- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Saol bende teşekkür ederim canım... İnsallah bi gün oda olur. Bu arada Kusura bakma arkadaşım Uyuya kalmışım çok yorgundum :)
2 Gündür uyuyamıyordum Sağlık problemlerim vardı canımmm. Birde Taşınma Problemimiz Çıktı Muğlaya taşınıyoruz Onunda Stresi eklenince Zom bi gibiydim. Pc başında uyumuşum biraz iyi geldi :)
uyu uyu :)) ne güzel... benimde anam koşalandı inanki :))
2 Gündür uyuyamıyordum Sağlık problemlerim vardı canımmm. Birde Taşınma Problemimiz Çıktı Muğlaya taşınıyoruz Onunda Stresi eklenince Zom bi gibiydim. Pc başında uyumuşum biraz iyi geldi :)
Şimdi İstanbuldayımmm canım Haftaya Cumartesi Bursa İzniğe kayınvalidemin yanında kalıcam.. Eşiim Muğlaya gidene kadar Bursa da gezicem Söz verdi... Oda oralardan ev bulunca çıkıp yanına gidicem canım eşyalarımıda kayınvalideye taşıyorum.. :)))Şimdi konunu okudum hakkınızda hayırlısı olsun. Napıcaksın doyduğun yer demişler. Muğlada tam tatil beldesi hem sıcak zor olmaz alışman inşallah sık sıkta gelebilirsin aileni görürsün... Herşey gönlünüzce olsun inşallah...
Sen şimdi İzniktesin dimi, 2 ay sonra Bursayamı gelecektin çok anlamadım bende. :)
Şimdi İstanbuldayımmm canım Haftaya Cumartesi Bursa İzniğe kayınvalidemin yanında kalıcam.. Eşiim Muğlaya gidene kadar Bursa da gezicem Söz verdi... Oda oralardan ev bulunca çıkıp yanına gidicem canım eşyalarımıda kayınvalideye taşıyorum.. :)))
Canımm orda mobilyalı bi ev bulup yerleşcez. Eşyalarım kayımda kalıcak Eşim le hiç bilmedimiz bi yere gidicez. Düzen Tam oturur oturmaz Eşyalarımı alıcamanladım... Yani aslında İstanbuldaydı evin. ama ne alaka Bursaya getiriyorsun eşyalarını, zor olmayacak buraya indir tekrar bindir muğlaya gönder :44:
Canımm orda mobilyalı bi ev bulup yerleşcez. Eşyalarım kayımda kalıcak Eşim le hiç bilmedimiz bi yere gidicez. Düzen Tam oturur oturmaz Eşyalarımı alıcam
Saol Canım allah razı olsun..Hoşbuldummm Allahıma dayandım allahıma sığındım o Varken bütün işler bana kolay gelecektir..hoşgeldin canım taşınma işleri çok zordur şehir değiştirmek daha bir zor allah yardımcın olsunn hakkında hayırlısı olsun
naber Yinuse :))
mesajını aldım :)
tamam canım bende şimdi yazcaktım burdan aldınmı diye yıldırımda oturan benim memleketten iki arkadaşım var biri bahar hastanesinde çalışıyo biri öğretmen onlarla gididp geliyoruz bidahaki gidişim haftasonuna denk gelirse ararım seni uğrarım sana:))
ahilla canım burdasın yazmıyosun hayırdır geçmişimi okuyon:))
dalgınlıktan değil arkadaşım çok gezmekten çok gezmekten.bak ben karıştırıyor muyum günleriGününmü unuttun sen
İyisindir inşallah arkadaşım... kafan bu aralar dalgın mı ne :)
ahilla canım burdasın yazmıyosun hayırdır geçmişimi okuyon:))
Allah Çok Mutlu daha Mutlu etsin canımmmmmmmmmmdün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
Allah Çok Mutlu daha Mutlu etsin canımmmmmmmmmm
Hey Allahım Onada Allah Akıl Fikir versin yaaa... Neden Engel Oluyo Size Kıskanç bi kadınmı ?amin canım amin ama bizim kaygana engelimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?