Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ben randevu sayfasından baktım yine Oğuzhan bey diye göremedim ama dörtçelik diye baktım.

İnşallah iyi olur çocuk :)

orayı araştırdık da osman bey varmış hiç tavsiye etmediler siz uzmanı tanıyomusunuz peki hani siz ne dersiniz?
Ben olsam Onun Bunun Ağızına bakarak iş yapmazdım Eğer Çocuğum Söz Konusu İse Gider bi Muayne eder baktırırdım... O Doktorlar kafa patlatıyolar Sürekli Çalışma halindeler. Ona İyi gelmeyen bana İyi gelebilir. Sabır İşi Çok Önemlidir. Ben kulam için doktora gittim o hastane nin kbb si iyi değil şöyle böyle orda ameliyat olunmaz eski bilmem ne bir sürü şey dediler dinlemedim kulak asmadım SABIR Ettim 5 ay boyunca git gel yaptım ama Deydi Şimdi sağlıklıyım Ameliyatımı oldum mutluyummmm

sivridil abim hast. çalışıyor.
şimdi aradım sordum nefroloji Şeniz Sevinir diye bir doktor varmış çok iyi dedi ama 18 yaş altına bakıp bakmadığını bilmiyorum isterseniz bir sorun.

çekirge devlet hast. de.

size de geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim. benim çocuğum olsa zaten öyle yaparım ama arkadaşıma söyleyeceğim teşekkür ediyorum ilginize

tamam teşekkür ederim baya baya yordum sizi ya çok çok sağolun bi bakıcam oğuzhan beyle şeniz hanım arasında artık bundan sonrası sanırım onlar halleder iyi akşamlar :)

İyi Akşamlar ablaaa bende Gidip Biraz daha yatayım... Allaha emanet olun Hepiniz.. En kısa Sürede Görüşmek Ümidi ilee

maşallah evet biizmki pepenin şarkısını biliyor tek bütün gün 2 ekmek aldım eve gidiyorum diye:)
ekmekleride topluyor mutfaktan,bisikletinin sepetine koyuyor şevvale maşallah
eminim cici cici oturmuşunuzdurrrrr
yinuse msjı unutmadım atcam da biz şimdi halı yıkıcaz.orhangazi bizden hizmet bekliyor.gelirim bi saate kadar. hepinizi kocaman
kolay gelsin canımm..
Hey Allahım Onada Allah Akıl Fikir versin yaaa... Neden Engel Oluyo Size Kıskanç bi kadınmı ?
hangi kaynana kıskanç değilki??
ayyy saol, tedirginim ama hayatımda ilk kez operasyon olucam. Allah daha beterlerinden korusun artık.
amin canım hayırlısıyla atlatırsın artık..
canım sanada çok geçmiş olsun 3,5 saat bayada çomuş
aferinn sana kızında sana çekmiş ozaman annesi:)
ayran ben 27 yaşındayım canım :)
ablayım ben abla :))
dettttt asıl abla benimm
hayat7681 kaçta bırakıyosun sen oğlunu canım.

sabahlarımı yoksa cumartesilerimi
sabahları 8:30da okulda oluyoruz,cumartesileride 10 gibi okulda oluyor..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok saollll :)))

biraz daha detaylı tanıt kendini yaşın işin eşin nerelerde oturuyosun biz uzun süredir konuşuyoruz hatta çok buluşuyolar da o yüzden muhabbbet koyu alışırsın zmanla sende hg aramıza

tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyum tekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan

tamam o halde. adım Ayfer, 23 yaşındayım, biyoloji öğretmeniyim. Görüklede oturuyorum he bide Uludağ mezunuyum tekrardan hoşbuldum. buluşma mı? güzel fikir ya baya faalsiniz anlaşılan
Aramıza Hoşgeldin.. Gerçi Bende Yeniyim ama Kendimi Eskilerdenmiş gibi Zannediyorum...

Hoş geldin aramıza :)
Allah bir yastıkta kocatsın...

Biz çok buluşuyoruz ama laf aramızda Hakseverin eşi izin vermiyor, o gelemiyor
Ee şeyy o yüzden fazla samimi olmuş olabiliriz....

hoşbuldum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. valla muhabbetiniz baya iyi ne yalan söyleyeyim özendim size :)

selam kızlar
yeni gelenler hoşgeldiniz arkadaşlar
yoğun bir gün geçirdim ama güzeldi
yarın içinde heyecanlıyım
güzel olacağına eminim...
geç kalmadan çıkın çıkın gelin :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…