Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

kocan yanında oluymuydu diye sorsana :))) kız napim ağlamayı bırak çocuk yüzünü gözünüde yoluyodu onun çenesini çekeceğime tıkıştırıyodum bende memeyi... :) yalancı emzikte almadı hanım hiç bi şekilde.
Ee hastanede emzirme odası yokmuydu canım benim ömrüm hastanenin o kısmında geçtide :))

ohaa oto koltuğunu önemi bağlamış yuhhh sana yaptığı görgüsüzlükten öte ne kadar riskli sözde çocuğunu düşünen ilgili ana. kahkahayla gülseydin ya görür görmez kız bu ne? görgüsüz sanacaklar diye
bence o sen oturma diye yaptığını düşünmüyorum ama görgüsüz olduğu gerçek :)

Bu arada Üzülmeseydin hiç yanlarında, Deseydin iyiki satıldı araba, almayıda düşünmüyoruz, biraz senin arabayla takılırız günlere gelirken, nasılsa minumun 10 ay hakkım kafadan var diye. ben olsaydım söylerdim şakadan şakadan sen hakkaten bir şey demedin mi? şu yiyici kardeşgillerinize sinir oluyorumda :))

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım görmeyeli. uzun bir aradan sonra medeniyete kavuştum nihayet. eee buluşma ayarlandımı birdaha. neler yapıyorsunuz. biraz özet lütfen. sevgiler iyi geceler.

Canım hoş geldin :) internetin mi yoktu senin bir aralar az da olsa çekebilen bir netin vardı diyebiliyorum da...
Buluşmalara gelince vallahi dibine vuruldu keşke senlede görüşebilisek, evlerimiz de çok yakın aslında....

heee totoyu düzelltircem ahh ahhh gelsin geçsin günler...

yok şekerim yaa :) hemoroit+fissür ameliyatım var salı günü :)) estetik flaan değil yani ama benim için önemli bir şey yani

o ameliyatı benim g.müdürümde oldu canım. lazerle aldırdı dikişsiz.
Birde eni sonu ameliyat, dediğin gibi düşmediği için, oda kaçtı kaçtı yıllarca, en son büyüttü taşı safra kesesiyle beraber aldılar. Ama taş küçükse sadece taşıda alabiliyorlar annemin arkadaşıda tek taşı aldırdı aammmann kızını sağlıcakla kucağına al, eteğindede düşür birazda o zaman bakarsın inş. çaresine (

Eee neden kızdığını belli etmiyosun desene naptıki çocuk diye, kim olursa olsun ablamda annemde eğer haksız yere çocuğuma kızarsa terslerim hiç bir şey çocuğumun psik. önemli değil. Ablam bakıyorya kızıma, hatta dünde öyle oldu Sevcan dedi kızına kızdım bilesin :)) iyi yapmışsın şımarırsa döv bunu teyzesi dedim :) meğer yavrum şımarmadan kızmış, dedim sende de ayar kopluğu var napmış len çocuk sanki... bi kelime söylemek istemiş, ama dili dönmemiş, ağzından yanlış çıkarmış ablamda başkası duyarsa yanlış anlar söyleme kızım demiş bizimkide susmayınca kızmış....

kız öyle yapma, bende senin arabana binince arkaya oturmuştumya mecburen o zaman çok rahatsız olmuştum Ayferde şoför gibi oldu diye ( vallahi benim kız dikiliveriyor Ayfer, kaç kez kafası şişti dikillerek gittiği için hani biraz sonra söyleyeceklerimde kötü niyet düşünme diye söylüyorum bunları...

