Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

baharda çalışan set başının bitiminde ötekine daha hiç gitmedik onlar geldi:))

tabii canım özelde gelirimde bahane olur diye:) öğretmen olanın eşide yaklaşık 7 8 yıldır bahar hastanesinde insan kaynakları müdürü zaten memleketlim olan asıl oda eşiylede onun aracılığıyla tanıştık onunda adı sevcan adaşsınız:))

senin tanıdıklarınlada tanışıyolardır mutlaka zaten insan kaynakları müdürü dediğim kişi işçi alıp çıkarma sorumlusu tek tek tanıyomuş hepsini görevi gereği:))
sen opersasyonu baharda olcakmısın hastane benim eve yürüme mesafe ziyaretine gelcem nasip olurda aksilik çıkmazsa:)) hayırlısıyla atlatta:))

kıskancın flama taşıyanı hemi de
Kız Zaten Uykusuzum 3 saatlik uyku ileyim 3 günden beride gece kuşuyum Sen onu bana havale et tam bi gıcık bi insan tipi oldum bende onu gıcık edeyimmm gözlerim şiş kocaman altı morarmış bi şekil dolaşıorum belki korkar

maşallah :) hep böyle mutlu olun :)

oohooo setbaşı nereee benim ev nere şekerim. sen iyisimi özel çık gel bir gün :))

Kesin tanıyordur :)

oyy hastanayemi gelcen çok düşüncelisin çok teşekkür ederim.

Hastanede beni yatarkene görme yaa 2 80 1 90 Evime gel dicem ama evimde yürüme mesafesi değil neyse nasıl istiyosan öyle gel, Gül yüzünü canlı canlı göriyim :)

ayyy onada az kaldı he heycanlandım şimdi bak :)

baharda olucam canım evet. :)

Hayırdır Geçmiş olsun Ameliyatmı oluyorsun neyin var :18:

kısasa kısas yaptım azıcık fırsat kolluyodum kaçırırmıyım hiç tam zamanıydı:))

sevcan bu topiğin gülü yaaa bitane o:)) onun pozitifliği günümü güzel geçirtiyo:)) enerjisini bir çırpıda yayıyo buraya:))

dün çok güzel gelişmeler olmuş çifte kumrular sizii:)) yanlız yaşamanın tadı öyle güzel işte hah ben sana tamda bunu demek istemiştim geçenki yazımda başbaşa yaşamanın güzelliğini göstere göstere işle kafasına bak dünkü tam oturmuş nişanlınında bilinç altına yavaş yavaş yerleşiyodur ile getirmediğine bakma sen umut vermiyo kendince:))kv olsa nerdeeee seni kucağına alıp götürcek sana hizmet etçek bunlar kv görseydi zaten sinirinden kısmi felç geçirirdi:))bu tiplerin en gıcık oldukları şeydir biricik oğullarının bu tarz yaklaşımları sana iyi davranmasına bile sinir olur höyt höyt davransa zevk alır :))sinsi sinsi alttan güler hatta:)) dua edelimde böyle böyle yola gelsin müstakbel eşin üğüne daha var zamanımız bol :))

ayrı eviniz olursa mutluluğunuz tıpkı dünkü gibi olucak kv bir yasarsanız allah korusun düşünmek bile istemiyorumm:) yok yok olcak bu iş sen içini ferah tut

buarada özele baktım yoktu bekliyorum meraklandırmasaydın biz meraklı hatunlarız napalım:))

Allah Yardımcın olsun Canım Şimdiden çok geçmiş olsun... Uyutarakmı uyuşturularakmı olucaksın ?

O senin güzelliğin şekerim :) sende bize iyi uyum sağladın. Dikkat ettiysen yeni gelenlerle çok muhabbet olmuyordu :) Sözüm meclisten dışarı.
ama sen sabrettin, girdin hem aramıza hem gönlümüze....

eee ne demişler azimle şaaapan mermeri deler...

ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
Korkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))

Çok geçmiş olsun ciddi bir ameliyattı sanırım uzun sürdüğüne göre ne ameliyatıydı.

Evet Ciddi bir Ameliyattı Kulak Zarım patlamıştı Beyin Damarlarım a İltihap dolmuş Onlar Temizlendi boşaltıldı ve Kulak zarı Dikildi. Sağ Kulağım komple kesmiş ler ameliyatta Sonra dikmişler. Doktor Ciddi Ucunda Ölümde var dedi ama cesaret edip ameliyat oldum. Çünkü Ameliyat olmasaydım felç olabilirdim. Ama Rabbime Şükürler olsun Sağlığımı bana bağışladı :))))

Çok ciddiymiş canım Allahtan atlatmışsın Allah bir daha göstermesin...
Kulağını kopmle kestiler hee ayy sonrasında baya acı hissetmişsindir

ablamda çocukken kulağı ağrıdığı için, kulak damlasının hepsini kulağına dökmüş, kulak zarı yırtılmış. Ama iyileşti çok şükür seninki gibi boyutlara gelmedi. Senin neden yırtılmışki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…