Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çok sağol canım.bunun ben de farkındayım ama işte...

Selam kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel iznik mükemmel
Sabah 7:30 da yürüyüş yaptım kendime geldim sizler napıyosunuz
iznik mi?kız sen bursada değil miydin,ne ara iznike kaçtın yine???

canım hiç anlamıyorum bu muhabbetten o yüzden yorum yapamam ama sen her zaman içini ferah tut.Rabbim büyük.içini serinlet ve ona dua et bol bol...

günler sonra ilk kez topik bu kadar canlı.
canlarım hoş geldiniz.nasılsınız,neler yapıyorsunuz bakim?

günler sonra ilk kez topik bu kadar canlı.
canlarım hoş geldiniz.nasılsınız,neler yapıyorsunuz bakim?

nabayım cnaım baş agrısı ateş var belimde kopuyo yatasım var ama işlerimde var hazır evdeyken bi süpürsem yemek yapıcam bulaşıklar makinadan cıkcak kuran-ı kerim okucam çok işim var çokk sen nabıyosun canım

biz de işin en büyük yanını bitirdik.azcık yıkanacak halımız var.o da şimdi servisteler.gelince yıkıcaz.
biz de yeni bi eleman aldık ve sonunda aklı basan biri.umarım kalıcı olur da biz de eleman derdinden kurtuluruz.

özgecim ya bizim için de bi vakıa suresini okur musun?
abdest almam imkansız şuan

GÜN EKSİLMESİN PENCEREMDEN

Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm geçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.

Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!

Cahit Sıtkı TARANCI[/CENTER​
]​

özgecim ya bizim için de bi vakıa suresini okur musun?
abdest almam imkansız şuan

inşallah kalıcı olur canım eleman tutturmak zor eşimde şimdi kalabodur işi yapıyo ne zor ya akşam ymek yiyip cıkıyo amele bulmaya sanırsın diyo başbakanalrkahveye gidiyorum iş söylüyorum adam elindeki kagıdı bırakıp gelirim gelmem demiyo diyo gece 12lere kadar uğrasıyo adam alzım oldugu zman ay cok zor insanalrla uğraşmak

meryem suresini okudum şimdi tamam okuyayım hemen canım

canım felaket bişi insanlarla uğraşmak...biz 12 ayda 30 eleman değiştirdik.kimi iş eğlenceli değil der kimi parasını beğenmez kimi zor der.şaka gibi ya...sanki adamlara otur proje çiz diyoruz.halı asacak halı toplıcak.ne varsa bunda...

Allah eşine de yardım etsin.valla çok zor eleman muhabbetleri...

bu arada canım Allah razı olsun.bizim dükkanda erkek eleman var hep.burda abdest almak çok zor oluyor.

yinuse hiç girdi mi bugün topiğe?gördünüz mü?

bu arada canım Allah razı olsun.bizim dükkanda erkek eleman var hep.burda abdest almak çok zor oluyor.

yinuse hiç girdi mi bugün topiğe?gördünüz mü?

okudum canım niyetini kabule tsin rabbim ben görmedim canım

amin çok sağol canım.Allah razı olsun.
sen nasıl oldun bu arada?moralin daha iyi oldu mu

eh işte şu ağrılarım ateşim geçsin raahtlıcam adet olayım biran önce de candan abla aradı beni akşam zuzun uzun konuştu benimle iyi geldi sağ olsun konuşabildiğim pek kise yok oda benim kendimi geri çekmemden kaynaklanıyo ama iyi geldi işte saolsun candan abla çok güzel ve anlamlı konuştu kendime geldim biraz daha iyi olucam inşallah

canım benim ben iş nedeniyle öyle her zaman arayamıyorum insanları.ama bi sıkıntın bi derdin bi tasan olunca sen bi msj at yeter,ben ararım.iki lak lak yaparız en azından anlatmanın rahatlığını yaşarsın.benim de öyle pek konuşup anlatacağım insan yok çevremde...

oyy canım varlıgın beni raahtlatıyo gerçekten yani bi insanın hiç görmedigi biri için kalpten dua etmesi yada bütün msjları herşeyinle ben senin yüreğinin sıcaklıgını hissettim zaten yanımda oldugununda bilincindeyim aynı sekilde bende senin ne derdin avrsa tabi mutlulugunuda paylaşırı canım benimiyki varsınız

ama candan abla bi büyük olarak ve bilgisiyle çok güzel konuştu

Bu aksam eve gelecek yuzukleri almaya.annemle de konuscak.karari bu ama sonuc nolur bilmem

canım benim okuduğuma göre sonuç tatlıya bağlanmış en çok da sevindiğim ayrı ev için söz vermesi olmuş gerçekten her şerde bir hayır vardır derler çok doğru bir söz ama bu olaydan sonra ki bu tatışma için çok saçma bir sebep kesinlikle ve kesinlikle ayrı bir ev düşünmen lazım eşin böyle etrfaındakilerin etkisinde kalacaksa ileride daha zorluklar yaşar ve sağlıklı bir evlilik sürdüremezsiniz hep başkalrı yüzünden kavgalar çıkar tartışırısınız işallah hayırlısı olur ikiniz için de

kızlar yazacaklatrım var ama yazamıyorum malum ben,m çişli kucĞIMDA

öpüyorum sizleri
ahilla beni arayabilirmisin? hayırdır.

