Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ben Merve Buse Şen yani kimlikte öyle.Yakında o da Merve Buse Karaca olacak çünkü annemin soyadını alacağım:)
19 yaşındayım.Hürriyet Anadolu Lisesinden mezunum.Şuan da tekrar üniversiteye hazırlanıyorum.Edebiyat okumak istiyorum.Annemle babam ayrı.Annem,kardeşim,ananem ve dedemle yaşıyorum.11 yaşında Buğra adında bir erkek kardelşim var.Nilüferde oturuyoruz.Gazi caddesinde.Rap müzik dinlemeyi seviyorum.Arabesk rap değil ama undergrand tarzı:)7 aylık bi ilişkim var.Erkek arkadaşım yalovada oturuyor.O da benim gibi sınava hazırlanıyor.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar:)

hoşgeldin tatlım hadi bakalım bana arkadaş çıktııı
kız kendini bu kadar deşifre etme tanıyan falan olur
aynı yaştaymışız ne güzel bende sınava giricem ama öylesine
ben psikolojiye gidicem seneye

tanıyan tanısın kimseden gizlim saklım yok ailemde bilir herşeyimi :) bu arada rakibiz desene:)

Biz cuma günü gidecektik ama yer yoktu çok önlerde yer vardı bizde daha sonra gideriz dedik.Ama nasip olursa kesinlikle gitmeyi düşünüyoruz.Biz istanbula gitmiştik yakın bir zamanda panorama var orda 3 boyutlu istanbulun fethinin canlandırılması okadar güzeldiki anlatmakla olmuyor kendimi savaşın içinde gibi hisettmiştim resmen yanında mermiler atın sesleri top atışları giderseniz istanbula orayıda tavsiye ederim çok güzeldi

ay bi cici kardeşimiz daha geldi çıtır kızlar sizi öptüm canım hoşgeldin aramıza güzellikkkkkkkkkkk

bugün koruparktayızzz sonrada akpınarda fetihi izlicez görüşürüz kızlarrrrrrrr hava çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll

kızlar gerçekten fetih harika bi film tavsiye ederim
dün bende gittim tek başıma izledim
sonlara doğru tutamadım kendimi türk olmak apayrı bi duygu yaa iyiki müslümanız
adım iyiki maria değil iyiki müslüman ismi

Cemre havaya düştü kızlar dün aksam,
Hava bugün bol güneşliydi,, haftaya suya sonra topraga ve yaz geliyor:))

bugün koruparktayızzz sonrada akpınarda fetihi izlicez görüşürüz kızlarrrrrrrr hava çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll
Ohh canım ne güzel bizde geçen koruparkataydıkta sinema için yer yoktu sonra gideriz demiştik.Evet hava bugün güneşliydi gezip tadını çıkarmışsınız Film için hep güzel eleştiriler duyuyorum en kısa zamanda bizde gideceğiz inşallh eşimle.
İyi etmişsin canım gitmekle bende düşünüyorum en kısa zamanda gitmeyi.
Cemre havaya düştü kızlar dün aksam,
Hava bugün bol güneşliydi,, haftaya suya sonra topraga ve yaz geliyor:))
Evet canım havalardanda belli inşllh güzel havalar olurda buluşma gününü ayarlarız

Günaydın kızlar

Semiha nerelerdesin canım uğramaz oldun..

Evet baharcım havalar artık güzel buluşma olabilir artık her zaman
Yağmurda yağsa sorun çıkmaz çünkü kapalı alanda farketmiyor bence:)

Günaydın canım evet havalar okadar soğuk değil eskisi gibi bulşmak istendikten sonra kapalı mekanda olur dediğin gibi Semiha yok evet bende merak ettim umarım iyilerdir

günaydın güzellikler hava güneşli balkonu yıkıyım bali koca kış yıkamadım hiç artık görmemezlikten gelemicem günaydın güzel bi gün diliyorum hepinizeeeeee

evet fetih 1453 çok güzeldiallahhhhhhhh allahhhhhhh dedikce binlerce kişi namaz kıldıkca şehitler oldukca elleri kanarken karadan gemi yürüttükce askerlerimizzzzzzzzzz çok duygulandım tüylerim diken diken oldu ve tabiki ulubatlı hasannnnnnnnnnnnnnnnnn harikaydı film

Günaydın güzellikBurda hava parçalı bulutlu hadi bakalım kolay gelsin yardıma geleyimmiTeşkler canım senin içinde güzel bir gün olsun inşallah.Negüzel insan duygulanmaz mı tabiki duygulanır ayy iyice merak etmeye başladım şu filmi nasip olursa gidicez bizde en yakın zamanda

selam kızlar
beni merak edenler olmuş
teşekkür ederim ilginize...
hiç havamda değilim bu sıralar
pek bir depresifim.
reglim gecikti...
acayip sinir yapıyor bana...
yazmadım ama takip ettim sizi yinede...

bu arada bizde 1453 e daha gidemedik.
haftaya düşünüyoruz bakalım
kısmet artık

kızlar selam bende birazdan işten çıkıcam dün çok sinirliydim yazamadım
zavallıcık bi köpeğe araba çarptı o bağırdıkça ben ağladım
insanda değilki bu derdini söylesin iyileştiriyim ilk yardım yapayım yok ama
o bağırdıkça dahada kötü oldum :S kockoca devlet hastanesi bile bişi yapmadılar gerçi napıcaklardı
bende aldım kucağıma veteriner aradım allahtan tanımadığım bi amcayla teyze arabaya bin biz götürelim dediler
normalde olsa güvenmem ama çok yaşlıydılar bindim gittik amca veterinerin ücretini bile verdi
benide tebrik etti içim rahat etti köpek susunca çok kanlandı üstüm hep annem diyo
cinnet geçirdin sonunda dimi söyle bakayım kimi doğradın öyleydi yani
bugünde arkadaşımla buluşucam patilaya gidip yemek yeriz sonra alışveriş sonrada fal baktırcak bana
öpüyorum sizleriii

iyi kalpli meleğim benimm

bizde kızlarla hep patilaya gidiyoruz

gez toz eglen iyi eğlenceler bebikimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…