Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ünaydın caım sana da ama ben de hala çözemedim ya nerdeyiz iki tarfatan da mail geliyo şuan kafam karıştıııııı ay dur parçalanmayız toplancaz elbet biyerde

şimdilik bradayız ama konu taşınmış olduğu halde ziyaretçiler hala girebiliyor sevcan bi girdi hemen altta yazdı ziyaretçi diye

neyse bari gidip kumda oynayalım

anam yüzey yapışkan tutuyor biz napalım

maşallah her lafada cevabın var... ama kayganakına cevap veremiyon....

bu arada evelsi günkü yemek muhabbetinizi tuttum çağımamışsınızya eferim....
bi kere söylersin adam olan anlar isterse gelir, ısrar fizuuulii, öğrenmişsiniz sizde bunu :))

Kızlar artık sizi burdan takip edemiycem halam gidiyo :)
Arada telefondan haberleşiriz artık :)
Öptüm hepinizi kendinize cici bakınbeni unutmayın :)

eeeeeeee olacak o kadar canımcım ne de olsa dil öğretmeniyim bırak o kadarcık da kelimelerle dans edelim

ya kötülük istesem ona da çatır çatır cvp veririm.ben neşe olsun komiklik olsun hep sohbet muhabbet iyilik olsun istiyorum da kaygana işte her zaman olmuyor öyle...
ay ya bi de kadının hakkına mı giriyorum yaaaaaa,dün bana bişiler alıp yollamış annemle hediye diye.hem de öyle durduk yere...sanırım ben alınganlık yapıp kadını kötü sanıyorum belki de kıskanmıyo ama öyle denk geliyor içim fesat öyle sanıyorum :26: sizce????

aslında çağırsın isterdim evde tek kalmaasın diye ama her seferinde yalvartıyor yarım saat...ben 1 2 kere söylüyorum bakıyorum nazlanıyor susuyorum da oğlu yarım saat yalvarıyordu.bu sefer ben de çok şaşırdım gel bile dememiş bırak yalvarmayı

kızım boşverrrr aynı ben ve kayganaksınız siz.... gerek yok vijdan yapma... bende aynen senin gibi hakkınamı girdim dedim durdum am o benim hakkımın içine mıştı. hiiiiç takma.... birde bırakın bebek gibi nazlamayı artık koca kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…