gördüm ablayı belli cok iyi oldugu sakin sessiz yani dedim gezdireyim istersen gezmişler ben üst kattayımmya en son bana gelmişler dedim merak ettin bişey varsa gezdireyim sagolsunlar herşeyi anlattı dediler mayısta unutma sakın dedi benim kızı bende unutmam inşallah sevcanla haberleşiriz dedim yavrum kalıp oynamak istedi ama malesef işe gitcekti annesi ay nasıl bırakıyo kız tek başına hayla aklım onda kaldı bütün gün onu düşündüm
Terslikler bazen üst üste geliyor malesef geçmiş olsun bebişine umarım iyi olurgünaydın hanımlar
İyi gezmelercanım burayada yazayım özelden yazdım ama sorun var sanırım gitmedi yine
çarşıdan al bence hem daha kalitelisini bulursun 4,5 az değil bence..
kızlar ben çıkıyprum arkadaşa uğruyacam ordanda günümüz var bugün öptüm sizi:))
anca gezin zatenben de dükkanda genel müdürlük yapayım tek başıma ama bana da yazık yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?