Hey Allahım Onada Allah Akıl Fikir versin yaaa... Neden Engel Oluyo Size Kıskanç bi kadınmı ?
Aa ne güzel inşallah beklerim. Oraya gitmeyi bekleme özel gel....
Yıldırımın neresinde acaba çünkü yıldırım çok büyük :) benim evimde osmangaziye daha yakın
Bahar hastanesinde ne iş yapıyor. benimde var tanıdıklarım hasta kayıtta falan.
Kız Zaten Uykusuzum 3 saatlik uyku ileyim 3 günden beride gece kuşuyum Sen onu bana havale et tam bi gıcık bi insan tipi oldum bende onu gıcık edeyimmmkıskancın flama taşıyanı hemi de
dün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
baharda çalışan set başının bitiminde ötekine daha hiç gitmedik onlar geldi:))
tabii canım özelde gelirimde bahane olur diye:) öğretmen olanın eşide yaklaşık 7 8 yıldır bahar hastanesinde insan kaynakları müdürü zaten memleketlim olan asıl oda eşiylede onun aracılığıyla tanıştık onunda adı sevcan adaşsınız:))
senin tanıdıklarınlada tanışıyolardır mutlaka zaten insan kaynakları müdürü dediğim kişi işçi alıp çıkarma sorumlusu tek tek tanıyomuş hepsini görevi gereği:))
sen opersasyonu baharda olcakmısın hastane benim eve yürüme mesafe ziyaretine gelcem nasip olurda aksilik çıkmazsa:)) hayırlısıyla atlatta:))
dün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
Hayırdır Geçmiş olsun Ameliyatmı oluyorsun neyin var:18:
kısasa kısas yaptım azıcık fırsat kolluyodum kaçırırmıyım hiç tam zamanıydı:))
sevcan bu topiğin gülü yaaa bitane o:)) onun pozitifliği günümü güzel geçirtiyo:)) enerjisini bir çırpıda yayıyo buraya:))
dün çok güzel gelişmeler olmuş çifte kumrular sizii:)) yanlız yaşamanın tadı öyle güzel işte hah ben sana tamda bunu demek istemiştim geçenki yazımda başbaşa yaşamanın güzelliğini göstere göstere işle kafasına bak dünkü tam oturmuş nişanlınında bilinç altına yavaş yavaş yerleşiyodur ile getirmediğine bakma sen umut vermiyo kendince:))kv olsa nerdeeee seni kucağına alıp götürcek sana hizmet etçek bunlar kv görseydi zaten sinirinden kısmi felç geçirirdi:))bu tiplerin en gıcık oldukları şeydir biricik oğullarının bu tarz yaklaşımları sana iyi davranmasına bile sinir olur höyt höyt davransa zevk alır :))sinsi sinsi alttan güler hatta:)) dua edelimde böyle böyle yola gelsin müstakbel eşin üğüne daha var zamanımız bol :))
ayrı eviniz olursa mutluluğunuz tıpkı dünkü gibi olucak kv bir yasarsanız allah korusun düşünmek bile istemiyorumm:) yok yok olcak bu iş sen içini ferah tut
buarada özele baktım yoktu bekliyorum meraklandırmasaydın biz meraklı hatunlarız napalım:))
Allah Yardımcın olsun Canım Şimdiden çok geçmiş olsun... Uyutarakmı uyuşturularakmı olucaksın ?
yok canım spinal anesteziyle olucam :) yeni popoma kavuşucam....
kör olası hemoroittttt geldi sonunda başa
Yeni Popo Çok Güldüm yaa geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavusursun
Korkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
Korkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))
Evet Ciddi bir Ameliyattı Kulak Zarım patlamıştı Beyin Damarlarım a İltihap dolmuş Onlar Temizlendi boşaltıldı ve Kulak zarı Dikildi. Sağ Kulağım komple kesmiş ler ameliyatta Sonra dikmişler. Doktor Ciddi Ucunda Ölümde var dedi ama cesaret edip ameliyat oldum. Çünkü Ameliyat olmasaydım felç olabilirdim. Ama Rabbime Şükürler olsun Sağlığımı bana bağışladı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?