Eğer gerçekten kötü niyetli yaptığını düşünüyorsan ayyy senide şoför yaptık şekerim dersin laf gediğe oturur

bende aksine yanım boş olunca arkamda oturana ayıp oluyor gibi hissediyorum:))
ogünde dedim ya ay lütfen öne gel diye ama şevvalden dolayı arkaya oturdun tabiki biliyorum..
keşke deseydim ayy şöför gibi oldun diye:))
kocanla gezmeye gidince kocan oğlunla önde sen arkadamı oturyorsun deseymişim keşke:))
ama si..tirettim görmemiş iştee:18:
etim dedi ne oldu arabanmı satılıyor dedi..
hiç üzülmedim arabam satıldı ama istesem ayağımı yerden kesecek bir araba alır bana kocam, ama daha iyisi alır biliyorum dedimm
ama acelem yok dedimmyersee
yalannnnnnn
birde hala kocasının kocama 15 milyar borcu var,ama onun karısında araba var bende yokk
sizce normalmi bu:18:
kızlar çok sabır çekiyorum ilk defa paylaşıcam pskiyatriye bile gittim anti depresan ilaç kullanıyorum
kardeşlerine ne verirse versin artık umrumda olmasın diye kendimi üzmek yerine hap kullanmak en iyisi:))
çünkü eşim kardeşleri için ölüyorrrrrrr parası olmasa borç alır yine onlara gönderir:18:

ayy kıyamam sana ne gerek var depresanlara... Biz hayır yapmayı çok severiz hele eşim, hiç kıyamaz ihtiyacı olana, de geç, gülüm bak olan sana oluyor... Tırlatırsan olan çocuklarına olur şekerim kocanada olmaz alır başka karı sen tozuttuğunla kalırsın, akıllı ol kendine mukayyet ol çocuklarını topla. Sen bu adamı, adam edemicen bu konuda napıcan bu durumda SALLAMICAN!

canım hayrını yapıyor allah kabul etsinn
ama ben kardeşlerine verdiğini hayırdan sayamamki çünkü bende eksik değiller,
her iki görümceminde altında arabası var evleri benimkinden güzel yani durumları iyi,
eltim desen bir giydiğimi birdaha giymem diyor,,
ya bunları benim kocam göremiyor yoğutuyorlar kocamı,
kocamı bu hale getirende biziz,
benim ailemn olmasaydı bu halde olmazdık eşim bunu benden daha iyi biliyor
yokluk günlerimzde aramazlardı sormazlardı biraz para gördükya telefonları susmuyor adamın(

abicim abicim derken ölüyorlar aç gözlülerr:18::18:
ben artık bakıyorum karnım doyuyormu doyuyor tamam ayfer sus diyorum
ama benimki onlara yağdırıyor sabır sabırrrrrrrr..
durumumz çok iyi olsaydı ben bütün altınlarımı eve vermezdim sünnet takılarımın hepsini alıp kaynıma verdi oda kendine sıfır arabayı çekmişti ozaman((
offf allahım hatıramak bie istemiyorum
biz onlara vermeseydik şuan villada oturuyorduk herlade..
ay durun bir sigara daha içim ve konuyu kapatayımyoksa kötü oluyorum

yani sevcancım aç bir topik allah aşkına vallah bilsem açıcam..
bir kaç akrabam var onlarda biliyor kka ya girdiğimi aklım gidiyor açıp bakacaklar diye((((
dertleşmek istiyorum ben sizinle ya lütfen açın artıkkkkk:2::2:
bu topik kalsın ozaman haksever kalsın dedi madem ama başka toiktede konuşalım:)

Son düzenleme:

Hayırdan tabikide sayılmaz, biliyorum durumlarının çok iyi olduğunu yani demem o ki o kadar düşkünlermişki sizden gelecek paraya muhtaçlar... kocan görebilse bu olanları ileride görecektir kesin, ama bir şeyler olmadan niyetlerini anlasa keşke

Bu arada eltinde kesin arabasını satar yakın zamanda seni günlere taşımamak için.

