Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

yanında dursun bakam ama aynı evde olsun yani oynatma ilgilenme ama yangın olur gaz olur en azından okadarından işte yahuuu ama demek korkuyo 2 saat baakrsam koca gün kalır diye herelde

harbiden ya ne insanlar var
yazık kaynanasıyla arası iyi olmasa bile
insan masum çocuğun hatrına
bakıp ilgilenir birazda.
yazık yavruma

var canım onunde 6 aylık falan çocuğu...
abla diyemiyor bak diye onunda işine geliyor. halbuki çocuğunda ağzı var dili yok. Özge gördü işte.
(

yanında dursun bakam ama aynı evde olsun yani oynatma ilgilenme ama yangın olur gaz olur en azından okadarından işte yahuuu ama demek korkuyo 2 saat baakrsam koca gün kalır diye herelde

herhalde... birde babalarının işi çıkınca abileri bakıyor. çocuklar, yada baba ne kadar yemek yedirebilirki hep iştahsız zaten. sanırım sürekli süt veriyorlar çocuğa
bi olsa şu okul işi ablayla ful hergün konuştuğumuz konu bu :)
cep telefonu bırakıyor yanına abla, arıyor korkma kızım az sonra baban gelcek diye... bu yıl böyle denk geldi normalde abileri öğlen gidiyordu okula çocuk ilk zamanlar iki saat ağlıyormuş şimdi alıştı pepeyi izliyormuş felen zor yaa... 3,5 yaşında daha...

harbiden ya ne insanlar var
yazık kaynanasıyla arası iyi olmasa bile
insan masum çocuğun hatrına
bakıp ilgilenir birazda.
yazık yavruma

ama ablayı görseniz çok seviyor gelinini iyi biri o ayrı ama, o kadınada kötülük etseydi Allahımdan bulurdu sanırım...
arada hafta da bir yada 15 te bir bazen gelini yemek yapıp bırakıyor kadın Allah razı olsun yemekleri yapmış diye ertesi günü ağzı kulaklarında oturuyor... yaa diyorum hergün yapsa ne olur. aşağı insin yapıversin yani... :S oğlundada iş yok amaannn hayat zor yaa.. Adil değil. benim onun gibi kv dem olacak sanırım iş bile yaptırmazdım
birde Hiç yardım edemiyoruz gelinlere deiyp duruyor... Borcu yok ev verdin daha ne yardımı diyorum bende ne yapsa salça turşu onada yapıyor...

kızım öyle kötüsüne iyi denk gelir ben kötümüyüm acaba

slm kızlar bugün muhabbet yoğun yine benimdde küçük cadı çok mızmız bugün kucağımdan inmiyo hastamı olcak acaba offff...
birkaç sefer baktım ama yazdırmadı...
bide daha emziriyorum çok müptela aşırı derece 2 yıl istiyorum aslında ama bu müptelalığından dolayı braktırsammı diye kararsız kalım yemekle işi yok işi gücü benim sütüm offf çok zor...
karamuk senin bebişinede geçmiş olsun çalışanlar için daha zor olmalı çocuk mızmız olunca sabahlamak ama en azından eşin yardımcıymış bak oda güzel yavrun hafif atlatır inş.nezleyi.....
semiha iş olayına üzüldüm ama saatleri çok kötüymuş bekarlara göre neyse hayırlısı böyleymişde daha iyisi çıkar aceleye getirme

sevcan faceden istek yolladım görmedin sanırım mesaj attım ordan....

eee şey kem küm :)))

kız o gelinde iyi ama düşcesiz :)

saf ayana yatıyo bence kız vicdan el vermez yanlız bırakılmaz görümcesi olcak bide büyünce hakkından gelir onun o

katılıyorum...
bknz. ben ve kv dem

burda alim ve zalim kim acaba:44:

sen alim oluyon

canım sen numunesin sanırım hem sen iyisin hem kayınvalden evet evet numunesinnnn:))

dimi dimi ben ben

bi yemek yapayım dedim bide lahana sarması yapmaya kalktım allaha emanet olmuştur inşallah ilk yapıyorumda mercimek çorbası lahana (kapuska)bide lahana dollması sarması neyse işte ondan köfte patates patlıcan kızartması ne biçim menüğ oldu bunlar ya ama herkezin telefon etcegi tuttu görseniz 2 saattir mutfaktayım 2 saattir konuşuyorum iyi geldi ama terapi yaptım

