yok be karamukum
barışmadık daha
bu evde grev var
canım ya çok üzüldüm böyle bi saçmalığa...gerçektenselam canım hoşgeldin
nasıl kocişle aranı düzeltin mi şekercim?
şimdi canım onlarda senin bu kadar taviz vermene alıştılar tabi şimdi bişey istemeye kalksan anlayışsız olursun durmumuzu bilmiyomusun gibi laflarla karşılaşırsın o nedenle sen yaptırabildiğin kadarını yaptır senin de dediğin gibi bu kadar da bedav olmasın canım benim biz senin iyiliğin için söylüyoruz sonuçta burda yaşanmışlar var
evet çok doğru anladın canım ben ailemi hiçe saydım düğün esnasında ve o düğün oldu ve evlendik ama her tartışmamızda senin ailen şunu yaptı bunu yaptı oldu ben daha birkere olsun düğün videomu izlemedim canım ve doğrudüzgün hiç fotoğrafım yok düğünle ilgili ve biz ilk ayımızda boşanma kararı almıştık kayınvalidemler ve benim patronum sağolsun çok teselli ettiler ama napalım kısmet öyleymiş hepsi oldu bitti işte yaşanacağı varmış eşimde sonradan anladı neyin ne olduğunu şimdi çok şükür iyiyiz ve çocukalrımızla mutluyuz
hoşbulduk ahillam
nasılsın bakalım
çamaşır makinası konularına değinmişsin
ben arçelik kullanıyorum
memnunum hatta bütün akrabalarımda arçelik var diyebilirim
ama sana tavsiyem
girme bu işe
daha sonra arıza çıkarır makina
işte ahilla beğenmişti denir
yada demişya nişanlın
daha sonrada biz kullanırız dye
sonrasında kullanma durumuna kalkınca neden kullanmıyorsun ki nasıl olsa
sen beğenmiştin derler
bulaşma derim ben
kız ne grevmiş bu amma uzun sürdü sen deki de az inat değilmiş ben de hayatta o kadar uzun süre küs duramam
canım ya çok üzüldüm böyle bi saçmalığa...gerçekten( çok geçmiş olsun.
bi baş ağrım var gerisinde çok iyiyim.ama deli gibi başım çatlıyor
benim çeyizimdeki de arçelik.ben karışmadım zaten.sadece ona fikir sunmak içindi.
kullanmak bişi değil de benim deli olduğum nokta aynı evi hala düşünüyor olması :S
şaka gibi...
sahi sen neden hala barışmadın hala kocişinle???
yaa biz şakalaşırken işi biraz abartmıştık her zamanki gibi
şaka oldu .aka :):):)
ayy yapmayın Allah aşkına uzatmayın daha...
bizde son zamanlarda hep tartışır olduk. önceden alttan alan adam yok şimdi benden daha çok küsüyor :)
benim çeyizimdeki de arçelik.ben karışmadım zaten.sadece ona fikir sunmak içindi.
kullanmak bişi değil de benim deli olduğum nokta aynı evi hala düşünüyor olması :S
şaka gibi...
true steam yazıyor üstünde:)canım ne 4 5 kiloluğu...biz de evlenince kullanacakmışızüstelik benim çeyizimde var makinem.annem çoktaaaaaan almmıştı.
onu ne yapcaz dedim köye götürürüz dedi.köyde annesinin kullanmadığı eve benim çeyizimdeki sıfır makine gidecekmiş...çöp muamelesi yaptı resmen.çok moralim bozuk.annecim onu tarla işine gidip güneşin altında hasta hasta çalışarak kazandığı parayla aldı.hiçbir yere vermem!sanırım aklında hala anneyle aynı ev var.yoksa neden evlenince de biz kullanırız desin :26:
tam mmodeli ne canım biliyor musun?lgnin süper modelleri var.
burcun ne senin bakim???
yok be karamukum
barışmadık daha
bu evde grev var
hayatım gelmişsin
aldınmı cicişler
şaka gibi...
6 yıllık evliliğimde ilk defa oldu desem
o sana o anki durum büyümesin diye dedi zaten ayrı eve çıkarız diye
sakın darılıp gücnme ama öyle gibi duruyor...
true steam yazıyor üstünde:)
buharlı yıkama ve 9 kiloluk olanından..
burcun ne senin bakim???
aldım aldımm:)
kızlar ardam beni hiç üzmedi.. ama sonradan uykusu gelince taksiyle geldik şuandada uyuyor
flodan bahsetmişsiniz bende flodan ayakkabı aldım bugün yeni ürününden çok beğendim ya hatta hiç gezmeden direk aldım:))
tabudan etek bluz aldım günlerde giymek için:))
bu gece içinseeeeeeeeesırt dekoltesi olan siyah tüllü bir gecelik aldım çok güzel yanlız arkadan bakması lazımm
önde bir seksiklik yok
ay çok terbiyesiizimsonra oğlumla gidip hamburger yedik geldikk:)
ama benim odun kocam akşama sohbet var ordanda halı sah maçımız var dedi
ama gece 12ye kadar uyuma diyede ekledii
kızlar ardam beni hiç üzmedi.. ama sonradan uykusu gelince taksiyle geldik şuandada uyuyor
flodan bahsetmişsiniz bende flodan ayakkabı aldım bugün yeni ürününden çok beğendim ya hatta hiç gezmeden direk aldım:))
tabudan etek bluz aldım günlerde giymek için:))
bu gece içinseeeeeeeeesırt dekoltesi olan siyah tüllü bir gecelik aldım çok güzel yanlız arkadan bakması lazımm
önde bir seksiklik yok
ay çok terbiyesiizimsonra oğlumla gidip hamburger yedik geldikk:)
ama benim odun kocam akşama sohbet var ordanda halı sah maçımız var dedi
ama gece 12ye kadar uyuma diyede ekledii
ben başak burcuyum
aslan olur karşı tarafta :)
ben seni aslan sandım:))
çok kinci olur aslanlar diye biliyorum..
sendede inatlık var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?