biz de seni öpüyoruz canım aradım bugün ama duymadın sanırım merak ettim nasıl oldun diye :26:

canım benim üzülme moralini yüksek tut hem doktor kötü birşey söylememiş ki şuanda en azından ilk denemlerde vücudunun tedavi nasıl cevap verdiğini görmüş oldular bundan sonra da ona göre bir tedavi uygulayacaklardır nolur umudunu sakın kaybetme toparlan canım bak bu sıkıntıların sonunda allahımında izni ile küçük bebeğini kucağına alacağın günleri düşün onun için sakın kendini bırakma herşeyin bir vakti saati var sabırla bekle

selam kızlar
bugün baharımla ve sevcancığımla görüştüm
sevcanımın sizlere çok selamı var

a.s sağolsun
canım sen nasıl oldun toparlanabildinmi biraz :26:

selam kızlar herkese merhabaaa

ben size cok geç kalmışım baya kaynaşmış burdakiler

bende bursalıyım. 23 yaşındayım :)) henüz çocuğum yok .. önlisans mezunuyum ve ev hanımıyım:)

hoşgeldin canım aramıza

çok geçmiş olsun canım işallah iyisindir şimdi :26:

hayırlısı olur işallah canım

kızlar iyi geceler hepinize işyerinde pek fırsatım olmuyor artık işler çok yoğunlaştı pc başına zor oturuyorum ama bütüngün açık oluyorum yazdıklarınızı okuyabilirisem okuyorum da cevap yazamıyorum evde de malum velet var zaman bulamıyorum ama aklım hep sizde şuanda da benim velet uyudu da yatmadan iki dakka bakıvereyim dedim öpüyorum hepinizi

heee bu arada ayfercim eğer bu hafta sonu sana gelinecekse ben gelemiycem canım haberin olsun öğleye kadar eşimin gümrükçü arkadaşalrı ile kahvaltısı var oraya gidecek o geldikten sonra da gemliğe gidicez canım yine arkadaşalrına orda toplanılacakmış eşlerle birlikte başka sefere gelirim işallah

Özgeciğim; Estağfurullah, ben ne yaptım ki? Güzel görüşüne teşekkür ederim. Sen öyle düşündüğün içindir.

Yine de küçücük de olsa iyi bir şeylere vesile olabilmişsem ne mutlu. Asıl ben "senin o cıvıl cıvıl sesini" sınırsız dinleyebilirim, inan.

Sen farkında olamadın, çünkü ben rahatsızlık hissetmemen için bahsetmedim.

Kapı çaldığı ve kısa süreliğine bir misafir uğradığı için, son değindiğin konuya fazla vakit ayıramadım.

En kısa zamanda -inşallah kısmetse 23 Nisan'dan önce- uygunluğuma göre, mutlaka miniklerle ilgili bir ziyaret sıkıştırmaya çalışacağım. Gününü birlikte belirleriz seninle oldu mu? Öpüyorum seni çok çok
.

Ve ayrıca herkese "Günaydın" diyor, iyi bir gün ve kısmetse yarından sonra da iyi bir hafta sonu diliyorum.

Özellikle ve öncelikle minikleri olmak üzere, sizleri de çok öpüyorum. İyi sohbetler olsun.

Bu arada, 24 Nisan tarihi de zihnimde... Bunun ulaşması gereken kişi eminim zaten anlayacaktır ne demek istediğimi. :)

Sevgimle

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr herkese hayırlı sabahlar çok güzel bir gün olsun işallah
benim içinde sabah sabah çok güzeldi ama işe gelirken panayır lambalarının orda kaza vardı otobüs adamaın birine çarpmış ve adam üzerine battaniye örtülmüş yerde yatıyordu yani ölmüş çok canım sıkıldı sabah sabah

günaydın güzel hatunlar akşam bahar aradı malum bizi bekliyo bence bencede gitmeliyiz akşam eşimede bahar aradı dedim bahar kim dedi p...dedim hıı dedi onu tanıyo ismiyle sevcanıda neyse sanırım izin vercek ona kayınvaldemelre cok yakın evi annemle gidersin madem dedi olur dedim ne dicen dedi internetten tanıştım arkadaşıma gidiyom mu dicen dedi derim dedim hıhh ...

neyse bahara gidelim kızlar bu cumartesi semihadasınız sanırım benim cumartesi kocaman bi toplantım var hatta ordanda yemege gidicez öğretmenlerle ...

bidahaki cumartesi bahara mı gitsek kızlar ne dersiniz?

öpüyorum sizi tek tekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…