Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederizzahmet oldu

günaydın hanımlar yaaa kafam karıştı şimdi burdamıyız artık yani buraya mı yazcan yani :44::44::44::44::44::44::44:
he bi diyiverseniz avare avare başka topiklerde dolaşmıyayım

şimdi arkadaşlarım biz burada mıyız sevcanın yeni açtığı topikte mi?anlamadım.oy birliğiyle karar verelim de sonra parçalanıp her bi parçamızı ayrı yere bırakmayalım.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

diyor 2. si kim?

burdayız da dediğin gibi

Konu Bilgileri
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevcan..., ahilla+

3. sü kim....
dur ben bir ziyaretçi gibi gireyim giriliyormu bakim.

bende emine 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım 11 aylık bir kızım var bursalıyım

ama sevcanım ya parçalanmayalım.ben çok sevdim herkesi şimdi parçalanamayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu arada hoş geldin aramıza :) bursada nerdensin çalışıyor musun ev hanımı mısın?burcun ne kızının adı ne?anlat işte canım aaaaaaaa

ay ayağımı sürüterek mi geldim ne benden sonra ne kadar çok yeni gelen oldu yoksa hep mi bu kadar çok oluyordu :26:

ünaydın caım sana da ama ben de hala çözemedim ya nerdeyiz iki tarfatan da mail geliyo şuan kafam karıştıııııı ay dur parçalanmayız toplancaz elbet biyerde

yaa niye parçalanalım birimiz neredeyse hepimiz orada olacağız yani 3 müz orda 10 muz diğer tarafta değilki :)))

senden sonrada gelenler oldu ama kalanlar olmadı canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…