Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar dü akşam oğlumla sınav hakkında konuştum..
hani şu saat 3te anafende olacak sınav hakkında..
dedim çok igrmek istiyorsan girebilirsin ama istemiyorsan girme dedim:)
yupiiii diye çığlık attı lütfen anne girmek istemiyorum dedi:))
sonra eşime dedim talha sınava girmek istemiyormuşd edim tamam ya ısrar etme herzamanki gibi dedi:)
yok dedim ya ısrar etmiyorum zaten bende cumartesi arkadaşa gitmek istiyorudum dedim:))
eşimde hıı belli oldu niye ısrar etmediğin dedi
uzun lafın kısası GELİYORUMMMMMMMMM
ama 3ten sonra inşallah:))

bu arada dün akşam oturmaya gittiğim evde yani annemin arkadaşının oğlu anafende sekteretmiş :) yeni başlamış.
bu sınav hakkındada konuştuk... varsa anafenle ilgili bir şey herşekilde yardım ettiririz samimiyiz.

şekerim napalım istersen yine beraber gidelim :) bu defa bizim külüstürle gideriz :)))

Bu arada Karamuk benim sabahtan gideceğim yer İptal oldu gelmek istersen gelebilirsin sende canımcım.

Son düzenleme:
şekerim napalım istersen yine beraber gidelim :) bu defa bizim külüstürle gideriz :)))

Bu arada Karamuk benim sabahtan gideceğim yer İptal oldu gelmek istersen gelebilirsin sende canımcım.

canım çok geç kalıcam ben ama saat 2de okulda olucam,
eve gelmem 2:20 sana gelmem 2':30 semihada 3te oluruz o yüzden ben gelmek istemiyordum çok geç olacak diye(
sizde benim yüzümden geç kalmayın

hadi yaaaaaa tesadüfe bak herkez girmek zorundamı acaba en çok bunu merak ediyorum:)
birde oğlumun sınıfında katılmayan 3 kişi falan varmış;:))
çok önemli bir sınavmışmı acaba bu konuda bilgi verdimi:)

canım çok geç kalıcam ben ama saat 2de okulda olucam,
eve gelmem 2:20 sana gelmem 2':30 semihada 3te oluruz o yüzden ben gelmek istemiyordum çok geç olacak diye(
sizde benim yüzümden geç kalmayın

Canım sorun değil, beraber gideriz az yol değil, iki ayrı araba gitmesin ben hem anadolu mah. Şevvalin odasına tül bakıcam.
Sen bence hazır ol Talhayı kapıdan yollarsın eve. Yukarı çıkmadan gideriz. Ben sizin kapıda olurum 14:20-25 gibi.

yani daha çok yengemle konuştu bilgim olsaydı daha fazla kulak kabartırdım :)

ama benim bildiğim deneme sınavı gibi bir şey hemde ödüllüymüş :)
ödülüde anafende bursmuş sanırsam

tamam canım senin arabaylamı gidiyoruz şimdi??
ben ozaman arabayı otoparka koyarım ordada zaman kaybı olmasın:)

var canım ben de tarif de var tel nosu da var

ayyyyyyyy canım benim çok sevindimmmm ama ben biliyodum zaten gelceni içime doğduyduuuuuuuuuu

canım benim sağolasın ama beni eşim getircek çünkü ordan da anneme gidicem eşim ayberkle beraber özdilekte takılacaklar sonra beni alcak tekrar zaten benim gelmem de 2.30 falan olur çünkü 1 ayberk havuzdan çıkacak eve gel üzerini giydir falan anca çıkarız

Anladım canım. Annene gitmeyecek olsaydınız 2,30 geç değildi ama madem öyle görüşürüz orada. :)

ayy kızlar ben çok çatlağım ya:))
arkadaş aradı gündeyiz hadi sene kızım diyor,
dedim manyak ne günü bugün günlerden ne dedi cuma dedi aaaaaaaa
bende bir çığlık koptu hemen gidiyorum daha banyo yapıcam öptüm sizi:))

ay anacım normaldir vallahi o kadar geziyon ki günleri karıştımışın sen bence bir ajanda tut kendine bak günlerin günlerini karıştırıyosun ay alemsin canım yaa

saol çok incesin :) inşallah bir gün olur neden olmasın :)) benimde kapım açık her zaman...
Saol bende teşekkür ederim canım... İnsallah bi gün oda olur. Bu arada Kusura bakma arkadaşım Uyuya kalmışım çok yorgundum :)

Gününmü unuttun sen
İyisindir inşallah arkadaşım... kafan bu aralar dalgın mı ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…