Nisan atiyor beyefendi
Anasinin hismina ugradik.o yem atti bu da yuttu.Allah ahirette karsilarina cikarsin insaallah
hay allahım yaa desene kadın daha evlenmeden gösterdi yüzünü nasıl yani siz şimdi ayrıldınız mı tamamen bittimi yani şoktayım ve üzgünüm canım :26:
Ozgecim ayni evde oturtmucak gerek kalmadi o anasiyla oturacak.
Su dakika itibariyle ben gibi salak bulamayacagindan hep anasiyla oturacak .
Ya da baska birine ayri ev tutacak.cunku kimse ben kadar salak degil!
Anasinin hismina ugradik.o yem atti bu da yuttu.Allah ahirette karsilarina cikarsin insaallah
üzügünüm iyi olmaya çalıştım iyilik bulmaya çalıştım ama olmuyo işte
bugün doktor kontrolüm vardı sabah gittim barış bey değilde bayan doktor baktı barış beye bilgi veriyo sürekli beraberler neyse baktı sağda solda bisürü yumurta şaşırdı çok çabuk hareketlenmişler dedi çok fazla yumurta var dedi ölçtü ölçtü bitiremedi en iyisi fotorafını cekeyim dedi ultrasyonda cekti barış bey mutlaka görsün dedi kan tahlili istedi bi huzursuz oldum ama cok yumurta diyince iyi bişi sandım eve git biz seni ararız ne kadar vurcanı söleriz iğnenin dozunu dedi eve geldim öğlen geçti diye gitmedim kreşe oturuken 4 gb aradılar beni acil gelmen lazım barış bey hemen tedaviyi sonlandırmamızı söyledi sana bi iğne vurucaz durdurucaz dedi tedaviyi bütün sinirletrim boşaldı
gittim ağlaya ağlaya doktora barış bey geldi konuştu özge çok fazla yumurta var 15i geçik dahada vurmaya devam edersek daha bi 15 daha büyücek var hepsi tetikteler hormon testinde yüksek çıktı olmaması gereken bişey oldu üzgünüm dedi ama üzülme canına bi kastımız yok bak vurualım iğneleri ama olmucanı bile bile devam mı edelim üzülme lütfen dedi hem hiç bişey ziyan olmadı o ilaçlarla sana inşallah gerek kalmaz ama cok denemeler yapılır aşırı tepki veriyo yumurtaların bunu öğrenmiş olduk cok cok az hormon vericez sana buda güzel bişey sağlıklı yumurtalar için ama şuan aşırı yumurta büyüdü ve sonlandırmamız gerekiyo dedi... iğneyi vurdular ve bitti...........
bidahaki aya adet ol gel dedi.........
ama sor bakalım içime gücüm varmı hala
selam kızlar herkese merhabaaa
ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler
bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)
Hoşgeldin aramıza canım yaşıtıZ kaç yıllık evlisin?
selam kızlar herkese merhabaaa
bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)
Canım hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm senin adına demek hayırlısı böyleymiş.Eğer değmiyorsa bu kadar ilgiye sevgiye değmeyecek insanlar için daha fazla üzülme derimBir de nisani niye atacagini duysan birak agzini totonla gulersin
Canım benim kıyamam kolay değil anlıyorum canım seni.Ümitle beklerken bir anda aksiliklerin çıkması zordur tabiki.Ama sağlığına zarar olacaktı belkide bundada vardır canım bir hayır.Tedavin yeniden başlıyacak sonuçta hiç olmaz dememişler.Çok bekledin senin için çok zor ama biraz daha sabır canım ucunda güzel meleğine kavuşmak var.Kendini üzme bunaltma.Boş zamanında gel bana canım beklerim her zaman.Moralinin yerinde olması lazım çünkü
üzügünüm iyi olmaya çalıştım iyilik bulmaya çalıştım ama olmuyo işte
bugün doktor kontrolüm vardı sabah gittim barış bey değilde bayan doktor baktı barış beye bilgi veriyo sürekli beraberler neyse baktı sağda solda bisürü yumurta şaşırdı çok çabuk hareketlenmişler dedi çok fazla yumurta var dedi ölçtü ölçtü bitiremedi en iyisi fotorafını cekeyim dedi ultrasyonda cekti barış bey mutlaka görsün dedi kan tahlili istedi bi huzursuz oldum ama cok yumurta diyince iyi bişi sandım eve git biz seni ararız ne kadar vurcanı söleriz iğnenin dozunu dedi eve geldim öğlen geçti diye gitmedim kreşe oturuken 4 gb aradılar beni acil gelmen lazım barış bey hemen tedaviyi sonlandırmamızı söyledi sana bi iğne vurucaz durdurucaz dedi tedaviyi bütün sinirletrim boşaldı
gittim ağlaya ağlaya doktora barış bey geldi konuştu özge çok fazla yumurta var 15i geçik dahada vurmaya devam edersek daha bi 15 daha büyücek var hepsi tetikteler hormon testinde yüksek çıktı olmaması gereken bişey oldu üzgünüm dedi ama üzülme canına bi kastımız yok bak vurualım iğneleri ama olmucanı bile bile devam mı edelim üzülme lütfen dedi hem hiç bişey ziyan olmadı o ilaçlarla sana inşallah gerek kalmaz ama cok denemeler yapılır aşırı tepki veriyo yumurtaların bunu öğrenmiş olduk cok cok az hormon vericez sana buda güzel bişey sağlıklı yumurtalar için ama şuan aşırı yumurta büyüdü ve sonlandırmamız gerekiyo dedi... iğneyi vurdular ve bitti...........
bidahaki aya adet ol gel dedi.........
ama sor bakalım içime gücüm varmı hala
A.s canım bende dün Sevcan'ı aradımselam kızlar
bugün baharımla ve sevcancığımla görüştüm
sevcanımın sizlere çok selamı var
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.selam kızlar herkese merhabaaa
aramıza hoşgeldin...
hoşbulduk
tenha burası heralde bu aralar:)
hoşbulduk
tenha burası heralde bu aralar:)
evet şimdilik tenha.sevcan hasta olunca kimse girmiyor
yinuse naber
Bu aksam eve gelecek yuzukleri almaya.annemle de konuscak.karari bu ama sonuc nolur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?