selamlar bende bursadanım :)
hoş geldin aramıza :) bursanın neresindensin adın ne yaşın kaç evli misin bekar mısın işin ne?anlat bakalım,öle ciiiiiiiii yapıp gitme :)selamlar bende bursadanım :)
A.selam bursanın neresindensin canım. . Hoşgeldin
hakseverim sıkma canını...maddi sıkıntısı olmayan insan mı var?
mesela bizim 2014 marta kadar 100 000 ödenecek borç var ve daha düğün yapcaz :S
şube işi falan boşuna değil yani...adamcağız kafayı yicek nasıl ödicez düğünü nasıl yapcaz diye.
ben de yardım edemiyorum.tek yaptığım ücretsiz dükkanda çalışmak.elimden başka bişi gelmiyor ki...
hoş geldin aramıza :) bursanın neresindensin adın ne yaşın kaç evli misin bekar mısın işin ne?anlat bakalım,öle ciiiiiiiii yapıp gitme :)
kız nerelerdesin sen.yoksun ne zamandır
Ah ablacım evi taşıdım kayınvalideme duyan geldi misafirlere hizmet ettim sürekli lendime zor zaman ayırdım
İnsallah bundan sonra buralardayım
ay canım ya...ne kadar kalacaksın orada?bi de kv ile aranız nasıl?
Prenses topiğe bırakmıyor beni tam gireceğim ağlamaya başlıyor nasıl iş anlamadım.Eşime kızıyorum kucağa alıştırma sakın sonra bana zor olur diyorum genelde karnını doyurup pusetine yatırıyorum gecede yatagına alıyorum çok kucağa almamaya çalışıyoruz.Yoksa bana iş yapmak haram olurselam canalrım şuan yogun bir baskıa ltında yazıyorum 9da geldim eve:18::18:toplantı avrdı malum
eşimi doyurdum çayını verdim meyvesini sizede yazım dedim 2 dakka hemen yatıcaz sabah 6da kalkıyoruz bida yatmıyoruz
yenusecim kzıına acil şifalasr diliyorum o hastalıklada bana okudugun duan içinde cok saol allah razı olsun
ahilla canım hemencik evlende seninde tatlı bi kızın olsun
sevcanım daha dogrulamadı galba gelirdi yoksa evde pc yokmu onların:44:
hayatim sende de ne gün var kız nasıl yetişiyosun onalra bana pasta poça tarifleri ver sende coktur her seferinde nabıyosun onca misafire
baharım prenses nasıl tatlı anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekız şçle kutlama yapcaktık yaa bebek mevliti yapcakmısın cnaım 40ı cıkınca
Canım dikkat et kendine havalar aldatıcı inşallah toparlanırsınselam kızlar
hava ne kadar çok soğudu öyle
bende hastalığı tam atmış değilim
yinuse kızına geçmiş olsun
ufak çocuklarda çok zor oluyor hastalık
acil şifalar
umarım biraz daha toparlamıştır kendini...
Kızımın adaşı vardı demekhakseverim tariff dolu bende veririm canım:)
yetişiyorum çok şükür..allah annemden razı olsun ardayı bırakıyorum anneme sonra yetişiyorum heryere..
baharcım prensesimiz napıyor uyutuyormu geceleri seni??
dünde bizim günde 1 yaşında nehirimiz vardı ayy çok tatlı oda maşallah..
nehir ismini kim koydu bakimm..
