Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
tam ayaklı gazete zamanları olacak o kadar Sevcan:):):)
bir süre daha böyle idare edeceksin

tam ayaklı gazete zamanları olacak o kadar Sevcan:):):)
bir süre daha böyle idare edeceksin

sanırım ablamın çocukları konuşturmak gibi bir yeteneği var akşamları o kadar soruyorum kızım ne yaptın gündüz diye, hiç bir şey söylemiyor...
işin garibi süreklide okulda onu öğrendik, okulda böyle koştuk, öğretmen şımardık diye kızdı :) acaba ablamı öğretmen evinide okul mu sanıyor :)))

yarın bir iş görüşmem var kızlar
dua edin hakkımda hayırlısı olsun

inş.hakkında hayırlısı olcaksa olumlu geçer iş görüşmen canım...

buarada kızlar faceden fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz hepiniz sevcancım evin çok şirin görünüyo çocuklar çok şekerdi benim oğlumda o 3 silahşörle yaşıt oda katılır inş onlara .... heee bide sevcan soyismin yavuzmuş benimde bekarlık soyismim yavuz yoksa akrabamıyızzz:))))

hepinizi gördümde bi bahar etiketlenmemiş onu göremedim baharıda belirtirseniz iyi olur ....

bugün çok işim vardı malum eşimin pazartesileri tatil günü, o varken işte bitmiyo oyüzden gündüz birara baktım ama muhabbete katılamadım....akşamlarıda topikte in cin top oynuyooo yaniii....

hoşgeldin yinuse
sağol inşallah hayırlısı diyorum bende
bahar face kullanmıyor diye etiketlemedik onu :)
fahriyenin yanındaki diyeyim ben sana...

ay canım görcen ben daha serviste dedim emine hanıma bak benim arkadaşımın tanıdıgı gelcek gelince haber verin diye tamam dedi sonra okula geldim yemekçilere dedim benim tanıdım gelcek pembe hanım gelince haber verin aa dedi geldi sabah seni sordular aa dedim erken gelmiş sonra gene geldiler bereket ben her sabah meryem suresiyle yasin okuyorum sabah yarım saat boşlugum varda allah kabul etsin bi teyseyle geldiler ablasıymış sanırım ben annesi sandım ama kibarlıgımdan komşunuzmu dedim kızını yanlız bırakıyomuş evde cok sasırdım cok küçük daha üzüldüm acıkcası allaha emanet olsun yavrucak bikaçkerede yanlız kalıyomu dedim umarı ayıp olmamıştır ne güzel şeyler söylemiş aynen bende cok mütevazi iyi gördüm ablayı belli cok iyi oldugu sakin sessiz yani dedim gezdireyim istersen gezmişler ben üst kattayımmya en son bana gelmişler dedim merak ettin bişey varsa gezdireyim sagolsunlar herşeyi anlattı dediler mayısta unutma sakın dedi benim kızı bende unutmam inşallah sevcanla haberleşiriz dedim yavrum kalıp oynamak istedi ama malesef işe gitcekti annesi ay nasıl bırakıyo kız tek başına hayla aklım onda kaldı bütün gün onu düşündüm

oy hayırlısı olsun canım hakkında sahalara dönüyosun yani

canım alsaydın bir arkadaşını ozamann, yada bidahakine görümcenle gel konuş onunla beraber gelin ozaman ikna olur kanımca:)
.

valla görümcemle olsa fizana yollarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu fikir iyi geldi öylemi yapsamki
görümcemde der kafayı mı yedin diyeama kayınvaldem cocukalra bile bakar biz rahat gezelim diyedu ben bunu düşüneyim bidahaki buluşma ni zamanşartları zorluya zorluya

bakalım canım
yarınki görüşmeden ne çıkacak
sahalara dönermiyim yoksa hala
yedek kulübesinde mi takılırım
yarın belli olacak

bi dahaki buluşma bende canım
2 mart cumartesi günü
hem ben mudanyaya yakınım
burdan kayınvalidene geçersin kolaylık olur :):):)
bunuda yaz aklının bir köşesine...

Çok sevindim canım... Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
:)

Teşekkür ederim canım evim çok güzel değilya idare eder :) inşallah yakından görmekte nasip olur :)
Aa senindemi soyadın yavuzdu... Sen çok kaçak güreşiyorsun adın neydi? nerelisin? tam olarak hangi semtte oturuyorsun özelden yazsana :) snei gözüm bir yerden ısıryor

Canım evet Pembe ablam çok çok iyi niyetli kimseye asla yük olmak istemeyen biri.
şöyle canım kızını sabah 8 de bırakıyor eşi 11 de geliyor o zamana kadar yanlız bırakıyor malesef ama çocuk uyanmış oluyor tv açıyor babanı bekle kızım kapıyı kimseye açma kızım Allaha emanet napsın... Aslında durumu olsa hemen verecek ama 2 tane okuyan çocuğu daha var biri lise biri üniv. şartlar canım bende üzülüyorum Ayşeme.
Dün akşamda beni neden okulda bırakmadın demiş durmuş yavrum. Okula gitmek istiyorum diyormuş.
Ee hiç arkadaşıda yok akşama kadar babbasıyla. Anne evde olsa güne girer ev gezmesine gider çocuğu avutur ama baba nereye gitsin. yazın parkada gidiyor, ama kışın hep evde...
Aslında gelini üst katta. Bizimki yük olmamak adına kızıma 2 saat bakarmısın bile diyemiyor. O da öküz, kendi düşünüp inmiyor bile. Ben bazen söyleniyorum, söylesene diye, ayy yok o baksın diyemi doğurdum asla söylemem benim gelinim çok iyidir, çok iyidir deyip duruyo... çalışan anneden inciler ((

