Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
sağolasın baharcım evet malasef öyle oldu pazar akşamıda uyumamıştı ama böyle huysuz değildi dün akşam çok huysuzdu kuzum şimdi burnu akıyomuş şarıl şarıl yine nezle olmuş
sen nasılsın iyi misin ?

keşke hep koalycık atlatsak aşısını, dişini, gazını :) Allah daha büyük derteler vermesin napalım... Bu gün eve gidince eşin bakar biraz sende yatarsın belki canım

Sende sağol canım.Çocuk işte saglıkla hastalıkla düşe kalka büyüyorlar.Allah beterinden korusun.Doktora götürün olmazsa.Bende iyiyim orta şeker Bugün koruparka gideceğim kısmetse bıyık çene altına lazer epilasyon yaptırıyorumda evdeki işlerimi bitirince çıkarım.

bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....

Son düzenleme:
keşke hep koalycık atlatsak aşısını, dişini, gazını :) Allah daha büyük derteler vermesin napalım... Bu gün eve gidince eşin bakar biraz sende yatarsın belki canım

öyle canım öyle hiçbirşeyleri kolay değil vallahi ama dediğin gibi allah daha büyük dertlerini vermesin
kız adamda akşam perişan oldu o da hiç uyumadı zaten genelde hep onun kucağındaydı bizimki biraz babacı da babayı görünce kimseye gitmiyor bir de sabah geç kalınca onu da uyandırıdm beni getirisn diye mecburen o da benimle kalktı şimdi kestiriyodur evde kesin ama bakar yani akşama ben biraz uzanırım o ilgilenir dün akşam yemeğimi de yapmıştım bu akşam yemek derdim de olmaz dinlenirim bari biraz

Aramıza hoşgeldin Bursa aşığıBursa güzeldir haklısın Bursalımısın?Nerdensin ?:44:

evet dogma buyume bursaliyim ve evlenene kadarda bursadan disari cikmadim. ama evlenince bursa bana uzak oldu bursa osmangazide yasiyordum. simdi ise 6 ayda bir anca kavusuyorum bursaya...

bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....

hoşgeldin canım tabiki gelebilirisn hasret gideririsn bizimle

evet canım çocuklar öyle büyüorlar işte bakalım huysuzluk devam ederse götürcem
oo sana da kolay gelsin canım kaç seans gitmen gerkiyor onun için canım

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere

görüşürüz kolay gelsin canım

evet dogma buyume bursaliyim ve evlenene kadarda bursadan disari cikmadim. ama evlenince bursa bana uzak oldu bursa osmangazide yasiyordum. simdi ise 6 ayda bir anca kavusuyorum bursaya...

zor olmuştur tabi senin için canım akrabaların annenler falan bursadamı hepsi nerdesin ki sen çok uzakmısın

valla ne yalan soylim baya uzagim turkmenistandayim suan burada calisiyoruz esimle beraber. ailem akrabalarim hep orada sadece esim ve ben disardayiz...:44:

slm kızlar,zamanında bizlerde çok buluşma yaptık Bursa da.5 aydır çorludayım,öyle özledim ki bursamıı (( yazları belki bi buluşmanıza katılabilirim yaparsanız eğer..baharcım beni tanır öpüyorum hepinizi..

valla ne yalan soylim baya uzagim turkmenistandayim suan burada calisiyoruz esimle beraber. ailem akrabalarim hep orada sadece esim ve ben disardayiz...:44:

ooo canım ya sende bayağı uzakmışsın ben de türkiyede başka bir ildesin diye düşündüm böylesi daha zor tabiki senin için tahsil içinmi gitmiştin oraya yani mesleğin icabı mı orda bulunman gerekiyor ?

sorma canim ya benim adamin pesine takildim o nereye ben oraya ulke ulke geziyoruz. is icin okul falan degil yani simdide isteyim. ama artik cikmam lazim burada saat 6 ya geliyor. isleri toparlayip cikacam artik yarin gorusuruz gec buldum bu sayfayi ya uzuldum simdi herkes kendine iyi baksin gorusmek uzere

oda sana kıyamıyordur işe gideceksin diye. İyi babasıyla duruyormuş bari. inşallah bu gün iyi olurda rahat uyursunuz... Çocuğa da kıyamıyor insan kimbilir ne acı çekiyor yavrum...
bu arada çok tatlı kız maşallah......

uzaktaymışsınız olsun Tatile geliyorsunuzdur o zaman görüşürüz bizde :)
Mutluluğunuz daim olsun...

geçmiş olsun.acil şifalar miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…