hg aramıza bursa aşıgı kalıcak adın bak biraz kendinden bahset öyle hemen kayıt yapmıyoruz efendimbaya uzakmışsın allah kolaylık versin ordada sarkadaş bulabilirsin bence öyle içine kapanma canın sıkılmasın
adim gezginbusra yani busra o kadar bursaya asigim ki busra daki s-r nin yerini degistiriince bursa oluyorosmangazi / hamitlerde yasiyorum (izine geldigimde). suan turkmenistandayim insaat firmasinda satinalma departmaninda calisiyorum. yas 25 evleneli 5 yil oldu cocuk yok 3 sene daha yurt disinda olacagim icin dusunmuyorum. sonra allah nasip ederse. burada sadece is yerinden nete girebiliyorum evde yok sirkettekide zaten sikintili ama olsun utrkiyeden 3 saat once gune basliyoruz. ve 3 saat erken bitiriyoruz. evlendigimden beri yurtdisindayim. baska varmi soru ? :18:
hoş geldinizz..
geç buldun erken kaybetme olurmuu:) hoş geldiniz sizde..
hosbulduk... ins. ama kolay kolay kaybetmem. yani mudur nete bisi yapmazsa niyetim yok ama mudurun oyle bir niyeti varmi bilmem :18:
ay evet allah korusun herşey olabilir ya ay yavrum allaha emanet olsun
ay inanmıyorum ya o da bir anne yani acaba çocuğu yokmu ki diye düşünmüştüm ama nasıl içi elveriyor kendi çocuğunu koysun bakalım yerine o öyle bırakabilecekmi??????????
ne diyosun canım ya daha 3,5 yaşında ay ayy nasıl durur kız tek başına ay kıyamam yavrum yaa offffffff çok kötü oldum yaaya peki ağlarken bu gelin duymuyormu hiç bu çocuğuu ay diyecek bişey bulamıyorum ya sözkonusu çocuklar oldumu hiç dayanamıyorum böyle şeylere
yazık kadın yaa napsın çok iyi niyetli valla allahım mükafatını versin işallah
sağolasın canım yaa zor oluyor tabi biraz ama onlar iyi olsun da napalım biz herşeyine katlanıyoruz onların bir gülüşü dünyaya bedel sağolsun valla eşiminde çok yardımı oluyor çocuk konusunda şimdi biraz uyuyor velette ben de bir bakayım dedim kk ya yoksa fırsatım olmuyor birazdan uyandırcam 1 saat uyusa yeter
ayy özge valla maşallah diyorum sanasenin yazıalrını okurken bile bir telaşe ile okuyorum yazıalrında bile hissediliyor tempon, neşen maşallah heryere yetişmişin yine
evet kız öyleydi tabi yavrum hiç ssi çıkmadı arda ile berra içerde bir oyuncak için kvga etmeye başladılar seninkinin umru değil almış eline çtalla bir sarma onu yiyor çok tatlıydı yaaaaaaa
evet 6 ayda bir tatile geliyorum ozaman ins. :) amin canim cumlemizin mutlulugu daim olsun Nazar degmesin ins.
hoş geldinizz..
geç buldun erken kaybetme olurmuu:) hoş geldiniz sizde..
inşallah canım allah gönlüne göre versin..
ayy nasıl ya küçücük çocuk evde yanlızmı kalıyor
kadının aklından hiç çıkmıyordur evladı ama çalışmak zorunda demekki,
ve üst katta anladığım kadarıyla gelini oturuyor
tühlerim ürperdi yane insafsız kadınmış
gözümde canlandırdım o çocuğuda kötü oldum birden
arda bu sabah uyuyordu oğlumu okula bırakıcam ya dedimki ben gidip gelsem arda uyanmaz ki en fazla 20 dakikada gidip geliyorum..
