nefrolog yazıyor :)
istanbulda sayıca baya biliyorum da bursayı bilmediğim için sıkıntı oldu .
en iyisi bu doktoru biraz araştıralım pazartesiye kadar beklemek zorundalar nasılsa hasta sonu giriyor sonuçta.
belki tanıyan arkadaşlarda vardır bilgi de alabilirim
seni de yordum canım teşekkürler tekrar :)
Ablamsınnnnn ablaaaaaaaaa :)) saygılarayran ben 27 yaşındayım canım :)
ablayım ben abla :))
[h=2]Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bursa
Çocuk Nefrolojisi ne bas vura bilirler[/h]
Ben randevu sayfasından baktım yine Oğuzhan bey diye göremedim ama dörtçelik diye baktım.
İnşallah iyi olur çocuk :)
Ben olsam Onun Bunun Ağızına bakarak iş yapmazdım Eğer Çocuğum Söz Konusu İse Gider bi Muayne eder baktırırdım... O Doktorlar kafa patlatıyolar Sürekli Çalışma halindeler. Ona İyi gelmeyen bana İyi gelebilir. Sabır İşi Çok Önemlidir. Ben kulam için doktora gittim o hastane nin kbb si iyi değil şöyle böyle orda ameliyat olunmaz eski bilmem ne bir sürü şey dediler dinlemedim kulak asmadım SABIR Ettim 5 ay boyunca git gel yaptım ama Deydi Şimdi sağlıklıyım Ameliyatımı oldum mutluyummmmorayı araştırdık da osman bey varmış hiç tavsiye etmediler siz uzmanı tanıyomusunuz peki hani siz ne dersiniz?
Ben olsam Onun Bunun Ağızına bakarak iş yapmazdım Eğer Çocuğum Söz Konusu İse Gider bi Muayne eder baktırırdım... O Doktorlar kafa patlatıyolar Sürekli Çalışma halindeler. Ona İyi gelmeyen bana İyi gelebilir. Sabır İşi Çok Önemlidir. Ben kulam için doktora gittim o hastane nin kbb si iyi değil şöyle böyle orda ameliyat olunmaz eski bilmem ne bir sürü şey dediler dinlemedim kulak asmadım SABIR Ettim 5 ay boyunca git gel yaptım ama Deydi Şimdi sağlıklıyım Ameliyatımı oldum mutluyummmm
sivridil abim hast. çalışıyor.
şimdi aradım sordum nefroloji Şeniz Sevinir diye bir doktor varmış çok iyi dedi ama 18 yaş altına bakıp bakmadığını bilmiyorum isterseniz bir sorun.
çekirge devlet hast. de.
maşallah evet biizmki pepenin şarkısını biliyor tek bütün gün 2 ekmek aldım eve gidiyorum diye:)slm kızlar nasılsınız bugün topik çok sessiz gibi geldi bana herkes nerelerde herzamnki gibi sevcan şenlendirmiş yine seni konu sahibesimi ilan etsek ne:) aman haksever duymasın saka :)) sevcancım şevvalin o konuşmasını yerim maşallah yaşına göre çok keskin ve dahiyane cümleler kuruyo akşam şarkı söyleyen videosunu izledim çok zeki olucak kızın annesı bu yasta bu marifetlerrrr:)) maşallaaaaahhhh
eminim cici cici oturmuşunuzdurrrrrdün kaynanamı tokiye yolladı bizimki.eve gitmedim,onlara gittim yemek yapayım diye.ama bu arada regl günüm ve ben o dönemleri çok sancılı atlatıyorum.beni uzattı kanepeye mutfaktan suyunu almayan adam sucuklu yumurta pişirdi çayı demledi sofrayı kurdu beni de kucaklayıp mutfağa götürdüsonra yedik yemeğimizi topladı sofrayı bulaşıkları yıkıcak dedim ben yıkarım diye.o tv izlerken ben de bulaşıkları yıkayıp mısır patlattım.çayı çok sever bi çay daha demledim öle cici cici oturduk reklamda dedim ki işte bundan bahsediyordum annen olsa seni mutfağa sokmazdı ben de o enfes yumurtadan yiyemezdim seni mızmız seniiiiii dedi dıdıkladı öle işte iyi bi akşamdı.azcık da mutluluk yazayım dedim kem küm
kolay gelsin canımm..yinuse msjı unutmadım atcam da biz şimdi halı yıkıcaz.orhangazi bizden hizmet bekliyor.gelirim bi saate kadar.hepinizi kocaman
hangi kaynana kıskanç değilki??Hey Allahım Onada Allah Akıl Fikir versin yaaa... Neden Engel Oluyo Size Kıskanç bi kadınmı ?
