selam kızlar
beni merak edenler olmuş
teşekkür ederim ilginize...
hiç havamda değilim bu sıralar
pek bir depresifim.
reglim gecikti...
acayip sinir yapıyor bana...
yazmadım ama takip ettim sizi yinede...
bu arada bizde 1453 e daha gidemedik.
haftaya düşünüyoruz bakalım
kısmet artık
kızlar selam bende birazdan işten çıkıcam dün çok sinirliydim yazamadım
zavallıcık bi köpeğe araba çarptı o bağırdıkça ben ağladım
insanda değilki bu derdini söylesin iyileştiriyim ilk yardım yapayım yok ama
o bağırdıkça dahada kötü oldum :S kockoca devlet hastanesi bile bişi yapmadılar gerçi napıcaklardı
bende aldım kucağıma veteriner aradım allahtan tanımadığım bi amcayla teyze arabaya bin biz götürelim dediler
normalde olsa güvenmem ama çok yaşlıydılar bindim gittik amca veterinerin ücretini bile verdi
benide tebrik etti içim rahat etti köpek susunca çok kanlandı üstüm hep annem diyo
cinnet geçirdin sonunda dimi söyle bakayım kimi doğradınöyleydi yani
bugünde arkadaşımla buluşucam patilaya gidip yemek yeriz sonra alışveriş sonrada fal baktırcak bana
öpüyorum sizleriii
adat öle etkiler yapıyo benimde ömrümde ilk son iki aydır erken geliyo adatim hayır olsun:44:
bebiş olsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canım iyi etmişsin negüzel sevaba girmişsin bir can kurtararak aferin sanakızlar selam bende birazdan işten çıkıcam dün çok sinirliydim yazamadım
zavallıcık bi köpeğe araba çarptı o bağırdıkça ben ağladım
insanda değilki bu derdini söylesin iyileştiriyim ilk yardım yapayım yok ama
o bağırdıkça dahada kötü oldum :S kockoca devlet hastanesi bile bişi yapmadılar gerçi napıcaklardı
bende aldım kucağıma veteriner aradım allahtan tanımadığım bi amcayla teyze arabaya bin biz götürelim dediler
normalde olsa güvenmem ama çok yaşlıydılar bindim gittik amca veterinerin ücretini bile verdi
benide tebrik etti içim rahat etti köpek susunca çok kanlandı üstüm hep annem diyo
cinnet geçirdin sonunda dimi söyle bakayım kimi doğradınöyleydi yani
bugünde arkadaşımla buluşucam patilaya gidip yemek yeriz sonra alışveriş sonrada fal baktırcak bana
öpüyorum sizleriii
selam kızlar
beni merak edenler olmuş
teşekkür ederim ilginize...
hiç havamda değilim bu sıralar
pek bir depresifim.
reglim gecikti...
acayip sinir yapıyor bana...
yazmadım ama takip ettim sizi yinede...
bu arada bizde 1453 e daha gidemedik.
haftaya düşünüyoruz bakalım
kısmet artık
ne kadar duyarlı davranmışsın öyle.
tebrik ederim seni...
Canım iyi etmişsin negüzel sevaba girmişsin bir can kurtararak aferin sanaEşimle birkaç kez bizde gitmiştik patilaya ohh canım keyfine bak afiyet olsun bende öpüyorum seni
Rica ederim canım olursun inşallh stres yapar yapmazmıBizde gidicez filme nasip olursa.Geçmiş olsun tekrardan
selam arkadaşlar benım de Bursadan sivasa tayınım çıktı ama bursayı unutamıorum inşallah tekrar dönebiliriz herşeyini ösledimm anlatsanıza biraz neler yapıor Bursa
Merhaba canım güle güle kullansın aferin sana sorumluluğunu biliyorsunkızlar günaydın nasılsınızz ilk bunu yazmam lazımdı aslındaa
ya ben bugün anneme iki bilezik yaptım borç almıştım estetik parası için
az bi paramda kaldı elektrikli süpürge alayım diyorum evkurdan
bi tane gördüm su filtreli siz daha bilirsiniz alayım mı markasıda fantom mu neydi
hem ben astım olduğum için eski tipler gibi toz kaldırmaz kullanan yada ona benzeri evinde olan varmı
öptüm hepinizi çok çokkk bugün hastane baya yoğun arada gelirim
İyi edersin gez sonraları çok gezme fırsatın olmaz söylimbu saatlerde gelmiyolar canım ama bursada havalar düzeldi genelde ben gezerim
hiç durmuyorum yerimde zaten :78::78::78:
Allah beterinden korusun yinede zor durumdan kurtarmışsın düşüncesiz insanlar çok canım.Canım sen yersin yerimede ben diyetteyimde bu aralar pizza yok canımkurtarmış sayılmam canım ya yine sokağa atılcak başka bi araba ezicek belki allah korusun
evet patila çok güzeldirorda yiyince nedense kilo almıyorum ben
bide şimdi devlet hastanesnin aşağısına laila cafeye gitmeden pizza cresant mı ne yazıyodu orası açılmış
yada ben yeni gördüm hem fiyatlar uygun hemde pizzalar şahane denemenizi tavsiye ederim
Merhaba canım güle güle kullansın aferin sana sorumluluğunu biliyorsunEv kurdan başka yermi yok canım orası çok pahalıcı ben tavsiye etmiyorum orayı yinede sen bilirsin.Kolay gelsin canım bende öpüyorum seni.Ne esteteği yaptırdın bu arada sen merak ettim
İyi edersin gez sonraları çok gezme fırsatın olmaz söylim
Allah beterinden korusun yinede zor durumdan kurtarmışsın düşüncesiz insanlar çok canım.Canım sen yersin yerimede ben diyetteyimde bu aralar pizza yok canım
bu saatlerde gelmiyolar canım ama bursada havalar düzeldi genelde ben gezerim
hiç durmuyorum yerimde zaten :78::78::78:
cnmm benim daha yaptırmadım ama silikon düşünüyorum gögüslerime doktor arayışındayım işte sektörde sağlık olunca
zaten silikonları biz veriyoruz doktorlara annemde borç aldım iki bilezik üzerinede para
çok üzülmüştü çıkartırken ama güvendi bende bugün ilk o işimi hallettim akşam çok mutlu olucak
bende fırsatım olmucak diye bol bol arkadaşlarımla gezip duruyorum
aaa diyetlik neyin varki canım yaaben evkuru biliyorum sadece başka yer varsa önerir misin canım?
Annen sevinir akşamaBende büyük gögüsler hoşuma gitmiyor normal olsun yeter Diyetlik neyim yokki fazla kilom var şekerim Üstüne pko var bende oda kilo yapıyor, hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum Oyüzden diyete ve spora başladım
Elektroword aklıma geldi benim kent meydanının oralarda beyaz eşya magazalrı var fomaranın orda yukarıya çıkarken orlarada bakabilirsin nebilim evkuru kimden duyduysam afedersin kazıkçı diyorlar
canım anneme gözlerini kapat kolunu uzat dediğimde beklemiyodu çorap geçirip giydirdim
baştan gerçek sanmadıı sonra sarıldı zaten çok mutlu oldu yaa elimden gelseydi de daha fazla
yapabilseydim onun o mutluluğu herşeye bedeldi
elektrik süpürgesini alamadım evkur bütçeme uymadı zaten
parayı anneme vericem kendi baksınumarım sende diyetten sonra daha bi taş hatun ve hamiş olursun
benimde büyük gögüs hoşuma gitmez zatenbenimkiler vicudumla orantılı olucak 85 falan
Ayy canım negüzel süpriz yapmışsın annene güle güle taksınAnnenin bakması daha uygun olur canım evkur pahalı demiştim sana.İnşallah canım güzel dileğin için teşkler Senin içinde hayırlsı olsun canım
canım anneme gözlerini kapat kolunu uzat dediğimde beklemiyodu çorap geçirip giydirdim
baştan gerçek sanmadıı sonra sarıldı zaten çok mutlu oldu yaa elimden gelseydi de daha fazla
yapabilseydim onun o mutluluğu herşeye bedeldi
elektrik süpürgesini alamadım evkur bütçeme uymadı zaten
parayı anneme vericem kendi baksınumarım sende diyetten sonra daha bi taş hatun ve hamiş olursun
benimde büyük gögüs hoşuma gitmez zatenbenimkiler vicudumla orantılı olucak 85 falan
ah şimdi ben de oralarda olsam gezsem tozsamm çok ösledim gerçekten Bursanın havası da insanı da özleniyor buralarda..ee nerelerde geziyorsunuz
seni cimcime seni gögüslere silikon heee v anasını yaa bende istiyom acuk büyük olsun benimkilerde birbirini görmiyiama sorun yok yani eşim mutlu hahahaa
evettt istiyorummmm veee şöle yaza doğru istanbulda yaptırıcam inşallahh
ben eşim için değil ya kendim sorun ediyorum bide modellik yapıyorum bikini giy bide öyle çekelim diyolar
olmaz diyorum napimmm :78: adam görse bikiniylee :83::83::83: olcak o yüzden ben taktırıyımm 75 takıyorum uf reva mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?