gecede çook geç yatmıştı yoksa normalde 7de 7:30da ayaktadır arda,yinede çocuğu ağlaya ağlaya uyandırdım giydirdim montunu uyucam diye ağlıyor
içim parçalandı ama aklım evde kalacağına,dedim ağla napim arabada uyursun
ben bırakamam asla allahım mecbur etmesin
haksever başlayacakmı sizin okula canım..
banada atabilirsin
yok kız yalan helal helal
hg aramıza bursa aşıgı kalıcak adın bak biraz kendinden bahset öyle hemen kayıt yapmıyoruz efendimbaya uzakmışsın allah kolaylık versin ordada sarkadaş bulabilirsin bence öyle içine kapanma canın sıkılmasın
adim gezginbusra yani busra o kadar bursaya asigim ki busra daki s-r nin yerini degistiriince bursa oluyorosmangazi / hamitlerde yasiyorum (izine geldigimde). suan turkmenistandayim insaat firmasinda satinalma departmaninda calisiyorum. yas 25 evleneli 5 yil oldu cocuk yok 3 sene daha yurt disinda olacagim icin dusunmuyorum. sonra allah nasip ederse. burada sadece is yerinden nete girebiliyorum evde yok sirkettekide zaten sikintili ama olsun utrkiyeden 3 saat once gune basliyoruz. ve 3 saat erken bitiriyoruz. evlendigimden beri yurtdisindayim. baska varmi soru ? :18:
ben zaten senin nicikini gezginbursa diye anladımsenin yazından sonra tekrar dönüp baktım :)
Neden düşünmüyorsun. Bence yaşın tam müsait yap bir tane :) izin mi alamıcaksın iş yerinden.
hayatım.............seneye başlıcak bizim okula inşallah
gezgin busra ............... COK GÜZEL TANITMIŞSIN aklıma geldikçe sorarım gene bu arada bende nikini gezgin bursa sandım gezgin büşraymışmiyopum galbaa
sevcan............... cok kötü o canım pozisyonunu iyi ayarla doktordaallah kimseye vermesin biz kayın valdem için tee ankaraya gittik ama o oldu bida olmadı cok iyi bi doktor var orda lazım olursa söylerim
kızlar hepinizi öpüyorum 2 gündür cok gerginim okulda aykalarım geri geri gidiyo cocuklarla alakalı değil büyüklerle alakalı asla kendi işimi başkasına yaptırmam işimide en iyisini yapmaya calışırım ama başkalarının işini üstüme yıktılarmı bide ben HAYIR dediğim halde yıktılarmı deli oluyorum sabır çekiyorum 2 gündür dAHA 2 GÜNDE CEKİCEM GB DURUYO AMA CUMA TOPLANTIYA KATILMAYIP PROTESTO ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ANLAYANA TABİ NEYSE BEN SERVİSE DEPAR ATIP YETİŞEYİM
günaydın kızlar.
bu akşam genel cerrahide randevum var...
hadi hayırlısı olsun canım..
hangi hastaneden aldın randevunu?
Not: müzbin basur
ameliyatmı oldu oda...
amannnn off deme kız....
:)))
ne fenasın kız sen. toplantıya katılmıcakmış :))) ne toplantısı sahi, sohbetmi? gerçek toplantımı?
iş işte canım yaa naparsın hepte bi sevilen bide iş yapan vardır. işi sana yıkan sevilendir Allah bilir :)
bu akşam Nasıldı canım tatlı bebişimiz, çıktımı incisi.
Dinlenebildin mi?
yaa görseniz zaten çocuğun ağzı var dili yok. yemek istemez su istemez...
Bende diyorum onun çocuğu büyüsün Ayşemi nasıl bırakmayacak gelinin çünkü kendi çocuğu durmayacak Ayşesiz...
ben bebeki almaya gittiğimdeydi herhalde :) o olay :) normalde de sakin yavrum, maşallahı var ama kafa barıştırmadığı çocuk olunca hiç durmuyor, evimizde de olsa, diğer çocuklar oyuncak için birbirlerini kırıyor, bu benim kucağımda ağlıyor hep. Ellemesinler, gitsinler... O gün kucağı bırak yanıma bile gelmedi...
