Ablamla Oynasırken Kulağıma yastıkla vurdu o sırada kulağımı temizliyordum yaramazlığın sonu işteee...Çok ciddiymiş canımAllahtan atlatmışsın Allah bir daha göstermesin...
Kulağını kopmle kestiler hee ayy sonrasında baya acı hissetmişsindir
ablamda çocukken kulağı ağrıdığı için, kulak damlasının hepsini kulağına dökmüş, kulak zarı yırtılmış. Ama iyileşti çok şükür seninki gibi boyutlara gelmedi. Senin neden yırtılmışki.
http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-kulak-burun-bogaz/299521-kulak-zar305-ameliyat305.html
Burda Ameliyat sonrası fotom var bakabilirsin...
Duyu Kaybım yok %60 dan %90 lara çıktı Mart 21 de Rabbim kısmet ederse 23 olcamoyyy kıyamam(( hakkaten fulll kulağı çıkarmışlar
ne kadar da küçüksün, kaç yaşındasın....
duyu kaybın devam ediyor mu canım.
Ablamla Oynasırken Kulağıma yastıkla vurdu o sırada kulağımı temizliyordum yaramazlığın sonu işteee...
Duyu Kaybım yok %60 dan %90 lara çıktı Mart 21 de Rabbim kısmet ederse 23 olcam
Aynen... Çok Yaramaz Çok Afacan dık Çocukken Bütün mahalle babama şikayet ederdi.. Annem babam çok çekti bizden cezasıda bu oldu sanırımmm :)))kulak çubuğumu yırttı yoksa
Aynen... Çok Yaramaz Çok Afacan dık Çocukken Bütün mahalle babama şikayet ederdi.. Annem babam çok çekti bizden cezasıda bu oldu sanırımmm :)))
kızlar alakasız olacak ama topiği görünce sormak istedim.
bursa da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?
Ben kızımı bahar hastanesi Irmak İpek e götürüyorum. memnunum :)
Dört 2 Kız 2 Erkek...3 Ümüzde Çok yaramazdık Hele Bennn Mahalle Kaıpya toplanırdı. Babam Her gün birilerinin ya camını yaptırırdı yada doktora götürürdü. Benim bi ufağımla aramızda 4 yaş var erkek Onunla yapmadığımız yaramzlık kalmamıştır. Zillere basar kaçardık milletin camına taş atar kaçardık cam kırıldı camdan aşşağı ya su dökerdik neler neler... Şimdi büyüdükk :)))ayy çocuklar masum melekler ceza olurmu hiç...
Dahada kötü olabilirdi neyseki önüne geçilmiş.
2 kardeşmiydiniz....
Dört 2 Kız 2 Erkek...3 Ümüzde Çok yaramazdık Hele Bennn Mahalle Kaıpya toplanırdı. Babam Her gün birilerinin ya camını yaptırırdı yada doktora götürürdü. Benim bi ufağımla aramızda 4 yaş var erkek Onunla yapmadığımız yaramzlık kalmamıştır. Zillere basar kaçardık milletin camına taş atar kaçardık cam kırıldı camdan aşşağı ya su dökerdik neler neler... Şimdi büyüdükk :)))
ya özellere güvenimiz yok hoş ben istanbulluyum bi arkada için arıyoruz ama devlet hastanesinde çalışıp muaynehanesi falan olabilir yada direk devlette olan biri olsa?
bu arada teşekkür ederim yorum yaptığınız için bide böbrek üzerine yani nefrolog arıyoruz biz
Yok babam Yaramazlık yaptık Diye Dövmüyordu bizi... Tam Tersine çok hoşuna gider :))) ben 3 kardeşimede bağlıyım. Ama 2 Erkek kardeşime çok bağlıyım onların yeri ap ayrı en ufağımıza kurban olurum ilk okul 2 ye gidiyor ne yapsa göz yumarım onu çok seviyorum paşalarım benimm :)))ayy sizde bizim gibi çok kardeş ama müthiş güzel yaa, umarım hepiniz birbirinizi seviyosunuzdur, iyi anlaşıyosunuzdur... Biz Allaha çok şükür güzel anlaşıyoruz ablacıklarımdan Allah razı olsun...
maşallah ne kudurukmuşsunuz :))) az dayak yememişsinizdir.
biz hiç öyle şeyler yapmadık :)))
sanırım rahatsızlık biraz ciddi.
nefroloji bursada varmi bilmiyorum ama varsada Dörtçelik çocuk hast. vardır orada da 1 tanedir muhtemelen
arkadaşın Bursada ama değilmi.
dur bi bakıyım varmı çocuk hastanesinde nefroloji.
sivridil
göremedim nette yok sanırım
sitesinden baktım siz deyince uzman bir doktor gözüküyor oğuzhan durmaz diye ama nasıl biridir işte onu bilmiyoruz :/
nefrolog mu?
bence nasılını falan bırakın el mahkum gidin. Kaç tane çocuk nefrolog u varki.
Rahatsızlık ciddidir anlarım ama bu kadarda şüpheci olmayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?