evet bu aralar böyle
selam ahilla
nasılsın
son gelişmeler neler?
canım sabır edeceksin sabır lütfen rahatla biraz herşey olacağına varır,
üzügünüm iyi olmaya çalıştım iyilik bulmaya çalıştım ama olmuyo işte
bugün doktor kontrolüm vardı sabah gittim barış bey değilde bayan doktor baktı barış beye bilgi veriyo sürekli beraberler neyse baktı sağda solda bisürü yumurta şaşırdı çok çabuk hareketlenmişler dedi çok fazla yumurta var dedi ölçtü ölçtü bitiremedi en iyisi fotorafını cekeyim dedi ultrasyonda cekti barış bey mutlaka görsün dedi kan tahlili istedi bi huzursuz oldum ama cok yumurta diyince iyi bişi sandım eve git biz seni ararız ne kadar vurcanı söleriz iğnenin dozunu dedi eve geldim öğlen geçti diye gitmedim kreşe oturuken 4 gb aradılar beni acil gelmen lazım barış bey hemen tedaviyi sonlandırmamızı söyledi sana bi iğne vurucaz durdurucaz dedi tedaviyi bütün sinirletrim boşaldı
gittim ağlaya ağlaya doktora barış bey geldi konuştu özge çok fazla yumurta var 15i geçik dahada vurmaya devam edersek daha bi 15 daha büyücek var hepsi tetikteler hormon testinde yüksek çıktı olmaması gereken bişey oldu üzgünüm dedi ama üzülme canına bi kastımız yok bak vurualım iğneleri ama olmucanı bile bile devam mı edelim üzülme lütfen dedi hem hiç bişey ziyan olmadı o ilaçlarla sana inşallah gerek kalmaz ama cok denemeler yapılır aşırı tepki veriyo yumurtaların bunu öğrenmiş olduk cok cok az hormon vericez sana buda güzel bişey sağlıklı yumurtalar için ama şuan aşırı yumurta büyüdü ve sonlandırmamız gerekiyo dedi... iğneyi vurdular ve bitti...........
bidahaki aya adet ol gel dedi.........
ama sor bakalım içime gücüm varmı hala
evet canım kimseler yokevet şimdilik tenha.sevcan hasta olunca kimse girmiyor
yinuse naber
selam kızlar herkese merhabaaa
ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler
bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)
şu nişan atılma muhabbetini detaylı yazayım.o zaman sinirden yazamadım.
facede durumuma 15 ayluğına fransaya gidiyorum yazmıştım,meme kanserine destek amaçlı.bu şekilde her yıl bi oyun oynanıyor ve ben buna hep katılıyorum.
nişanlım ablasının evinde annesi falan hep beraber kahvaltı yaparlarken yeğeni gelip durumu annesine o da annelerine gösteriyor.
nişanlımı çağırıp bu ne diye soruyorlar.o da öyle bi muhabbbet yok ama bakalım neden yazmış ben bi ara öğrenirim diyor.
anlattığı kadarı bu ama daha fazlasının olduğu belli.
beni aradı sinir küpü şeklinde noldu dedim.fransa muhabbeti ne dedi.ben de gülümseyerek meme kanseri için olan oyunun bu seneki hali olduğunu söyledim.
kalktı bana bunu git ablamla anneme de anlat dedi.ne gerek var ki dedim,sonuçta bi yere gitmiyorum.bi daha git anlat dedi.
bu sefer ben de kızdım.saçmalama her konuştuğum ya da yazdığım cümlenin hesabını mı vericem,kim bana neyin hesabını veriyor dedim.
sinirle kapadık telefonu.
birazdan tekrar aradı.bu sefer daha sinirli.belli yine konuşup doldurmuşlar.ben bunu bizimkilere nasıl açıklarım dedi.
sinirimden yarıldım resmen.ne demek nasıl açıklarım bunda kötü ne var başka bi erkekle mi konuşmuşum edepsiz bişi mi demişim ki açıklayamazsın diye bağırdım.
