Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ablamla Oynasırken Kulağıma yastıkla vurdu o sırada kulağımı temizliyordum yaramazlığın sonu işteee...

oyyy kıyamam (( hakkaten fulll kulağı çıkarmışlar

ne kadar da küçüksün, kaç yaşındasın....

duyu kaybın devam ediyor mu canım.
Duyu Kaybım yok %60 dan %90 lara çıktı Mart 21 de Rabbim kısmet ederse 23 olcam

kızlar alakasız olacak ama topiği görünce sormak istedim.
bursa da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?

Aynen... Çok Yaramaz Çok Afacan dık Çocukken Bütün mahalle babama şikayet ederdi.. Annem babam çok çekti bizden cezasıda bu oldu sanırımmm :)))

ayy çocuklar masum melekler ceza olurmu hiç...

Dahada kötü olabilirdi neyseki önüne geçilmiş.

2 kardeşmiydiniz....

Ben kızımı bahar hastanesi Irmak İpek e götürüyorum. memnunum :)

ya özellere güvenimiz yok hoş ben istanbulluyum bi arkada için arıyoruz ama devlet hastanesinde çalışıp muaynehanesi falan olabilir yada direk devlette olan biri olsa?
bu arada teşekkür ederim yorum yaptığınız için bide böbrek üzerine yani nefrolog arıyoruz biz

ayy çocuklar masum melekler ceza olurmu hiç...

Dahada kötü olabilirdi neyseki önüne geçilmiş.

2 kardeşmiydiniz....
Dört 2 Kız 2 Erkek...3 Ümüzde Çok yaramazdık Hele Bennn Mahalle Kaıpya toplanırdı. Babam Her gün birilerinin ya camını yaptırırdı yada doktora götürürdü. Benim bi ufağımla aramızda 4 yaş var erkek Onunla yapmadığımız yaramzlık kalmamıştır. Zillere basar kaçardık milletin camına taş atar kaçardık cam kırıldı camdan aşşağı ya su dökerdik neler neler... Şimdi büyüdükk :)))

ayy sizde bizim gibi çok kardeş ama müthiş güzel yaa, umarım hepiniz birbirinizi seviyosunuzdur, iyi anlaşıyosunuzdur... Biz Allaha çok şükür güzel anlaşıyoruz ablacıklarımdan Allah razı olsun...

maşallah ne kudurukmuşsunuz :))) az dayak yememişsinizdir.
biz hiç öyle şeyler yapmadık :)))

Son düzenleme:

sanırım rahatsızlık biraz ciddi.
nefroloji bursada varmi bilmiyorum ama varsada Dörtçelik çocuk hast. vardır orada da 1 tanedir muhtemelen

arkadaşın Bursada ama değilmi.

dur bi bakıyım varmı çocuk hastanesinde nefroloji.

Yok babam Yaramazlık yaptık Diye Dövmüyordu bizi... Tam Tersine çok hoşuna gider :))) ben 3 kardeşimede bağlıyım. Ama 2 Erkek kardeşime çok bağlıyım onların yeri ap ayrı en ufağımıza kurban olurum ilk okul 2 ye gidiyor ne yapsa göz yumarım onu çok seviyorum paşalarım benimm :)))

arkadaşım biraz evhamlıdır diyelim genç anne işte :)
çok sevinirim ya

sitesinden baktım siz deyince uzman bir doktor gözüküyor oğuzhan durmaz diye ama nasıl biridir işte onu bilmiyoruz :/

nefrolog mu?

bence nasılını falan bırakın el mahkum gidin. Kaç tane çocuk nefrolog u varki.

Rahatsızlık ciddidir anlarım ama bu kadarda şüpheci olmayın :))

nefrolog mu?

bence nasılını falan bırakın el mahkum gidin. Kaç tane çocuk nefrolog u varki.

Rahatsızlık ciddidir anlarım ama bu kadarda şüpheci olmayın :))

nefrolog yazıyor :)
istanbulda sayıca baya biliyorum da bursayı bilmediğim için sıkıntı oldu .
en iyisi bu doktoru biraz araştıralım pazartesiye kadar beklemek zorundalar nasılsa hasta sonu giriyor sonuçta.
belki tanıyan arkadaşlarda vardır bilgi de alabilirim
seni de yordum canım teşekkürler tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…