amin canım hayırlısıyla atlatırsın artık..ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
canım sanada çok geçmiş olsun 3,5 saat bayada çomuşKorkmaaa bende Ameliyat oldummmmm 3,5 Saat Ameliyatım Sürmüş Uyuttular Çok Değişikti. Korkulacak bişi yok. Ameliyat Olmadan Önce Çok Korkuyodum. Ameliyat Önlüğünü Giydim Ne korku kaldı ne Keder Hepsi Uçtu gitti üzerimden. Ameliyat haneye Soktular kalbime aparatlar takılırken Rabbime Dua ettim Allahım Bütün günahlarımı sen bağışla ölüm ve keder sendedir. Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip eyle. Yanına İmanlı bi Şekilde gelmeyi nasip eyle dedim. ve havle ve kuvvete illa billahil aliyyil azim 7 Kere O Sırada doktorlar hazırlık yapıyolardı. iĞNE yaptı bayan Doktor gitmişim. Bi gözlerimi açtım kafam sargı içinde Ne ağırı çektim nede sızı :)))
aferinn sana kızında sana çekmiş ozaman annesi:)ayy sizde bizim gibi çok kardeş ama müthiş güzel yaa, umarım hepiniz birbirinizi seviyosunuzdur, iyi anlaşıyosunuzdur... Biz Allaha çok şükür güzel anlaşıyoruz ablacıklarımdan Allah razı olsun...
maşallah ne kudurukmuşsunuz :))) az dayak yememişsinizdir.
biz hiç öyle şeyler yapmadık :)))
dettttt asıl abla benimmayran ben 27 yaşındayım canım :)
ablayım ben abla :))
hayat7681 kaçta bırakıyosun sen oğlunu canım.
Teşekkür ederim çok saollll :)))maşallah evet biizmki pepenin şarkısını biliyor tek bütün gün 2 ekmek aldım eve gidiyorum diye:)
ekmekleride topluyor mutfaktan,bisikletinin sepetine koyuyorşevvale maşallah
canım sanada çok geçmiş olsun 3,5 saat bayada çomuş
biraz daha detaylı tanıt kendini yaşın işin eşin nerelerde oturuyosun biz uzun süredir konuşuyoruz hatta çok buluşuyolar da o yüzden muhabbbet koyu alışırsın zmanla sende hg aramıza
Aramıza Hoşgeldin.. Gerçi Bende Yeniyim ama Kendimi Eskilerdenmiş gibi Zannediyorum...tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyumtekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
Hoş geldin aramıza :)
Allah bir yastıkta kocatsın...
Biz çok buluşuyoruz ama laf aramızda Hakseverin eşi izin vermiyor, o gelemiyor
Ee şeyy o yüzden fazla samimi olmuş olabiliriz....
Aramıza Hoşgeldin.. Gerçi Bende Yeniyim ama Kendimi Eskilerdenmiş gibi Zannediyorum...
Adım Zehra Eşim bursalı ama sanki eşim değil ben bursalıyım evliyim lise mezunuyum ev hanımıyım 23 yaşındayımhoşbuldum, senin ismin ne? baya çabuk alışmışsın demek ki ortama kendini böyle hissettiğine göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?