ablasının bi kızı hiç bişi açıklamaz hiç izin almaz.bunu bildiğimden,hadi annen neyse de ablana niye açıklıyoruz ya o bana neyi açıklamış bugüne kadar ki ben de ona açıklama yapayım kendi kızı bile açıklama yapmazken ben gelinim el kızıyım ne açıklaması beni delirtme dedim. öyle bağrış çağrış telefonu kapadık.
annem de yanımızda.kadın şok oldu.nasıl doldurmuşlar ki oğlanı böyle dellenmiş kızım ne yazdın dedi bana.cümleyi söyledim koptu gülmekten :))
sonra ben ona dedim ki;bu iş böyle olmıcak ayrı ev istiyorum ben.yok olmaz dersen seçim senin dedim.o da bitti o zaman dedi.eyvallh sen bilirsin dedim.
o kadar kızdım ki...kızlar bu fransaya gitme meselesi oyun mu?insan böyle bişiyi niyeti olsa söylemezz mi?kaldı ki biz her gün yanyanayız.ya kuaföre bile kapıya kdar götürür kapıdan alır.onsuz gittiğim hiç bi yer yok.üstelik para almadan çalışıyorum ve maddi konuda hassas olduğumu kimseden borç almayacağımı da çok iyi biliyor.nasıl gaza gelip habersiz gideceğimi düşündü onu anlamıyorum.kaldı ki ben kpssye bile girmiyorum ki atama çıkarsa gidemem diye.
mesela fransadaki teyzem de merak etmiş halamı arayıp sormuş.kız saçmalama nereye gidiyo ayhanı bırakıp,tuvalete bile gidemez yok öyle bişi on şamata olsun diye yazmıştır demiş.
bizim salak bizim iilişkimizin gidişatını halam kadar anlamamış.koca kafalı öküz,odun işte erkek sonuçta!!!
ve bu yaptıklarında ben iyi niyet görmüyorum.hepsinde numaram var.bizim kavga etmemizi istemeseler beni arayıp sormazlar mıydı?haksız mıyım?
sonuç olarak dün akşam bize geldi.annemle konuşana kadar hep benim fesatlık yapıp anasını istemediğimi söylüyordu.annemi blir,taraf tutmadan doğruyu söyler annem.
annem de ayhan oğlum sana ne dediler de öyle dolup o kadar sinirle bağırıp kızarak konuştun dedi.bu şok oldu.ben bağırmadım dedi.annem de telefondan sesini ben duydum oğlum,seni doldurmuşlar belli de ne dediler,bu kötü bişi mi yapmış açıklanmayacak ne var oğlum hem kime açıklasın senden başka,ben ble senle olduğu için kapıdan çıkarken hiç bişi sormuyorum sen biliyorsundur diye anana ablana niye açıklasın hadi anana açıklasın aynı evde kalcaksınız ablana niye açıklasın dedi.baktı annem de aynı ben gibi konuşuyor hatasını anladı.özür diledi herkesin içinde.
kapıda da bana diyor ki herkesin içinde özür diletmesen olmaz mıydı?herkesin içinde bana bağırırken düşünseydin şimdi de burda bana özel özür dile bakim dedim.
sımsıkı sarıldı,özür dilerim düşünemedim giitmeyeceğini bırakıp gidersin diye korktum dedi :)))
en güzeli de annemin yanında bana ayrı ev için söz verdi.
facede durumuma 15 ayluğına fransaya gidiyorum yazmıştım,meme kanserine destek amaçlı.bu şekilde her yıl bi oyun oynanıyor ve ben buna hep katılıyorum.
nişanlım ablasının evinde annesi falan hep beraber kahvaltı yaparlarken yeğeni gelip durumu annesine o da annelerine gösteriyor.
nişanlımı çağırıp bu ne diye soruyorlar.o da öyle bi muhabbbet yok ama bakalım neden yazmış ben bi ara öğrenirim diyor.
