Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aa ne güzel :) gelip kalıyor annen :)
berrada doysun anneannesine :)

nasıl yani yaa kim varki ankarada doktormu?
kime gittiler merak ettim şimdi bak... açsana müsaitsen konuyu bi :)

Semiha tesadufe bak benimde annem babam geliyo buaksam kalmaya haftasonuna kadar bendeler
iandan yemek yapiyorum biyandan kizimİn pesinden kosturuyom biyandan buraya yetisiyom cok yogun bugun
Annemler burdayken pek giremiyccem topige cok yazmayin sonra gecmisiokumak zor oluyo

:44: şimdi ben neyi çözmeye çalışıyorum biliyor musunuz,nurten karamuk muuuuuuuuuuuuuu yoksa yinuse miiiiiiiiiii :44: :44: ssz

karamuk fahriye canım:)

sevcancım yazdım ama mesajın içine yazmışım:)
tekrar yazayım..
hangi hastaneden aldın randevunu?
seninki ilerlememiştir inşallah..
bu durumda ameliyat gerekebilirmiki
hadi hayırlı haberlerle gel canım..

tabi ben facee kırk yılda bir girince msjı göremedim. tabi çözer,buluşup bvuluşup duruyorlar tanıyorlar birbirlerini...karamuk de gitmişti sevcanın evine ...

Hic sorma kanki oldular tabii biz dis kapinin mandali kaldik

Bundan sonra bizsiz bulusma yasagi koyalim sunlara

Buarada yegenini gordum fotolarini cokda tatliymis icim ezile ezile baktim allah buyuk sabir versin size cokkkk zor birsey bu buyuk tevekkul ve sabir istiyo sefaatci olucak sizlere canim benim yaa..sozun bittigi yer...

aynen canım.tüm üyelerin katılamadığı buluşmalar şu dakika itibariyle yasaktır

tatlı ötesiydi ya...hani derler ya,anlatılmaz yaşanır diye...işte öyle bir şey...kendini çok sevdirirdi.bi kere ses ver yanına gelsin sonra gönder gönder gitmesin.öyle bişidi.kendisini seveni hemen anlar onunla oynaşırdı,pas mı vermedin git gel ne yapar eder seni kendisiyle ilgilendirirdi.çok bilirim çocukların yazılıları bi kenarda biz saatlerdir oynuyoruz...bi de şarkı söyleyip kırıtırdı ki izlemeye doyamazsın...Allahım ne mükemmel şeyler yaratıyor o çocuğu gördükçe bi kez daha anlardım. Allahım tüm çocuğunu kaybedenlere sabırlar versin.kimseye evlat acısı vermesin. hala yaşıtlarını görünce mahvoluyorum ablama çok dua edin de sabrı kuvvetlensin

tek dayanağımız zaten ahiret inancımız...

şimdi çıkıyorum bende...
yaa bilmiyorum çokmu ilerlemiş hali :) ama zorlandığım ve rahatsız olduğum kesin...
ameliyat olmak gerek derse olucam canım korkuyorum ama olucam (
bahar hast. aldım canım 5,30 da randevum

öpt. sizi

çooooooooooook geçmiş olsun kuzucuk...inşallah hayırlı haberlerle gelirsin basit bi ilaç tedavisiyle iyileşirsin de ameliyata falan gerek kalmaz.

canım ankarada hatta ak parti binasının yanında çok ünlü bi doktor var operasyon sanırım yakıyomuş o hemoriti bida olmuyo kayınvaldem için gittik bende gezeriz sandım takıldım peşlerine yol uzak kendi arabamızla gittik eşimde yedek şöför olsun babasına die gitcekti bende geleyim dedim4 saat dümdüz yol içim bayıldıbitek doktora girdik cıktık kayınpederim eve dedi ankarada gezcek yermi varsonra dönüşe geçtik..bu arada doktor dediki hamur işi et felan filan bi süre yeme dedi ordan cıktık lokantaya girdik sanki ben amiliyat oldumda ben köfte yedim kayınvaldem doktor ne yasak dediyse onu yedi önce güveçte etsonrada arkasından bol yağlı acılı mantı yedigözlerime inanamamıştımneyseki bişi olmadı

bu arada okulda veli toplantıları var 2şer sınıf 2şer sınıf benimde başka sınıflara dersim oldugu halde o çocuklarıda bana baktırttılar 2 gündür ona moralim bozuk cuma günkü toplantımızda kim bakcak başlarında kim durcak ayarlansın diye....yırttım kimse oralı olmadı toplantıları varkende cocukalrı etkinlik odasına bırakıp bırakıp velilerinin yanına gittiler ona moralim bozuk...............bende diyorumki bu hafta sonu cuma bizim öğretmen toplantımız olcakya bende ona katılmıcam............

gerekçemde..............boşu boşuna yapılan toplantılara katılmıyorum...NOKTA............ çünkü geçen haftaki toplantı konumuz veli toplantısıydı ne konuşulcak felan madem bi sonuca erilmiyo bişey elde edilmiyo katılmıcam o öğretmen toplantısına protesto ediyom

veli toplantısıymış canım...

