ünaydın caım sana da ama ben de hala çözemedim ya nerdeyiz iki tarfatan da mail geliyo şuan kafam karıştııııııay dur parçalanmayız toplancaz elbet biyerde
yaa niye parçalanalım birimiz neredeyse hepimiz orada olacağız yani 3 müz orda 10 muz diğer tarafta değilki :)))
senden sonrada gelenler oldu ama kalanlar olmadı canım :))
şimdilik bradayız ama konu taşınmış olduğu halde ziyaretçiler hala girebiliyorsevcan bi girdi hemen altta yazdı ziyaretçi diye
neyse bari gidip kumda oynayalım
en sağlam ben gelmişim o zaman :13:
hayaaaaaaattt nerdesin bakim sen?
evet yinuseyle sen iyi tutundun. ne yapışkan şeylermişsiniz siz be
Ayyy iyiki varsınız minnak tavşanlar....
gezmededir muhtemelen
anam yüzey yapışkan tutuyor biz napalım
he bizi de bilgilendir bakimkaramuk nereye kayoldu ki?
Kızlar artık sizi burdan takip edemiycem halam gidiyo :)
Arada telefondan haberleşiriz artık :)
Öptüm hepinizi kendinize cici bakınbeni unutmayın :)
he bizi de bilgilendir bakimkaramuk nereye kayoldu ki?
anacım buralardayım olayı çözmeye çalışıyomda sonunda çzödüm heral eski konumuzda yazmaya devam ediyoruz anladığım kadarı ile dimi doğru
maşallah her lafada cevabın var... ama kayganakına cevap veremiyon....
bu arada evelsi günkü yemek muhabbetinizi tuttum çağımamışsınızya eferim....
bi kere söylersin adam olan anlar isterse gelir, ısrar fizuuulii, öğrenmişsiniz sizde bunu :))
evet canım bu eski konu.. :)
eeeeeeee olacak o kadar canımcım ne de olsa dil öğretmeniyim bırak o kadarcık da kelimelerle dans edelim
ya kötülük istesem ona da çatır çatır cvp veririm.ben neşe olsun komiklik olsun hep sohbet muhabbet iyilik olsun istiyorum da kaygana işte her zaman olmuyor öyle...
ay ya bi de kadının hakkına mı giriyorum yaaaaaa,dün bana bişiler alıp yollamış annemle hediye diye.hem de öyle durduk yere...sanırım ben alınganlık yapıp kadını kötü sanıyorum belki de kıskanmıyo ama öyle denk geliyor içim fesat öyle sanıyorum :26: sizce????
aslında çağırsın isterdim evde tek kalmaasın diye ama her seferinde yalvartıyor yarım saat...ben 1 2 kere söylüyorum bakıyorum nazlanıyor susuyorum da oğlu yarım saat yalvarıyordu.bu sefer ben de çok şaşırdım gel bile dememiş bırak yalvarmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?