beni aradı sinir küpü şeklinde noldu dedim.fransa muhabbeti ne dedi.ben de gülümseyerek meme kanseri için olan oyunun bu seneki hali olduğunu söyledim.
kalktı bana bunu git ablamla anneme de anlat dedi.ne gerek var ki dedim,sonuçta bi yere gitmiyorum.bi daha git anlat dedi.
bu sefer ben de kızdım.saçmalama her konuştuğum ya da yazdığım cümlenin hesabını mı vericem,kim bana neyin hesabını veriyor dedim.
birazdan tekrar aradı.bu sefer daha sinirli.belli yine konuşup doldurmuşlar.ben bunu bizimkilere nasıl açıklarım dedi.
sinirimden yarıldım resmen.ne demek nasıl açıklarım bunda kötü ne var başka bi erkekle mi konuşmuşum edepsiz bişi mi demişim ki açıklayamazsın diye bağırdım.
ablasının bi kızı hiç bişi açıklamaz hiç izin almaz.bunu bildiğimden,hadi annen neyse de ablana niye açıklıyoruz ya o bana neyi açıklamış bugüne kadar ki ben de ona açıklama yapayım kendi kızı bile açıklama yapmazken ben gelinim el kızıyım ne açıklaması beni delirtme dedim. öyle bağrış çağrış telefonu kapadık.
annem de yanımızda.kadın şok oldu.nasıl doldurmuşlar ki oğlanı böyle dellenmiş kızım ne yazdın dedi bana.cümleyi söyledim koptu gülmekten :))
sonra ben ona dedim ki;bu iş böyle olmıcak ayrı ev istiyorum ben.yok olmaz dersen seçim senin dedim.o da bitti o zaman dedi.eyvallh sen bilirsin dedim.
o kadar kızdım ki...kızlar bu fransaya gitme meselesi oyun mu?insan böyle bişiyi niyeti olsa söylemezz mi?kaldı ki biz her gün yanyanayız.ya kuaföre bile kapıya kdar götürür kapıdan alır.onsuz gittiğim hiç bi yer yok.üstelik para almadan çalışıyorum ve maddi konuda hassas olduğumu kimseden borç almayacağımı da çok iyi biliyor.nasıl gaza gelip habersiz gideceğimi düşündü onu anlamıyorum.kaldı ki ben kpssye bile girmiyorum ki atama çıkarsa gidemem diye.
mesela fransadaki teyzem de merak etmiş halamı arayıp sormuş.kız saçmalama nereye gidiyo ayhanı bırakıp,tuvalete bile gidemez yok öyle bişi on şamata olsun diye yazmıştır demiş.
bizim salak bizim iilişkimizin gidişatını halam kadar anlamamış.koca kafalı öküz,odun işte erkek sonuçta!!!
ve bu yaptıklarında ben iyi niyet görmüyorum.hepsinde numaram var.bizim kavga etmemizi istemeseler beni arayıp sormazlar mıydı?haksız mıyım?
sonuç olarak dün akşam bize geldi.annemle konuşana kadar hep benim fesatlık yapıp anasını istemediğimi söylüyordu.annemi blir,taraf tutmadan doğruyu söyler annem.
annem de ayhan oğlum sana ne dediler de öyle dolup o kadar sinirle bağırıp kızarak konuştun dedi.bu şok oldu.ben bağırmadım dedi.annem de telefondan sesini ben duydum oğlum,seni doldurmuşlar belli de ne dediler,bu kötü bişi mi yapmış açıklanmayacak ne var oğlum hem kime açıklasın senden başka,ben ble senle olduğu için kapıdan çıkarken hiç bişi sormuyorum sen biliyorsundur diye anana ablana niye açıklasın hadi anana açıklasın aynı evde kalcaksınız ablana niye açıklasın dedi.baktı annem de aynı ben gibi konuşuyor hatasını anladı.özür diledi herkesin içinde.
kapıda da bana diyor ki herkesin içinde özür diletmesen olmaz mıydı?herkesin içinde bana bağırırken düşünseydin şimdi de burda bana özel özür dile bakim dedim.