yukarda anlattım bebeğim

ohh sevinin bakim aynen o doktor hemoroitte cok meşhur ama hem uzak hem pahalı ama ömür boyu garanti diyolar yani kime gidersen git tekrarlanmıcana garanti vermiyomuş ama bu adama gidenler bida o derti cekmiyomuş aman allah korusun inşallah kimseye gerek kalmaz:18:yani pozisyon cok kötü kayınvaldem nasıl dudu öyle bilmem adama karşı benim eşime olmuştu bikere mudanyada dokora gitti adam demiş arkanı dön pozisyon sölemiş işteeşim şok geçirmiş demiş nasıl yani doktorda demiş nasıl bakcaz oglum eşimde demiş kanda felan bakılmıyomubende dedim totonun şeyi kanda çıakrmıay cok kötü allah kimselere vermesin :18:

yinuse nurten miymiş. :)

karamuk fahriye canım :)

:44:

ben yasin oku demiştinya okudum canım

Çok sağol canım Allah razı olsun.

evet dogma buyume bursaliyim ve evlenene kadarda bursadan disari cikmadim. ama evlenince bursa bana uzak oldu bursa osmangazide yasiyordum. simdi ise 6 ayda bir anca kavusuyorum bursaya...
Ne güzel ondan demek Bursa sevdan
Sağol canım 4. seansım bu.Yani cildine göre değişiyor bana tam şu seansta biter demediler.Benim şimdi ince tüyler kaldı bundan sonra onlarıda iğneyiyle alıcaklar ve o bölgelerim bitecek inşallahHormonlarla alakalı tamamen bu tüy olayıda
A.s hoşgeldin evet tanıyorum buluşmuştukNasılsın Çorludasın demekki hayırlısı olsun sizin için.Evet özlemekle haklısın.Gelirsiniz yine belli olmazBende öptüm
hoşbuldum canım :)
saatleri uymadı canım ya
8,30-19,00 çalışma saatleri
c.teside tam
servis yok
maaş 850

gerisini sen anla:)
Canım üzüldüm hayırlısı olsun inşallah daha hayırlı bir iş çıkar karşına
ben umut edip çabaladıkça
herşey yıkılıyor gözümde bir anda
Hiç sorma bugünlerde aynen bende öyle düşünüyordum bunaldım birazda
maaşa zaten takılmıyorum
ilk etapta allah bereket versin razıyım yani
ama söyledikleri çalışma saatleri ve şartlara göre
maaş çok abes kalıyor yani
inşallah banada bir iş nasip olur...
Haklısın herşey maaşta değil tatilide saatleride uygun olması lazım.
amin kızlar sağolun
rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Allah seninde gönlüne göre hayırlı bir iş versin canım
Dünya ters dengi dengine nadir oluyor malesef.Allah yardımcıları olsun
Anne sütü iyidir canım bırakır kendiliğinden yada zamanı gelince bişeyler yapıp bıraktırırsın

selam bursanın güzel hatunları nasılsınız bende bursada yaşıyorum ama aslen ç.kaleliyim herkes nasıl bakalım bu topike bayadır uğramamışım

Kızlar eşim bugün test yaptıracak inşallah değerleri yükselmiştir.Ve aşılama kararından vazgeçip direk tüp bebek diye karar verdik yineYaz sonu gibi düşünüyoruz.Ama 2 gündür içim çok sıkıldı.Hep başkalarına cesaret moral verirken ben şimdi kendimi yorgun hissediyorum 2 gündürYorgunluk değilde korku diyelim:26:Çünkü tüp bebek için kendimizi baya bir zorlayacağız ve buna rağmen ya tutmazsa diye geçiyor aklımdan bazen.Allahım yardım etsin çok zormuş İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır ama bu korku nasıl gider içimden bilmem.Çalışıp olduğu gibi buna ayırıcam.Allah korusun terslik olursa büyük bir yıkım olur bizim için
İyigeceler görüşürüz kızlar.

baharcim allah yardimciniz olsun ins. hersey gonlunuzce olur korkular maalesef hayatimizda hep var ama korkma sonucunu dusun mutlu ol senin ve esinin ortak bir parcasi olan minigi gozunun onune getir onu kucagina alabilmek icin bunu yasaman gerektigini dusun korku kaybolur gider. hersey minik bahar icin...

selam bursanın güzel hatunları nasılsınız bende bursada yaşıyorum ama aslen ç.kaleliyim herkes nasıl bakalım bu topike bayadır uğramamışım

nikin bumuydu hatırlayamadım herkez nikini değişiyo olmadı bu yahuu tanıyamıyorum kim kimhg yeniden aramıza

baharcım ben niye sıkılıyorum sanıyosun 2 aydır onun gerginliği var üzerimde işte çok bunalıyorum cidden cok gerginim ve korkuyorum

slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu

rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları

sonraaa tuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm

sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum

çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla

olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm

canım hemen negatif düşünmeye başlamışsın pozitif düşün iyi olsun,
daha başlamadan karamsarlığa bürünmüşsün ya olmazsa diye,
olacak biliyorum eminim diyeceksin..önce kendin inanacaksın lütfen karamsar olma..
biliyorum olacak bak göreceksin hamile kalacaksın ama önce kendin inan..

hayra yor hayır olsun inşallah..

günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...

Ayfercim saol merak ettiğin, düşündüğün için canım arkadaşım benim...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…