önce kk dan bi arkadaşım aradı onla dertleştik

arkasından eski kreşten bi arkadaşım aradı oda düşük yaptı cok sevip evlendi eşiyle düşükten sonra olmadı onunda o aradı bi onla dertleştim canı sıkılmış güldürdüm biraz

arkasındanda hani kemalpaşaya taşınan halime arkadaşım aradı onlada bi gülüştük ağlaştık geçen gittimde agladım felanya onların dedikodusunu yaptık ohh raahtladım

allahım radyasyon bağımlısı oldum arayın beni

annemle konuştum,eşimle konuştum,ablamla konuştum bugün full telefonlaydım yani bu benim için mucize hiç konuşamamda telefondagüya hiç susmuyorum

ay evet allah korusun herşey olabilir ya ay yavrum allaha emanet olsun

var canım onunde 6 aylık falan çocuğu...
abla diyemiyor bak diye onunda işine geliyor. halbuki çocuğunda ağzı var dili yok. Özge gördü işte.
(

ay inanmıyorum ya o da bir anne yani acaba çocuğu yokmu ki diye düşünmüştüm ama nasıl içi elveriyor kendi çocuğunu koysun bakalım yerine o öyle bırakabilecekmi??????????

ne diyosun canım ya daha 3,5 yaşında ay ayy nasıl durur kız tek başına ay kıyamam yavrum yaa offffffff çok kötü oldum yaa ya peki ağlarken bu gelin duymuyormu hiç bu çocuğuu ay diyecek bişey bulamıyorum ya sözkonusu çocuklar oldumu hiç dayanamıyorum böyle şeylere

yazık kadın yaa napsın çok iyi niyetli valla allahım mükafatını versin işallah
katılıyorum...
bknz. ben ve kv dem

sağolasın canım yaa zor oluyor tabi biraz ama onlar iyi olsun da napalım biz herşeyine katlanıyoruz onların bir gülüşü dünyaya bedel sağolsun valla eşiminde çok yardımı oluyor çocuk konusunda şimdi biraz uyuyor velette ben de bir bakayım dedim kk ya yoksa fırsatım olmuyor birazdan uyandırcam 1 saat uyusa yeter

ayy özge valla maşallah diyorum sana senin yazıalrını okurken bile bir telaşe ile okuyorum yazıalrında bile hissediliyor tempon, neşen maşallah heryere yetişmişin yine

ayyy öylemiydi hiç dikkatimi bile çekmedi. O gün maşallahı vardı normalde eve misafir gelince süreklş ağlıyordı, gitsinler diye ama o gün gıkı çıkmadı maşallah o bile sevdi kız sizi

evet kız öyleydi tabi yavrum hiç ssi çıkmadı arda ile berra içerde bir oyuncak için kvga etmeye başladılar seninkinin umru değil almış eline çtalla bir sarma onu yiyor çok tatlıydı yaaaaaaa

hoş geldinizz..
geç buldun erken kaybetme olurmuu:) hoş geldiniz sizde..
maaşa zaten takılmıyorum
ilk etapta allah bereket versin razıyım yani
ama söyledikleri çalışma saatleri ve şartlara göre
maaş çok abes kalıyor yani
inşallah banada bir iş nasip olur...
inşallah canım allah gönlüne göre versin..
ayy nasıl ya küçücük çocuk evde yanlızmı kalıyor
kadının aklından hiç çıkmıyordur evladı ama çalışmak zorunda demekki,
ve üst katta anladığım kadarıyla gelini oturuyor
tühlerim ürperdi yane insafsız kadınmış
gözümde canlandırdım o çocuğuda kötü oldum birden
arda bu sabah uyuyordu oğlumu okula bırakıcam ya dedimki ben gidip gelsem arda uyanmaz ki en fazla 20 dakikada gidip geliyorum..
gecede çook geç yatmıştı yoksa normalde 7de 7:30da ayaktadır arda,yinede çocuğu ağlaya ağlaya uyandırdım giydirdim montunu uyucam diye ağlıyor
içim parçalandı ama aklım evde kalacağına,dedim ağla napim arabada uyursun
ben bırakamam asla allahım mecbur etmesin
haksever başlayacakmı sizin okula canım..
onun doluysa bana at
banada atabilirsin
ykam kız sanalda olsa haram

yok kız yalan helal helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…