- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
maşallah ne çok emmişş..kız nasıl veriyordun minibüsteebiz suat beye dr. kontrolümüze gitmiştik arda daha 2 aylık var yok,
nasıl ağlıyor acıktı tabi sıra bekle bekle gelmez çocuk delirdi, eşime diyorum şu arada emzireyim kimse yok burda hayır diyor başka bişey demiyor
ay dedim ne vijdan var sende sonra benimki o sinirle başladı sekretere bağırmaya 12 dediniz 1oldu daha hala bekliyoruz bu nasıl bir iştiir ya dedi bağırdı bağırdı durdu çocuğumda aç aç beklemiştide o geldi aklıma:) senin eşin nasıl müsade etti bakim:))
canım bende 6 aydan sonra geceleri jimere gidiyordum ağrı kesici vurulmaya okadar ağrım oluyordu..
allahım yardımcın olsun..sorunsuz geçsin bundan sonra hamileliğin..
canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah,prensesinle bizlere kırk uçurmaya geleceksin,
duygusallığa gelince ben her gece ağlardım illa bişey bulurdum ağlayacak,normal yani duygusal olman..
bir gece canım proftirol istedi eşimde bulamamış terminale bile bakmış yok
eve geldi dedim ver çabuk yok dedii bulamadım ayy ben ağla anam ağlaa
eşimde şokk hayatım yok ya napim hereye baktım bulamadım dedi:18::18:
çikolata alayım ozamn dedi yok dedim istemem ay ne ağlamıştım ogece
naz yap canım canın istesede istemesede sen iste süründür biraz geceleri dışarı yolla aşerdim de azcukk naz yap sana yakışır
gerçi ben naz yapmamıştım ama şimdiki aklım olsa alasını yapardım:))
oo afiyet olsun canım neden 45dk yol ya, nereye gittiniz kahvaltıya??
buyurun sevcan 2 geldi aramıza:)) duyarlı arkadaşlarım benim her biriniz harikasınız..çok düşüncelisin ahilla tebrik ediyorum senii
ohh bende iyiki iyiki
benimki zaten sevmezdi pek, bende alınca oğlunu iyi oldu
nasıl ya kv yanınamı dönüyorsun ayy yanlışmı anladım
iyi akşamlar canım yarın görüşrüz
kocan yanında oluymuydu diye sorsana :))) kız napim ağlamayı bırak çocuk yüzünü gözünüde yoluyodu onun çenesini çekeceğime tıkıştırıyodum bende memeyi... :) yalancı emzikte almadı hanım hiç bi şekilde.
Ee hastanede emzirme odası yokmuydu canım benim ömrüm hastanenin o kısmında geçtide :))
kızlar ya bişey diyecem benmi çok detaycıyım anlamadım
şimdi eltim geldi beni almaya öne oturacam aaa bir baktım çocuğunu yanına koymuş oto koltuğuna
neyse arkaya oturdum ama kendimi kötü hissettim yani ben aynısını asla yapmam çok düşünceliyim o konuda..
birde bana ordanmı gircez burdanmı diye soruyor yolu görmüyorumki doğru düzgün,,
tamam normalde oturtabilir ama ne bilim beni alacak yani biliyor arkaya koyabilirdi..
birde benim oğlumun otokoltuğunu görünce ben zaten delleniyom:18::18:
bu arada eşim tokmuş amaninn çok sevindim bende tok geldim eve zaten talhanın istediğini yaptım hiçç bir işim kalmadı..
ama çok ütüm var ya ne zaman yapıcam hiç canım isemiyor
birde hafif yamuk masam yapamıyom zaten
neyse kızlar görüşürüzz
ohaa oto koltuğunu önemi bağlamış yuhhh
bence o sen oturma diye yaptığını düşünmüyorum ama görgüsüz olduğu gerçek :)
Bu arada Üzülmeseydin hiç yanlarında, Deseydin iyiki satıldı araba, almayıda düşünmüyoruz, biraz senin arabayla takılırız günlere gelirken, nasılsa minumun 10 ay hakkım kafadan var diye.
