Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Aaa ben seni görmedim, hemen yazıp çıktım
İyim canım sen nasılsın..

iyi be canım ne olsun aynı işte...

Bu arada günaydınlar

niye bu topik terkedilmişşşş
ben çok üzüldümmmm
sevgililer ve evliler gününüzde kutlu olsun
kocişleriniz neler aldı bakayım size

niye terkedilmiş acep.kimse gelmeyince durum böyle oluyorrr...
biz sevgililer gününe önem vermiyoruz bebem.bize hergün sevgililer günü...

sevgililer gününüz kutlu muetlu huzurlu olsun

seninde canım.

niye terkedilmiş acep.kimse gelmeyince durum böyle oluyorrr...
biz sevgililer gününe önem vermiyoruz bebem.bize hergün sevgililer günü...

seninde canım.

aslında ben uğruyorum amaaa işte
benim sevgilim bile yok ki sevgililer günüm olsunnn :113::100::100::100:

Nasılsınız görüşmeyeli kızlar?Kaderim buluşma günü yaza değil canım yanlış anlaşılma olmuşHavalar iyi olsun öyle demiştik.Bu hafta içi olabilirdi aslında ama bakıyorum hava yine kapanmış yağmur soğuk gelirse bu haftada olmaz gibi.Ama yakın zmanda buluşalım nasip olursa.Galenia seninde sevgililer günün kutlu olsun canım.Eeee daha daha nevar neyok kızlar

Günaydınlar bursanin güzel hatunlari
Anlatın ya ne var ne yok kimsecikler uğramıyor
Ben bu hafta sünnet halası olmaya hazırlanıyorum,
Cemiyetimiz 27nisan ama ben modaevine kıyafet diktirmeye karar verdigim için,
Kumastir modeldir provadir derken bu haftayı böyle bitirecem,koyü mor abiye elbise beğendim katolagtan,
Sizce nasıl rengi fikir söyleyin bakalım
Bugün evimdeyim şimdilik son anda bişey çıkmazsa temizlik yapacam,
Evim tüp patlamış gibiCat kapı biri gelse yandım, özelikle kayınvalidem gelmesin, kadın oracikta gidiverir
Ay hiç bu kadar dağınık olmamıştım:18:
Nerden başlasam diye düşünüyorum:))
Kendimi yerden yere vurmuşum:)) neyse kızlar ben işe koyulayim aksama kadar bal dok yala yapmam lazım
Uğrarım yine buraya,,görüşürüz...

günaydın canım teşkler iyi olmaya çalışıyorum deyim kendi adıma gripmi olucam nedir ya bogazım agrıyor eşimden geçti sanırım:2:Hadi Allah hayırlı etsin canım.Seçtiğin renk güzel bende severim mor renginiAllah kolaylık versin yaparsın sen hemencecik stres etmeGörüşürüz canım kendine iyi bak

merhABALar bursamın güzel hatunları
ben sevgililer gününde arkadaşlarla uludağa çıktım
orası çok fenaydı yaaa araba zincirli olduğu halde kayıp durdu
allahtan şoför acemi değildi :18::18::18:
ama herşeye rağmen çok eğlendim tabiii
snra bi yakınımız kızı oldu bebeğin saçları maşallah kapkara ve omzunda
o kdar şeker bişiyki görmeniz lazım
ve arkadaşım nişanlanıyo bu hafta kırmızı bi elbise çizmiştim zamanında
sırt dekolteli önü kapalı arkası açık olan onu diktiricem bildiğiniz iyi bi moda evi varmı
bendende böyle bugün hava karlı tophane manzarasına karşı bitki çayımı yudumluyorum bende

Allah anali babali büyütsün canım
Uludağ felç durumda canım suan Bursa'mızda karlar altında,
Bugün fsm. De gunümüz var ama ben çok acemi olmasamda karlı yollarda kullanamicam esım bırakacak,
Canım süper bir modaevi biliyorum ve suan bende oraya diktiriyorum.
Altiparmakta uzay pastanesinin karşısında, aynı şube heykelde kizilayidan yukarı çıkarken ulucamiye gelmeden alt geçit varya hemen köşe canım 2.kat sarayli moda evi çok tatlı ilgili alakalı bir bayan biraz fiatlari uçuk ama yaptıgı ise değiyor...
Neyse kızlar ben çıkayım çok is var bitirip anca çıkarım,öptüm sizi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhepinizi tek tek en sulusundan öpüyorum

