Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

evet kız öyleydi tabi yavrum hiç ssi çıkmadı arda ile berra içerde bir oyuncak için kvga etmeye başladılar seninkinin umru değil almış eline çtalla bir sarma onu yiyor çok tatlıydı yaaaaaaa

bu akşam Nasıldı canım tatlı bebişimiz, çıktımı incisi.
Dinlenebildin mi?

yaa görseniz zaten çocuğun ağzı var dili yok. yemek istemez su istemez...
Bende diyorum onun çocuğu büyüsün Ayşemi nasıl bırakmayacak gelinin çünkü kendi çocuğu durmayacak Ayşesiz...

ben bebeki almaya gittiğimdeydi herhalde :) o olay :) normalde de sakin yavrum, maşallahı var ama kafa barıştırmadığı çocuk olunca hiç durmuyor, evimizde de olsa, diğer çocuklar oyuncak için birbirlerini kırıyor, bu benim kucağımda ağlıyor hep. Ellemesinler, gitsinler... O gün kucağı bırak yanıma bile gelmedi ...
Ama hala söylüyor Arda zaten onun için bitane... Evcilik oynarkende kullanıyor onun adını.
Öccan berk bebek, Berra, eeeemmen efe bebek.... hala anlatıyor... :) Hatta geçen vijdan teyze dedim oda hayır candan teyze dedi birde Taaa ilk buluşmada Berra komşu komşuyu söylemişti onu söyleyip duruyor baştan sona...

evet 6 ayda bir tatile geliyorum ozaman ins. :) amin canim cumlemizin mutlulugu daim olsun Nazar degmesin ins.

İnşallah.. :)

Eylülde başlayacak canım. kadının borçları bitecek o zaman :) ben gibi....
Ayyy ne biliyim yaa sanki iyi bir okul bulup şu çocukları yerleştirince, içimiz rahat edecek :)

mok helal...

hayatım.............seneye başlıcak bizim okula inşallah

gezgin busra ............... COK GÜZEL TANITMIŞSIN aklıma geldikçe sorarım gene bu arada bende nikini gezgin bursa sandım gezgin büşraymışmiyopum galbaa

sevcan............... cok kötü o canım pozisyonunu iyi ayarla doktordaallah kimseye vermesin biz kayın valdem için tee ankaraya gittik ama o oldu bida olmadı cok iyi bi doktor var ordalazım olursa söylerim

kızlar hepinizi öpüyorum 2 gündür cok gerginim okulda aykalarım geri geri gidiyo cocuklarla alakalı değil büyüklerle alakalı asla kendi işimi başkasına yaptırmam işimide en iyisini yapmaya calışırım ama başkalarının işini üstüme yıktılarmı bide ben HAYIR dediğim halde yıktılarmı deli oluyorum sabır çekiyorum 2 gündür dAHA 2 GÜNDE CEKİCEM GB DURUYO AMA CUMA TOPLANTIYA KATILMAYIP PROTESTO ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ANLAYANA TABİ NEYSE BEN SERVİSE DEPAR ATIP YETİŞEYİM

ameliyatmı oldu oda...

amannnn off deme kız....
:)))

ne fenasın kız sen. toplantıya katılmıcakmış :))) ne toplantısı sahi, sohbetmi? gerçek toplantımı?
iş işte canım yaa naparsın hepte bi sevilen bide iş yapan vardır. işi sana yıkan sevilendir Allah bilir :)

günaydın kızlar.
bu akşam genel cerrahide randevum var...

hadi hayırlısı olsun canım..
hangi hastaneden aldın randevunu?
Not: müzbin basur

veli toplantısıymış canım...

günaydın hatunlar
benim bugün dağ gibi ütülerim var
stoktakileri eritmem lazım
akşama anneciğim geliyor kalmaya
berra da bende pek bir sevindirik olduk:):):)

sevcan canım geçmiş olsun
şu hakseverin bahsettiğiyle aynı kişi mi bilmiyorum ama
benimde çevremde 3 kişi ankaraya bu rahatsızlık için gitmişlerdi.
umarım çok ilerlememiştir seninki...

günaydın kızlar.
bu akşam genel cerrahide randevum var...

Not: müzbin basur

çok geçmiş olsun...

yasta sikinti yokta kariyer yapiyorum simdi
yurtdisinda ve kotu ulkelerde oldigim icin dusunmuyorum biraz kendimizi toparlayip turkiyeye donecez o zaman ins.

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin de sen demiyor musun çocuk da yaparım kariyer de diye???

:44: şimdi ben neyi çözmeye çalışıyorum biliyor musunuz,nurten karamuk muuuuuuuuuuuuuu yoksa yinuse miiiiiiiiiii :44: :44: ssz

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin de sen demiyor musun çocuk da yaparım kariyer de diye???[/QUOTE]

yok diyorum aslinda ama simdilik sadece kariyer yapayim sonra cocuk sonra tekrar kariyer ama bosluk verebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin de sen demiyor musun çocuk da yaparım kariyer de diye???

yok diyorum aslinda ama simdilik sadece kariyer yapayim sonra cocuk sonra tekrar kariyer ama bosluk verebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var[/QUOTE]

hımmmmmm :44: yap bakalım ama arasını çok uzatma

yok diyorum aslinda ama simdilik sadece kariyer yapayim sonra cocuk sonra tekrar kariyer ama bosluk verebilmem icin biraz zamana ihtiyacim var

hımmmmmm :44: yap bakalım ama arasını çok uzatma [/QUOTE]

yok ya Allah nasip ederse 3 sene sonra arka arkaya yaparim cocuklarimi sonra biraz toparlaninca ise donerim diye dusunuyorum. ama tabi Allah nasip ve takdir ederse hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

aa ne güzel :) gelip kalıyor annen :)
berrada doysun anneannesine :)

nasıl yani yaa kim varki ankarada doktormu?
kime gittiler merak ettim şimdi bak... açsana müsaitsen konuyu bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…