sımsıkı sarıldı,özür dilerim düşünemedim giitmeyeceğini bırakıp gidersin diye korktum dedi :)))
bak bahara kız hamile kalmıyorum diye üzülürken,hamile olduğunu anladı ve 15 gün sonra kucağına aldıu bebeğini,
allahın taktiri işte sende alacaksın meleğini kucağına buna biz inanaıyoruz sende inan ve biraz daha sabır..
evet canım kimseler yok
ayy okuyunca şoklara g,rdim nişanı atıyoruz deyince,ama sonuç tatlılığa bağlanmış çok sevindim,
hatasını anlamış özür dilemiş ama sana söyleyim koç erkeği gerçekten çok zor,
ama dolduruşa gelmesi çok kötü, sanırım seninki dolduruşa geliyor
annneni istemiyorum gibi cümle kurma,,seninle başbaşa kalacağımız sana daha çok zaman ayırmak istediğim için ayrı ev istiyorum de,
annesini karşına alma sakın abla tafsiyesi sana:))
hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah..
bu arada nişanlının resmi varmı facende damadımızı görelim bizde:)))))
bak bahara kız hamile kalmıyorum diye üzülürken,hamile olduğunu anladı ve 15 gün sonra kucağına aldıu bebeğini,
allahın taktiri işte sende alacaksın meleğini kucağına buna biz inanaıyoruz sende inan ve biraz daha sabır..
evet canım kimseler yok
ayy okuyunca şoklara g,rdim nişanı atıyoruz deyince,ama sonuç tatlılığa bağlanmış çok sevindim,
hatasını anlamış özür dilemiş ama sana söyleyim koç erkeği gerçekten çok zor,
ama dolduruşa gelmesi çok kötü, sanırım seninki dolduruşa geliyor
annneni istemiyorum gibi cümle kurma,,seninle başbaşa kalacağımız sana daha çok zaman ayırmak istediğim için ayrı ev istiyorum de,
annesini karşına alma sakın abla tafsiyesi sana:))
hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah..
bu arada nişanlının resmi varmı facende damadımızı görelim bizde:)))))
çok sağol canım ilgin için.insanın bu gibi durumlarda bi ilgileneninin olduğunu bilmesi çok iyi geliyor.Ohh be iste bu tatliya baglanmis sukur birazdaha topige girmesen ariycaktim telden simdi rahatladim ..bu fransaya gitme muhabbetini kv anlamamasi normalde nisalin niye anlamiyo kampanya oldugunu cahil degil sonucta ben: bile gordugum gibi anladim bir oyun oldugunu nisanlin niye kotuye cekip yargisiz infaz yapiyo bide aciklama yapcakmisin harbiden cok etki altinda kaliyo birarada yasamanin olurtu yok yok yok neyse yine hatasini anlamis sonucta ama her serde bir hayir vardir sozune cok inanirim bikere daha inandim bu nolay olmasaydi ayri ev konusu gundeminizde bnile yoktu gordunmu kv fesatligi geri tepti zarari kendisine dokundu iyi olan taraf hicbisey yapmasada kazaniyo iste sozunun arkasinda dursun artik seninki
ahillacım sevindim adınıza
biraz ağırdan sat canım kendini ya
bak nasıl sen geri adım atınca nişanlın ayrı evi kabul etti
selam kızlar herkese merhabaaa
ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler
bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)
canim durup durdurken noldu yaa kv hasta degilmiydi yattigi yerden nasil karistirdi ortaligi blof yapiyo olabilir seninki sozunu gecirtmek icin agzin var dilin yok hala ne istiyo bunlar bu insanoglu nekadar nankor ...uzme kendini is olacagina varir konuyu bilmedigim icin detayli yorumda yapamiyorum... bugunde gelmemisin topige durumlar kotu sanirim merak ettim iyice seni son durum nolduki umarim kkinda hayirlisi olmustur...