kayınvaldemleri geçirdik geçen akşam gece bir bucukta bindirdik buradan son bi haftadır dünyada görmediğim kadar insan ağırladım günde 50 kahve 4-5 demlik cay sayısız kurabiye kek pogaca börek ve yemek yaptım allahım ölüyorum bittimmmmmmmmmmm hep geciken adetim 4 gün önce geldi sitresten sıkıntıdan şimdi kara kara düşünüyorum bide bu güle güleye gelenlerin hoşgeldine gelmeleri var allahım :18::18::18: neyse böle yani evimdeyim ve dinleniyorum şimdi sizi özledim ve seviyorummmmmmmmmmmmm

galenia..............güzel kardeşim benim fıstıkım güzel geçirmene sevindim sevgililer gününü herşey aşk değil arkadaşlarlada güzel zamanlar geçiriliyo sen daha evliliğe hazır değilsin delisin divanesin böle yaşa bakalım birazdaha seninde başına yular takacak uslandırcak çıkar elbet anladın dimi bitanem gez toz eglen büyüyünce ask seni bulucak gerçek ask ama dua ediyorum senin için canımsınnnnnnn

kaderim...patlıcan moru güzel secim ama ben olsam tatlı bi pembe varya nar cicegimi denir fusya mı bilemedim ki böle pembe deel kırmızıda deel öle bişi işte bu sıra ona taktım pembe kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diyenlerdenim ben:))))inşallah güzel olur resmini koyarsın bakarız bitanem olur mu:))

bahar.....canımmmmmmmmmmmmmm hasta olma iyi bak kendine öpüyorum seni

semiha.......aynen canım bizdede sevgililer günü yok sadece onca misafir varken bwni odaya cekti hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

karlı bir bursadan iyi akşamlar herkese
takılamadım ne zamandır
gelen gidende yok diye pek hevesimde yoktu
ama yazanlara yorum yapmadan geçemeyeceğim

galenia yenidoğan bebişler çok tatlı oluyor allah bağışlasın
şükür uludağdan kazasız belasız dönmüşsünüz
ve güzel yanı herşeye rağmen eğlenmene sevindim.

kaderim senin telaşelerin cemiyetiniz bitene kadar bitmez eminim.
seçtiğin mor rengi çok severim
enerji verir
abiye olarakta şık durur.

baharcım çok geçmiş olsun.dikkat et bolbol c vitamini takviyesi yap kendine.acil şifalar

haksever atlatmışsın misafirlerini gözünaydın...şimdi uzatıp bacaklarını dinlenirsin bir süre...

kız bizim ajans uzayın karşısındaki apartmanda 8 katlı var ya
evet uludağda ölümden döndük araba uçuruma kaydı kenarında el frenini çektim ben :18::18:
fiyatları önemli değil güzel olsunda kırmızı kırmızı ohh

valla eğlenmek ne kelime canım harikaydı murat dalkılıç ve hadise vardı
yeni doğan bebişimizin ismi daha konulmadı bu arada ben minel istiyorum
sizce nsl isim?*:44:

beni çok güzel anlatmışınn
cnmm benim kesinlikle ben daha deli divaneyimm ama akıllanırım hep böyle kalmam ya
en güzeli böyle aslında bişeyi takmamak
sende çok yorulmuşsundur iyice bi dinlen canım

İyi ettin canım illa sevgili olucak diye bir şart yok degilmi?İnsan huzurlu olsunda oda yeter.Zamanı gelince sevgilinde olur eşinde hatta çocuklarında geçmişe şöyle bir bakıp anarsın tebessüm ederekAllah bağışlasın o güzel bebeğide darısıda bizlere inşallah
Hoşgeldin canımmm.Kendini çok yormasaydın saglık olsun adet olmuşsun vardır bir zamanı stres yapma canım.Allah kabule etsin umreye gitmişler negüzel.Evet nar çiçeği rengide güzelGüzel dilkerin için teşkekürler canım şuandada gribim ama çok ağır değil Buluşma olayına nediyorsun olursa gelicekmisin ?Bende seni öpüyorum canım sende kib

Canım merhaba dün hava çok fenaydı.Bursanın merkezinde daha çok kar vardı bugünde hava güneşliTeşekkür ederim canım tavsiylerin içinSen nasılsın kızın nasıl iyisinizdir umarım buluşma günü neolucak canım bir fikrin varmı ne düşünüyorsunuz yani?

