eyy allahım yaa ne insanla var şu hayatta allahım merhamet versin insanların yüreğine yazık günah o küçücük çocuk nasıl bırakılır yanlız o gelin nasıl vicdanına sığdırıpta rahat rahat oturabiliyor yukarda kız insan bakma deseler bile bakar ya rahat edemez hem nolur ki o baksan ne olur offff anlamıyorum bu insanlarıo gelinin çocuğu var mı acaba çok merak ettim ?
eyy allahım yaa ne insanla var şu hayatta allahım merhamet versin insanların yüreğine yazık günah o küçücük çocuk nasıl bırakılır yanlız o gelin nasıl vicdanına sığdırıpta rahat rahat oturabiliyor yukarda kız insan bakma deseler bile bakar ya rahat edemez hem nolur ki o baksan ne olur offff anlamıyorum bu insanlarıo gelinin çocuğu var mı acaba çok merak ettim ?
yanında dursun bakam ama aynı evde olsun yani oynatma ilgilenme ama yangın olur gaz olur en azından okadarından işte yahuuu ama demek korkuyo 2 saat baakrsam koca gün kalır diye herelde
harbiden ya ne insanlar var
yazık kaynanasıyla arası iyi olmasa bile
insan masum çocuğun hatrına
bakıp ilgilenir birazda.
yazık yavruma
ama ablayı görseniz çok seviyor gelinini iyi biri o ayrı ama, o kadınada kötülük etseydi Allahımdan bulurdu sanırım...
arada hafta da bir yada 15 te bir bazen gelini yemek yapıp bırakıyor kadın Allah razı olsun yemekleri yapmış diye ertesi günü ağzı kulaklarında oturuyor... yaa diyorum hergün yapsa ne olur. aşağı insin yapıversin yani... :S oğlundada iş yok amaannn hayat zor yaa.. Adil değil. benim onun gibi kv dem olacak sanırım iş bile yaptırmazdım
birde Hiç yardım edemiyoruz gelinlere deiyp duruyor... Borcu yok ev verdin daha ne yardımı diyorum bendene yapsa salça turşu onada yapıyor...
kızım öyle kötüsüne iyi denk gelir ben kötümüyüm acaba
ama ablayı görseniz çok seviyor gelinini iyi biri o ayrı ama, o kadınada kötülük etseydi Allahımdan bulurdu sanırım...
arada hafta da bir yada 15 te bir bazen gelini yemek yapıp bırakıyor kadın Allah razı olsun yemekleri yapmış diye ertesi günü ağzı kulaklarında oturuyor... yaa diyorum hergün yapsa ne olur. aşağı insin yapıversin yani... :S oğlundada iş yok amaannn hayat zor yaa.. Adil değil. benim onun gibi kv dem olacak sanırım iş bile yaptırmazdım
birde Hiç yardım edemiyoruz gelinlere deiyp duruyor... Borcu yok ev verdin daha ne yardımı diyorum bendene yapsa salça turşu onada yapıyor...
eee şey kem küm :)))
kız o gelinde iyi ama düşcesiz :)
katılıyorum...
bknz. ben ve kv dem
canım sen numunesin sanırım hem sen iyisin hem kayınvalden evet evet numunesinnnn:))
yanında dursun bakam ama aynı evde olsun yani oynatma ilgilenme ama yangın olur gaz olur en azından okadarından işte yahuuu ama demek korkuyo 2 saat baakrsam koca gün kalır diye herelde
var canım onunde 6 aylık falan çocuğu...
abla diyemiyor bak diye onunda işine geliyor. halbuki çocuğunda ağzı var dili yok. Özge gördü işte.
(
herhalde... birde babalarının işi çıkınca abileri bakıyor. çocuklar, yada baba ne kadar yemek yedirebilirki hep iştahsız zaten. sanırım sürekli süt veriyorlar çocuğa
bi olsa şu okul işi ablayla ful hergün konuştuğumuz konu bu :)
cep telefonu bırakıyor yanına abla, arıyor korkma kızım az sonra baban gelcek diye... bu yıl böyle denk geldi normalde abileri öğlen gidiyordu okulaçocuk ilk zamanlar iki saat ağlıyormuş şimdi alıştı pepeyi izliyormuş felen zor yaa... 3,5 yaşında daha...
katılıyorum...
bknz. ben ve kv dem
slm kızlar bugün muhabbet yoğun yine benimdde küçük cadı çok mızmız bugün kucağımdan inmiyo hastamı olcak acaba offff...
birkaç sefer baktım ama yazdırmadı...