Canım sabrın sonu selamet inşllh bu zor günleride atlatırsın,dualarım seninleslm kızlar bugün bi ore yattım bi bure her akşam iğne vurunma heycanı var nabcam bilmem bu akşam kayınpederim yemege geldi bize eşimle girdiler eve yemek yedik iğneyi vurmaız lazım ben her akşam barıp carıp vuruyoruz hatta ağlıyorum hiç mi hiç acımıyo ama iğne işte fobim vat deliriyorum görünce neyse vuruyo baramıyom diye kolunu morarttım vururken
şimdi ölçü alamaya gittiler bi işe cok çalışıyo yoruluyo canım ya zor zmanlar yaşıyo ben hiç hissetmesemde biliyorum tırdan hiç para gelmedi yılsonu yıl başı diye bide tır çalışıyo masraflar cıkıyo kazanılan para 2 ay sonra yatıyo yani sürekli bi ödemeleri felan var zorlanıyo sıktıkçada para cıkıyo işte.......metroyla otobüsle gelip gidiyo canım mudanyaya 1 aydır hadi benzin cok gitmesin diye bikac kere arabayla gitti ceza gelmiş eve kırmızıda gecmiş mudanyada nası geçtim bilmiyorum diyo 1 ay sıktıgı para cezaya gitti cok morali bozuldu benimde sadece bu degil bunun gb bisürü aksilik ilaçlar 1000tl tutmustu hadie rteletti ödmesini bankaya o gelcek bide gene hastaneden 5ooisticekelr galiba o var hep gitgel o var varda var iştebiraz sıkıntılı eşim farkındayım ama yardım edemiyorum işte
selamlar bende bursadanım :)
1 ay kadar eşim yarın gidiyor muğlaya ben burda
durucam aram iyi kötü insan değiller hoş tutarlar ama ben kendi evim olsun istiyorum rahat edemiyorum
Aaaa eşin yolluyormu iyi bak güzel haber sevindim bunabaharcım gelicem sana hatta eşim dedi gidip görürsün mucize bebeği dedi
ahilla haklısın cnaımda insan sevdiginin sıkıntısını görünce eriyo işte bide hep bu hastaneler felan benim yüüzmden diye öyle eziliyorum sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun evli değilsin ücretsiz çalışıyosun ailen bile buna musade etmeyebilirdi bence çok vefakar ve verici birisin sein kıymetini bilsin annesiyle seni aynı eve sokmasın evlenince
kızlar güzel pazarlar hepinize biz birazdan anatolyuma gidicez bu hafta sonu evde dinlenelim diyoduk ama görümcem aradı biz anatolyuma gidiyoruz gelin diye gidiyoruz yanihavamız değişsin
yeni gelen arkadaşımız hg aramıza
ahh ahh sevcan yok topik boşalmışş
karamuk nerelerdesin sen bakimm
semiha sevcan nasıl oldunuz kızlar..
sevcancım aç arada burayı canım nasıl oldun anlat bakalım bize,
yatıyorsun galiba sürekli yada geziyorsunn:))
haksevercim herkezin derdi farklı bizde eve kredi çekicez onun sıkıntısı var herkezin ayrı ayrı sıkıntısı oluyor işte,
cefa olmadan sefa olmazmışş
bahar senin kız kucağa alışmış gibi geldi bana canım ağlasada pusetinden alma sonra sonra alışır yatmaya:)
gerçi insan dayanamaz ıhh deyince alıyorduk kucağa bizde:))
öptüm sizi..
Ozgecim ayni evde oturtmucak gerek kalmadi o anasiyla oturacak.
Su dakika itibariyle ben gibi salak bulamayacagindan hep anasiyla oturacak .
Ya da baska birine ayri ev tutacak.cunku kimse ben kadar salak degil!
Canım nasılsın?Üzme kendini ben şunu bunu bilmem.Evlenecek kişi ana kuzusu olmayacak.Hı demiyorumki ailesini atsın ama evlenince kendine ait düzeni olmalı.Eşinin fikirlerine saygı duymalı diye düşünüyorum.Kayınvalde ne kadar iyide olsa hep birlikte oturmayı doğru bulmuyorum.Herkezin kendine göre özeli düzeni var.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Üzme kendini canım.Sen fedakarmışsın saflık anlamında değil o.Karşındaki değerini bilememiş sadece.Ama herşeye taviz verme evet deme yoksa pişmanlık duyarsın
selam kızlarr
iyi haftalar herkese ben yine her zamanki gibi pazaretsi sabahı dalış yaptım işlere hem de ne dalış daha şimdiden kösüldüm vallahi akşam nasıl olacak bilmem
sizler iyi siniz işallah ama ahilla canım hayırıdr nişanlınla bir sorun mu var anlayamdım tam geçmişide okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?