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görmeyeli. uzun bir aradan sonra medeniyete kavuştum nihayet. eee buluşma ayarlandımı birdaha. neler yapıyorsunuz. biraz özet lütfen. sevgiler iyi geceler.
Canım hoş geldin :) internetin mi yoktu senin bir aralar az da olsa çekebilen bir netin vardı diyebiliyorum da...
Buluşmalara gelince vallahi dibine vuruldu
aynen benimde derdim o sanki evde herkez çok değişik şeyler yapıyoda biz hep aynı şeyleri iyyomuşuz gb geliyo bana sanırım herkez aynı
aman sen şimdiden kabul etme bu kadını hatta aynı aaprtmanda bile olmayın ben huy kaptım bundaan
saol canım hayırlısı olsun inşallah rabbim biliyo ya eşimde bende çok umutlandık öyleki her gün anıyoruz bana tuhaf tuhaf bakıp gülüyo sonrada olcak dimi diyoiçim eriyo anlatamam inşallah olur baba olmasını istiyorum hemde çok çok yakışıcak aşkıma her erkek gb dualarınız benim için çok degerli allah razı olsun sizlerede evlatlarınızla hep güldürsün yüzünüzü çok saolun
oyy kıyamam yaa hamilelikte bütün gizli hastalıkalr çıkarmış zor geçiyo demek hamilelik rabbim hayırlısıyla kurtarsında tedavini olursun geçer inşallah onun bitkisel iyi gelen şeylerde var ama böbrekte taşı maydonoz suyula düşürdü benim kayınpederim bide balıkların kulaklarının arkasında mı ne taş gb bişi oluyomuş onu suda bekletip suyunu içiyolarmış sanırım yanlış demiş olmim ben öyle anlamıştım kayınpederim onalrla geçirdi ameliyat olcaktı geçti..ama maydonoz felan yaramaz hamilelere doktorun daha iyi bilir tabi acil şifalar dilerim canım az kaldı inşallah:18:
canımm minnak annem nasılsın paşamız nasılben hiç telefon kullanmayı bilmiyorum ya hep aklımdasın aslında :44:arıcam seni
evet canım başlıcaz inşallah az kaldı dualarını bekliyorum bu sefer olur inşallah
canım benim leke geldi yani akşam namazından itibaren kılmadım 2 güne sökülür adetim yani ben okuyamam ama kayınvaldeme görümceme veririm ben bu benim için olanmı :44:istersen önce sizin iş niyetine okuyalım sonra bana okuruz 1-2 hafta sonra belli olcak benim ki çünkü yani iğneleri felan kullancaz ya o yüzden bende adet olcam okumamış olurum böyle
canım ya düşünmüyolar yada kulaklarının üstüne yatıyolar bu tip insanlar nabıcaksın boşuna takma kafana olmuş olan yani oturtmuş öne sen geçmişsin arkaya canını sıktıgına degermi sende onu arkaya atarsın böyle içine atıp yada takıp kendini üzdügüne degmez aynısını yap bikere anlasın anlamıyosada boşver bende sen gb çok detaycıyımda bakıyorum bazen dag daga küsmüş dagın haberi yok kendi kendimi yıpratıyorum işte eşte arkadaşlarda olsun bende böyleyim çok detaycıyız sanırım boşuna üzüyoruz kendimizi
oo hg canım..ben özet geçeyim sana evet buluşmalar devam ediyo..ben calışıyorum ayrıca tüp bebeğe başlıyoruz bikaç güne ,baharım durup dururken 6bucuk aylık hamile ve kızı olcanı ögrendi onun heycanı var içimizde,bebekimiz dogum yapmıştı zaten biliyosundur cok cici arkadaşlar katıldı aramıza ...ee daha ne olsun hepimiz iyiyiz şükür önümüzde yeni heycanalr baharın dogumu,benim tedavim ve sevcanın küçük bi operASyonu var yeni totoş taktırcak kendisi şakira totosu
heee totoyu düzelltircem
oooo bahar ve senin adına çok sevindim canım yaa. sanada tez zamanda nasip olur inş. bebek canım gözünaydın. güle güle büyüt bebeciğini. sevcan ne iş anlamadım ne totosu yahuuu. işe başlamanada sevindim haksever. nerde başladın nasıl gidiyor.