İnsan çok sinir olur hiç kolay değil. Ama kendini düşün canım bak diyorsun ihtiyacımız varken yoklardı Allah sağlık derdi vermesin, onlara zaten muhtaç olmassın anan baban var bizler varız ama yinede dikkat et sevindirme,

Son düzenleme:

madem açalım, bu topik taşındığındada yine dönüş yapar devam ederiz ne diyim

HAKSEVER AÇIYORUM BAAAAAAAAAAAAAKKKK....

madem açalım, bu topik taşındığındada yine dönüş yapar devam ederiz ne diyim

HAKSEVER AÇIYORUM BAAAAAAAAAAAAAKKKK....

aççç ya haksever bişeycik demez derse bana desinnn
napim buraya ne kadar ziyaretçi geliyor kimin kim olduğunu bilmiyoruz:)
belkim görümcemde her gün gelip okuyıorrrrrrrrr

sabah sabah çok lak lak yaptım evimi b.. götürüyor biraz temizleyim saat başı gelirim bakarım size:)
bu arada buraya yazmıcaz dimi artık???

Evet canım birbuçuk ay oldu taşınalı, evi ayırmak için geldik buraya. Oraya ev yapabilirse eşim oraya dönücez. Bana pek zor gelmedi taşınmak hiç eşyam yoktu çünkü :)
Ama oraya dönmek zor gelir, eşya açısıondan değil ama kötü kaynana yönünden...

kalsın dmeedimki soralım olmazsa açın benim için farketmez demiştim

sorumluya msj atmıştım konumuzu taşırmısınız yada görünmücek nerde açalım diye kadınlar hammaı dışardan gözükmüyo oraya acın diye msj atmış bana bende taşınırmı diye gene msj attım bakalım ne dicek:44: yada konu açmışsınız zaten hayırlı olsun arkadaşlar

güzel kalplim, iyi yüreklim sevdim kız seni...
ben de sizi sevdim yaf :) öyle olmasa ilk molada buraya kaçmazdım sanırsam...
bugün çok yoğundu öldüm bittim...anca oturdum sabahın 8den beri.
ay yavrum kıyamam ya...canım çok geçmiş olsun.ama valla benim nazarım değildir,ben maşaallah sübhanallah demiştim bakarken.

Canim nezamn basliycaz okumaya paylasim bitincemi ...

yok canım paylaşım bitince değil,cuma selasından hemen sonra başlıcaz nasipse.

geçmişte hata yapabilir insanlar ama ders almamışlarsa hala hatalıdırlar ders almışlarsa düzelme umudu vardır.çıkmadık candan umut kesilmez ne de olsa...
ama hakikaten ya bi yol alsalar süper olur :)

tşk ederim arkadaşım güzel sözlerine :)

bütün bayanlar ne yazık ki detaycıyız.o yüzden eltinin de bunu normalde atlayacağını sanmıyorum ama çocuk da huysuzluk yapıp önde olmak için diretmiş olabilir.eltin ve çocuk hakkında detaylı bilgim olmadan daha net konuşmak istemem.

özgecim bu 4444 senin için.bizim işe çekmicez.nasipse 2 sefer 4444 çekcez sana.ilkinde tedavinin başarılı bir süreç seyretmesi için okucaz ikincisinde de bebiş sağlıkla hayırla aramıza gelsin diye okucaz.ilkini bu hafta cuma selasından hemen sonra başlıcaz bi sonraki cuma nasipse bitecek.ikincisini de aşılama sonrasında okuruz :)

bak işte bi bu elti konusunda şanslıyım.eltim yıllarca benim de bi eltimolsun diye dua etmiş.abla gibi davranır bana.nişanlım aslen buralı ben de erzurumluyum.eltim de rizeli.eltimle geleneklerimiz adetlerimiz pek bi uyuyor.bazan beni tatlı dille uyarır bak şu kişi şöyledir böyle yaparsan böyle yapar diye.seviyorum kız onu :))

yinuse beeeeee o duadan bana da bi yapın yaaa,nolur ya nolur yaaaaaaaaa

eminim bu daha çok koyacaktır...çocuk bile değil eşyalar...düşünsene bozulmayı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...r-sohbete-buyrun-kaynasalim.html#post29187417

kızlar hadi şimdilik buradan devam edelim dediğim gibi....

sonra yine kürkçü dükkanına döneriz....

ben de diyorum ki nerde bunlar hepsi sus pus

Konunuz Kadınlar Hamamı'na Taşınmıştır..
Bilginize..

Güzel Paylaşımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…