Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

adat öle etkiler yapıyo benimde ömrümde ilk son iki aydır erken geliyo adatim hayır olsun:44:

bebiş olsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ne kadar duyarlı davranmışsın öyle.
tebrik ederim seni...

Canım iyi etmişsin negüzel sevaba girmişsin bir can kurtararak aferin sanaEşimle birkaç kez bizde gitmiştik patilaya ohh canım keyfine bak afiyet olsun bende öpüyorum seni

Rica ederim canım olursun inşallh stres yapar yapmazmıBizde gidicez filme nasip olursa.Geçmiş olsun tekrardan

ne kadar duyarlı davranmışsın öyle.
tebrik ederim seni...

tşk ederim ama asıl yapmamız gerekende bu değilmi canım
veterinerde felçli kedi vardı hep bu canlara zarar veren insanlar yüzünden böyle oluyo
adam ezdi köpeği bide bu nerden çıktı başıma diyo dedim o arabanın altındakini kendi çocuğun farzet şimdi
ona göre davran adam benle kavgaya tutuştu bağırıp çağırdı o hayvandan daha hayvancaydı bnm gzümde yani

kurtarmış sayılmam canım ya yine sokağa atılcak başka bi araba ezicek belki allah korusun
evet patila çok güzeldir orda yiyince nedense kilo almıyorum ben
bide şimdi devlet hastanesnin aşağısına laila cafeye gitmeden pizza cresant mı ne yazıyodu orası açılmış
yada ben yeni gördüm hem fiyatlar uygun hemde pizzalar şahane denemenizi tavsiye ederim

kızlar günaydın nasılsınızz ilk bunu yazmam lazımdı aslındaa
ya ben bugün anneme iki bilezik yaptım borç almıştım estetik parası için
az bi paramda kaldı elektrikli süpürge alayım diyorum evkurdan
bi tane gördüm su filtreli siz daha bilirsiniz alayım mı markasıda fantom mu neydi
hem ben astım olduğum için eski tipler gibi toz kaldırmaz kullanan yada ona benzeri evinde olan varmı
öptüm hepinizi çok çokkk bugün hastane baya yoğun arada gelirim

selam arkadaşlar benım de Bursadan sivasa tayınım çıktı ama bursayı unutamıorum inşallah tekrar dönebiliriz herşeyini ösledimm anlatsanıza biraz neler yapıor Bursa

selam arkadaşlar benım de Bursadan sivasa tayınım çıktı ama bursayı unutamıorum inşallah tekrar dönebiliriz herşeyini ösledimm anlatsanıza biraz neler yapıor Bursa

bu saatlerde gelmiyolar canım ama bursada havalar düzeldi genelde ben gezerim
hiç durmuyorum yerimde zaten :78::78::78:

Merhaba canım güle güle kullansın aferin sana sorumluluğunu biliyorsunEv kurdan başka yermi yok canım orası çok pahalıcı ben tavsiye etmiyorum orayı yinede sen bilirsin.Kolay gelsin canım bende öpüyorum seni.Ne esteteği yaptırdın bu arada sen merak ettim
bu saatlerde gelmiyolar canım ama bursada havalar düzeldi genelde ben gezerim
hiç durmuyorum yerimde zaten :78::78::78:
İyi edersin gez sonraları çok gezme fırsatın olmaz söylim
Allah beterinden korusun yinede zor durumdan kurtarmışsın düşüncesiz insanlar çok canım.Canım sen yersin yerimede ben diyetteyimde bu aralar pizza yok canım

cnmm benim daha yaptırmadım ama silikon düşünüyorum gögüslerime doktor arayışındayım işte sektörde sağlık olunca
zaten silikonları biz veriyoruz doktorlara annemde borç aldım iki bilezik üzerinede para
çok üzülmüştü çıkartırken ama güvendi bende bugün ilk o işimi hallettim akşam çok mutlu olucak
bende fırsatım olmucak diye bol bol arkadaşlarımla gezip duruyorum
aaa diyetlik neyin varki canım yaa ben evkuru biliyorum sadece başka yer varsa önerir misin canım?

Annen sevinir akşamaBende büyük gögüsler hoşuma gitmiyor normal olsun yeter Diyetlik neyim yokki fazla kilom var şekerimÜstüne pko var bende oda kilo yapıyor, hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum Oyüzden diyete ve spora başladım
Elektroword aklıma geldi benim kent meydanının oralarda beyaz eşya magazalrı var fomaranın orda yukarıya çıkarken orlarada bakabilirsin nebilim evkuru kimden duyduysam afedersin kazıkçı diyorlar

canım anneme gözlerini kapat kolunu uzat dediğimde beklemiyodu çorap geçirip giydirdim
baştan gerçek sanmadıı sonra sarıldı zaten çok mutlu oldu yaa elimden gelseydi de daha fazla
yapabilseydim onun o mutluluğu herşeye bedeldi
elektrik süpürgesini alamadım evkur bütçeme uymadı zaten
parayı anneme vericem kendi baksın umarım sende diyetten sonra daha bi taş hatun ve hamiş olursun
benimde büyük gögüs hoşuma gitmez zaten benimkiler vicudumla orantılı olucak 85 falan

Ayy canım negüzel süpriz yapmışsın annene güle güle taksın Annenin bakması daha uygun olur canım evkur pahalı demiştim sana.İnşallah canım güzel dileğin için teşklerSenin içinde hayırlsı olsun canım

evet çok mutlu oldu ya tahmin etmiyodum bu kadar saol canım benimmm
bugün gidicek alıcak işte bakalım nasıl begenirse onu alsın sonuçta o kullancak

Son düzenleme:

seni cimcime seni gögüslere silikon heee v anasını yaa bende istiyom acuk büyük olsun benimkilerde birbirini görmiyi ama sorun yok yani eşim mutlu hahahaa

ah şimdi ben de oralarda olsam gezsem tozsamm çok ösledim gerçekten Bursanın havası da insanı da özleniyor buralarda..ee nerelerde geziyorsunuz

ayy bursa güzel ya hem diin hemde hayatını kolay yaşayabilcen bi şeh,r büyük ama yaşanması kolay herşey bir arada düzenli trafik sorunu yok gelismiş herşey çok güzel yeşili tarih kokan her yeriyle bursa türkiyenin incisi bence

seni cimcime seni gögüslere silikon heee v anasını yaa bende istiyom acuk büyük olsun benimkilerde birbirini görmiyi ama sorun yok yani eşim mutlu hahahaa

evettt istiyorummmm veee şöle yaza doğru istanbulda yaptırıcam inşallahh
ben eşim için değil ya kendim sorun ediyorum bide modellik yapıyorum bikini giy bide öyle çekelim diyolar
olmaz diyorum napimmm :78: adam görse bikiniylee :83::83::83: olcak o yüzden ben taktırıyımm 75 takıyorum uf reva mı yaa

adam görmesin zaten bikiniyle ah kuzum yaa şükürler olsun rabbime sağlıklıyız dua ediyorum senin için modellik felan diilde çok güzel bi işin ve çok mükemmel bi eşin olsun die ben modellik felan anlamam istemem de yani ama saygı duyuyorum sana inşallah hakkında hep hayırlısı olur ablasının gülüsüüüüüü güzeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…