yok şekerim yaa :) hemoroit+fissür ameliyatım var salı günü :)) estetik flaan değil yani ama benim için önemli bir şey yani
haksevercim benim malesef böbrek taşı değil safra kesesi taşı yani düşen bi taş değil böbrek taşı düşüyor safra kesesi taşı ise ameliyatla alınıyor komple safra kesesini alıyorlar yani ameliyattan başka çarem yok
o ameliyatı benim g.müdürümde oldu canım. lazerle aldırdı dikişsiz.
Birde eni sonu ameliyat, dediğin gibi düşmediği için, oda kaçtı kaçtı yıllarca, en son büyüttü taşı safra kesesiyle beraber aldılar. Ama taş küçükse sadece taşıda alabiliyorlar annemin arkadaşıda tek taşı aldırdı
haklısın üzülmekte ben olsam bende bozulurdum canım sen öyle olmadıgın için karsındakinın yaptığıa dokunur dogal olarak bende benim incelik gösterdiğim şeyi karşımdakınden göreöessem acaip soğurum o kişiden yaptığı saygısızlık resmen keşke herkes sen ben gibi olsa amaa nerdeeee çok sinir olurum böyle bencil insanlara bende eltimden çekiyorum bu konularda mesela ben onun çocuklarına evi yıksalar yapmayın etmeyin demem hayatta sesimi bile yükseltmem ama benim ogluma hiç suçu yokken bağırır oğlumda eğer başını yavrum ki benim oglum çok usludur hayatta bağrılmayı gerektircek bişi yapmaz ama o hakkı görüyo kendinde o bağırınca benim ciğerim parçalanıyo ama bişiyde diyemiyorum ama sabrımın taşmasına az kaldı yakında patlıycam o olcak ... aile içi olunca kötülük çıkmasın diye sabrediyosun işte başkası olsa mesafe koyarsın gelip gitmessin ama akraba olunca oda olmuyo dayanıyorum koca hatrı diye .... seninde sabrın ondandır seni anlıyorum sallamıycaksın yapıcak bişi yok...
canım siz daha yeni taşınmadınızmı tekrarmı taşıncaksınız taşınma işine okadar çok yoruldumki birdaha cesaret edemem heralde yakınlarda...bide hazır kaynanadan uzak yere taşınmışken tekrar oraya dönme gibi bir hata yapmasan başka yolu yokmu bunun birarada olunca huzurlu olma olasılığı hiç yokk...inş. bir engel çıkarda taşınmassınız...sanada yaparız topluca dua kurtulursun inş. gitmekten:)))
Eee neden kızdığını belli etmiyosun desene naptıki çocuk diye, kim olursa olsun ablamda annemde eğer haksız yere çocuğuma kızarsa terslerim hiç bir şey çocuğumun psik. önemli değil. Ablam bakıyorya kızıma, hatta dünde öyle oldu Sevcan dedi kızına kızdım bilesin :)) iyi yapmışsın şımarırsa döv bunu teyzesi dedim :) meğer yavrum şımarmadan kızmış, dedim sende de ayar kopluğu var napmış len çocuk sanki... bi kelime söylemek istemiş, ama dili dönmemiş, ağzından yanlış çıkarmış ablamda başkası duyarsa yanlış anlar söyleme kızım demiş bizimkide susmayınca kızmış....