Oooo şöyle yat koltuğuna yanıbaşinada çay kahve al höpürdete höpürdete iç,
1 haftanın yorgunluğunu anca atarsın,, Allah kavuştursun sag salim..
Mercan rengini çok severim ama daha çok 20 li yaslara hitap ediyor gibi,
Benim fikrim tabi ama ben zümrüt yeşiline hastayim,,ama nedense seçtiğim model Mora çok yakıştı,,

Galenia ozaman yakınsiniz cicim bu arada kırmızı bir elbise Vardi hazırda askıli saten, çok sirindi tam senlik
Rabia da çok ilgili bir hatun sana yakisani bulur merak etme,, fıstık olursun fıstık manken gibi hatunsun ayol,
Bu arada ben açık olsam kesinlikle hazır abiye alırdım, çarşıda baktığın 3.5 mağazada buldum fakat straplez, üzerini nasıl kapatabilirsiniz terziniz varmı diye sorduğumda bana hemen cepken giydiriyorlar,
Bende cepkeni sevmediğim için, enbiyisi modaevi oluyor....

Semihacim zevklerimiz uyuyorr sekerim bende bayılırım Mora:))

Canım havalar düzeliyor inşallah, haftaya cemre topraga düşüyor,
Buluşma olur inşallah..

FeTih 1453 e giden varmı aranızda perşembe gunü gösterime girdi,
Esım rezervasyon yaptırmış bu aksam için,,,
1 aydır o filmi bekliyoruz:))

Bu arada isimlerini yazmamışim yaptıgım yorumlarin basına ama anlamişsinizdir dimi canlarım:))

Sigara molası vereyim dişçiye gidicem dikişlerimi aldırmaya

teşekkür ederim ablacım o senin mankenliğin
bende çizdiğim elbisede bi renk belirleyemedim aslında ama
yinede çok güzel modeller var tabi bana zümrük yeşilini bide kırmızıyı çok yakıştırırlar
ikisinden biri artık
ama o modaevine iyileşince gidicem artık
bende bu akşam o filme gidicem bu arada mükemmel oldugunu daha şimdiden düşünüyorum ama görelim

ay canım bi sıkılıyo bi sıkılıyo hayır olsun hala inanamıyorum adet olduma kocikim yarın gezmeye götüreyim dedi aglıyorum durup dururken canım sıkılıyo bende dedim bi arkadaşımız var eşimi liseden arkadası eşiylede biz çok iyi anlaşıyoruz oglan sünnet ettirmişler baca kırılmış cocun hem geçmiş olsuna gideriz eşortman takımı almıştım hediyesi hazır hem öle işte yarın yalışcakmış kocikim çalışmasa filme götürtürdüm ama bakalım bende istiyorum o filme gitmeyi hem bizimki bayılıyo savaşa tarihe ben pek sevmiyorum ama sinamada güzel olur herelde neyse en son sümelanın şifresine gitmiştim bu arada dün pcden bi film izledim şidddetle tavsiye ediyorum harika bişiydi.... the notbook..not defterim..die bi film izleyin mutlaka:)))

İyi geceler.. Yarım saat önce cocukları annemden alıp geldik.
Kizlarrrr film muhteşemdi, anlatmıyorum gidecek olanlar için ama muhteşemdi,
Savaşli filmlerden nefret ederim.. Ama bu filmi o filmlerle kıyaslamak adaletsizlik olur,
Ben filmin yarım saat bitimine doğru yani 4 nisandan 29 Mayıs'a kadar süren savaş bölümünü sürekli ağlayarak icim cizlayarak korku panik halinde izledim, kanım donduuu bir ara tamamen kendimi i savaşta hissettim, müslümanliğimla turklüğumle gururrrr duyuyorummmmm....
Bu kadar güzel bir film olabileceğini tahmin dahi etmedim,
Beklentimin çokkkk ama çok üstündeydi...
Ve film bitiminde salonda alkışlarr koptuu,
Acaba Benmi çok duygusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…