Hakseverim senin adina uzuldum ama belkide ii birseydir bu durum iyi tarafindan dusun kac yil bekleyip sabretmisin bir aycik daha beklemekte ne varki demekki cabuk tutunucak bu tedavin bana oyle geldi bu durum anini sikma sanki tutmamis moduna girme sakin sadece bir ay gecikmeli olcak okadar bukadar aksilik herkesinkinde cikiyo ...benim kuzenimin 6 yildir olmuyodu bebegi gecen yil tup bebek yaptirdi tutmadi ama yilmadi bu yil bnidaha yaptirdi simdi ilk uc ayi atlati bile hamile millet onca parayi yatyiriyo tutmuyo yinede umudunu yitirmiyo senin oyle durumun da yok oyuzden neseli olmaya devam yerin dibine giricek bisiy yok esine karsi kendini ezik hissetme esin inanci yuksek biri allahtan geldigine inaniyodur sen bosuna sikinti yapiyosun benim yuzunden diye ne ilgisi var allahaskina herkesin imtihani farkli fartkli buda sizin imtihaniniz bebegin olsaydi baska bir derdin olcakti ya kv sorunlu olcaktin yada esin boyle hayirli biri cikmiycakti oyuzden allahtan gelen sey icin kendini suclayip durma bak geliyo saplak
Sevcanim sen nasil oldun canim e hadi don aramiza yeter bukadar kafa tatili sensiz nesesi yok buranin.
canlarım benim hepinizi tek tek çok seviyorum.ilgilendiğiniz için gerçekten tşk ederim.
tartışma pazar günü oldu.benim bazı rahatsızlıklarım var.tartışmanın etkisiyle onlar da nüksetti tekrar.pazar pazartesi yattım.kıpırdayamadım bile.
bugün daha iyiyim ama yürüme zorluğu çekiyorum,bacaklarım felçli gibi
hg aramıza bende 24 yaşındayı osmangazide oturuyorum çalışıyorum kreşte 5bucuk yıllıkta evliyim
şaplak yicek halim yokkız belim kopuyo kasıkalrım ve başım acayip arıyo ama o an cok kötü oldum toparlarım bikaç güne çok ümit baglamıştım bikac hafta kaldı diye zor hep bidaha kia ya aertelemek cok zor umudu kırılıyo insanın neyse vardır bir hayır
en son cümle herşeye değdi bence her şere bi hayır demeişlermi sonuçtaama bişi diyimmi yani cahillik değil mesela geçen sene de ilişki durujlarına göre meyve siimleri yazmışlar sanırım çok tuhaftı yani ne bilim bence hiçte hoş bi oyun değil o oyun saçma geldi aban ben kk dan öğrendim yani ne bilim bakıyosun adam muz yazmış duvarına herkez bişiler demiş yorum yapmış muz yani ne bilim daha böyle çok örnek var yanis eninde fransada teysen varsa bide sen 15 aylığına fransaya gidicem yazdınsa bilmeyen biri için tuhaf olabilir bilmem anlatabildimmi
geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmm
kırmızıçilek merhaba
sana özel mesaj atmıştım
bakabildin mi?
Facede durumuma 15 ayluğına fransaya gidiyorum yazmıştım,meme kanserine destek amaçlı.bu şekilde her yıl bi oyun oynanıyor ve ben buna hep katılıyorum.
Nişanlım ablasının evinde annesi falan hep beraber kahvaltı yaparlarken yeğeni gelip durumu annesine o da annelerine gösteriyor.
Nişanlımı çağırıp bu ne diye soruyorlar.o da öyle bi muhabbbet yok ama bakalım neden yazmış ben bi ara öğrenirim diyor.
Anlattığı kadarı bu ama daha fazlasının olduğu belli.
Beni aradı sinir küpü şeklinde noldu dedim.fransa muhabbeti ne dedi.ben de gülümseyerek meme kanseri için olan oyunun bu seneki hali olduğunu söyledim.
