Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben umut edip çabaladıkça
herşey yıkılıyor gözümde bir anda

pes etmek yok arkadaşım... İyi kötü olacak bir yerler.
saatler uysa en azından, maaş bir şekilde idare edersin, Tecrübe edene kadar, sonra zaten daha iyi yerlere başvurursun referans gösterip
Allah hakkında hayırlısını versin.

maaşa zaten takılmıyorum
ilk etapta allah bereket versin razıyım yani
ama söyledikleri çalışma saatleri ve şartlara göre
maaş çok abes kalıyor yani
inşallah banada bir iş nasip olur...

napıcaksın eşin sonuçta o nereye sen oraya mecburen ama üzülme canım ya sen gel arada takıl buraya hasret gideririsin

sağolasın canım benim seninki de öyle maşallah sessiz sakin ama o gün çok hoştu bütün çocuklar oynuyo sadece senin kız kendi kendine takılıyo hiiiç sanki evde başka çocuk yokmuş gibi candan abla onalrı toplayınca o da katıldı diğer çocuklara

geçmiş olsun.acil şifalar miniğe

sağolasın canım amin işallah

hoşbuldum canım :)
saatleri uymadı canım ya
8,30-19,00 çalışma saatleri
c.teside tam
servis yok
maaş 850

gerisini sen anla:)

bune böyle ya ben cumaretsileri 4 e kadar diye kızıyorum beterleri var yani

ben umut edip çabaladıkça
herşey yıkılıyor gözümde bir anda

maaşa zaten takılmıyorum

hemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım ya elbetki biyerde bir kapı açılacak allahım hayırlısını versin önemli olan o

bir bursa asigi olarak benide alirmisiniz araniza suan bursada degilim ama kalbim hep orada en azindan sizden bursayi dinlerim....

valla ne yalan soylim baya uzagim turkmenistandayim suan burada calisiyoruz esimle beraber. ailem akrabalarim hep orada sadece esim ve ben disardayiz...:44:

hg aramıza bursa aşıgı kalıcak adın bak biraz kendinden bahset öyle hemen kayıt yapmıyoruz efendim baya uzakmışsın allah kolaylık versin ordada sarkadaş bulabilirsin bence öyle içine kapanma canın sıkılmasın

saatleri uymadı canım ya
c.teside tam
servis yok
maaş 850

maaşa zaten takılmıyorum

adamları dövmedin dimi benim aldıgım parayı duysan nabardın acaba ama bizim kurum en azından ayır kurumu neyin ne oldugunu biliyorum böyle iş sahibleri köşeyi dönerken calışanları süründürmüyolarmı deli oluyorum parası ilk etapta iyi ama ddiğin gb cuamrtesi yarım gün flan olsa daha iyi olurdu bu saatlerden daha esnekte zor bulursun gb sanki allah gönlüne göre az saatli cok paralı işler nasip etsin canım

canım ya o bayanın bi evli oğlu gelini var üniversitede lisede bide bu küçük kızımı var hay maşallah allh ömür versinde çok değilmi yahu kadıncaz ezilmiş büzülmüş belli kimseye bişi diyemiyo her işini kendi yapıyo o çocugada yazık oda ne insafsız mış gelin yahu ben elken dayanamadım ne var 2 saat baksan hatta bütün gün bak erkek adam ne analr cocuk bakmaktan :44:koca gün tv izliyodur işte allahım yarabbim ya bu ablada çalışıp geline ciciler alıyodur gözüne dursun onun çok kızdım kız cok küçük allah korusun herşey olabilir aklım a geliyo ikide bir:18: allaha emanet olsun melekler korusun

ne zor kimisini yokluguyl kimisini varlığıyla sınıyo işte rasbbim

oyy oyy kıyamam sana anacım sen de hep iş hep iş kır birgün işi gez gönlünce ohhhhhhhhhhhhhh

eşle aynı yeri işletmenin zararları...kırılmıyor ki...

İnşallah fırsatın olurda seninle de tanışırız canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

meslek nedir?azcık merak ettim de :) hasretliği var ama insana çok şey katıyor gezmeler.zamanında çok gezdim,iyi bilirim

saatleri uymadı canım ya
c.teside tam
servis yok
maaş 850

nanay yani :))

ayyy öylemiydi hiç dikkatimi bile çekmedi. O gün maşallahı vardı normalde eve misafir gelince süreklş ağlıyordı, gitsinler diye ama o gün gıkı çıkmadı maşallah o bile sevdi kız sizi

SENİ SEVİYORUM.........................1cümle,2kelime,13harf,2insan.....................1APTAL

BEN YEMEK YAPAYIM

KIRGINIM........BÖLÜŞÜN ARANIZDA.................çok hoşuma gitti bu söz

ayy evet canım toplamda 4 çocuğu var 3 erkek birde kız.
kadın regl olmayınca doktora gitti doktor hep menapoz dedi gönderdi, meğer çocuk 6 aylık olmuş, kığırdayınca usg ile baktılar... Aldırmak istedi ama aldıramadı ayya görsen ne üzüldü ağladı... şimdi o kadar pişmanki tövbe edip duruyor. Allah bağışlasın diye...
evet gelini var eşimle bende aynı şeyi düşünüyoruz...
ben üzülüyorum yaa... napsın kadın. yetmeye yetiştirmeye çalışıyo işte... biraz borçları bitecekmiş onunda eylül gibi o yüzden düşünüyor

keşke herşey kolay olsa ama olmuyo işte olmuyo herkezi başka türlü sınıyo rabbim sanalda olsa bi cigara yaktım

eyy allahım yaa ne insanla var şu hayatta allahım merhamet versin insanların yüreğine yazık günah o küçücük çocuk nasıl bırakılır yanlız o gelin nasıl vicdanına sığdırıpta rahat rahat oturabiliyor yukarda kız insan bakma deseler bile bakar ya rahat edemez hem nolur ki o baksan ne olur offff anlamıyorum bu insanları o gelinin çocuğu var mı acaba çok merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…