Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Anasinin hismina ugradik.o yem atti bu da yuttu.Allah ahirette karsilarina cikarsin insaallah

Anasinin hismina ugradik.o yem atti bu da yuttu.Allah ahirette karsilarina cikarsin insaallah

hay allahım yaa desene kadın daha evlenmeden gösterdi yüzünü nasıl yani siz şimdi ayrıldınız mı tamamen bittimi yani şoktayım ve üzgünüm canım :26:

Selam kızlar nasılsınız. Sevcan abladan haber varmı ahilla geçmiş olsun bacım

hay allahım yaa desene kadın daha evlenmeden gösterdi yüzünü nasıl yani siz şimdi ayrıldınız mı tamamen bittimi yani şoktayım ve üzgünüm canım :26:

Bu aksam eve gelecek yuzukleri almaya.annemle de konuscak.karari bu ama sonuc nolur bilmem

kızlar yazacaklatrım var ama yazamıyorum malum ben,m çişli kucĞIMDA

öpüyorum sizleri
ahilla beni arayabilirmisin? hayırdır.

Ozgecim ayni evde oturtmucak gerek kalmadi o anasiyla oturacak.
Su dakika itibariyle ben gibi salak bulamayacagindan hep anasiyla oturacak .
Ya da baska birine ayri ev tutacak.cunku kimse ben kadar salak degil!

noldu canım ya çok üzgünüm sözlerindende belli sende bitmez inanmıyorum ben biteceğine sen bu kadar özverili olmuşken bu kada rkendini parçalarken onun işleri için evli gbydiniz yani nasıl olur başkaları için kendinizi maf etmeyin düzeleceğine inanaıyorum sadece susmaya çalışın derin izler bırakcak şeyler sölemeyin birbirinize malesef dört dörtlük olmuyo bizmi senin güzle düşüncelerini bozduk yoksa çok üzüldüm inan zaten şuan yer yarılsada içene gireyim dediğim bi haldeyim çok çok üzgünüm

üzügünüm iyi olmaya çalıştım iyilik bulmaya çalıştım ama olmuyo işte

bugün doktor kontrolüm vardı sabah gittim barış bey değilde bayan doktor baktı barış beye bilgi veriyo sürekli beraberler neyse baktı sağda solda bisürü yumurta şaşırdı çok çabuk hareketlenmişler dedi çok fazla yumurta var dedi ölçtü ölçtü bitiremedi en iyisi fotorafını cekeyim dedi ultrasyonda cekti barış bey mutlaka görsün dedi kan tahlili istedi bi huzursuz oldum ama cok yumurta diyince iyi bişi sandım eve git biz seni ararız ne kadar vurcanı söleriz iğnenin dozunu dedi eve geldim öğlen geçti diye gitmedim kreşe oturuken 4 gb aradılar beni acil gelmen lazım barış bey hemen tedaviyi sonlandırmamızı söyledi sana bi iğne vurucaz durdurucaz dedi tedaviyi bütün sinirletrim boşaldı

gittim ağlaya ağlaya doktora barış bey geldi konuştu özge çok fazla yumurta var 15i geçik dahada vurmaya devam edersek daha bi 15 daha büyücek var hepsi tetikteler hormon testinde yüksek çıktı olmaması gereken bişey oldu üzgünüm dedi ama üzülme canına bi kastımız yok bak vurualım iğneleri ama olmucanı bile bile devam mı edelim üzülme lütfen dedi hem hiç bişey ziyan olmadı o ilaçlarla sana inşallah gerek kalmaz ama cok denemeler yapılır aşırı tepki veriyo yumurtaların bunu öğrenmiş olduk cok cok az hormon vericez sana buda güzel bişey sağlıklı yumurtalar için ama şuan aşırı yumurta büyüdü ve sonlandırmamız gerekiyo dedi... iğneyi vurdular ve bitti...........

bidahaki aya adet ol gel dedi.........

ama sor bakalım içime gücüm varmı hala

ayyy kıyamam canım ya
tam ümitlenmişken insanın ümidinin kırılması nasıl birşeydir çok iyi bilirim
hakkında hayırlısı diyebiliyorum sadece...