Kalktı bana bunu git ablamla anneme de anlat dedi.ne gerek var ki dedim,sonuçta bi yere gitmiyorum.bi daha git anlat dedi.
Bu sefer ben de kızdım.saçmalama her konuştuğum ya da yazdığım cümlenin hesabını mı vericem,kim bana neyin hesabını veriyor dedim.
Sinirle kapadık telefonu.
Birazdan tekrar aradı.bu sefer daha sinirli.belli yine konuşup doldurmuşlar.ben bunu bizimkilere nasıl açıklarım dedi.
Sinirimden yarıldım resmen.ne demek nasıl açıklarım bunda kötü ne var başka bi erkekle mi konuşmuşum edepsiz bişi mi demişim ki açıklayamazsın diye bağırdım.
Ablasının bi kızı hiç bişi açıklamaz hiç izin almaz.bunu bildiğimden,hadi annen neyse de ablana niye açıklıyoruz ya o bana neyi açıklamış bugüne kadar ki ben de ona açıklama yapayım kendi kızı bile açıklama yapmazken ben gelinim el kızıyım ne açıklaması beni delirtme dedim. öyle bağrış çağrış telefonu kapadık.
Annem de yanımızda.kadın şok oldu.nasıl doldurmuşlar ki oğlanı böyle dellenmiş kızım ne yazdın dedi bana.cümleyi söyledim koptu gülmekten :))
O kadar kızdım ki...kızlar bu fransaya gitme meselesi oyun mu?insan böyle bişiyi niyeti olsa söylemezz mi?kaldı ki biz her gün yanyanayız.ya kuaföre bile kapıya kdar götürür kapıdan alır.onsuz gittiğim hiç bi yer yok.üstelik para almadan çalışıyorum ve maddi konuda hassas olduğumu kimseden borç almayacağımı da çok iyi biliyor.nasıl gaza gelip habersiz gideceğimi düşündü onu anlamıyorum.kaldı ki ben kpssye bile girmiyorum ki atama çıkarsa gidemem diye.
Mesela fransadaki teyzem de merak etmiş halamı arayıp sormuş.kız saçmalama nereye gidiyo ayhanı bırakıp,tuvalete bile gidemez yok öyle bişi on şamata olsun diye yazmıştır demiş.
Bizim salak bizim iilişkimizin gidişatını halam kadar anlamamış.koca kafalı öküz,odun işte erkek sonuçta!!!
Ve bu yaptıklarında ben iyi niyet görmüyorum.hepsinde numaram var.bizim kavga etmemizi istemeseler beni arayıp sormazlar mıydı?haksız mıyım?
Sonuç olarak dün akşam bize geldi.annemle konuşana kadar hep benim fesatlık yapıp anasını istemediğimi söylüyordu.annemi blir,taraf tutmadan doğruyu söyler annem.
Annem de ayhan oğlum sana ne dediler de öyle dolup o kadar sinirle bağırıp kızarak konuştun dedi.bu şok oldu.ben bağırmadım dedi.annem de telefondan sesini ben duydum oğlum,seni doldurmuşlar belli de ne dediler,bu kötü bişi mi yapmış açıklanmayacak ne var oğlum hem kime açıklasın senden başka,ben ble senle olduğu için kapıdan çıkarken hiç bişi sormuyorum sen biliyorsundur diye anana ablana niye açıklasın hadi anana açıklasın aynı evde kalcaksınız ablana niye açıklasın dedi.baktı annem de aynı ben gibi konuşuyor hatasını anladı.özür diledi herkesin içinde.
Kapıda da bana diyor ki herkesin içinde özür diletmesen olmaz mıydı?herkesin içinde bana bağırırken düşünseydin şimdi de burda bana özel özür dile bakim dedim.
Sımsıkı sarıldı,özür dilerim düşünemedim giitmeyeceğini bırakıp gidersin diye korktum dedi :)))
Selam kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel iznik mükemmel
Sabah 7:30 da yürüyüş yaptım kendime geldim sizler napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?