Ama hala söylüyor Arda zaten onun için bitane... Evcilik oynarkende kullanıyor onun adını.
Öccan berk bebek, Berra, eeeemmen efe bebek.... hala anlatıyor... :) Hatta geçen vijdan teyze dedim oda hayır candan teyze dedibirde Taaa ilk buluşmada Berra komşu komşuyu söylemişti onu söyleyip duruyor baştan sona...
İnşallah.. :)
Eylülde başlayacak canım. kadının borçları bitecek o zaman :) ben gibi....
Ayyy ne biliyim yaa sanki iyi bir okul bulup şu çocukları yerleştirince, içimiz rahat edecek :)
mok helal...
ben zaten senin nicikini gezginbursa diye anladımsenin yazından sonra tekrar dönüp baktım :)
Neden düşünmüyorsun. Bence yaşın tam müsait yap bir tane :) izin mi alamıcaksın iş yerinden.
yasta sikinti yokta kariyer yapiyorum simdi
yurtdisinda ve kotu ulkelerde oldigim icin dusunmuyorum biraz kendimizi toparlayip turkiyeye donecez o zaman ins.
bu akşam Nasıldı canım tatlı bebişimiz, çıktımı incisi.
Dinlenebildin mi?
yaa görseniz zaten çocuğun ağzı var dili yok. yemek istemez su istemez...
Bende diyorum onun çocuğu büyüsün Ayşemi nasıl bırakmayacak gelinin çünkü kendi çocuğu durmayacak Ayşesiz...
ben bebeki almaya gittiğimdeydi herhalde :) o olay :) normalde de sakin yavrum, maşallahı var ama kafa barıştırmadığı çocuk olunca hiç durmuyor, evimizde de olsa, diğer çocuklar oyuncak için birbirlerini kırıyor, bu benim kucağımda ağlıyor hep. Ellemesinler, gitsinler... O gün kucağı bırak yanıma bile gelmedi...
Ama hala söylüyor Arda zaten onun için bitane... Evcilik oynarkende kullanıyor onun adını.
Öccan berk bebek, Berra, eeeemmen efe bebek.... hala anlatıyor... :) Hatta geçen vijdan teyze dedim oda hayır candan teyze dedibirde Taaa ilk buluşmada Berra komşu komşuyu söylemişti onu söyleyip duruyor baştan sona...
İnşallah.. :)
Eylülde başlayacak canım. kadının borçları bitecek o zaman :) ben gibi....
Ayyy ne biliyim yaa sanki iyi bir okul bulup şu çocukları yerleştirince, içimiz rahat edecek :)
mok helal...
yurtdisinda ve kotu ulkelerde oldigim icin dusunmuyorum biraz kendimizi toparlayip turkiyeye donecez o zaman ins.
hayırlısı olsun hakkınızda.. :)
günaydın kızlar.
bu akşam genel cerrahide randevum var...
Not: müzbin basur
Allah hakkınızda hayırlı olanı versin de sen demiyor musun çocuk da yaparım kariyer de diye???
yok diyorum aslinda ama simdilik sadece kariyer yapayimsonra cocuk sonra tekrar kariyer ama bosluk verebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var
günaydın hatunlar
benim bugün dağ gibi ütülerim var
stoktakileri eritmem lazım
akşama anneciğim geliyor kalmaya
berra da bende pek bir sevindirik olduk:):):)
sevcan canım geçmiş olsun
şu hakseverin bahsettiğiyle aynı kişi mi bilmiyorum ama
benimde çevremde 3 kişi ankaraya bu rahatsızlık için gitmişlerdi.
umarım çok ilerlememiştir seninki...
:44: şimdi ben neyi çözmeye çalışıyorum biliyor musunuz,nurten karamuk muuuuuuuuuuuuuu yoksa yinuse miiiiiiiiiii :44: :44: ssz
yinuse nurten miymiş. :)
karamuk fahriye canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?