ahilla canım senin adınada çok üzüldüm
ama değmez
o şimdiden ana sözünden çıkamıyorsa
ileride çok daha üzülecektin buna emin ol
şimdiden görmüş olmanı diliyorum bazı şeyleri
kendindende çok fazla ödün verme

dönerse benimdir
dönmezse zaten hiç benim olmamıştıki dersin...

selam kızlar
bugün baharımla ve sevcancığımla görüştüm
sevcanımın sizlere çok selamı var

selam kızlar herkese merhabaaa

ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler

bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)

bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)

Hoşgeldin aramıza canım yaşıtıZ kaç yıllık evlisin?

Bir de nisani niye atacagini duysan birak agzini totonla gulersin
Canım hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm senin adına demek hayırlısı böyleymiş.Eğer değmiyorsa bu kadar ilgiye sevgiye değmeyecek insanlar için daha fazla üzülme derim
Canım benim kıyamam kolay değil anlıyorum canım seni.Ümitle beklerken bir anda aksiliklerin çıkması zordur tabiki.Ama sağlığına zarar olacaktı belkide bundada vardır canım bir hayır.Tedavin yeniden başlıyacak sonuçta hiç olmaz dememişler.Çok bekledin senin için çok zor ama biraz daha sabır canım ucunda güzel meleğine kavuşmak var.Kendini üzme bunaltma.Boş zamanında gel bana canım beklerim her zaman.Moralinin yerinde olması lazım çünkü
selam kızlar
bugün baharımla ve sevcancığımla görüştüm
sevcanımın sizlere çok selamı var

A.s canım bende dün Sevcan'ı aradımArdından da seni sormuştum nasıl oldun diyeUmarım daha iyisinizdir.Bu arada yarın bizim hanımı göz doktoruna götüreceğiz kontrol amaçlı doktoru öyle söyledi.İnşallah bir şeyi çıkmaz

Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.

Bu aksam eve gelecek yuzukleri almaya.annemle de konuscak.karari bu ama sonuc nolur bilmem

canim durup durdurken noldu yaa kv hasta degilmiydi yattigi yerden nasil karistirdi ortaligi blof yapiyo olabilir seninki sozunu gecirtmek icin agzin var dilin yok hala ne istiyo bunlar bu insanoglu nekadar nankor ...uzme kendini is olacagina varir konuyu bilmedigim icin detayli yorumda yapamiyorum... bugunde gelmemisin topige durumlar kotu sanirim merak ettim iyice seni son durum nolduki umarim kkinda hayirlisi olmustur...

Hakseverim senin adina uzuldum ama belkide ii birseydir bu durum iyi tarafindan dusun kac yil bekleyip sabretmisin bir aycik daha beklemekte ne varki demekki cabuk tutunucak bu tedavin bana oyle geldi bu durum anini sikma sanki tutmamis moduna girme sakin sadece bir ay gecikmeli olcak okadar bukadar aksilik herkesinkinde cikiyo ...benim kuzenimin 6 yildir olmuyodu bebegi gecen yil tup bebek yaptirdi tutmadi ama yilmadi bu yil bnidaha yaptirdi simdi ilk uc ayi atlati bile hamile millet onca parayi yatyiriyo tutmuyo yinede umudunu yitirmiyo senin oyle durumun da yok oyuzden neseli olmaya devam yerin dibine giricek bisiy yok esine karsi kendini ezik hissetme esin inanci yuksek biri allahtan geldigine inaniyodur sen bosuna sikinti yapiyosun benim yuzunden diye ne ilgisi var allahaskina herkesin imtihani farkli fartkli buda sizin imtihaniniz bebegin olsaydi baska bir derdin olcakti ya kv sorunlu olcaktin yada esin boyle hayirli biri cikmiycakti oyuzden allahtan gelen sey icin kendini suclayip durma bak geliyo saplak

Sevcanim sen nasil oldun canim e hadi don aramiza yeter bukadar kafa tatili sensiz nesesi yok buranin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…