sağolun kızlar valla işte ben de dişten şüpheleniyorum ben sadece şimdilik calpol veriyorum dolven daha hiç kullanmadık ama doktorumuz alın bulunsun diye söylemişti büyük oğlumda hiç böyle zorlanmadık bu biraz zorlayacak heralde
sağolasın canım öyle tahmin ediyorum
sağolasın baharcım evet malasef öyle oldu pazar akşamıda uyumamıştı ama böyle huysuz değildi dün akşam çok huysuzdu kuzum şimdi burnu akıyomuş şarıl şarıl yine nezle olmuş
sen nasılsın iyi misin ?
bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....
keşke hep koalycık atlatsak aşısını, dişini, gazını :) Allah daha büyük derteler vermesin napalım... Bu gün eve gidince eşin bakar biraz sende yatarsın belki canım
Aramıza hoşgeldin Bursa aşığıBursa güzeldir haklısın Bursalımısın?Nerdensin ?:44:
bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....
Sende sağol canım.Çocuk işte saglıkla hastalıkla düşe kalka büyüyorlar.Allah beterinden korusun.Doktora götürün olmazsa.Bende iyiyim orta şekerBugün koruparka gideceğim kısmetse bıyık çene altına lazer epilasyon yaptırıyorumda evdeki işlerimi bitirince çıkarım .
Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere
evet dogma buyume bursaliyim ve evlenene kadarda bursadan disari cikmadim. ama evlenince bursa bana uzak oldu bursa osmangazide yasiyordum. simdi ise 6 ayda bir anca kavusuyorum bursaya...
hoşgeldin canım tabiki gelebilirisn hasret gideririsn bizimle
evet canım çocuklar öyle büyüorlar işte bakalım huysuzluk devam ederse götürcem
oo sana da kolay gelsin canım kaç seans gitmen gerkiyor onun için canım
görüşürüz kolay gelsin canım
zor olmuştur tabi senin için canım akrabaların annenler falan bursadamı hepsi nerdesin ki sen çok uzakmısın
valla ne yalan soylim baya uzagim turkmenistandayim suan burada calisiyoruz esimle beraber. ailem akrabalarim hep orada sadece esim ve ben disardayiz...:44:
ooo canım ya sende bayağı uzakmışsın ben de türkiyede başka bir ildesin diye düşündüm böylesi daha zor tabiki senin için tahsil içinmi gitmiştin oraya yani mesleğin icabı mı orda bulunman gerekiyor ?
öyle canım öyle hiçbirşeyleri kolay değil vallahi ama dediğin gibi allah daha büyük dertlerini vermesin
kız adamda akşam perişan oldu o da hiç uyumadı zaten genelde hep onun kucağındaydı bizimki biraz babacı da babayı görünce kimseye gitmiyor bir de sabah geç kalınca onu da uyandırıdm beni getirisn diye mecburen o da benimle kalktı şimdi kestiriyodur evde kesin ama bakar yani akşama ben biraz uzanırım o ilgilenir dün akşam yemeğimi de yapmıştım bu akşam yemek derdim de olmaz dinlenirim bari biraz
sorma canim ya benim adamin pesine takildim o nereye ben oraya ulke ulke geziyoruz. is icin okul falan degil yani simdide isteyim. ama artik cikmam lazim burada saat 6 ya geliyor. isleri toparlayip cikacam artik yarin gorusuruz gec buldum bu sayfayi ya uzuldum simdiherkes kendine iyi baksin gorusmek uzere
sağolasın baharcım evet malasef öyle oldu pazar akşamıda uyumamıştı ama böyle huysuz değildi dün akşam çok huysuzdu kuzum şimdi burnu akıyomuş şarıl şarıl yine nezle olmuş
sen nasılsın iyi misin ?
semiha
hoş geldin.
nasıldı görüşmen... :)
hoşbuldum canım :)
saatleri uymadı canım ya
8,30-19,00 çalışma saatleri
c.teside tam
servis yok
maaş 850
gerisini sen anla:)
aaane biçim iş yerleri var
Allah gönlüne göre verecek canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?