bide daha emziriyorum çok müptela aşırı derece 2 yıl istiyorum aslında ama bu müptelalığından dolayı braktırsammı diye kararsız kalım yemekle işi yok işi gücü benim sütüm offf çok zor...
karamuk senin bebişinede geçmiş olsun çalışanlar için daha zor olmalı çocuk mızmız olunca sabahlamak ama en azından eşin yardımcıymış bak oda güzel yavrun hafif atlatır inş.nezleyi.....
semiha iş olayına üzüldüm ama saatleri çok kötüymuş bekarlara göre neyse hayırlısı böyleymişde daha iyisi çıkar aceleye getirme
sevcan faceden istek yolladım görmedin sanırım mesaj attım ordan....
bi yemek yapayım dedim bide lahana sarması yapmaya kalktım allaha emanet olmuştur inşallah ilk yapıyorumda mercimek çorbası lahana (kapuska)bide lahana dollması sarması neyse işte ondan köfte patates patlıcan kızartması ne biçim menüğ oldu bunlar ya ama herkezin telefon etcegi tuttu görseniz 2 saattir mutfaktayım 2 saattir konuşuyorum iyi geldi ama terapi yaptım
önce kk dan bi arkadaşım aradıonla dertleştik
arkasından eski kreşten bi arkadaşım aradı oda düşük yaptı cok sevip evlendi eşiyle düşükten sonra olmadı onunda o aradı bi onla dertleştim canı sıkılmış güldürdüm biraz
arkasındanda hani kemalpaşaya taşınan halime arkadaşım aradı onlada bi gülüştük ağlaştık geçen gittimde agladım felanya onların dedikodusunu yaptık ohh raahtladım
allahım radyasyon bağımlısı oldum arayın beni
annemle konuştum,eşimle konuştum,ablamla konuştum bugün full telefonlaydım yani bu benim için mucize hiç konuşamamda telefondagüya hiç susmuyorum
ayyy öylemiydi hiç dikkatimi bile çekmedi. O gün maşallahı vardı normalde eve misafir gelince süreklş ağlıyordı, gitsinler diye ama o gün gıkı çıkmadı maşallah o bile sevdi kız sizi
hoş geldinizz..slm kızlar,zamanında bizlerde çok buluşma yaptık Bursa da.5 aydır çorludayım,öyle özledim ki bursamıı(( yazları belki bi buluşmanıza katılabilirim yaparsanız eğer..baharcım beni tanır öpüyorum hepinizi..
geç buldun erken kaybetme olurmuu:) hoş geldiniz sizde..sorma canim ya benim adamin pesine takildim o nereye ben oraya ulke ulke geziyoruz. is icin okul falan degil yani simdide isteyim. ama artik cikmam lazim burada saat 6 ya geliyor. isleri toparlayip cikacam artik yarin gorusuruz gec buldum bu sayfayi ya uzuldum simdiherkes kendine iyi baksin gorusmek uzere
inşallah canım allah gönlüne göre versin..maaşa zaten takılmıyorum
ilk etapta allah bereket versin razıyım yani
ama söyledikleri çalışma saatleri ve şartlara göre
maaş çok abes kalıyor yani
inşallah banada bir iş nasip olur...
ayy nasıl ya küçücük çocuk evde yanlızmı kalıyorcanım ya o bayanın bi evli oğlu gelini var üniversitede lisede bide bu küçük kızımı var hay maşallah allh ömür versinde çok değilmi yahu kadıncaz ezilmiş büzülmüş belli kimseye bişi diyemiyo her işini kendi yapıyo o çocugada yazık oda ne insafsız mış gelin yahu ben elken dayanamadım ne var 2 saat baksan hatta bütün gün bak erkek adam ne analr cocuk bakmaktan :44:koca gün tv izliyodur işteallahım yarabbim ya bu ablada çalışıp geline ciciler alıyodur gözüne dursun onun çok kızdım kız cok küçük allah korusun herşey olabilir aklım a geliyo ikide bir:18: allaha emanet olsun melekler korusun
ne zor kimisini yokluguyl kimisini varlığıyla sınıyo işte rasbbim
banada atabilirsinonun doluysa bana at
ykam kız sanalda olsa haram
uzaktaymışsınızolsun Tatile geliyorsunuzdur o zaman görüşürüz bizde :)
Mutluluğunuz daim olsun...
napıcaksın eşin sonuçta o nereye sen oraya mecburen ama üzülme canım ya sen gel arada takıl buraya hasret gideririsin
herkese artik alistim diyorum ama yalan ya insan bursayi ozluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?