çok sağol canım.bunun ben de farkındayım ama işte...
ahıllacım sana en büyük tavsiyem kayınvalidenle oturma derim :)
şimdi sevgili gibisiniz kopamaz senden ama evlenince de böyle bi yanlış anlamada kavga çıkarsa bu şekilde çözülmez her seferinde.sen daha fazla üzülürsün
iznik mi?kız sen bursada değil miydin,ne ara iznike kaçtın yine???Selam kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel iznik mükemmel
Sabah 7:30 da yürüyüş yaptım kendime geldim sizler napıyosunuz
selam kızlar şimdi doktordan geldim yine sanırım 15 gün felan raahtlıcam adet olana kadar başka doktor işim yok allahın izniyle ....
anesteziden randövüm avrdı bugün bereket 2 ay geçerliymiş anestezi yani bidaha koşturmama gerek kalmıcak bunada şükür ...
bu arada dayanamadım kan degerlerimi söylememişti doktor gittim sonuç almadan aldım
lh:19.05
progesteron:1.4
estradiol(e2) : 2634
önceki değerlerim 53-51 kızlar 5 gün önceki teste 51 çıkıp 5 günde nasıl 2634 olmuş
aşırı derecede belim başım arıyo akşamalrıda ateşim çıkıyo korkmalımıyım yani korkuyorum acıkcası bişi olmaz dimi
günler sonra ilk kez topik bu kadar canlı.
canlarım hoş geldiniz.nasılsınız,neler yapıyorsunuz bakim?
nabayım cnaım baş agrısı ateş var belimde kopuyo yatasım var ama işlerimde var hazır evdeyken bi süpürsem yemek yapıcam bulaşıklar makinadan cıkcak kuran-ı kerim okucam çok işim var çokk sen nabıyosun canım
biz de işin en büyük yanını bitirdik.azcık yıkanacak halımız var.o da şimdi servisteler.gelince yıkıcaz.
biz de yeni bi eleman aldık ve sonunda aklı basan biri.umarım kalıcı olur da biz de eleman derdinden kurtuluruz.
özgecim ya bizim için de bi vakıa suresini okur musun?
abdest almam imkansız şuan
inşallah kalıcı olur canım eleman tutturmak zor eşimde şimdi kalabodur işi yapıyo ne zor ya akşam ymek yiyip cıkıyo amele bulmaya sanırsın diyo başbakanalrkahveye gidiyorum iş söylüyorum adam elindeki kagıdı bırakıp gelirim gelmem demiyo diyo gece 12lere kadar uğrasıyo adam alzım oldugu zman ay cok zor insanalrla uğraşmak
meryem suresini okudum şimdi tamam okuyayım hemen canım
bu arada canım Allah razı olsun.bizim dükkanda erkek eleman var hep.burda abdest almak çok zor oluyor.
yinuse hiç girdi mi bugün topiğe?gördünüz mü?
okudum canım niyetini kabule tsin rabbim ben görmedim canım
amin çok sağol canım.Allah razı olsun.
sen nasıl oldun bu arada?moralin daha iyi oldu mu
eh işte şu ağrılarım ateşim geçsin raahtlıcam adet olayım biran önce de candan abla aradı beni akşam zuzun uzun konuştu benimle iyi geldi sağ olsun konuşabildiğim pek kise yok oda benim kendimi geri çekmemden kaynaklanıyo ama iyi geldi işte saolsun candan abla çok güzel ve anlamlı konuştu kendime geldim biraz daha iyi olucam inşallah
canım benim ben iş nedeniyle öyle her zaman arayamıyorum insanları.ama bi sıkıntın bi derdin bi tasan olunca sen bi msj at yeter,ben ararım.iki lak lak yaparız en azından anlatmanın rahatlığını yaşarsın.benim de öyle pek konuşup anlatacağım insan yok çevremde...
