- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ben umut edip çabaladıkça
herşey yıkılıyor gözümde bir anda
pes etmek yok arkadaşım... İyi kötü olacak bir yerler.
saatler uysa en azından, maaş bir şekilde idare edersin, Tecrübe edene kadar, sonra zaten daha iyi yerlere başvurursun referans gösterip
Allah hakkında hayırlısını versin.
maaşa zaten takılmıyorum
ilk etapta allah bereket versin razıyım yani
ama söyledikleri çalışma saatleri ve şartlara göre
maaş çok abes kalıyor yani
inşallah banada bir iş nasip olur...
sorma canim ya benim adamin pesine takildim o nereye ben oraya ulke ulke geziyoruz. is icin okul falan degil yani simdide isteyim. ama artik cikmam lazim burada saat 6 ya geliyor. isleri toparlayip cikacam artik yarin gorusuruz gec buldum bu sayfayi ya uzuldum simdiherkes kendine iyi baksin gorusmek uzere
oda sana kıyamıyordur işe gideceksin diye. İyi babasıyla duruyormuş bari. inşallah bu gün iyi olurda rahat uyursunuz... Çocuğa da kıyamıyor insan kimbilir ne acı çekiyor yavrum...
bu arada çok tatlı kız maşallah......
geçmiş olsun.acil şifalar miniğe
hoşbuldum canım :)
saatleri uymadı canım ya
8,30-19,00 çalışma saatleri
c.teside tam
servis yok
maaş 850
gerisini sen anla:)
ben umut edip çabaladıkça
herşey yıkılıyor gözümde bir anda
maaşa zaten takılmıyorum
evli ve çocuklu bir bayanın bu çalışma saatleri çok fazla gerçekten
bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....
valla ne yalan soylim baya uzagim turkmenistandayim suan burada calisiyoruz esimle beraber. ailem akrabalarim hep orada sadece esim ve ben disardayiz...:44:
saatleri uymadı canım ya
c.teside tam
servis yok
maaş 850
maaşa zaten takılmıyorum
kader kader kader deyipte kendime kızıyorum :):):)
oyy oyy kıyamam sana anacım sen de hep iş hep iş kır birgün işi gez gönlünce ohhhhhhhhhhhhhh
İnşallah fırsatın olurda seninle de tanışırız canım
sorma canim ya benim adamin pesine takildim o nereye ben oraya ulke ulke geziyoruz. is icin okul falan degil yani simdide isteyim. ama artik cikmam lazim burada saat 6 ya geliyor. isleri toparlayip cikacam artik yarin gorusuruz gec buldum bu sayfayi ya uzuldum simdiherkes kendine iyi baksin gorusmek uzere
saatleri uymadı canım ya
c.teside tam
servis yok
maaş 850
napıcaksın eşin sonuçta o nereye sen oraya mecburen ama üzülme canım ya sen gel arada takıl buraya hasret gideririsin
sağolasın canım benim seninki de öyle maşallah sessiz sakin ama o gün çok hoştu bütün çocuklar oynuyo sadece senin kız kendi kendine takılıyo hiiiç sanki evde başka çocuk yokmuş gibicandan abla onalrı toplayınca o da katıldı diğer çocuklara
sağolasın canım amin işallah
bune böyle ya ben cumaretsileri 4 e kadar diye kızıyorum beterleri var yani
hemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım ya elbetki biyerde bir kapı açılacak allahım hayırlısını versin önemli olan o
canım ya o bayanın bi evli oğlu gelini var üniversitede lisede bide bu küçük kızımı var hay maşallah allh ömür versinde çok değilmi yahu kadıncaz ezilmiş büzülmüş belli kimseye bişi diyemiyo her işini kendi yapıyo o çocugada yazık oda ne insafsız mış gelin yahu ben elken dayanamadım ne var 2 saat baksan hatta bütün gün bak erkek adam ne analr cocuk bakmaktan :44:koca gün tv izliyodur işteallahım yarabbim ya bu ablada çalışıp geline ciciler alıyodur gözüne dursun onun çok kızdım kız cok küçük allah korusun herşey olabilir aklım a geliyo ikide bir:18: allaha emanet olsun melekler korusun
ne zor kimisini yokluguyl kimisini varlığıyla sınıyo işte rasbbim
ayy evet canım toplamda 4 çocuğu var 3 erkek birde kız.
kadın regl olmayınca doktora gitti doktor hep menapoz dedi gönderdi, meğer çocuk 6 aylık olmuş, kığırdayınca usg ile baktılar... Aldırmak istedi ama aldıramadı ayya görsen ne üzüldü ağladı... şimdi o kadar pişmanki tövbe edip duruyor. Allah bağışlasın diye...
evet gelini var eşimle bende aynı şeyi düşünüyoruz...
ben üzülüyorum yaa... napsın kadın. yetmeye yetiştirmeye çalışıyo işte... biraz borçları bitecekmiş onunda eylül gibi o yüzden düşünüyor
keşke herşey kolay olsa ama olmuyo işte olmuyo herkezi başka türlü sınıyo rabbimsanalda olsa bi cigara yaktım
canım ya o bayanın bi evli oğlu gelini var üniversitede lisede bide bu küçük kızımı var hay maşallah allh ömür versinde çok değilmi yahu kadıncaz ezilmiş büzülmüş belli kimseye bişi diyemiyo her işini kendi yapıyo o çocugada yazık oda ne insafsız mış gelin yahu ben elken dayanamadım ne var 2 saat baksan hatta bütün gün bak erkek adam ne analr cocuk bakmaktan :44:koca gün tv izliyodur işteallahım yarabbim ya bu ablada çalışıp geline ciciler alıyodur gözüne dursun onun çok kızdım kız cok küçük allah korusun herşey olabilir aklım a geliyo ikide bir:18: allaha emanet olsun melekler korusun
ne zor kimisini yokluguyl kimisini varlığıyla sınıyo işte rasbbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?