Hayırlısı olsun canım iş olsunda biz sonra görüşürüz arkadaşım. İnşallah cumartesileri çalışmayan bir yerdir :)

bu arada ablamıda çağırdınya bizim o gün akşam aile günümüzde var :) hemde ablamda senin iş durumuna bağlı konuşuruz daha, belli olmaz gelebilirde.

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
bugün işe geç kalmışım servisi kaçırıdm eşim bıraktı sabah bizim velet sabahı sabah yaptı saat 5.30 da daha ayaktaydık ağlamaktan kösüldü yatırıyorum ağlıyo kaldırıyorum ağlıyo ne yapcağımız şaşırıdık valla eşimle en sonunda sabah sızdı ben de o arada uyuyakalmışım zannedersem yeni bir diş daha geliyor ondan huzursuzlandı diye düşünüyorum ben çıkarken hala mıkırdanıyordu

diştir evet canım geçmiş olsun
calgel jel sürüyordum ben çıkacağını anladığım zaamn rahatlatıyor azda olsa..

günaydınlarrrrrrr

günaydın canım

işallah hayırlı haberlerini alırız canım

hadi yaa, diş olabilir dediğin gibi. dolven verdiğinde falanda rahatlamadımı canım
zor bu dönemleri.

canım vakıa süresini okuyup öyle git.okumaya başlamadan da hayırlı rızık kapıları için diye de niyetlen.rabbim o zaman hayırlıysa veriyor.biz dükkanı açar açmaz okurum ben.okumadığım zaman çok durgun geçiyor işler.hayırlıysa inşallah olur işin.iyi haberlerini bekliyoruz.

çok üzüldüm küçük kıza.inşaallah en kısa sürede olumlu bir sonuca varırlar da yavrucak yalnızlıktan kurtulur.

çok geçmiş olsun canım.diştir muhtemelen...

canım burayada yazayım özelden yazdım ama sorun var sanırım gitmedi yine
çarşıdan al bence hem daha kalitelisini bulursun 4,5 az değil bence..

kızlar ben çıkıyprum arkadaşa uğruyacam ordanda günümüz var bugün öptüm sizi:))

Son düzenleme:

anca gezin zaten ben de dükkanda genel müdürlük yapayım tek başıma ama bana da yazık yaaaaaaaaaa

diştir evet canım geçmiş olsun
calgel jel sürüyordum ben çıkacağını anladığım zaamn rahatlatıyor azda olsa..

hadi yaa, diş olabilir dediğin gibi. dolven verdiğinde falanda rahatlamadımı canım
zor bu dönemleri.

sağolun kızlar valla işte ben de dişten şüpheleniyorum ben sadece şimdilik calpol veriyorum dolven daha hiç kullanmadık ama doktorumuz alın bulunsun diye söylemişti büyük oğlumda hiç böyle zorlanmadık bu biraz zorlayacak heralde

sağolasın canım öyle tahmin ediyorum

Canım benim sende iyiki varsın ne yaptıkki sanki aşkolsunMudanya güzel evet ama bazen denizde olsa herşey boş canım sıkılıyor öylesineGelirsen beklerimPazar günüde olabilirde sık sık olacağını sanmıyorum bende eşler genelde pazarları evde oluyor çünkü
Bence herkez kabul etmezÇoğumuz uygun olmayabiliriz ama bir kereliğine mahsus olabilirOlsun bimden aldın ya oda yeter
ooo kimsecikler yok:)
ben mutfak ve salon halımı sildim
süpürgemi açtım
paspas yapacağım
yorgunluğumu szinle atayım istedim ama
kimsecikleri bulamadım :)
Maşallah ellerine sağlık
Sağolsun ablanında sohbeti güzeldi
Bizde kendisini sevdik o kadar hazırlık yaptı yiyemeden gitti Ellerine sağlık ablanında
Allah kabul etsin ne güzel maşallah
A.s canım sende selam söyleÇocuktan al haberi şimdikiler çok fena
Canımm çok sevindim Allah yardımcın olsun hayırlısıyla olur inşallah
Teşekkürler canım eminim sende hoşsundurBenim facem yok ve resimleri göremedim henüz merakta ettim yani:44:
hoşgeldin yinuse
sağol inşallah hayırlısı diyorum bende
bahar face kullanmıyor diye etiketlemedik onu :)
fahriyenin yanındaki diyeyim ben sana...
Evet ben bile görmedim sizler görmüşsünüz ne güzel eee güzel çıkmışmıyım bari
Bencede iyi fikir Haksevercik bunu değerlendirmen lazım
Terslikler bazen üst üste geliyor malesef geçmiş olsun bebişine umarım iyi olur
İyi gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…