Bu aksam eve gelecek yuzukleri almaya.annemle de konuscak.karari bu ama sonuc nolur bilmem
kızlar yazacaklatrım var ama yazamıyorum malum ben,m çişli kucĞIMDA
öpüyorum sizleri
ahilla beni arayabilirmisin? hayırdır.
üzügünüm iyi olmaya çalıştım iyilik bulmaya çalıştım ama olmuyo işte
bugün doktor kontrolüm vardı sabah gittim barış bey değilde bayan doktor baktı barış beye bilgi veriyo sürekli beraberler neyse baktı sağda solda bisürü yumurta şaşırdı çok çabuk hareketlenmişler dedi çok fazla yumurta var dedi ölçtü ölçtü bitiremedi en iyisi fotorafını cekeyim dedi ultrasyonda cekti barış bey mutlaka görsün dedi kan tahlili istedi bi huzursuz oldum ama cok yumurta diyince iyi bişi sandım eve git biz seni ararız ne kadar vurcanı söleriz iğnenin dozunu dedi eve geldim öğlen geçti diye gitmedim kreşe oturuken 4 gb aradılar beni acil gelmen lazım barış bey hemen tedaviyi sonlandırmamızı söyledi sana bi iğne vurucaz durdurucaz dedi tedaviyi bütün sinirletrim boşaldı
gittim ağlaya ağlaya doktora barış bey geldi konuştu özge çok fazla yumurta var 15i geçik dahada vurmaya devam edersek daha bi 15 daha büyücek var hepsi tetikteler hormon testinde yüksek çıktı olmaması gereken bişey oldu üzgünüm dedi ama üzülme canına bi kastımız yok bak vurualım iğneleri ama olmucanı bile bile devam mı edelim üzülme lütfen dedi hem hiç bişey ziyan olmadı o ilaçlarla sana inşallah gerek kalmaz ama cok denemeler yapılır aşırı tepki veriyo yumurtaların bunu öğrenmiş olduk cok cok az hormon vericez sana buda güzel bişey sağlıklı yumurtalar için ama şuan aşırı yumurta büyüdü ve sonlandırmamız gerekiyo dedi... iğneyi vurdular ve bitti...........
bidahaki aya adet ol gel dedi.........
ama sor bakalım içime gücüm varmı hala
selam kızlar
bugün baharımla ve sevcancığımla görüştüm
sevcanımın sizlere çok selamı var
selam kızlar herkese merhabaaa
ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler
bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)
canlarım benim hepinizi tek tek çok seviyorum.ilgilendiğiniz için gerçekten tşk ederim.
tartışma pazar günü oldu.benim bazı rahatsızlıklarım var.tartışmanın etkisiyle onlar da nüksetti tekrar.pazar pazartesi yattım.kıpırdayamadım bile.
bugün daha iyiyim ama yürüme zorluğu çekiyorum,bacaklarım felçli gibi
biz de işin en büyük yanını bitirdik.azcık yıkanacak halımız var.o da şimdi servisteler.gelince yıkıcaz.
biz de yeni bi eleman aldık ve sonunda aklı basan biri.umarım kalıcı olur da biz de eleman derdinden kurtuluruz.
eh işte şu ağrılarım ateşim geçsin raahtlıcam adet olayım biran önce de candan abla aradı beni akşam zuzun uzun konuştu benimle iyi geldi sağ olsun konuşabildiğim pek kise yok oda benim kendimi geri çekmemden kaynaklanıyo ama iyi geldi işte saolsun candan abla çok güzel ve anlamlı konuştu kendime geldim biraz daha iyi olucam inşallah
oyy canım varlıgın beni raahtlatıyo gerçekten yani bi insanın hiç görmedigi biri için kalpten dua etmesi yada bütün msjları herşeyinle ben senin yüreğinin sıcaklıgını hissettim zaten yanımda oldugununda bilincindeyim aynı sekilde bende senin ne derdin avrsa tabi mutlulugunuda paylaşırı canım benimiyki varsınız
ama candan abla bi büyük olarak ve bilgisiyle çok güzel konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?