Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım ya çok üzüldüm böyle bi saçmalığa...gerçekten ( çok geçmiş olsun.

bi baş ağrım var gerisinde çok iyiyim.ama deli gibi başım çatlıyor
benim çeyizimdeki de arçelik.ben karışmadım zaten.sadece ona fikir sunmak içindi.
kullanmak bişi değil de benim deli olduğum nokta aynı evi hala düşünüyor olması :S
şaka gibi...

kız ne grevmiş bu amma uzun sürdü sen deki de az inat değilmiş ben de hayatta o kadar uzun süre küs duramam

6 yıllık evliliğimde ilk defa oldu desem

o sana o anki durum büyümesin diye dedi zaten ayrı eve çıkarız diye
sakın darılıp gücnme ama öyle gibi duruyor...

evet canım gerçekten saçmalıktı eşimle geçmişe bakıyoruz da aslında hiiiç fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler hee olan bizim düğünümüze oldu herkesin hayali olan güzel bir akşam geçiremedik malasef

true steam yazıyor üstünde:)
buharlı yıkama ve 9 kiloluk olanından..

yok be karamukum
barışmadık daha
bu evde grev var
burcun ne senin bakim???
hayatım gelmişsin
aldınmı cicişler

aldım aldımm:)

6 yıllık evliliğimde ilk defa oldu desem

o sana o anki durum büyümesin diye dedi zaten ayrı eve çıkarız diye
sakın darılıp gücnme ama öyle gibi duruyor...

boşver uzatma ratık hayatım erkek milleti işte hep zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır

kızlar ardam beni hiç üzmedi.. ama sonradan uykusu gelince taksiyle geldik şuandada uyuyor
flodan bahsetmişsiniz bende flodan ayakkabı aldım bugün yeni ürününden çok beğendim ya hatta hiç gezmeden direk aldım:))
tabudan etek bluz aldım günlerde giymek için:))
bu gece içinseeeeeeeeesırt dekoltesi olan siyah tüllü bir gecelik aldım çok güzel yanlız arkadan bakması lazımm
önde bir seksiklik yok
ay çok terbiyesiizim sonra oğlumla gidip hamburger yedik geldikk:)
ama benim odun kocam akşama sohbet var ordanda halı sah maçımız var dedi
ama gece 12ye kadar uyuma diyede ekledii

güle güle kullan cicilerini
ama bak yinede atlamamış kocan
bekle demiş yani...

İyi günlerde kullan canım :))

Sahi dimi çarşambaları sohbet vardı sizin... olsun geç gelsin hem çocukları uyutmuş olursun :))))

ben seni aslan sandım:))
çok kinci olur aslanlar diye biliyorum..
sendede inatlık var:)

Birazdan dışarı çıkıcam, kızımı da erken alır eve geçerim diyordum. Komşularım gelecekmiş. 15 gün evde kaldım gelmediler :S
Eşime dedim mesaiye kalmassan sen al kızı eve gel ben direk eve geçeyim evi toparlıyım :S
Hiç bir hazırlığımda yok. Ablama dedim kek yap diye birde tulumba tatlısı alırım

içim çok sıkkın bu gün yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…