Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım benim ben hobi olarak yapıyorum zaten psikolog olucam inş bu sene okul başlıyo malum
ama evet bana değer veren bi kocişim olsun bide bebişimmm tamamdırr
bende sana hep dua ediyorum allah sağlıklı annesi kadar melek bi bebek nasip etsin inşşalahhh

hıh bak psikolog olur ablası ben kafayı yiyorum bebeiş die önce beni tedavi edersin yawrum olur dimi inşallah canım mutlu bi yuva herkezin hakkı bu yalan dünyadaki tek gerçek AİLE gerisi yalannnnnnnnnnnnnn gerisi boşşşşşşşşşşşşşşş gerisi tefaruat.... sende bunu hakediyosun mtlu bi yuvn olucak eminim dualarla tbiki

ağzın bal damlıyooo inşallahhh
ayyy ne koca meraklısıymışımm

kafayı yeme inşşallah olucak tüm aklbimle inanıyorum buna

mutlu pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr bugün tırımızı aldık yani eşim görmeye gitti hataydan geldi bugün ilk görücek oda görümcemin kocası almaya gitti eşim burdan parasını yolladı 1 haftadırda orda sağ olsun bakımını yaptırdı bugün görcek da biizmki şimdi gitti hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum kızlar bide konteynır alıncak o zman işe başlancak hayırlısı olsun rabbim herkeze işinde hayırlısını versin

Merhaba canım nasılsın?Hayırlı olsun eşine bol kazanç hayırlı işler.Bendede bugün misafir vardı.Etrafı toparla vs derken anca oturabildim uylum geldi şimdide yatıcam birazdan:18: kendine iyi bak görüşürüz.

gemlikteyim tırımızı görmeye geldik yarında burdayız görüşürüz canım

kızlar az çok birbirmizin halini derdini anladık dertleştik konuştuk
güldük eğlendik sizin gibi melek kalpli insanları burdanda olsa tanımak güzeldi
ben bulgaristana dönüyorum güzelim bursa bana yaramadı
olmadı... inşallah hepiniz dileklerinize kavuşursunuz evi olmayan evi alsın
haksevere allah çok güzel bi bebek nasip etsin.. sen bana çok güzel bi ablalık yaptın önerilerin hala aklımda
bahara: canım sende inşallah kilocuklarından kurtulup güzel bi hamiş olursun..
kaderim: ablacım hollyvood yıldızım benim sende eşinle ve çocuklarınla mutlu mesut günler geçir inşallah
ben belki evime net falan alamam o yüzden yazıyorum daha topikte kimleri tNIdıysam hepsini iyiki tanımışım
dostluğunuz yardım severliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum en mutlu günler sizin olsun
Bu deli kızı unutmayınn

tırınız hayırlı kazancınız bol olsun...

aaa üzüldüm bak buna...
bursadan bi yıldız kaydı desene.
şaka bir tarafa
hakkında hayırlısı olsun
karşına iyi insanlar çıkar inşallah...

ya gitmeeeeeeeeeeeeeee gitsende mutlaka bizi bırakma haberdar et lütfen seni unuturmuyum ben hiç ablasının güzeli net almasanda arada internet cafeye gidip yazarsın seni çok özlücem:2::2::2::2:

ya gitmeeeeeeeeeeeeeee gitsende mutlaka bizi bırakma haberdar et lütfen seni unuturmuyum ben hiç ablasının güzeli net almasanda arada internet cafeye gidip yazarsın seni çok özlücem:2::2::2::2:

ahhh ablacımm yaaaaaaa bende seni çok özlücem ama en iyisi bu galiba hiç bişeyim yoluna girmiyo ne aşk ne bişey bıktım böyle olmasından
yıpranmamak adına gidiyorum evime bile alışamadım ki ben
seni çok seviyorum mutlaka haberdar edicem ablacımm

inşallah ablacım inşallah hayatımızda
hep istediğimiz doğrultuda gider hayat
seninde hepinizi özlücem yüreği temiz insanları tanımak çok güzeldi

canım özel msj 10 dakkada atılıyomuş canım benim ya daha yaşın 19 ve yolun çok uzun bunu unutma stedim olmuyor deme çok istiyorusun demekki çünkü rabbim herkeze kısmetini rıskını veriyo bak daha bu yaşta iyi kötü bi işin bile var tek başına ayakta durabiliyosun aşk meşk olaylarına gelince daha öle şeyler için çok erken konuşmuştuk lütfen üzülme herşeyin hayırlısı olsun herkezin evi yurdu memleketi tabi ailenle olman onların yanında olman daha iyi olur belki seni çok özlücem görüşemeden gittin içinde çok üzgünüm aama senin için hayırlısı budur belki ve senin için hep dua edicem melek kalpli güzel yüzlü kardeşimsin sen

şimdi kapatmak zorundayım görüşürüz

ahh ablacım haklsın biliyorum ama belkide kafam toplamaya ihityacı vardır
böylesi hayırlıdır bende çok öpüyorum seni iyi bak kendine

bende buradağım ilkokul 5ten beri bursadayız.bende bursayı ve bursalıları çok severim.aslen egeliyizosmangazidenim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…